Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- potyautas: Aktiviti
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Köszönöm.
De most eléggé összezavartál ezzel, nem is értem pontosan amit írtál, pedig elolvastam háromszor. Sajnos az értelmi képességem megkopott már ezekszerint. Az elmúlt napokban már úgy gondoltam, hogy a végére értem a lehetőségeimnek, ha visszaküldöm kapok pénzt, ha nem küldöm nem kapok. Ez nem ennyire egyszerű mégsem, és azt mondod, hogy PP fog visszatérítést adni, vagy valamit félreértek? Az eset kronológia sorrendben és zanzásítva tehát:
1. Hibás teljesítés eladó részéről, nem a megrendelt méret érkezett.
2. Eladóval történő egyeztetés után oda jutottunk, hogy küldi a megfelelő méretet és a küldést átvállalja, amennyiben én előbb visszaküldöm neki a tévedést. Itt ugye felmerült több buktató:
A; Mexikóba kell küldeni. Onnan ide irányban DHL express 53$ volt, innen oda 93 ezer. ( UPS megcsinálja 35 ezerért )
B; ha a visszaküldés és az újraküldés komplikált papírmunkája nem vág teljesen egybe, akkor fizethetek ismét vámot és áfát
C; ezek miatt kértem, hogy intézze ő a visszaszállítást is, én kifizetem neki ennek az árát. Erről valamiért ő hallani sem akart, állítólag mexikóból nem tud itteni felvételi címmel rendelni
D; Szombaton úgy fejeztük be WhatsAppon, hogy hétfőre utánajár, vagy összeállít nekem egy útmutatót, hogy minden klappoljon a vám miatt. Azóta eltűnt, lesz@rja a dolgot.
E; ezután fordultam PP-hoz, akik elintézték nekem ugyanezt, amit nélkülük is tudtunk. Nekik is megírtam, elviheti a hibás terméket, de neki kell fizetni érte, nem én hibáztam. Pont leszarták.És innentől nem értem, hogy mire fel ez a nagy bizalom a PP vásárlói védelemben? Nekem eleve zavaros ez az egész, nem beszélek ehhez szükséges szinten sem spanyolul, sem angolul, gemini fordít nekem. Írtam nekik, hogy eszkalálni akarom ( jelentsen ez bármit is, csak olvastam és jól hangzik ), azt írta a humán csetelő ügynök, hogy már eszkalálva van. És amikor elégedetlenségemet fejeztem ki, valamint megkérdeztem, hogy pontosan mit is jelent a vevővédelem, eltűnt. Én itt fejeztem be, nyeltem egyet és kidühöngtem magam, de most a válaszoddal felcsillantottál egy kis reményt, amit talán félreértek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi