Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corleone33
senior tag
Nemrég nyitottam egy dispute-ot az egyik vásárlásomat illetően,a dispute meg lett erősítve, a summary-nél ki is jelzi, viszont amikor rámennék resolution centerre. ott nem ír ki semmit.
Ezenfelül activity listnél feldobott egy kis felkiáltójelet hogy "There are unresolved problems", de amikor rákattintok dettó egy totál üres resolution center oldalra dob (feltételezem hogy azon bizonyos tranzakciót illetően írja ezt ki, márha egyáltalán meg engedné nézni ugye...)
Akkor most mi van?
[ Szerkesztve ]
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
Corleone33
senior tag
Nevermind azóta magától megoldódott a probléma, végre resolution centerben megnjelent a dispute kilistázva, mert eredetileg ez volt a probléma hogy ott nem jelezte ki sehol.
viszont ehelyett az a pótkérdésem lenne: Ha nyitok egy dispute-ot egy tranzakciót illetően és nem sikerül az eladóval közös nevezőre jutni/nem válaszol, muszáj egy hétig várnom hogy az ügyet továbbítsam resolution center felé, vagy pedig akármikor dönthetek úgy (a megadott határideig), hogy ezt az ügyet továbbítom paypal felé hogy segítsenek?
illetve az normális hogy a case-t sellers response alatt listázza ki, holott eddig még csak én "üzentem" a sellers felé és ők még nem reagáltak?
[ Szerkesztve ]
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
Corleone33
senior tag
legutolsó kérdésemet folytatva picit:
Ha egy tranzakciómat dispute-ból claim-be escalate-elek (nem tudok rá jobb magyar szót) és az eladó a paypal által megadott határidőig nem válaszol, olyan esetben mi történik? Mennyire sanszos szerinted az, hogy ilyen esetben a Paypal nekem ítéli meg az ügyet, ha az eladó mind a dispute, mind a claim szakaszban nem hajlandó reagálni, se megcáfolni a claim jogosságát, lényegébe nem működik együtt sem velem sem paypallal ? (feltételezve hogy a dispute okait és a körülményeket figyelembe véve elfogadhatónak tartják a kérelmemet)
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
senior tag
Ha pl egy weboldal ami digitális javakat árul lenullaz egy paypalos tranzakciót, kb mennyi az átfutasi idő paypalnál hogy visszajöjjön a pénz?
Ugyanis azt a hírt kaptam hogy kb 5 nap az átfutási idő (mult penteken kaptam választ sok hétnyi várakozás után hogy sztornózták nagy nehezen a rendelésemet sokadik könyörgésemre, de azóta sincs semmi híre hamva hogy bármi visszajött volna)
Anno egy paypal felé escalate-elt dispute ot zártam le emiatt jóhiszeműen, reménykedve hogy hátha végre lezárult ez a történet (miutan több hetig teljes némasag fogadott az ő részükről), de nem tudom hogy van e értelme várnom és hogy nem lenne e egyszerűbb másodszorra dispute-ot nyitnom de hagyni hogy a Paypal rendezze ezt le mert már ezen a pontom kb a hócipőm tele van hogy idestova 1 honapja küzdök azzal a bizonyos weboldallal ><
hozzáteszem a seller esetében több hetet is jóhiszeműen vártam.
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
senior tag
pontosítok: anno nyitottam erre dispute-ot, de lezártam magam
A pénz effektíve 90 százelék kártyáról ment, egy nagyon kicsi része meg paypalról
-
Corleone33
senior tag
Na nemrég felvettem a kapcsolatot a Paypal telefonos üfsz-vel egy már lezárt problémás dispute miatt,azt mondták hogy vegyem fel a kapcsolatot a bankommal a szóvan forgó tranzakciót illetően, és akkor ők tudnak segíteni állítólag.
annyi kérdésem lenne, hogy 1 hónapos internetes tranzakció esetében (ahol a vásárlás 99 százalékban kártyáról történő összeggel történt paypalon keresztül) mennyire "esélyes"' hogy a bankom (én esetemben OTP) tud érdemi segítséget adni és hogy nem a Paypal-felé irányít vissza, akik kb széttárták a karjukat effetíve, hogy így önmagában nem tudnak nekem segíteni?
második kérdésem egy meglehetősen ostoba lesz de ilyen közvetlen banki beavatkozás vagy pontosabban chargeback miatt bajba kerülhet a paypal fiókom?
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
senior tag
önhibámon kívül idő előtt lezártam a dispute-ot és eppen emiatt már allítólag nem tudnak segíteni
A seller el való egyezkedés már nem járható út nekem sajnos.
-
Corleone33
senior tag
paypal-nál létezik olyan opció hogy folyamatos megújuló fizetéseknél (pl én esetemben spotify előfizetéseknél) a paypal a fiókomhoz csatolt bankkártyáról vonja le a pénzt és nem pedig a paypal "számlámon" levő pénzről?"
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
senior tag
az mennyire normális, hogy Paypalról OTP folyószámlára való utalás után több mint 2 munkanapja nem ment még át? eddig csak a megerősítő email érkezett meg hogy a pénzem úton van a számlám felé ésatöbbi ésatöbbi.
biztos én emlékszem rosszul de eddig viszonylag hamar át szokott menni a pénz, most meg vakarom egy kicsit a fejem hogy meddig várjak még..
[ Szerkesztve ]
-
-
Corleone33
senior tag
olyan kérdésem van, hogy lehet-e nem üzleti paypal számlával úgymond "időzített" kifizetést beállítani, hogy pl havi szinten bizonyos pénzösszeget utaljon át egy megadott paypal számlára?
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
senior tag
az normális hogy top-upoltam paypal fiókomat de azóta se kaptam róla értesítő emailt mint ahogy azt szokott? Kb ma reggel 9 felé utaltam át pénzt a paypal számlámra.
-
Corleone33
senior tag
kaptam pénzt paypalon és ez az email fogadott:
dear xy
We've placed a temporary pending status on this transaction.
Amount: xy Transaction ID:xy Sender: xy
View the details of this transaction
This transaction is no longer pending and the funds have been released to your account balance. Thank you for your patience.
Yours sincerely,
PayPalmost akkor melyik? mert a paypal oldalamon még mindig függőben levő az adott kifizetés
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
senior tag
Nemrég kaptam a pénzt, olyan 40 perce kb
a tevékenységek oldalnál pedig azt írja hogy a pénz fogadva van
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
senior tag
Ilyen esetben àlt hàny nap szokott lenni/ hàny napot érdemes vàrni hogy a tranzakciò keresztülmenjen?
Telefonos üfsz mennyire tud segìteni ilyen esetben?
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
senior tag
Paypalnál a várható beérkezési idő mennyire pontos?
mert itt két tranzakciónál is dec 31-et ír ki meg egy másiknál január 2-t
-
Corleone33
senior tag
Az normális hogy valami miatt nem látom egyik paypal számlámon se a pontos egyenlegemet?
A legutóbbi tevékenység oldal ott van de az nem hogy a számlámon mennyi pénz van
edit: a pénztárcám menüben megjelenik, csak fura hogy az összefoglaló oldalról eltűnt az az adat
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
senior tag
csak nekem tűnik úgy mintha lassabban menne a pénzátküldés számláról paypalra vagy az én oldalamon bicsaklik valami?
Szerdán délelőtt/délután indítottam el a tranzakciót OTP netbankról és azóta is várom még
-
Corleone33
senior tag
Agyalok hogy meddig várjak kb mielőtt kapcsolatba lépek az OTP vel/ Paypallal
Az átutalási adatokat száz százalék jól adtam meg, szóval ott nem akadhatott el
-
Corleone33
senior tag
Ha most este küldtem át pénzt paypal számlámra otp netbankon keresztül és az utalási státusza szerint végre lett hajtva, van rá esély hogy hétfői nap folyamán befusson?
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
senior tag
Arról van hír hogy a közeljövőben bevezetett "erős ügyfélhitelesítés" miképp fogja érinteni a paypalon keresztül de bankkártyáról történő rendszeres kifizetéseket? (Pl Netflix/ Spotify)
Most akkor minden egyes alkalommal a hónap folyamán ezzel kell majd bohóckodni hogy átmenjen a kifizetés feléjük?
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
senior tag
olyan kérdésem lenne hogy sztenderd paypal fiókról be lehet állítani folyamatos recurring payment-et egy paypal számla felé, vagy ehhez mindenképp üzleti fiókkal kell rendelkeznie a fogadó félnek?
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
senior tag
Lehetséges úgy Paypal számlára utalni bankszámláról hogy az adott Paypal számlához nincs bankszámlaszám kötve, csak bankkártya?
Esélyes hogy vissza fog emiatt "pattanni" az utalás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Külpolitika
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest