Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/
    Topikgazda

Sziasztok! Ma vásároltam egy alaplapot. Emailben az eladó tájékoztatott, hogy nincs raktáron sajnos, a teljes visszatérítést elindítja. Meg is érkezett, most így néz ki a paypal számlám:

Kérdésem az lenne, hogy meg kell várni, amíg a paypal egyenlegemre megérkezik a visszatérítés és utána továbbítanom kell a számlámra? Ez valóban több hetet (max. 18 nap ha jól tudom) is igénybe vehet? Átlagban mennyi idő szokott ez lenni? Erste virtuális (VISA) kártya internetes vásárlásokhoz, ha ez számít.

Összefoglaló, GYakran Ismételt Kérdések PayPal-al kapcsolatosan
    3. Kérdés: PayPal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen?
    Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
    Válasz: 1-3 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
    A visszatérítés - refund - automatikusan, ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor arra bankszámlára, amelyhez a kártya tartozik.
    Nem lehet a kártyás fizetés pénzét a PayPal egyenlegre irányítani, ott parkoltatni.

Új hozzászólás Aktív témák