Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz germinator66 #42258 üzenetére

Nem védelmezek senkit, én meg azt nem értem ha leírom a tényeket és abból levont következtetéseimet az miért lenne a PayPal védeleme? Nem tettem ilyen jellegű utalást, szerintem téves a következtetés.
    Ebből a szövegből nem lehet azt a következtetést levonni hogy védem őket, vissza is utasítom ezt afeltételezésti:
    Az eladásnál a díj 3,4%+90 Ft az alap díja ere megy 0,5 % vagy 2% a vevő országától függően.
    Ha van Transferwise regisztrációd akkor igényeld az összes számlaszámos deviza egyenleget és utalással tudnak fizetni a $ ,€, £ és HUF elegendő és kiválthatod a drágának tartott PayPal-t, nem kell ragaszkodni hozzájuk ha neked nem éri meg.
    Én egyenlőre használom ilyen feltételekkel is, mert nincs más és ha ennyit kérnek akkor ennyit fizet a vevőm, mert a költségeket az eladási árba beépítem ezért nem különösebben zavar.
    Piaci árat kérnek a tevékenységükért.

Te is azt erősíted most amit írtam, az hogy nincs más a piacon aki ilyet biztosít az részemről nem az ő védelmük, ez egy egyszerű tény, az is hogy úgy állapítják meg a díjaikat ahogy akarják, mert nincs más, nincs konkurencia ez is egy tény.
    De kritizálhatod persze, az árképzésüket, a működésüket, de mivel nincs alternatíva mi értelme? Ez lenne a mondanivalóm lényege.
    Az eBay is bontotta a szerződést és ők sem a PayPal-t fogják "erősíteni"
    Lehet bankkártyás fizetési lehetőség és van bankszámlára utalási lehetőség is, így én azért nem állíthatom 100%-al hogy csak a PayPal-t kell használni mindenhol. Van választási lehetőség, csak más szolgáltatón keresztül kell és mást biztosítani.
    Az eBay-nek is van vásárlói védeleme, a sokat kritizált PayPal védelme nélkül is van lehetőség a pénz visszakapni.

A magyar adózás meg én nem említettem, a KATA nem biztos hogy web-es eladási tevékenységhez jó megoldás, de ez megint szubjektív megítélés. Ahol nem számolhatom el a vállalkozás költségeit az számomra nem opció, más meg jónak tartja a KATA féle dolgot.

Nem tudom értelmezni hogy miben nincs igazam, mert nem írtam olyat ami nem lenne igaz, de az én igazságom lényegtelen.

Új hozzászólás Aktív témák