- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
jjeahh #18855 üzenetére
Én pont most cseréltem Erste - Visa Electron kártyát. A legelső tranzakciónak egy saját ATM-ben kellett történnie, utána használhatom bárhol (netes vásárlás pl).
De logikus is. Postán kaptam meg, a kártya hátoldalán rajta az érvényesítő kód. Postás elteszi, és neten elkölti az összes pénzem a PIN kód ismerete nélkül. De ugyanekkor inaktiválódik is a régi kártya, hogy ne használhass kettőt egyszerre, továbbá ne kelljen kivárni a hónap utolsó napját a folyamattal, hanem akkor csinálhasd, amikor neked kényelmes és el tudsz menni egy ATM-hez.
-
sanzi89
addikt
Van egy Claim ügyem, és ezt kaptam a Paypal-tól (nagy nehezen, mire magához tért az oldal):
Status
Please provide some supporting documentation for this claim by Oct 8, 2015.Ötletek hogy mi a túrót csatoljak? Minden levelezést elküldtem nekik, csomag nyomkövetési számát ismerik, számla náluk van. Mit akarnak még?
-
sanzi89
addikt
Másnak működik normálisan a Paypal oldala? Nekem baromi lassú, nem is tölt be bizonyos dolgokat, sokadik próbálkozásra talán sikerül valami...
-
sanzi89
addikt
-
sanzi89
addikt
Akkor a Paypal-nál is agyhalottak dolgoznak. EU-s csomag, 5-7 nap szállítási idővel, 8-a óta áll egy helyben. A DPD szerint a csomag elveszett. Erre a Paypal azt üzeni, hogy várjak? De mire és meddig?
Hol találom a régi felületre való átváltást? Azt se tudtam, hogy van régi meg új felület.Attól, hogy van tracking szám, még nem fog megérkezni. Ezt hogyan tudnám a Paypal tudtára adni? Most már csak abba az irányba tudok továbblépni, hogy megérkezett a csomag, de szar valamiért.
Nem hiszem el, egy hónapja szívok lassan a Gearbest-tel, az utolsó mentsváram a Paypal lett volna, nincs egyszerűen lelki erőm velük is harcolni...Azért fizetek rajtuk keresztül, hogy megvédjenek, mint vásárlót az ilyen esetekben.
-
sanzi89
addikt
Van egy Paypal Claim-om a Gearbest-tel. Jött egy mail:
"We Have Additional Information for You
We are investigating the following claim:
-----------------------------------
Transaction Details
-----------------------------------Seller's Name: GearBest
Seller's Email: gearbestpayment@gmail.com
Seller's Transaction ID: 78U10933S079XYTransaction Date: Sep 1, 2015
Transaction Amount: -$136.62 USD
Invoice ID: W150901XY
Your Transaction ID: 21D461XY
Case Number: PP-004-195-XYBuyer's Transaction ID: XY
The seller responded to our request for shipment tracking information. We
still need to investigate and confirm this information, but we wanted to
share the seller's response with you:Tracking Company: Other
Tracking Number: 05165003362912No further action on your part is required at this time. We will continue
our investigation, and contact you with any updates.If you received your item, you can cancel your claim. To do so, copy the
link below and paste it in a web browser window. Please follow the
instructions when the web page appears.https://www.paypal.com/LINK
Yours sincerely,
PayPal"De ha belépek a Paypal-ra ezt látom:
E-mailban azt írják, hogy semmi tennivalóm. Belépek Paypal-ra, ott pedig azt látom, hogy rám várnak, de sehol se tudok reagálni. Ilyenkor mi van?
u.i.: A claim előtt a dispute folyamat alatt írtam üzeneteket. Azokat sehogy se tudom előszedni. Én vagyok a béna, vagy ennyire szar a Paypal felülete?
-
sanzi89
addikt
válasz
Winner_hun #3075 üzenetére
Rövidesen aktuális lesz, írok!
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Egy netes áruházból kellene rendelni Paypal-on keresztül kb 5e ft értékben. Természetesen előre utalásos tranzakció esetén tudna esetleg nekem valaki segíteni ebben? Paypal-om nincs, sőt azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest