Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sordoran
üzenetére
Magyar fiók esetén a bankszámla nem számít fizetőeszköznek, az csak a PayPal egyenlegről történő pénz kiküldési információ, eltárolja hogy ne kelljen beírni.
Az USA banki szóhasználat szerint alapvetően kétfajta bankszámla típus van:
1. Checking account (folyószámla)
2. Savings account (takarékbetét-számla)
Ezt látod kiírva, mert a magyar bankszámlák ebbe a fajtába tartoznak
Mindig utalással megy, Trustly-t használva is az Erste Netbankból utalsz, mert miért kérné az ottani jelszót a felhasználói azonosítódhoz és adod meg a számlaszámodat, hogy arról vonja le a pénzt?Én nemcsak esetlegnek látom a kártyát, de mindegy.
Mikor volt az bizonyos utolsó vásárlás ezektől? -
válasz
Sordoran
üzenetére
Ez az oldal PayPal esetén is kártyát szeretne magyar viszonylatban. Szerintem ebben nincs változás.
Verify that you have a valid payment source linked to your PayPal account (credit/debit card, or a direct link to a checking account)
A PayPal-n a forintos az elsődleges egyenleg?
Tedd azt meg hogy a PayPal egyenlegek közti váltással tegyél át a forintosról a $ egyenlegre annyit, hogy meg legyen a 12 $-nyi összeg és a $-os legyen az elsődleges.
Ha ezután sem tudod kifizetni akkor még érvényes a csak kártya szabályuk. (Humble Bundle, Inc. Website Terms and Conditions)
Segítség Összefoglaló 10. A PayPal deviza egyenlegek közti váltásHa megnézed ezt a bejegyzést ebben is csak a a kártya esetén alkalmazható a megoldás.
-
válasz
Sordoran
üzenetére
11.-én írtam, hogy tegnap (10-én, ez péntek) 45 perc volt és azt is hogy hétfőn reggelre saccoltam, hát tovább tartott. De ha a Top Up-al utaltad volna akkor szerda a valószínű a pénz egyenlegen való megjelenésére, ahhoz viszonyítva még ez jobb.
Megértelek és nem tudom mit rontottak el, mert amíg nem került át a Citi Bank ügyfélköre, addig banki napon 2-3 perc, de maximum 45 perc volt és a hétvégén is működött a dolog 1 órán belül. -
Sordoran
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Lassan másfél órája karikázik utolsó oldalon. Beléptem netbankba, ott az van, hogy trustly-n keresztül beléptem 17:51-kor, kiléptem 17:52-kor, és a 4000 Ft Feldolgozásra vár. Most hagyjam a Trustly oldal ablakát megnyitva, fog történni valami? Oké, hogy lassú, de ez már sok.
-
-
válasz
Sordoran
üzenetére
Ahogy az Összefoglalóban lévő kártyahozzádás leírásban is írtam, ha beírod a számot és az 1 $-os próbaterhelés sikerül, már használható vásárlásra a kártya, ez kb 1-2 mp.
Az egyenlegről a bankszámládra való havi 21000 Ft-os limit eltörlése igényli a comfirm dolgot.
Az Összefoglalóban lévő táblázat mutatja a dolgot a limitekre.Ha a te bankod az Összefoglaló 11. PayPal egyenleg "gyors feltöltés" bankszámláról pontnál fel van sorolva és hétvégén működik a bankon belüli utalás nála, akkor 1-2 perc és az egyenlegen a pénz.
Ha nincs ott akkor hétfőn 12:00-ig normális bank esetén a mai utalásnak a PP egyenlegen kellene lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

V/