Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
kb 2 év után sikerült megcsinálni paypalos accountomat

Állandóan csak olvastam a témával kapcsolatban, hogy nem olyan egyszerű, meg hogy a kártyákkal mennyi gond van.
Múlthéten csináltam egy moneybookers accot, ma megjött rá ez első befizetés. Ezen felbuzdúlva nekiláttam egy paypalosnak is, úgy kb 15 percet vett igénybe
,ahogy itt olvasom többeknek is otp visa classical.Semmi gond nem volt, 4 digites ellenőrző kód kb 2 mp múlva jött mobilra, beírtam 400at levonták és ezzel vége is volt ennek a baromi nehéz műveletnek. Fizetni még nem fizettem, de nem hiszem hogy gond lesz vele. -
dbius
veterán
válasz
Rommel6600
üzenetére
Én OTP-nél vagyok, visa electronnal (is) vagyok regelve paypalon. Működik, fizettem vele.
Maestro kártya: ennek van egyáltalán cvc kódja a hátoldalon, az aláírás mező környékén?? -
Rommel6600
őstag
Csináltattam számlát, és Maestro kártyát kértem hozzá.
Kérdés: Elfogadja ezt már a paypal?
Kérdés2: Visa Electront lehet még kérni a számla mellé, azt elfogadja a paypal? Csináltassak inkább azt?
Azt írja a paypali:
''Debit Cards (also called check cards, ATM cards, or banking cards) are accepted if they have a Visa or MasterCard logo.''
Na most nekem ebből az jött le, hogy a Visa Electron is jó mert van rajra Visa logó
Vagy csak a dombornyomott Visa logós a jó?
Előre is köszi a választ
-
Móci
addikt
Fejlemények (a 867-es hsz óta): közel egy hónap után jött egyszerre 3 paypal-s levél.
Az első az az volt, hogy megkapták a faxot. LOL
Lényeg a lényeg: végre működik az accountom, sikerült aktiválniuk!
[Szerkesztve] -
Folze
aktív tag
Sziasztok,
Járt már valaki úgy, hogy nem engedett be a PayPal? mindig azt mondja, hogy az emil, vagy a jelszó hibás! Biztos, hogy nem hibás!! -
L.T.
tag
Paypal regnél nem a számlaszám kell, hanem a 16 jegyű kártyaszám és a kártya hátulján levő 4 jegyü kód. Egyébként nem kell dombornyomott az ebay fórumban írták hogy junior kártyával regelt és minden ok.
A pénz visszautalást nemtom de úgy emlékxem írta valaki már valaki hogy melyik szám kell. Itt vagy az ebay fórumon [link] -
Lest4t
aktív tag
mikor küldenek az emailemre mailt?
[Szerkesztve] -
Lest4t
aktív tag
UP
-
Lest4t
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy:
OTP s visa electron kartyam van, és mivel hallottam , hogy már ezt is elfogadja regelni fogokmajd. Namost mikor majd kéri a számlaszámot, mit kell majd beirni: elég a 2*8 jegyű vagy a nemzetközi kell, ami ua mint az előző csak elötte hu51 van utána meg 8 db nulla?
Illetve ha nekem utalnak külföldrő pénzt az mennyi idő alatt érkezik meg? -
levy1983
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Direkt azért készítettem magamnak dombornyomott bankkártyát, hogy ilyenekre lehessen használni. (repjegy vásárlás, paypal) Előtte is volt K&H-s 'For internet use only' kártyám, de azt semmire sem tudtam használni, és a bankban azt mondták, hogy az meg is szünt. Mivel diák vagyok, nincs jövedelmem, ezért hitel kártyát nem tudok igényelni, és nem is akarok. Ezzel működnie kellene.
u.i.: Köszi a választ. -
dbius
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Használható interneten a kártya: [link]
-
dbius
veterán
válasz
levy1983
üzenetére
Nekem tavaly az otp visa electron kártyával játszotta el ugyanezt.... végül idén tavasszal (kb) sikerült ugyanazt a kártyát regisztrálnom a paypal rendszerben. (igaz, hogy panaszkodtam paypalnak és otp-nek is..., bár kötve hiszem hogy miattam változtattak volna vmit...)
A Te kártyádat viszont nem értem miért nem fogadta el, hiszen az ''rendes'' Visa kártya...
Biztosan helyesen adtad meg az adatokat mindenütt??
pl. first name=keresztnév, last name=vezetéknév (paypal account regisztráció során adtad meg), kártya lejárati dátuma helyes sorrendben volt-e beírva, ilyesmire gondolok...
Ellenőrizd még egyszer... ha netalán a neveket rossz sorrendben adtad meg, akkor zárd le a számlát (close account), és nyisd meg a helyes adatokkal ismét. -
hunnylander
őstag
válasz
levy1983
üzenetére
Megkérdezheted e-mail-ben a K&H-t. Régebben én már kérdeztem őket e-mail-ben és tudtak válaszolni valami hasonló ügyben. www.khb.hu khbinfo@khb.hu
Egyébként szerintem az a bankkártya nem használható internetes vásárlásra. Régebben a K&H bocsáttt ki 'For internet use only' kártyákat. Pl. a bátyámnak ilyen van és mi azt használjuk a PayPal-hoz és egyebekhez. De például ezt már nem forgalmazzák és a bátyámat is tájékoztatták, hogy váltson majd hitelkártyára a hasonló internetes felhasználásért mielőtt lejár az érvényessége. Szóval egy hitelkártyát kellene csináltatnod, vagy esetleg más banknál van olyan bankártya ami használható ilyen célokra. -
levy1983
aktív tag
Sziasztok!
Csináltattam múlt héten egy K&H Visa Classic bankkártyát (EURO-s) és próbáltam beregisztrálni a paypal oldalán, de a következő hibaüzenet jelent meg:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Ilyenkor mit lehet tenni? Tudom, hogy a K&H tiltja a sportfogadásos átutalásokat, de ezt is tiltaná? Sajna kisvárosban lakom, és a banki ügyintézők azt sem tudják mi az a Paypal, így hiába is mennék be, nem tudnának választ adni, így tőletek várnám a megfejtést. Válaszaitokat előre is köszönöm.
üdv: Levi -
válasz
üzenetére
Belépsz a paypalra, alul *fees* lent *view currency converter*.
Buy Rate 1.00 EUR = 245 HUF
Use the Buy Rate if you are:
Using EUR to make a payment in HUF
Converting a EUR balance to a HUF balance
Withdrawing a EUR balance to a HUF bank account
Sell Rate 1.00 EUR = 259 HUF
Use the Sell Rate if you are:
Using HUF to make a payment in EUR
Converting a HUF balance to a EUR balance
Withdrawing a HUF balance to a EUR bank account -
törölt tag
a PP most milyen árfolyamon számol az EUR váltásnál?
-
Grandi
aktív tag
Hát mocskos jó fej ez a PayPal.
Verifikáció miatt, rossz számot gépeltem be , letiltottam náluk a kártyámat és ha ilyen van,
akkor el kell faxolni a kártyát és még 1 valamit, amin van fényképes arckép.
Ez már egy hónapja (!) megtörtént de még mindig nem oldották fel a tíltást róla, emailt is írtam már, arra sem reagáltak vissza.
Mi a következő lépés? Menjek be személyesen...?
-
válasz
new_newbie
üzenetére
A magyar 16-24 jegyű bankszámlaszámod kell megadni nem az IBAN-t.
-
new_newbie
csendes tag
Közben az
Account Type: Premier -t csináltam, és a 2 függő összegből 1 már jóvá íródott a PayPal egyenlegemen.
Kérdésem az lenne, hogy miként tudom a PayPal balance-omról a bankszámlámra helyezni a pénzt, ami jelenleg EUR-ban van?!
A Raiffeisen-nél van, forint alapú. Ha a PayPal 'withdraw'-jával szeretnék bármit is, akkor oda csak 16-24 karaktert tudok begépelni, az IBAN szám nem fér el.
Csinált-e már valaki ilyet???
Előre is köszi minden segítséget! -
rulez001
csendes tag
Egyébként az normális, hogy a paypal nem adta vissza a 400 forintot a verifikáció után?
-
Bash
őstag
válasz
new_newbie
üzenetére
Úgy néz ki ez az eCheck, csak Európában másképp nevezik.
Ha amerikai bankszámlát használt a vevő, akkor 3-4 munkanap, ha kanadai bankszámlát, akkor 7-8 munkanap, ha angol bankszámlát akkor 7-9 munkanap illetve ha ausztrál bankszámlát használt az illető akkor szintén 7-8 munkanap alatt teljesül a tranzakció.
Nálam egyébként minden esetben ki van írva a Details oldalon a Status sorban egy Expected clearing date.
Móci!
Minden esetben küldenek egy automata levelet, ha faxot kapnak. Ha ezt nem kaptad meg, akkor valószínűleg nem ment át a fax. -
Móci
addikt
Üdvözlet!
Nekem is lenne egy kérdésem.
Az accountom megerősítése nem jött össze, mivel a bank nem küldte el normálisan a nevet.
Viszont én elfaxoltam nekik a szükséges dokumentumokat kb. egy hete.
Normális ennyi idő visszajelzés nélkül, vagy valami mellé ment?
A küldés nagy valószínűséggel sikerült, s a szám is helyesen lett beütve.
[Szerkesztve] -
new_newbie
csendes tag
OK!
A details-en a következők vannak (mind a kettőn ua)
Status: Pending
Payment From: X.Y. (The sender of this payment is Non-U.S. - Verified)
Payment Type: Electronic Funds Transfer
ez a lényeg, de olyan submit, amivel acceptelni lehetne, nincsen.
Nos, akkor az eddigiek fényében ez türelem, tornaterem kategória?
Kb. mikorra?
KÖSZI! -
Bash
őstag
válasz
new_newbie
üzenetére
Pedig a Details oldalon derül ki, hogy milyen típusú a fizetés.
-
new_newbie
csendes tag
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A felvetődött kérdések:
Account Type: Personal![[kép] [kép]](http://aycu05.webshots.com/image/24124/2003047141164335045_th.jpg)
[link]
Így tudtok segíteni, hogy mikor nem lesz pending? Ha a details lenyitom, onnan csak egy submit van, ami a nyitó oldalra hoz vissza, és sem 'accept' sem más submitot nem találtam.
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Nem feltétlenül, mert létezik eCheck-es fizetési módszer is, ami általában 4-5 munkanapig Pending státuszt mutat és utána mindenféle beavakozás nélkül teljesül a tranzakció. Csak ki akartam kerülni a hosszú magyarázkodást, ami már egyébként is le van írva a topic-ban jópárszor és rögtön a lényegre tértem a kérdésemmel.
-
mayerlaci
senior tag
dbius nagyon korrekt megbizhato!! ember bátran lehet vele üzletelni.!!
bár több ilyen lenne. -
Bash
őstag
Ez csak akkor igaz, ha Personal Account-ja van és hitelkártyával egyenlítették ki a fizetést. Ez esetben a tranzakció státusza Unclaimed egészen addig, amíg rá nem bök az Accept vagy Deny gomb valamelyikére. Ha nem hitelkártyával történt a fizetés illetve ha Premier Account-ja van, akkor a tranzakció automatikusan teljesül és a státusza Completed mellette egy Print shipping label gombbal.
-
dbius
veterán
válasz
new_newbie
üzenetére
El kell fogadnod az ''utalást'', és rendben lesz minden.
Nekem is utaltak múltkor a paypal számlámra itthonról, és ugyanezt az üzenetet kaptam, belépve paypalra szintén várt ez az üzenet. De egyértelmű volt, hogy mit kell tenni.
Képekkel sajnos már nem tudom illusztrálni, de ha figyelmesen átnézed a paypal számládat bejelentkezés után, számodra is egyértelmű lesz hogyan kell elfogadni. -
L.T.
tag
válasz
rulez001
üzenetére
Az alapregisztráció ára kb 1$ (180Ft). Ha nincs rajta ennyi, akkor nem is kaphatsz más üzenetet. Javaslom teljes egészében végigolvasni a paypal meg az ebay fórumot mielőtt kérdeznél. Én is ezt tettem, utána hidd el tisztább lesz a kép

A 400Ft (1,5 euro) az ''expanded use program'' való részvételre jogosít fel.
De erről is már írtak... [link]
[Szerkesztve] -
rulez001
csendes tag
Sziasztok! Paypal-ra szeretnék regisztrálni, mivel már lehet OTP-s Visa Electron kártyával is. Mivel már hónapok óta nem használom, ezért 50 forint van rajta. A regisztráció sikeresen meg is történt, jelenleg Unverified felhasználó vagyok. Szeretnék Verified lenni, ehhez mit kellene tennem? Mert amikor rámegyek a ''Get Number'' gombra a (verified userré válás során) Akkor ezt az üzenetet kapom:
''We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.''
Ez azért van mert nincsen a kártyámon 400 forint, amennyibe kerül a művelet, vagy valami más a probléma? Azért kérdem, mert ha csak a pénz kell neki akkor megyek és feltöltöm az egyenlegemet. Nagyon kezdő vagyok, ne haragudjatok ha hülyeséget kérdezek! Előre is köszi! -
Bash
őstag
válasz
new_newbie
üzenetére
Mi a fizetés státusza?
-
new_newbie
csendes tag
Sziasztok!
Az eBay-n keresztül adtam el, és PayPal-al fizettek érte. Ma jött is egy e-mail,
Notification of Pending PayPal Payment - tárggyal
ami azt írja (többek között), hogy
If the payment is still pending or the funds are not collected after 30 days, the transaction will be automatically cancelled.
Nos, kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok tovább lépni? Ha jól értelmezem, ha 30 napon belül nem inkasszálom, akkor automatikusan törlődik... Hogyan tudom inkasszálni/jóváírni?
A bankkártyám egy Raiffeisen VISA debitcard.
A választ előre is nagyon köszönöm. -
1. Paypal vásárló védelelme: [link] Itt a 13-as fejezetet olvasd végig.
2. Ha teljesülnek a paypal buyer protection feltételei akkor igen. Régebben volt az ebay-en is hasonló, amit felár ellenében igénybe lehetett venni, de úgy tudom ez már megszűnt.
3. Úgy fizetsz hogy az eladó elektronikus paypal számlájára utalod át a pénzt, de itt nem számlaszámok vannak hanem a felhasználó regisztrált paypal azonosítóját kell megadnod. Az ebayen általában automatiálva van a paypal fizetés, amikor megnyersz valamit megjelenik egy pay now gomb, hitelesít a paypal (be kell jelentkezned), megjjelenik neked a számla kitöltve az eladó és a termék azonosítójával, szállítási módot választhatsz ha van rá mód, és egy gombnyomással fizethetsz. -
N4r4ncs
aktív tag
Sziasztok,lenne pár kérdésem
1.Vásárlásnál hogy köthetek Paypal biztosítást,és az mire jó gyakorlatilag?
2.Ha előre fizetek és átvernek vagy akármi történik és nem jön meg az áru,akkor ha jelentem visszakapom a pénzem,úgy hallotam ezt 3x lehet?
3.Ezzel hogy fizetek mondjuk Ebayen mármint mire kell a pénzt elküldeni?
[Szerkesztve] -
dbius
veterán
Thx, de ezzel eddig is tisztában voltam, mivel használom a paypalt

Viszont ha Neked is utalnak pénzt a paypal számládra, nos, akkor már Te is fogsz találkozni az üzenettel/kérdéssel, hogy amennyiben szeretnéd a pénzt átvezetni a tényleges számlaszámodra, úgy meg kell azt adnod a beállításoknál...
Én ezt kérdeztem, hogy itt milyen formátumban kell megadni a számlaszámot, vagyis a magyar 24 jegyű számlaszámot, vagy a nemzetközi (iban) formátumot??
Ezen kívűl úgy láttam, hogy kéri a bank pontos nevét is, ez után is érdeklődtem volna tapasztalatokkal rendelkezőktől! -
válasz
üzenetére
Ha paypal vásárlásról van szó akkor a számlaképernyőn mielőtt megnyomod a pay now gombot találsz egy olyan opciót hogy conversion options.
Itt két lehetőség közül választhatsz:
1, A paypal végzi el a konverziót és forintban terhelik meg a számládat. Ekkor a paypal login után lent a fees/view currency converter alatt elérhető árfolyamon történik meg a konverzió.
2, A második választási lehetőség (azt hiszem ez csak premier accounttal működik) hogy az eredeti devizanemben számláz a kártyára, és a kibocsátó bank végzi el a konverziót. Ekkor bankja váltogatja hogy milyen árfolyamon vált nekem az MKB deviza kereskedelmi árfolyam eladás pontja alatt levő árfolyammal számláz.
De ahogy írták fölöttem is általában ez a 2. pont a paypalnél kedvezőbb MNB középárfolyamhoz közeli árfolyamot jelent. -
L.T.
tag
dbius:
Nem kért számlaszámot (nekem legalább is nem kért). Kérte a 16 jegyű kártyaszámot, a 4 v. 7 jegyű számot (nem emlékxem pontosan) ami a kártya hátoldalán van meg a kártya lejárati dátumát. Plusz persze személyes adatok (név, lcim. telszám) De sem bank nevet vagy más számlaszámot nem kért. A kártya adataiból lekérdezi (ez eltart pár percig)
ungawa:
Olyan deviza középhez közeli árfolyamon számol. Egy konkrét példa Jul. 10-én 179,76 Ft/$ volt az MNB deviza közép nekem 184,62 Ft/$-on számolt a paypal.
[Szerkesztve] -
törölt tag
az lenne a kérdésem, ha vásárolok, akkor milyen árfolyamon történek ez? otp kártya
-
dbius
veterán
Hölgyeim és Uraim!
Azt szeretném kérdezni, hogy a paypal-on a bankkártyákhoz tartozó számlaszámot milyen formátumban kell megadni?? (hogy pl. a paypal számlámra érkezett utalást továbbítani tudjam a bankszámlámra)
24 jegyű magyar számlaszám, vagy nemzetközi (iban) formátumban??
Valamint a bank pontos megnevezését hogy tudom meg, úgy rémlik ezt is kéri...(nekem konkrétan OTP)
Thx
dbius -
Nimrod
addikt
Ma regisztráltam PayPal-on, mert sajna kell, eddig viszont nem tudtam, többnyire lehalt a bank azonosítójánál. Ma újra próba, minden ment simán, aztán page not found PayPal-os hibaoldal. Próbálok bejelentkezni, nem megy. Kikértem a címemre a jelszót, nem jött. Gyanús volt, mert korábban is akadt néha probléma a szolgáltatói email címemmel. Ez volt Opera böngésző alatt. Újra regisztrálok Gmail-es címmel Firefox alól, gond nélkül ment. Érdekes.

Még egy furcsaság. 400 Ft-ot vesznek le a számláról első alkalommal, meg is néztem a banki tranzakciókat, szerepelt is mint lekönyvelésre váró tétel, meg még egy, egy 1 dolláros. Ilyesmit már láttam amikor regisztráltam valahova a bankkártyám (nem minden esetben) és vissza is kaptam az 1 dollárt. Kérdés, hogy most itt is csak visszatartott összeg vagy sem?
Félreértés ne essék, nem az összegen van a hangsúly, csak PayPal oldalon a 400 Ft-ról volt szó, másról nem.
[Szerkesztve] -
törölt tag
otp-s web kártyával lehet regelni a paypalra?
illetve ki tudna nekem segíteni vásárlásban? vennék egy gps vevőt hong-kongból -
Sipi
addikt
válasz
pityulee™
üzenetére
Köszi! És tényleg, ma hajnalban megjelent az összeg. Viccesen néz ki, a tranzakció dátuma harmincadika, és most teljesült...
A PayPal azt írta, hogy mivel 24 órán elül történt a stornózás, ugyanazon az árfolyamon konvertált vissza. De vagy 60 forint így is elillant.
Sipi -
pityulee™
tag
nekem (sajnos) már többször is volt ilyen, és kb egy (volt h kettő) hét kellett hozzá h a számlámon megjelenjen a visszautalt (ill. egész pontosan ilyenkor sztornózzák a tranzakciót) összeg
tehát sztem nincs miért aggódnod egyenlőre. 99.99% h meg fog érkezni a számládra a pénz
arra számíts azért h valsz vmivel kisebb összeget fogsz visszakapni, a konverziók miatt
amúgy paypal-es egyenlegedre is kerülhet pénz, de csak úgy, ha vki fizet neked -
Sipi
addikt
Hm... Vettem egy cuccot ebay-en, kifizettem PayPalon. A credit cardomról azonnal el is tűnt a pénz, pár nap múlva jelent meg a banki online értesítőn.
Még 24 órán belül az eladó visszavonta az üzletet, és az összeget refundolta a paypalon keresztül. A PayPal ki is írja, hogy megtörtént a levonás, a valuta-átváltás, majd refund, visszaváltás, és a credit cardra töltötte.
A kártyámon azonban a mai napig nem jelent meg a visszautalt összeg. (A PayPalon sem, de tudtommal azon nem is tud.) Ez múlt héten történt, tegnap már ott volt a levonás a számlatörténetben, pénz meg sehol.
Valakinek van ilyen tapasztalata? Vissza fogom kapni a pénzemet, vagy köröket kell szaladnom a payPal/eBay rendszerében?
Sipi -
wiggen123
senior tag
Utánanéztem rossz angol kifejezés thasználtam, charge back az amire én gondoltam.
-
wiggen123
senior tag
Úgy tudtam, hogy van olyan, hogy virtual item, de mikor megnéztem ma a Request Money-nál nem találtam, csak olyat, hogy eBay item. Azért kellene nekem, mert úgy tudom azt nem lehet withdraw-olni
vagyis visszavonni. Akkor most nincs ilyen, vagy ez az eBayes dolog az? -
Kaoru
senior tag
Hihihi nekem is van végre dombornyomott visa classic kártyám BB-től, egy kérdésem viszont lenne ezzel kapcs, nekem köv hónapi kimutatáson lesz rajta majd a kód, h verified legyek, de ha jól olvastam, addig is lehet használni egy bizonyos összegig a paypalt. Ez mekkora összeget takar? Mert bideltem egy cd-re, ami holnap jár, le az összeg összesen 13$. Ez gondolom még nem probléma?!
Tárgytalan, megtaláltam 20k a limit
volt visa electron kártyám nekem is, amihez adtak cv kódot, de azt nem fogadta el a paypal, az is BB-s volt. Erről tud valaki, vmit? Bár már annyira nem izgat.
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
Hali!
Amerikai webáruháznál próbáltam paypallal fizetni, de a szállítási címnek egy amerikai szállítóvállalat címét adtam meg, ők hozzák haza a csomagot. Hiába mondtam ezt el nekik, törölték a regisztrációt.
Paypallal csak a számlázási címre lehet rendelni? 
-
válasz
wiggen123
üzenetére
Ne csak a bankkártya költségeket nézd hanem a hozzátartozó folyószámlaköltségeket is. A Raiffeisen alapvetően jó, egy dolog nem tetszik benne, paypal (vagy internetes?) vásárlások után plusz költségeket számolnak fel. Még akkor is ha forinttal fizetsz forint számláról.
Ha fiatal vagy nézz körül az MKB és CIB ajánlatai között is pl. ez a számlacsomag egész jó diákoknak: [link] ez pedig 28 éves korig: [link]
[Szerkesztve] -
-
cocka
veterán
válasz
wiggen123
üzenetére
Ha csak netes vásárlásra lesz és nem használod ki a dombornyomott kártyák egyéb szolgáltatásait, akkor elég egy netkártya is. Én a cibes netkártyát javaslom, mert jó magam is azt használom, de szerintem még ugyanolyan jó választás lehet az mkb netkártyája is. Az otp netkártyáját csak az elektronikus számlacsomaghoz lehet rendelni éppen ezért mocskosul drága. Van még Erste meg IEB. Ezekkel az a baj, hogy macerás velük a dolog. Az IEB egyszer használatos kártyaszámot ad, ezért paypallal használhatatlan. Az ersténél meg a telebanknak kell folyton telefonálgatni limitmódosítgatás ügyben. Szal. szerintem felejtős, ha gyakran vásárolsz.
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok!
Elérkezettnek látom az időt, hogy lecseréljem jó öreg OTP visa electron kártyámat, és valami olyat szeretnék, ami kedvező árú és használható paypalhoz és egyéb internetes finomságokhoz is
Eddig bankkartya.hu-n kinéztem a Raiffeisen Bank Visa Classic kártyáját, ez tűnt a legjobban.
Mi a véleményetek? Ki mit ajánl? -
dragonfx
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
de ha nincs rajta annyi?
ők honnan tudják hogy nem kamuzok és van anyni rajta amennyiért vettem ebayen???? -
Sipi
addikt
Semmit. Úgy látszik, Magyarországi credit cardról nem lehet pénzt tenni a paypal-számlára. De ez nem gond, fizetés esetén automatikusan leszedi a kártyáról az összeget, és azt küldi el a másik félnek. Ez a 400HUF meg valószínűleg eltűnt a süllyesztőben.
Elképzelhető, hogy ha bank accountot, vagy egyéb forrást adsz a paypal-számlához, arról tudsz rá utalni. De én bank accountot azért nem adnék meg...
Sipi -
-
Geli
senior tag
annak a pénznek most az accountnál kéne lennie?
mert nekem sincs ott...és add foundnál ezt irja: PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.
When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account.
Pedig a status mellet ott virit a ''Hungarian - Verified ''
most akkor mit lehet vele kezdeni?
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Én is ugyanígy jártam. A 4 szám megvolt, Verified vagyok, de sem USD, sem HUF alakban nem jelent meg a payPal számlámon a levont összeg.
Az Add funds egyébként azt írja, hogy a jelenlegi banck accountomról nem lehet hozzáadni, vásárlásnál direktben a kártyáról vonják majd le az összeget.
Úgyhogy szerintem ez egy kis hiba a mátrixban: az ellenőrzéshez levonja ugyan, de mivel erről a kártyáról nem tud összeget jóváírni, el is vész.
Remélem, csak hülyeségeket beszélek.
Sipi -
dragonfx
veterán
sziasztok!
Regeltem accountot paypalra, megnéztem 06.06án le is vették a 400ft-ot, de mégis az ebayes accountomnál, ninc skiírva semmi.
Hogy leheta verifiedet megcsinálni???
Illetve hogy tudok a paypalos számlámra pénzt átteni? -
Geli
senior tag
Sziasztok!
Megcsináltam a paypal account-omat, de még nem használtam egyszer se. Beírtam a számláról a 4számot, így ha minden igaz nincs pénzkorlátozás és verified vagyok.
Van egy amerikai oldal, ahol van lehetőség paypal fizetést választani, bankkártyás helyett. Most azt választanám, hogy biztosan elküldjék az árut, mert volt már olyan hogy a pénzt levették a számlámról,és nem küldték el a csomagot, csak hosszas levelezések utan...
Ahoz, hogy ezt a fizetési lehetőséget választhassam, kell a paypalos számlámon pénznek lennie?
Ha igen, hogyan tudok oda átutalni/feltölteni ?
tusi: webáruházi fizetésnél is egyből megy a bankkártyámról? nekem nem kell beállitanom semmit a paypalnál?
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Hm, köszönöm a linket. Pedig login után tényleg kerestem sokat.

Gondom azért ezzel is van. (Talán mert nem teljesen pontosan írják le a dolgokat.) Ingyenes a küldés - de milyen módszerrel? A leírásokból úgy tűnik, ha a PayPal accountról fizetek, akkor ingyenes (mínusz a valuta-konverzió).
Igen ám, csakhogy az én PayPal accountom üres. A hozzá rendelt credit cardról intézném a fizetést magát. Ennek költéségről viszont nem találok semmit. (Tehát hogy mi, merre, mennyi, ha a bankkártyámról kell leemelnie az összeget.)
Az Add funds opcióra pedig azt írja, hogy jelenleg nem elérhető, a fizetést egyből a kártyámról utalja át. Ergo ''sima'' paypalos fizetést nem is tudok csinálni.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

,ahogy itt olvasom többeknek is otp visa classical.Semmi gond nem volt, 4 digites ellenőrző kód kb 2 mp múlva jött mobilra, beírtam 400at levonták és ezzel vége is volt ennek a baromi nehéz műveletnek. Fizetni még nem fizettem, de nem hiszem hogy gond lesz vele.

V/