Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablack
senior tag
válasz monchichi20 #42412 üzenetére
Volt nyomkövetési száma küldeménynek?
-
ablack
senior tag
Megvan a válasz közben.[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
VISA dombornyomott kártya, 1-2 évig hibátlan volt. Csak eBay weboldalán rossz, minden más webshop elfogadja PayPal fizetéssel. Nem is biztos hogy a PayPal hibája, de az eBay-nek is írtam (fizetéskor nem is irányít tovább a PayPal-ra), ők se tudtak semmit csinálni, a PayPal-hoz irányítottak.
Nem hiszem hogy az én hibám lenne, semmit se változtattam, mégis egyik napról a másikra elromlott.
A kártya újra felvételét még megpróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
A PayPal egy ideje (hónapok óta) ezt írja ki ha eBay-en fizetni szeretnék:
We can't process your PayPal payment.
Please contact PayPal customer support for further assistance.
Error Code: 70360Mobil alkalmazásból továbbra is enged fizetni, valamint bármilyen másik weboldalon is.
Írtam nekik hogy miért, erre az a választ kaptam hogy az automatikus algoritmusok blokkol, nem tudják ezt feloldani, de írtak pár sablon megoldást, hogy használjak másik kártyát, stb.
De kárpótlásul kaptam 10 USD-t a fiókomra.
Ezzel a hibával eddig senki se találkozott ?
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Üdv,
Ha PayPal-ról veszek ki pénzt a magyar bankszámlámra, akkor nem lehet beállítani hogy milyen pénznemben fizesse ki? Mert nekem mindig átváltja forintra, és elég rosszul vált.
Vásárlásnál tudom hogy lehet állítani, de az erre nincs hatással.
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Üdv,
Miért lehet az hogy 2 hete kb. néhány termékre az írja az eBay, amikor fizetni akarok hogy: "We can’t process your PayPal payment. Please contact PayPal customer support for further assistance. Error Code: 70360" ?
Azért nem értem, mert évek óta használom ezt a fiókot, kártyát, eddig semmi gond sem volt, most meg valamit enged kifizetni, valamit pedig nem, ezzel a hibával nem.
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Ha van a Paypalomon egy bizonyos összeg, és vennék valamit amit nem fut ki akkor csak a különbséget vagy az egész összeget vonja le a bankkártyámról mikor megveszem?
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
válasz Graphics #17188 üzenetére
Ez nincs az e-mailben?
,,This email is an automated response, designed to try and answer your questions as quickly as possible. If you'd like more information, simply reply to this email with as many details about your situation as possible. Your query will be prioritised and we will get back to you as soon as we can. "
Nekem is mindig autómata szöveget írnak és arra kell válasz e-mailt küldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Videós, mozgóképes topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Ukrajnai háború
- Kedvenc zene a mai napra
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest