Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Har_melin
üzenetére
Bizony, ugyan ez volt nálam is szinte, ezzel a monkal a sima Act 3 végéig eljutni 1 nap volt, gyakorlatilag 2 nap alatt húztam fel lvl 68-ra és értem a Cruel Act 3 végére...
Előző karakterekkel sokkal hosszabb idő volt, főleg az első witchel 😅Amúgy szépen haladgatok segitségednek hála, ha szóltál volna adtam volna 1 divine orbot ingyen a sok segítségért, nekem dobálja a játék elég szépen (tegnap egy sima 3-as mapra bementem bohóckodni ott is dobott egyet), nem kellett volna 200+exért venned😳
Amiket írtál betettem a tempest bellhez azokat, de úgy nagyon pici volt a területi sebzése, az ahogy a csávónál van a videóban azokkal viszont kb 3x akkora és darál rendesen, szóval azt vissza csináltam! A rage pedig azt is betettem ahová ajánlottad, de ezt, hogy a mozgàs gombra tegyem nem értettem, mert én ugye joyal játszom Ps5 -ön és a bal analóggal haladok, szóval nem tudom hova kellene betenni és mit😅
Új hozzászólás Aktív témák
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest