Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.T.
aktív tag
válasz Winner_hun #3905 üzenetére
This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.
három éve használom a kártyát eddig gond nélkül -
L.T.
aktív tag
Kérdés: mennyi idővel a kártya lejárata előtt nem enged fizetni a PP a kártyával? Októberben jár le és már nem tudok vele. Ez miatt, lehetséges ez? Köszi
-
L.T.
aktív tag
válasz nicevolley #3459 üzenetére
-
L.T.
aktív tag
válasz Fecogame #3118 üzenetére
Igen számolt, de most azért jó hír ez mert, ha forintot akarsz küldeni akkor nem lesz olyan konverzió, hogy HUF→USD vagy EUR→HUF. Ez olyan magyar webáruháznál érdekes, ahol PayPal-al fizethetsz (nem sok van ilyen) illetve forint-forint utalásoknál ahol olcsóbb lehet így utalni mint két bank között.
Külföldi vásárlásnál-fizetésnél természetesen semmit sem változtat ez a hír. -
L.T.
aktív tag
-
L.T.
aktív tag
válasz Overlocker #2853 üzenetére
Igaz
-
L.T.
aktív tag
válasz mach3012 #2601 üzenetére
Miután cocka elég jó kifejtette a többi részt én csak az adózásra válaszolnék (nálam nem volt savanyú a szőlő csak elég komplexet kérdeztél és nem volt idő válaszolni csak a két linkkel ).
Szóval adózás:
Az hogy a PayPal számládra vki utal vmit arról nem lehet egyértelműen megmondani, hogy adózik e egyáltalán és milyen mértékben. Visszakérdezek, a számlára utalt pénz jövedelem? és milyen? eladtál vmit? ajándékot kaptál? dolgoztál és az a munkadíj? mindnek más az adózása. Ha adózni akarsz akkor ezeket kell eldönteni, hiszen ebben az esetben a PayPal csak egy közvetítőcsatorna. Ha nagy összeg érkezne akkor az a bankoknak jelentenie kell nem e pénzmosás történik. Úgy tudom ez az összeg most 2 millió forintnál van.
Szóval el kell dönteni, hogy milyen jövedelem keletkezett (ha keletkezett) és utána adózni. De ehhez más bizonylat (adásvételi, kifizető igazolása, stb) is kell.[ Szerkesztve ]
-
L.T.
aktív tag
válasz Dexar007 #2451 üzenetére
A PayPal regnél a lényeg a három jegyű kódon van.
-
L.T.
aktív tag
Értem én, hogy mi a hsz-ed mondanivalója csak még egyszer mondom, hogy valós, legális, HOSSZÚ TÁVON MŰKÖDŐ PayPal regisztrációt nem lehet létrehozni. És itt a nagybetűs részen van a hangsúly.
Tudom, hogy van van cancel, de szerinted a PP nem fog rád szólni, hogy adjál már meg valamilyen valós kártyaszámot (különben törüljük az account-odat).
A feltoltes.com-nál meg a valós kártya nélküli a account-nál, hogy lesz PayPal védelem?
Honnan végzi el az 1$ próbaterhelést? (sehonnan)
Hogyan veszel részt az expanded use program-ban? (sehogy)
Részemről téma lezárva... -
L.T.
aktív tag
Ezen egyszer már vitatkoztunk. Továbbra is az a helyzet, hogy NEM LEHET létrehozni valós, legális, hosszú távon működő PayPal regisztrációt ha nincs bankkártyád. A magyar bankkártya feltétele a bankszámla. Működik a top up ha van normális PayPal account-od. Minden ezen kívüli dolog csak trükközés.
-
L.T.
aktív tag
-
L.T.
aktív tag
válasz Kiskokó #2343 üzenetére
Nem lehet rá pénzt utalni és nincs számlaszámod sem (olyan amire gondolsz). A PayPal úgy működik, hogy ha fizetni akarsz, akkor a PayPal annyival terheli meg a bankkártyádat ill. a hozzá tartozó számládat amennyibe az áru kerül. Ezért nem kell rá utalni, de nem is tudsz.
Ha más PayPal számlára akarsz utalni pénzt akkor a másik email címét kell megadni. De itt olvashatsz még a PayPal dolgairól. -
L.T.
aktív tag
Nem lehet rá pénzt felrakni. A PayPal úgy működik, hogy ha fizetni akarsz, akkor a PayPal annyival terheli meg a bankkártyádat ill. a hozzá tartozó számládat amennyibe az áru kerül. Ezért nem kell rá utalni, de nem is tudsz.
mod: ez piqla kérdésére is vonatkozik
[ Szerkesztve ]
-
L.T.
aktív tag
Nem lehet rá pénzt felrakni. A Paypal úgy működik, hogy ha fizetni akarsz, akkor a paypal annyival terheli meg a bankkártyádat ill. a hozzá tartozó számládat amennyibe az áru kerül. Ezért nem kell rá utalni, de nem is tudsz.
De a topicot azért érdemes átnézni pár oldalnyi hsz-t legalább.[ Szerkesztve ]
-
L.T.
aktív tag
-
L.T.
aktív tag
válasz Winner_hun #1864 üzenetére
Semmi baj nincs a kamu adatokkal????? Egy banknál???
Hát engem máshogy neveltek, de mindegy ti tudjátok.. -
L.T.
aktív tag
válasz Rommel6600 #1849 üzenetére
Bankkártya nélkül NEM LEHET Paypal regisztrációt csinálni.
-
L.T.
aktív tag
válasz Darth_Revan #1784 üzenetére
Én rég voltam már otp-s de akkor úgy volt, hogy a 16 jegyű kártyaszám utolsó 10 jegye volt ill. az utolsó 3 jegy volt a titkos kód. De az otp oldalán ez biztos le van írva valahol
[ Szerkesztve ]
-
L.T.
aktív tag
Ma vettem egy cuccot és GBP-ben fizettem ki. 344 volt a forint/font átváltás és a bank csinálta a konverziót nem a paypal. A paypal 358-ért váltotta volna. Vettem egy másik cuccot is, azt meg USD-ért. Konverziót szintén a bank csinálta, 174 volt a forint/dollár. A paypal itt 180-ért váltott volna.
Azt tapasztaltam már máskor is, hogy ha hétvégén veszek valamit akkor kedvezőbb, ha a bankra bízom a konverziót és nem a paypalra. Tapasztalt már ilyet más is? -
L.T.
aktív tag
Igen ezt én is észrevettem, hogy nem tudja kinek válaszol. Két nap után egy poénosnak szánt hsz-re válaszolt és nekem. Meg sok minden más problémás neki (nem tudja hogyan kell offba rakni egy tagolt szöveget, stb stb stb). Valószínüleg megint két napot kell várni a feltűnésére. Egyébként az általa említett kártyára minimum 20e Ft nyitőösszeg kell és nem 2-3 Ft. Asszem ennyit erről. Én már nem fogok válaszolni neki bármit is válaszol. Szvsz Ti se tegyétek. Belba témát offolhatjuk...
[ Szerkesztve ]
-
L.T.
aktív tag
Kedves Belba!
NEKED biztosan szuperjó a netkártya is, TE pl. soha nem utazol, NEKED nincs szükséged dombornyomott bankkártyára sem, stb..
Jelenleg egy Mastercard DOMBORNYOMOTT befektetési kártyával rendelkezem. Köszönöm megvagyok vele. ÉN utazok külföldre, és már 6 éve dombornyomott kártyával rendelkezem (ez előző visa classic volt)
Engedd meg nekem (de ha nem tetszik, akkor is úgy lesz!), hogy beírjam a saját véleményemet egy nyílt topicba, ahová bárki beírhatja a saját véleményét.
Igen ezt megteheted bármikor. Hiszen Harry Callahan felügyelő is megmondta már, hogy a vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van belőle egy.
Te magadat alázod porig a beírásaiddal, ezt sem kell kommentálni.
ezt így nem érzem, no comment...
Ja, és felhívnám a figyelmedet egy apróságra : a PayPal tudnivalói is úgy kezdődnek, hogy kell hozzá 1 db dombornyomott bankkártya...Akkor mégegyszer lassan írom, hogy megérsd: NEM KELL DOMBORNYOMOTT BANKKÁRTYA. Jó olyan kártya is aminek a hátoldalán az aláírás mező alatt van egy háromjegyü számkód. Ez már a legegyszerübb Visa electron kártyákon is van. Én nem vagyok (már) otp-s, de úgy tudom h a junior kártyán is van ilyen számkód. Erre most csak attyspocak és cocka válaszolta azt hogy így van! Tehát nem magam találtam ezt ki.
,,nyomoronc-netkártyaformát"
na ezzel sikerült belerugni pár ezer emberbe aki ezt használjaJa és kiváncsi lennék mit válaszolsz cocka-nak amiben minden mondatodat cáfolta
[ Szerkesztve ]
-
L.T.
aktív tag
Kedves Belba!
Nem sértettél meg egyáltalán csak asszem velem együtt másnak is kiverte a biztosítékot, hogy ha ilyet írsz egy PayPal topicban h" de még eddig soha nem volt szükségem a PayPal fizetési módra,,. Én még finom voltam, de cocka hsz-ében sikerült porig alázni, már elnézést . No comment...
Ja és mégegyszer felhívnám a figyelmedet h nem kell dombornyomott kártya a PayPal-hoz tehát ne is sugald ezt. (és persze nem a netkártyáról beszélek hanem valódi kézbevehető kártyáról)Az otpről meg csak annyit h a 1151 és 1164 között csak őket szídják. De ugyanez igaz eBay tapasztalatok topicban
[ Szerkesztve ]
-
L.T.
aktív tag
válasz kíváncsi #1164 üzenetére
Úgy veszem ki az elmúlt néhány hsz-ekből, hogy megérett bennetek a gondolat az otp elhagyására. Itt találsz neten is használható kártyákat (persze ne az otp-st )
-
L.T.
aktív tag
Dombornyomott kártya sem kell. Jó olyan kártya is aminek a hátoldalán az aláírás mező alatt van egy negyjegyü számkód. Ez már a legegyszerübb Visa electron kártyákon is van. Én nem vagyok (már) otp-s, de úgy tudom h a junior kártyán is van ilyen számkód.
Asszem a bankreklámból ennyi elég volt -
L.T.
aktív tag
Elnézést, de megpróbáltam a linked megnyitni úgy hogy kimásolom. De megnyit egy oldalt ahol csak annyi ír ki, hogy Error with the Data. Igazad van rosszúl fogalmaztam meg a kifogásomat, elnézést érte.
Nekem sem ment elsőre a link beszúrása a PH oldalon úgy, hogy működjön is, ezért javasoltam hogy próbáld ki ott. Lehet,hogy amit kiírtál link, lemaradt valami a végéről ezért ír ki ilyeneket. -
L.T.
aktív tag
válasz Oliverda #946 üzenetére
Hát persze, hogy két különböző dolog, de nem is ez volt a kérdés A 0% vámtehert meg megkérdezem a VPOP-tól. Ha van személyes tapasztalatod, tehát bement árud a vámra és kivetették rá a 0% vámterhet meg a 20%-os Áfa-t akkor írd le ill. ha valamilyen jogszabály szám pld. amit a vámostól kaptál papíron, akkor írd le. De ezt itt offoljuk inkább az ebay topicban folytassuk.
-
L.T.
aktív tag
Paypal regnél nem a számlaszám kell, hanem a 16 jegyű kártyaszám és a kártya hátulján levő 4 jegyü kód. Egyébként nem kell dombornyomott az ebay fórumban írták hogy junior kártyával regelt és minden ok.
A pénz visszautalást nemtom de úgy emlékxem írta valaki már valaki hogy melyik szám kell. Itt vagy az ebay fórumon [link] -
L.T.
aktív tag
válasz rulez001 #856 üzenetére
Az alapregisztráció ára kb 1$ (180Ft). Ha nincs rajta ennyi, akkor nem is kaphatsz más üzenetet. Javaslom teljes egészében végigolvasni a paypal meg az ebay fórumot mielőtt kérdeznél. Én is ezt tettem, utána hidd el tisztább lesz a kép
A 400Ft (1,5 euro) az ''expanded use program'' való részvételre jogosít fel.
De erről is már írtak... [link]
[Szerkesztve] -
-
L.T.
aktív tag
dbius:
Nem kért számlaszámot (nekem legalább is nem kért). Kérte a 16 jegyű kártyaszámot, a 4 v. 7 jegyű számot (nem emlékxem pontosan) ami a kártya hátoldalán van meg a kártya lejárati dátumát. Plusz persze személyes adatok (név, lcim. telszám) De sem bank nevet vagy más számlaszámot nem kért. A kártya adataiból lekérdezi (ez eltart pár percig)
ungawa:
Olyan deviza középhez közeli árfolyamon számol. Egy konkrét példa Jul. 10-én 179,76 Ft/$ volt az MNB deviza közép nekem 184,62 Ft/$-on számolt a paypal.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest