Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Az 5-6. nudli volt (legalább is a monknak), mert ott már nem volt érdekes, hogy mennyi honor marad utána. A 7-8 viszont szerintem szopás, sokkal több honort sebző csapda van, tök mások, mint addig és nehezebb kikerülni őket. Legalább is szerintem.
Közben megcsináltam egy tízes ultit gond nélkül, de kicsit lelombozott, hogy ezzel még csak a harmada lett meg a 7-8-nak. (Tudom, itt is volt szó róla, de nem esett le.) A trialmaster nem tudom, mennyivel nehezebb, de azt hiszem, inkább azt fogom próbálgatni, legfeljebb megveszem a másik két fragmentet. Vagy lefutom azokat a trialokat, amik megvannak, ahogy elnézem elég érdekes ára van a fragmenteknek.
-
Har_melin
addikt
- igen, használom a meditate-et, és az Eternal Youth-tal valóban nem használható. A Grim Feast mellett viszont igen, az az esetek 99%-ában bőven elég a mapokon a menet közbeni visszatöltésre, nem kell flaska. (a maradék 1%-ban meg meghalok, de hát ez van)
- Amuletre én a Subterfuge Maskot szeretném, de lehet, hogy a High Alert is jó (a CI 1HP-ja full lifenak számít). Én a magam részéről biztonságosabbnak érzem a folyamatosan visszatölthető, megújuló minél nagyobb ES-t, mint a nagyobb evasion értéket - persze úgy, hogy azért az eva-m már most is 71%.
PS: rátettem a High Alertet az amuletemre. 71%-ról 73%-ra nőtt az evasion, szóvel ez így lófütty, nem éri meg.
- Ha futottál Expeditiont, akkor eshetett ún. Logbook. Azt tudod Danningnál megnyitni. Ez egy spéci map, amin csak expedition ládák vannak és az azokból kiszabaduló monszták. -
-FreaK-
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Én tegnap megcsináltam az 5-6. Pontot trial of suckmyass-ben, elég simán ment, a skorpió a végén leszedett némi honort, de amúgy nagyon könnyen megöltem (ebben igen jó a buildem).
Viszont most ahogy írtál, félek nekifutni az utolsó szintnek és elcseszni egy órát a semmiért.Freddirty: mikor tervezed lefutni kb? Ha épp ráérek, jönnék én is
-
prokxy
veterán
Közben nagyjából rájöttem az amulet dologra is, Anoint-elni kell, ollé.
De ugye én sosem vagyok full HP-n, mert 1 a max, de akkor most mégis maxon vagyok? Nem vágom.szerk1: hol kell ezt az amulettet fejleszteni?
szerk2: a Danning emberkénél van ilyen, hogy Expedition: ez mit csinál? Mit kell ide betenni? -
prokxy
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Te használod a Meditate-t? Csak mert van az a passzív, amivel a Life flask nem a HP-t tölti, hanem a Shield-et:

Viszont ha ezt aktiválom, akkor a Meditate nem működik.
Na már most, ha partyban vki mondjuk többet öl vagy csak úgy sikerül, akkor nem lesz mivel töltenem a Shield-et, csak a Meditate-tel.
Van még vmi más cukiság, ami mondjuk túlélésre ad? Vmi sapit mondtál, itt is látom, de nem teljesen értem ez a 2 dolog honnan lehetne meg:
- Helmet: Can switch to pure ES if you spec into "Subterfuge Mask":
=> szerk: ez megvan
- Amulet: Can anoint amulet with "High Alert" if you want more survivability + evasion:
-
Har_melin
addikt
válasz
freddirty
üzenetére
Köszönöm, majd lehet, hogy rá fogok szorulni, de amilyen csökönyös vagyok, előbb ki akarom próbálni, hogy meg tudom-e csinálni magam. Az egyben sem csináltam soha carryt, tudomásul vettem, hogy van, ami nem megy.
Mondjuk most könnyen beszélek, a monk szerencsére elég erős ahhoz, hogy t15 mapokon se érezzem magam esendőnek, az utolsó két pont nélkül sem. -
ProEvoFan
nagyúr
5-6 ascendancy pontért a trial mekkora egy szopatós faszság. Nagynehezen esik a 10es trial, de egyszerűen nem tudom megcsinálni. T15ös mapokon megyek, de ez.....
-
Har_melin
addikt
tegnap rápróbáltam a negyedik asc-ra. Teszek majd még egy kört a Trial of Chaos-szal is később (pár sebzés kevésbé hat a CI buildre), vagy ha lecserélem a sisakot egy full ES-re, akkor lehet, hogy ezzel, de most úgy érzem, ebből vagy nem lesz 7-8 pont. Vagy majd valamikor veszek egy carry-t, minden ellenérzésem dacára.
Az első három szint viszonylag könnyen lement, de aztán a skorpió a harmadik végén elvitte a honorom harmadát. A negyedik szint csapdái meg nem az én ritmusérzékemnek valók, ráadásul a választási kényszerpályák miatt alig volt honor visszatöltésem. A vicc az, hogy közben az életem egy pillanatig sem volt veszélyben, csak hát ugye ez az elb*tt honor rendszer. Sajnos nincsenek nagy reményeim a leváltására, valamiért nagyon becsípődött a fejlesztőknél, hogy ez mennyire jó ötlet. -
ProEvoFan
nagyúr
3-8 közötti mapok ha kell valakinek, akkor szóljon nyugodtan.
-
Argh!
senior tag
Sehol.
A legnagyobb mana flask:Ultimate Mana Flask
Recovers 310 Mana over 3.00 SecondsMivel a #% of Recovery applied Instantly prefix rajta és akkor már nem lehet rajta a #% increased Amount Recovered.
-
prokxy
veterán
Trade-n hogy tudok találni olyan Mana flaskát, ami ilyen "30% of Recovery applied Instantly" ÉS legalább 4-500-at tölt vissza? 300-asok vannak, de arra nem találtam keresőt.
-
Bennyboy
őstag
Loading fagyásra van még ötlet vulcanon kívül? Friss win11-el is csinálja nálam

Hc-ban annyira nem örülök neki, főleg, h az egész gépem megáll. Steamből indítom ha ez számít. -
fgo
tag
megcsináltam
-
fgo
tag
Hogyan lehet megvenni az a lehetőséget,hogy az ascendancy 7- 8 skill meglegyen? A Sekhemas Number of Trials 4 már harmadszorra halok meg úgy,hogy 9-10k honourom van és egy semmiből jött ütés(valami szarság) megöl.Tököm tele van vele.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
LittleBoss67
üzenetére
Sokan segítettek, azért leírom.
Normal Act2 első pálya boss (rathbreaker) csak halál nélkül csapható le, különben a játék nem engedi az újraélesztést, de semmilyen más parancsvégrehajtást sem, csak a játékból durva kiszállást és újraindítást. -
válasz
Har_melin
üzenetére
Egyedül dög unalmas, így sokkal jobban élveztem...de ja biztos menne egyedül is, csak ahhoz kellene waystone is+nem vágom a szinteket, hogy mit hanyas szintén kell, csak játszom amíg élvezem, azt se tudtam, hogy ez a MAP dolog a többi karakterrel is marad, mert 3 karaktert húztam már át, és mindháromnak ugyan azt mutatja amiket már megcsináltam, és a szintek meg minden ott van az Atlason is...
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Én még elvagyok ezzel, várok hátha esik egy jobb😅 Csak végső esetben fogok vásárolni..
Tegnap csatlakoztam 90+os emberekhez (én 84-es vagyok) és nem igazán vallottam szégyent, T12-es mapot toltunk...persze egyedül biztos elvéreztem volna😅 -
zsirfecske
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
pedig a fegyver a legfontosabb szerintem minden buildben. amúgy nem kell 50 ex rá, most vettem 3 exért egy hasonlót mint amit magamnak félretettem (nyersen 100-300+ phys dmg), de brickeltem egy chaos orb-bal szóval kuka lett. de a lényeg, hogy simán van trade-en egy csomó.
próbálkoztam amúgy normal base-eket upolni, alchemy-vel semmi jó nem jött. essence of torment meg szintén nagyon kis eséllyel ad jót, nem éri meg. sőt vettem kék base-t nagyon magas T9 flat phys dmg-el 2 ex-ért és azt craftoltam tovább, de nem adott semmit regalig, ezért chaos-oltam, ami 1/3 eséllyel brickelte is ahogy kell
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Na ja, én ezzel tolom én csináltam nem tradelek,és most vagyok T7 mapokon simán megyek rajta végig...mondjuk már jó lenne egy kicsit jobb, de nem fogok 50exet adni egy fegyverért, pedig volna miből több mint 200 van már, de akkor se 😳 A sebzéseim pedig ilyenek voltak 10 szintemmel ezelőtt, most már azok is jóval több és mindegyik lvl18-as, flash gránát 3000 felett, robbanó gránát 6000 felett, és a többi is 2000 felett😁

-
fgo
tag
A runat többször is felüllehet írni ugye?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
50ex környékén ennél sokkal jobb lvl79es bowot lehet venni.
Nekem is olyan van. -
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
ha ez vígasztal, akkor úgy 15-18 T15-ön sem esett még perfekt, meg az odáig letolt kb. 30 T11-14-en sem. greaterből talán négy eddig összesen.
Volt egy csomó lvl18-as skill gemem, azokat kezdtem elhasználni, skill => lesser jeweller => vaal orb, így lettek négy slotos skill gemjeim. Mivel lvl19-es eddig még +2 szintű T15-ön se esett (nem hogy lvl20), nem zavar velük, hogy nem lehet a szintjüket növelni. -
Edge
veterán
Én most egy witch miniont húzok, normal(!) A3 ban nulla rarityvel esett neki kettő divine, mostmár mapozok vele 135%rarity van a karin, azóta sem esett egy div sem, viszont exalt az nagyon sok esik, maponként legalább 10 az átlag. Szóval érdekes ez... A lényeg úgyis az, hogy sokat kell gyakni azt majd esik vmi.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
egy kis gránátos dmg scaling érdekesség:
anno azt mondtátok, a +6 projectile skill nem jó, de közben elértem 59-es szintre és kiteszteltem, az említett +skilles cuccot összevetve egy nagyobb fizikál sebzésű de +skill nélkülivel:
vs
ezen a szinten az én karimnál az jött ki, hogy simán bírom manával és 15%-kal nagyobb a sebzés a gránátos skillekre a +6 skill miatt, akkorát dob a dps-en.szóval most ezzel megyek level 79-ig, quality+socket szépen megdobta:

ja és ha már quality, 1 regal-ért vett + currency exchange-en eladott matikkal szereztem lazán 70 ex-et tegnap, tudnék venni már elég jó expert bombard xbow-okat, de kaptam egy ilyet 3 ex-ért, úgy nézem ennél jobb nem lesz csak nagyon endgame-ben:

ennél szignifikánsan magasabb phys dps csak 50ex körül kezdődik. amúgy a leech is érdekes stat, cluster granade mellett pl biztos hasznos (ott nincs dmg elemental konverzió akkora).
-
LittleBoss67
aktív tag
Xbox-on nekem act2-ben halál esetén (rathbreaker), nemhogy nem éleszti újra a játékost, de semmilyen gombra nem reagál (kivéve újraészetés, de mint írtam az is nulla). Sőt ! Az item filtert is újra kellett engedélyezni.
Valaki tud esetleg segíteni? -
Tatyla
őstag
A mai napig 1 divine orb esett 250 óra alatt,de így patch után csak ma 3db,5-ős mapokon így a deadeye-nak tudtam is venni egy hand of wisdom kesztyűt
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
freddirty
üzenetére
It's not the full release, just a lot of the initial features.
Hat ize, kb mint az EA, vagy igy vagy ha arra varunk amig teljesen kesz lesz... szerintem mivel mar kint van raugrik sokmindenki es jonni fognak azok a javitasok is amiket varsz. Legfeljebb meg nem ma ejjel.
-
freddirty
senior tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
szerintem nem véletlen, hogy folyton csúszott a megjelenés. Lehúztam, rájöttem hogy nincs még build letöltés accountból, ctrl-c+v minden itememre including jewels, aztán összeklikkeltem a fát, majd a skilleket elkezdtem. Skilleknél elkezdett crashelni, ahogy raktam be az első gemet. Na mindegy akkor save és újraindít. aha ja, de már nem tudja visszatölteni mert folyamatosan crash.
Szerintem kell még ebbe jó sok fejlesztői meló... -
Sunrider987
aktív tag
Hohoho
https://github.com/PathOfBuildingCommunity/PathOfBuilding-PoE2/releases, 1 oras, friss ropogos -
_ocsisajt
őstag
Chimeránál az bug szerintetek, ha fel leap slamelek hozzá amikor a platformon van és meghalok? Így vesztettem most el egy totem warrit hc-n... (kari törlés ilyenkor standardon nálam)
-
Har_melin
addikt
válasz
freddirty
üzenetére
Nem aggódok miattuk. Az, hogy úgy valahol T4-5 óta nem volt halál, egy igen ritka teljesítmény, babonából nem akartam lelkendezni róla. Az egyben sem emlékszem ilyenre, igaz ott a hat portál miatt kevésbé stresszeltem miatta. De lvl88-ig (ami érzésre meg map számra már bőven az egy lvl90-je fölött van) egy halállal ott sem húztam ki soha, ez biztos.
-
Helmoras
őstag
Akinek PC-n laggol.
Nekem véletlenszerűen laggolnak egyes mapok, erre találtam megoldást.
Egy mapot vissza vagy előre majd ctrl+bal klikk az átjáróra és uj instance nyitása hipp és hopp már nem lagol. Olyan mintha másik realmre rakna amikor átmegyek(pedig nyilván nem) Remélem segít valakinek.
-
fgo
tag
Sajna meghaltam a stone citadel nem lehet újra megcsinálni?
-
freddirty
senior tag
válasz
Har_melin
üzenetére
szerintem nem érdemes a POE2 halálok miatt nagyon aggódni, ha kell ha nem halódni fog a kari
Nekem van olyan instant replay-em, ahol 15k ES mellett, elfogyott kari alól a life úgy, hogy nem volt rajta poison debuff. Ráadásul úgy, hogy a replayben frameről framere léptetve nem lehet látni, hogy elfogy, mert egyik framen még full a life másikon már üres. Szóval lehet még csiszolni az early access kliensen 
Azóta az olcsó omen of resurgence benn van folyamatosan, és 80% exp felett meg a drágább exp loss akadályozó omen is. Bár őszintén szólva annyira annyira nem látom értelmét már az xp gyűjtésnek lvl95 felett. /Ha jól emlékszem egy breaches post vagy video írta hogy lvl95->lvl96 100 fullos breachstone kell lvl96->97 meg ~250.../ -
Har_melin
addikt
- én még mindig nem látom a citadellákat, pedig már elég sok tornyot megnyitottam, de remélem ami késik, nem múlik.
- eddig nem akartam örömködni, hogy ne szúrjam el a szerencsémet, de ma megtört a jó sorozatom, lvl88-on behaltam egy T15 mapon. Kicsit bosszant (én voltam a hülye, nem vonultam vissza, amikor már 100% alatt volt az ES) mert szépen felturbózott map volt és a breachig nem jutottam el), de most már ezért sem kell aggódnom. Megvan T1-T15 az összes atlasz pont, plusz 4 már a boss fán, most jön a breach, meg meg kellene csinálni a 7-8 ascendancyt is. -
Edge
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
thx, megjelent 2x narancs és 1x piros fénycsóva

-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Szerintem az új patchel PS5ön a játék jobban fut, mint azelőtt.
Más is észrevette vagy csal a szemem? -
fgo
tag
Annyira lagol ,hogy nálam játszhatatlan, délelőtt semmi gond nem volt de este totál szívás
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
"A boss eddig mindig dobott legalabb egy waystonet"
Ez alacsonyabb szinten sajnos nem igaz, a boss sokszor egyáltalán nem dobott mapot, nem hogy magasabb szintűt. Tudom, direkt próbáltam őket farmolni, mert T5 és T10 között én is kínlódtam a map hiánnyal. (itt már mindig rare mapokat futottam.)Ami sokkal fixebben működik (persze ha a build bírja), az a corrupted-irradiated mapok, azokon valóban legalább fenntartható volt a map.
-
freddirty
senior tag
Pedig ott vannak, de szerintem csak a fog of war szélétől kb. fél képernyővel kezdenek látszani, nem végtelenül. Nekem legalább 6-7 jelent meg az atlaszon. Ráadásul mintha színkódolva is lennének.
Ennek megfelelően a fragmentek ára be is esett szépen. (szerencse hogy tegnap patch előtt mindenen túladtam számítva erre)
-
Lokids
addikt
Amúgy nem úgy volt, hogy a citadeleket fénycsóva fogja jelölni?
Mert hiába néztem a térképet, 10 oldallal odébb se világított semmi. Semelyik irányba. -
Sunrider987
aktív tag
válasz
Dictator^
üzenetére
Nyisd meg a jatekban az atlast bal felso sarokban a kicsi i betu az index es onnan kovesd majd amit irtam.
Nincs egyszeru rovid valasz, gyakorlatilag a fel jatekot at kell magyarazni hozza hogy mi az hogy tower influence/precursor tablet/boss-irradiated-corrupted modifier/atlas passiv.
A legelso lepes termeszetesen az amit elottem mar emlitettek hogy SOHA ne menjel feher vagy kek map-ot mindig told ra az orbokat transmute>augmentation>regal. Kesobb ha majd jobban el leszel eresztve currencybol akkor mehet majd az exalted a regal utan meg a vaal a legvegen ha mar tenyleg eros a karid. Latni fogod hogy a map qualityvel nagyjabol aranyosan noni fog a reward faktor is, nagyobb lesz a waystone dropchance pl, vagy ha olyan modositok vannak tobb lesz a rare mob amibol ugye lehet remelni a jobb dropot ebben az esetben a magasabb tier map-ot.
Eddig az egyik "garantalt" modosito amibol esett a tobb/magasabb waystone az a boss map, ha lenyitod az atlason az indexet ki tudod keresni az ikonjat es keresheted azokat a csomopontokat az atlason ahol mar alapbol ott van. A boss eddig mindig dobott legalabb egy waystonet es nagyobb reszt a mob tier szinten azaz t6 os mobok akkor t6os waystonet. Most a GGG valtoztatott picit de remelhetoleg meg mindig mukodik a dolog.
Ha nezed az atlast latni fogod a tornyokat rajta, ennek az ertelme hogy miutan elfoglalod es aktivalod utana tudsz bele tenni precursor tabletet, ez esik mobokbol es akkor a torony hatosugaraban ervenyesul majd az ami a tableten van, ha az magasabb % waystone dropchance akkor az, ha boss-t rak a mapokra akkor az, ha emeli a mapokon a mobok tierjet akkor az, amint berakod a tabletet azonnal latni fogod hova melyik csomopontokra tette ki. A mobok tierjet 2 modosito befolyasolja az irradiated es a corrupted, egyiknek sarga emberke az ikonja a masiknak a piros tuskes paca atlas indexbol ki tudod keresni ezt is.
Es akkor itt jon az okossag, a vegso valasz a kerdesedre: mindig ugy tervezed a haladast az atlason hogy lehetoleg valami torony hatosugaraban legyel, ha tobb torony hatosugara atfedesdt ad akkor az meg jobb neked, akkor lehet jatszani a precusor tablakkal hogy meg tobb meg kedvezobb modositokat kapjal.
Ha ez eddig pipa akkor jon az atlas passiv fa( Atlas skill tree, default COntrol+U). Lasan alaposan nezd at es tervezd meg hogy koltod el a pontokat amiket eddig is kaptal, ha jol szamolom akkor 10 van neked eddig. Termeszetesen elsore probalod azokat a passivkat begyujteni hogy waystone dropchance es waystone higher tier. Mivel respeccelhetsz a penzedtol fuggoen akarhanyszor rendezd ugy ahogy szerinted optimalis, sok buildguide tartalmaz ilyen kezdo atlas passiv javaslatokat is, lehet nezelodni.
Termeszetesen ha ennyi okossag mar sok akkor siman traden vehetsz bagoert mapot, mert akik mar hetek ota farmljak azok tobnyire mar t13ert se hajolnak le, de olyat is lattam hogy t15 alatt semmit se vett fel, meg szabadulni akarnak a sok felgyult kis tier mapoktol es olcsoert elhajigaljak.
Rajtad all hogy szeretnel boldogulni, ez a valasz a kerdesedre es meg lehet en is kihagytam dolgokat. Sok sikert. -
Jazz^
tag
válasz
Dictator^
üzenetére
Reforge benchnél 3 egyforma szintű waystoneért egy eggyel magasabb szintűt kapsz.
Ill érdemes orbozni a fehér waystoneokat magic/rare szintre, hogy nagyobb legyen a mapon a dropchance.
Esetleg trade.
Sajnos az elején ilyen nyögvenyelős a mapozás, kesőbb kicsit javul a helyzet. (T10+) -
Dictator^
veterán
Hi!
Eljutottam a 6/10-es Waystone mapokig, viszont a Vendor csak 1-est és 4-est árul. Ez normális? Rohadt sokba kerül így a felugpradelés. Van valami alternatív módja a szerzésnek?
Tudom, hogy nem Diablo, de az azért kicsit elveszi a kedvet az egésztől.
Ugyanezt csinálta a game Tier 3 óta. Ott is csak 1-est kaptam. Majd Tier 5-nél meg 3-asokat.. -
pomk
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Igen, de ez már tegnap este is megvolt. Az ottani portál aktiválás után szerettem volna teleportálni Trial of Chaoshoz, és akkor láttam hogy nem tudok.
-
pomk
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Ma reggelre megjavult minden magától... Act3ban is aktív a portál a városban és a térképen ott van az összes waypoint is.
Köszi a tippeket! -
prokxy
veterán
Az Ice strike skillemen van most 4 lyuk, az utolsót (5.) csak a Perfect jeweller's orbbal tudom feloldani?

Van 1 olyanom, de elég drága azt nem mertem ellőni rá
-
Sunrider987
aktív tag
Leverted Doryani-t atkuld a portalon Cruelbe, bemesz Clearfell varosba Act1 es felveszed a kuldiket es vissza kell alljon a dolgok normal rendje, latnod kell majd az act3 mapot az idoutazas elottrol. (Azzal az idokavarassal szerintem feleslegesen megbonyolitottak az egeszet es erre ok is rajottek mert kesobb mar tageket is pakoltak hogy melyik wp milyen idosikban van pl ziggurat encampment(past).Amikor cruelbe odaersz latni fogod a mapon te is.)
Masik variacio hogy a patchel neked valamiert rettentoen elcseszodott az egesz, na az szomoru lenne, remelhetoleg nem ez a helyzet. -
Jazz^
tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ps-en játék közben megnyomod a pause gombot, bemész az optionsbe.
A "game" fül alatt a general résznél ott az item filter menü. Mellette van a refresh és a web ikon. Katt a web ikonra, feldobja a böngészőt, ami egyből a poe filter oldalra visz.
Ott kiválaszod a listából, amelyiket szeretnéd, pl a neversink semistrict tökéletes az early endgame-re.
Ha rákattintasz, felhoz egy új oldalt, jobb felső sarokban a follow gomb mellett kattints a "copy"-ra, feldobja a create filter menüt, ott válaszd ki a platformnál a "PoE2"-t majd görgess a lap aljára, ahol katt a zöld submit gombra és kész is. Körrel visszaléphetsz és az options/game/item filter alatt ott lesz a választott filter. -
pomk
őstag
Ez tiszta. Nem ez a kérdés.
De ugye 2 trial van Act2 és Act3. Act2-t lenyomtam, amikor ott jártam, Act2-ban lévő viszont akkor még nem tudtam mikor ott jártam. Fejlődtem, és el is felejtetettem, így közben végig értem Act3-on. Mikor átmentem Cruelbe, majd vissza Act3ba normalra, az összes waypoint a teljes Act3 térképen eltűnt (köztük a Trial of Chaos) is. Ill. ha jól rémlik már a quest sem aktív. + normal Act3 Encampmentben nem aktív a waypoint ha oda sétálok, így onnan nem is tudok teleportálni sehova... Át kell mennem Cruel Riverwoodba, hogy tudjak teleportálni bárhova is, így viszont fentiek szerint nem látok semmi waypointot (ha Act3ban vagyok és megnézem a térképet menüből, az is ugyan úgy üres).
Később lehet tudok pár képet csatolni hogy mit látok. -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
na elsőre off volt a patch szerver ma reggel, kicsit megijedtem, hogy mi megy itt ennyivel később is, de aztán megcsinálta kb 3 perc alatt, letöltéssel, telepítéssel együtt LAUNCH gombig:

a flaska projektem meg beérett, most már látom hol van az üvegbigyó:

kérdés már csak az új legendary cuccok, a már kiesetteken tényleg csak a régi statok vannak, de divine orb-bal pörgethetők rá az új intervallumok, de új statok nem, vagy hogy van ez? munka után fogok tudni játszani kicsit, addig csak ábrándozom.
-
Tatyla
őstag
Na lett konzolos loot filter?
-
pomk
őstag
Lenyomtam Doriánt, átmentem a portálon Cruelbe. Act3 trialt viszont még nem tudtam megcsinálni, gondoltam majd később. Most viszont az összes Act3 waystone eltűnt a térképről, így nem tudok oda teleportálni. Egyedül Aggorat és al részei aktívak. Az alap városban is inaktív a waystone ha oda sétálok a jobb sarokba. Láttátok már ilyet? Mi lehet a gond?
-
prokxy
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Való életben értem, de a játékban is?
-
prokxy
veterán
8GB (PC) a patch, de előtte validálta a játékot, 86.6GB.
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Az eddig is volt, az a Glasblower's Baubles és a gemcutter's prism mellett van a currency tabon.
-
zsirfecske
addikt
simán elgépelte a dev az üzit
amúgy utolsó percig toltam, kicsit elszaladt velem a ló a quality matik gyűjtésében. így zártam a napot, még mindig a kampányban játszva, hihi:
amúgy a flaska quality material mi lesz vajon? és ide fog kerülni a másik 3 mellé a currency tab-en vajon?quality flaskából meg ennyi van eltéve, hehe:
kíváncsi leszek rá, de már csak holnap.
-
Remiel
őstag
fél óra és jön a patch, bár nem értem miért 4.1.1 van kiírva

(játékon belül)
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

=> szerk: ez megvan

vs

Ahogy látom a greater/maxos jeweller dropot sem buffolták. T11ig egy darab sem esett.