Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz
Lex Icon
üzenetére
Állandóan hibát jelzett a PayPal, és ez nem egyedi probléma volt.
Beszéltem a bankkal, náluk minden rendben.
Írtam a PayPal-nak. Ő azt írták, hogy Magyarországról Maestro kártyával bizony előfordul a hiba. Dolgoznak rajta. Itt a fórumban, az egyik fórumtárs leírta, hogy már egy éve is ez volt!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Az Unicredittől kaptam egy levelet, hogy az eddigi Maestro kártyákat végre-valahára mindenkinek MasterCardra cserélik.
A PayPal fiókomhoz a Maestro kártya van regisztrálva, de vásárolni nem tudok vele!
Ha majd megérkezik a MasterCard, akkor új kártyát társítsak a fiókhoz, vagy a meglévőt változtassam MasterCardra az új kártyaszámmal mindennel. Melyik a jobb megoldás?Előre is köszönöm a választ!

-
Dolphine
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Köszönöm!

Akkor gondolom ugyanúgy kell utalnom, mintha bárhova máshová tenném ezt meg + a megjegyzés rovatba be kell írnom a Transfer ID-t. Jól gondolom? Nem lesz valutaváltás, mivel forintot utalok, forint számlára.
-
Dolphine
addikt
válasz
Hintalow
üzenetére
DE!

grizlisandor ezt a választ kaptam a PayPaltól:
At present customers in your country are experiencing problems when trying to make payments using Maestro cards. I apologise for any confusion or inconvenience.
We are investigating to see whether the problem is on our side or with the card issuer. Until this is complete I would suggest you add a Visa or MasterCard if you have one, or Top Up your PayPal balance and make the payment from this.
Szóval nem csak nálunk van ez a probléma, hanem másnál is!

-
Dolphine
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nekem is ugyanezt válaszolták!
Én már írtam a PayPal-nak, most várom a válaszukat.
Ha valamit sikerül elérned, akkor azért jelezd kérlek!
Tettem egy próbát, most sem sikerült!
Ugyanaz a hibaüzenet, mint korábban! -
Dolphine
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Majd kérlek oszd meg velem, hogy mi lett a vége. Ha nekem hamarabb megoldódik, akkor majd én írok!

-
Dolphine
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ez engem is érdekel, mert nekem is ugyanez a bajom!

A kiírás szerint a bank letiltotta a kártyádat.
Én felhívtam a bankomat (Unicredit), ők utánanéztek és azt mondták, hogy minden rendben, nem náluk van a hiba. Én is össze tudtam kapcsolni a PayPal fiókommal a kártyát, a Status Verify lett és éppen vásárolni nem tudok vele, pont úgy, ahogy Te. Most írtam a PayPalnak, hogy mi a bánat van?!
-
Dolphine
addikt
válasz
Hintalow
üzenetére
havri1 ; Oliverda
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, most néznek utána a dolgoknak, mert lehetséges, hogy valami kommunikációs hiba (a kedves információs kollegina ezt mondta) lehet a probléma.Hintalow
A bank látja a terheléseket és azt is, hogy először sikeres, majd utána törlésre kerül, ezekről én is mindig kapok SMS-t. Remélem hamarosan kiderül, egy-két nap és visszahívnak.
Majd beszámolok az eredményekről. -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert a PayPal fiókomnál valami nem kerek!

Adott egy Unicredites bankkártya (Maestro - ez tudom, hogy sose jelent jót!), ami a fiókhoz van rendelve, Status:Verified. A 400 Ft-os díjat le is vette. Viszont amikor meg fizetni szeretnék, akkor ezt a hibaüzenetet kapom:
We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card x-5011.Ez mi a bánat?
Szoktam neten vásárolni (igaz, itthon), tehát ez nem lehet akadály, de akkor mi?
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Nekem is lenne egy kérdésem, mely a következő:
Az itthon nyitott PayPal fiókhoz csak olyan folyószámlát lehet rendelni, ami forint alapú? Ugyanis van egy dollár alapú számlám és szeretném elkerülni a váltásokból adódó veszteségeket, ha egyáltalán megoldható.
Várom válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Kindle
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/