Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Én amit lehetett eddig, azt már megcsináltam ebben a játékban (ami engem érdekelt), és őszintén szólva meg is untam nem kicsit, nagyon...várom a teljes játék megjelenését, én addig elengedtem, de neked sok sikert meg aki még játszik vele👍 1 év múlva újra itt😅
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nem, csak szerencsésnek
-
Ezt én értem, de akkor mi értelme van ennek, lehet én vagyok láma, de nem látom értelmét! Mármint a HC-nak nem látom értelmét, mert az biztos, hogy kizárólag az vágjon bele aki teljesen magabiztos abban, hogy nem hal meg ott...ahhoz pedig igen csak toppon kell lenni minden tekintetben 🤔
-
válasz
Har_melin
üzenetére
Megértettem köszönöm, nem ehhez vagyok szokva ennyi a történet+ilyen jellegű játékkal még nem játszottam, vagyis Diablo 2-3-4 megvolt, de az teljesen más kategória! Amúgy már teljesen ki van rakva az Atlas skillfa is 30/30, és tegnap már a 15+os mapok is elég simán lementek (pedig csak lvl 85 vagyok), szóval haladok😅 Igen azt mondtam ennyi volt, de nem ereszt ez a rohadt játék valahogy😳 Viszont úgy érzem, hogy ennek a térképnek soha sem fogok a végére érni😂
-
válasz
freddirty
üzenetére
Ennyi
Én 4 karakterrel nyomtam le az utolsó bosst Cruel 3-ban, a többi amit még bele raktam ebbe a játékba, számomra csak bohóckodás volt, ennyiben ki is merült nálam...való életben eleget üzletelek, egy játékban köszönöm inkább kihagynám, pedig biztos ott is menne van hozzá nem kis érzékem, de ez nálam elvi kérdés, egy játék ne erről szóljon, hangsúlyozom számomra 👍Har_melin- értem, hát mindegy, mert már úgy is kicsit meguntam ezt az állandó unalmas térképezést, tehát a teljes játékig szerintem én félre teszem, de köszönöm az eddigi segítséget, és aki még élvezi annak jó játékot
-
válasz
Har_melin
üzenetére
Ez eléggé lelombozó és mindazonáltal elkeserítő, hogy egy adott játékban nem lehet normálisan és mindenféle üzletelés nélkül, tiszta jatékkal eljutni egy bizonyos szint fölé
Akkor nem véletlenül látok ugyan olyan karaktereket mint az enyém, és teljesen más képpen csinálnak mindent pozitív értelemben! Akkor én sem erőlködök, mert én biztos, hogy nem fogok üzletelni csak azért, hogy a 12 feletti térképeken úgy haladjak mint azok akik elköltenek 100 divine orbot a karakterükre, hozzáteszem nem is látom értelmét, mert mint az őrült úgy szaladnak végig a pályákon minden kihívás nélkül, én ezt valahogy nem élem, és egyáltalán nem is tetszik! Én kis naiv azt hittem lehetséges tiszta jatékkal is elérni egy normális működő képes karaktert, nos akkor ez nem az én játékom! Szép volt jó volt a 360 óra, de köszönöm akkor ennyi volt
Teljes játékot azért a fennmaradó 3 chapter miatt biztosan végig viszem majd, de nekem addig offos ez így... -
válasz
Har_melin
üzenetére
Bizony, ugyan ez volt nálam is szinte, ezzel a monkal a sima Act 3 végéig eljutni 1 nap volt, gyakorlatilag 2 nap alatt húztam fel lvl 68-ra és értem a Cruel Act 3 végére...
Előző karakterekkel sokkal hosszabb idő volt, főleg az első witchel 😅Amúgy szépen haladgatok segitségednek hála, ha szóltál volna adtam volna 1 divine orbot ingyen a sok segítségért, nekem dobálja a játék elég szépen (tegnap egy sima 3-as mapra bementem bohóckodni ott is dobott egyet), nem kellett volna 200+exért venned😳
Amiket írtál betettem a tempest bellhez azokat, de úgy nagyon pici volt a területi sebzése, az ahogy a csávónál van a videóban azokkal viszont kb 3x akkora és darál rendesen, szóval azt vissza csináltam! A rage pedig azt is betettem ahová ajánlottad, de ezt, hogy a mozgàs gombra tegyem nem értettem, mert én ugye joyal játszom Ps5 -ön és a bal analóggal haladok, szóval nem tudom hova kellene betenni és mit😅
-
válasz
Har_melin
üzenetére
Köszönöm megcsinálom, közben az egyik térképen találtam egy még jobb fegyvert, szeret ez a játék engem😅 Csak most megint van valami, mert játszhatatlanul lagol, de hétvégén még jobban rámegyek ezekre, mert amit el lehet baszni azt el is basztam, vagyis hittem a videónak, de még szerencse, hogy van ez a topik és benne ilyen segítőkész emberek mint te
-
Lejárt a szerkesztés, kicseréltem a gyűrűket is, most minden 75%-on van az gondolom jó, félve bepróbáltam egy 8-as mapot, hát teljesen más a leányzó fekvése, gyakorlatilag nem sérülök és a sebzésem is jóval nagyobb, hullott mindenki, így azért élvezetesebb 😬 Ja Alva dobott egy 2 slotos övet is így oda is tudtam még cuccot tenni egyet pluszban!
Még egyszer örök hálám, nagyon köszi a segítséget
-
válasz
Har_melin
üzenetére
Igen a staff így volt, de még fogok keresgélni, a gyűrűket igen nézem is, vannak jók nekem
Viszont arra rájöttem, hogy ezek a Unique cuccok 1-2 kivétellel semmire se jók 😂 Be is töröm az összeset szerintem, mert csak a helyet foglalják...Mentem egy karikát 6-os mappon, na azért egy fokkal már jobb így👍

-
válasz
Har_melin
üzenetére
Köszönöm szépen még egyszer, ezeket akkor átnézem, igazából ez a body armour kizárólag a spirit miatt van rajtam, van ennél sokkal jobb is, kb 60db van stashben, de aztán lehet mind kuka 😬 A fegyver meg azt hittem, hogy teljesen jó 😳 Ebből is látszik mennyire nem vágom, de hát senki sem profiként kezdi, valahol el kell kezdeni

-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Aha köszi ez is egy vélemény, de mondja ezt egy olyan aki még a kampányt sem fejezte be egy karakterrel sem csak tradel😂 Mindenki másképp játszik, én teljesen kezdő vagyok, ahhoz képest azért 4 karaktert átvittem end gamebe trade nélkül és Tier 13+ban vagyok a térképen csak nem ezzel a karakterrel jutottam el odáig, van aki a Cruel pályákon feladta a játékot...

Har_melin-csináltam videót [link] sima Tier3 nekem így megy, bocsánat tudom béna vagyok ez van, itt is látszik, hogy még itt is nem 1x majdnem meghaltam...
-
válasz
Har_melin
üzenetére
Akkor így jártam nem mentem bele ennyire sajnos csak megtetszett, már csak azt nem tudom érdemes-e át variálni ezt a buildet, és ha igen hogyan és mire? Amúgy igen én amikor tudom folyamatosan használom a charged staffot, csak általában mindig akkor halok meg...😂 A storm wave a legerősebb támadásom gyakorlatilag, viszont kizárólag távolról jó az is, közelharc felejtős, szétszednek 1mp alatt...de amit a videóban csinál a csávó na azt én nem tudom például megcsinálni!
-
Itt van pár kép, habár nem tudom ebből mi derül ki...
-
válasz
Har_melin
üzenetére
Szerintem amúgy ez a videó és benne ez a build teljesen fals, én nem értek hozzá, de sokkal jobb cuccaim vannak mint neki, és még sem darálok így közel sem mint ő! És közel sem ilyen a karakter, sem a mozgása sem pedig ami a videóban van, pedig koppra minden úgy van berakva stb..😳 Meg azt néztem lehet én vagyok a vak nem látok semmi olyan cuccot nála, de hogy van neki 1200 manája?
-
válasz
Har_melin
üzenetére
Köszönöm, gondoltam,hogy valami nem kóser, nem PC-n játszom hanem Ps5 és nincs is PC-m, csak azért amiket írtál az miatt... hát lehet elengedem akkor, mert ennyire azért nem akarok belemenni, így is elvette az életemet 1 hónapra 😅 Van sok játék ami bepótlásra vár, és nem ennyire idő rabló...
-
Köszönöm ismerem az oldalt, ez alapján raktam össze a marcenarymat, az sem olyan lett mint ott😂 De mondom biztosan én baszok el valamit, de nem vágom, hogy mit ha minden ugyan úgy van és még sem úgy működik... hozzáteszem az Actok alatt minden faszán működött, Cruel is sima liba volt végig, de ahogy ez a térképezés elkezdődik, na onnantól mintha elvágták volna és nem is az a karakter lenne, ütnek és borulok szisztéma...😅
-
Ja ezt vágom Alvát köszönöm, hát nem igazán van semmire szükségem az a baj, ex orbom 500+ van nem is használom szinte semmire, 340 órám van a játékban 4 karaktert vittem már át endgame-be, Unique cuccaim is kb 100db van csak nekik vettem egy külön nagy stasht! Leginkább arra lenne szükségem, hogy valaki ránézne a karakteremre és megmondaná, hogy mit basztam el🤔
-
válasz
tomazin
üzenetére
Köszönöm végre valaki erről is felvilágosított, hát oké de én érdemi változást nem tapasztalok, mert ugyan olyan fos a karakter, de 100% én vagyok a béna pedig úgy raktam össze ahogy azt YouTube [link] láttam egy elektromos monkot! Minden ugyan úgy van mint ott kivéve nekem még nincs meg a 8 ascendancy, és az a videón csak szalad végig a térképen és mindenki hullik, nos én is szaladok de én hullok 😂 Ja és nem ilyen T10-es térképen, hanem 5-6-on... egyszóval nem vágom mit rontok el, de eleve nekem nem is szórja így a villámokat mint neki és sokkal gyorsabb, pedig ugyan az minden!
-
-
Tegnap rá nyomtam a fegyveremre egy divine orbot, lvl 18-ról lvl22 lettek a skillek, ez ennyi? Mire érdemes még rányomni, mert egyelőre nem látom a nagy értékét ennek ahhoz képest, hogy sokan várják, hogy essen nekik+közel 200db ex orbot ér 🤔 Amúgy tegnap mindenféle rarity meg egyéb cucc nélkül 7db-ot dobott a játék, az ex orbokat meg már nem is számolom...😳
-
válasz
Dictator^
üzenetére
Pár napja vannak érdekes dolgok, nálam például teljesen felfedezett térkép (most sztoriról van szó) lementem egy barlangba, utána vissza mentem és teljesen restelődött az egész, tehát újra fel kellett fedezni😳 Most meg ez a Tier1, hogy 70-es szinten fullosan, halok egy sima mob támadástól vicc kategória, el is engedtem most egy időre szerintem, mert nagyon felbaszott
Plusz olyan szinten lagolt mostanában, hogy sokszor azért is haltam meg, mert megtorpant a karakter, utána meg mint a gyorsított felvétel elkezdett táncolni bele a halálba...vicc... -
Azt árulja már el nekem valaki, hogy Tier 1-es térképen miért halok meg egyetlen egy dárdától? Áramos monkot csináltam, Cruel 3-ban egy érintésemtől halt mindenki, bossok kb 5mp volt mindegyik, gyakorlatilag nem haltam meg 1x sem, itt meg folyamatosan halok meg, nem értem
Van köze hozzá esetleg, hogy a mercenary miatt, már 11+on van az Atlas és így erősebbek a mobok, nem vágom, de nagyon ideges lettem most...a monk még csak 68-as nem 86-os mint a Mercenary 😳 Ja igen és mindez úgy, hogy gyakorlatilag fullos mindegyik resistance, chaosra immunis vagyok, és tök jó cuccaim vannak, fegyver is fullos stb...szóval itt valami nem kóser, hogy így sebződök! -
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ővet nem, de van két ilyen cuccom😅
-
válasz
Dictator^
üzenetére
Én pont most délután toltam le egyedül egy ugyan ilyen lvl67-est, elsőre meglett gond nélkül, gyakorlatilag honor vesztésem se volt , 85-ös witchhunter mercenary vagyok! Amúgy azt vettem észre, többen sokkal nagyobb szopás, eleve a sok effekttől nem látni a fától az erdőt, elég ha alád pakol valamit egy enemy és nem veszed észre és RIP! Szóval én egyedül próbálkoznék a helyedben...
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Aha oké, sajnos én nem tudok tradelni ProEvonak írtam privátban miért, itt most nem fogom ecsetelni, ez van nekem ezt dobta a gép...
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ez oké de például, hogy szereztél ennyi ex orbot ha még a sima játékot sem toltad le, érdekes 🤔 Mapozásnál dobálja ez oké, de nekem összesen nem dobott a sima játék 100 exet sem a 270 óra alatt (most már van több mint 200, de a mapozas miatt), 3 karaktert húztam párhuzamosan és mindhárom endgame-ben van😳
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Micsoda, hogy te még a cruel 3-at sem toltad le, én már azt hittem T15-ös mapokat csinálsz 😂Hát nekem amit korábban beraktam ide Crossbowt, a mai napig azzal tolom, tegnap már T12-ig eljutottam, és eléggé szépen haladok gond nélkül 😳 Hová akarsz te ennél jobb cuccot?🤔
-
válasz
Har_melin
üzenetére
Egyedül dög unalmas, így sokkal jobban élveztem...de ja biztos menne egyedül is, csak ahhoz kellene waystone is+nem vágom a szinteket, hogy mit hanyas szintén kell, csak játszom amíg élvezem, azt se tudtam, hogy ez a MAP dolog a többi karakterrel is marad, mert 3 karaktert húztam már át, és mindháromnak ugyan azt mutatja amiket már megcsináltam, és a szintek meg minden ott van az Atlason is...
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Én még elvagyok ezzel, várok hátha esik egy jobb😅 Csak végső esetben fogok vásárolni..
Tegnap csatlakoztam 90+os emberekhez (én 84-es vagyok) és nem igazán vallottam szégyent, T12-es mapot toltunk...persze egyedül biztos elvéreztem volna😅 -
válasz
zsirfecske
üzenetére
Na ja, én ezzel tolom én csináltam nem tradelek,és most vagyok T7 mapokon simán megyek rajta végig...mondjuk már jó lenne egy kicsit jobb, de nem fogok 50exet adni egy fegyverért, pedig volna miből több mint 200 van már, de akkor se 😳 A sebzéseim pedig ilyenek voltak 10 szintemmel ezelőtt, most már azok is jóval több és mindegyik lvl18-as, flash gránát 3000 felett, robbanó gránát 6000 felett, és a többi is 2000 felett😁

-
Dehogy már egymásnak essetek egy hülye játék miatt, mindenki úgy játszon ahogy neki jó! Én például tegnap gondoltam kipróbálom, hogy csatlakozok másokhoz, nos úgy sült el, hogy négy 90+os emberhez dobott be, gyakorlatilag csak kullogtam utánuk és szedegettem a cuccokat, mert mindent otthagytak, még az Unique cuccokat és EX orbokat is(24db-ot szedtem össze utánuk 😳), ja és húztak rajtam 5 szintet+több mit 100K aranyam is lett😂 Szóval tök jó volt, így is lehet farmolni... érdekel valakit, szerintem nem😅👍
-
Na letoltam még 7 mapot, hát gyerekek ez irtó repetitív és unalmas, ez gyakorlatilag erről szól végig? Mert akkor nekem ennyi volt ez a játék 😂 Maga a fejezetek nagyon tetszettek, enemyk bossok, kellett taktikázni kiismerni őket,de itt csak darálsz és ennyi, ez nekem irtó unalmas és kevés
Persze aki hardcore biztos ezt is élvezi, de nekem másról szól egy játék 😬 -
Igen azt én is néztem, hogy a kinézeten kívül nem igazán vannak jól eleresztve😂
Gyakorlatilag úgy vittem végig a játékot Cruel 3-ig, hogy amiket az elején dobott a játék cuccokat, azokat módosítgattam és fejlesztettem, ha dobott jobbat akkor lecseréltem, de például a ruhám egy lvl 13-as cucc, a pálcám meg lvl 8😅
-
válasz
boogie84
üzenetére
Persze 1-es volt, trade még nem volt eddig, nálam elég bőkezű a játék, mondjuk megjelenés óta csak ezzel játszok kisebb megszakításokkal, de rengeteg orbom meg mindenféle más cuccom van, tele vagyok Unique fegyverekkel és ruhákkal és gyűrűkkel stb...😅 Az a baj nagyon kezdő vagyok, és azt se tudom mi mennyit érhet, de majd akkor próbálkozom , és köszönöm a segítséget

-
Na én is végeztem a Cruel 3-al, most itt hogyan tovább??? Fogalmam sincs ki kivel van és merre induljak a térképen 😂 Tegnap letoltam egy küldetést a térképen amit engedett, sikerült halál nélkül, de hát azért nem volt egy séta galopp😳 Most állok 1/10 ezek szerint még 9 ilyen küldetést meg kellene csinálni? Valaki valami tanácsot útbaigazítást tudna adni még is merre induljak, mert szinteket itt nem is ír ki nekem ezen az Atlas térkép, mint a sima térképen!
-
Azt valaki mondja már el nekem, hogy mikor lehet a cuccokat upgradelni, tehát most vagyok cruel 3-ban annak is a végén, és minden cuccom lvl13 és már van egy csomó 14-es skill gamem, de nincs opció rá csak 13-ig vannak a táblán a dolgok...
-
Szia
Én nekem sem a zsánerem annyira ez a stílus, de simán abszolválható némi anyázás kiséretében, de nagyban függ milyen karaktert választasz, és szerintem rengeteg build és segítséget találsz a neten vagy YouTube, én például ünnepek alatt kezdtem nulláról egy witchet, Yeahunter videója alapján és haladok mint forró kés a vajban😅 Már cruel 2-ben járok és nem igazán akadtam még el, ellenben az előző karakterekkel amikkel próbálkoztam 😳 Egy biztos, nagyon odafigyelősen kell megalkotni egy idő után a dolgokat, mert elég egy rosszul választott skill vagy cucc és szopóág van! De ha csak simán 1x végig akarod vinni a 3 Actot, az gyakorlatilag sima liba és segítség nélkül is lehet boldogulni👍 -
válasz
Bencus88
üzenetére
Én is tudnék, de ez nem lélek nyugtatás ezek tények, mivel ezzel foglalkozom nekem "ingyen" van a Pro gép, tehát nem azért mondom, hogy ön igazolást gyakoroljak és nyugtasson a tudat, hogy nem hiába adtam ki 300K-t😳 De ezt neked kellene tudni a legjobban, de úgy látszik már nem vagyunk "barátok" és támadni egyszerűbb,de nem is baj már megszoktam az ilyen embereket 🤔 BUÉK mindenkinek, én léptem👍😅
-
-
Egyértelmű amit írsz, én anyanyelvi szinten beszélek több nyelven, csak arra reflektáltam, hogy sajnos sok olyan ember is belevág egy ilyen volumenű játékba, aki egyáltalán nem beszél semmi más nyelvet, így fogalma sincs mit, hogy csináljon, és úgy igen nehéz eligazodni egy ilyen játékban! Az idő pedig relatív, de amiket írtam annak is van valóság alapja, az idő pénz , és mint ilyen, sok ember nem fogja eljátszani/pazarolni, legalábbis annyit nem mint amennyi egy ilyen játékhoz szükséges, aztán lehet tévedek...
-
válasz
Har_melin
üzenetére
Áh amiket írtál, a legtöbb ember nem fog fordítóval szenvedni+ lusták vagy nincs ennyi idejük egy ilyen volumenű játékra! Ez a játék idő milliomosoknak, vagy nyugdíjasoknak lett kitalálva, és ez még csak a béta verzió 😳! Mai világban legtöbb embernek nincs 10-12 órája naponta játszani, de még 4-5 sem
Sokan örülnek ha eltudnak család mellett vonulni, egy vagy két órára akkor pedig nem ilyen játékkal fognak játszani, kis COD a haverokkal vagy FIFA kb ennyi... -
válasz
Har_melin
üzenetére
Egyetértek,annyival kiegészíteném, hogy amiket az 1325-ös hsz-ben írtál, nos sokaknak már az is kínai 😂 Tehát azt sem tudják, hogy mit mivel használjanak, minek mire van ráhatàsa, mi mire szkélel mi merre hány méter, tehát úgy azért igen nehéz összerakni egy normális működő képes buildet, ha még az alap dolgokkal sincsenek tisztában sokan😳🤔 Egy olyan szájbarágós leírás kellene a teljesen kezdőknek, amik első körben ezeket az alap dolgokat elmagyarázzák, mert ez egy nagyon összetett játék és sokan teljesen vakon vannak, ja és még mindig rengetegen nem beszélnek más nyelven a magyaron kívül, és legalább egy minimális angol nyelvtudás nélkül, esélye sincs annak az embernek ebben a játékban, mert itt elengedhetetlen! Mondjuk PC-n azt hiszem van már magyarítás rá...de konzolokon nincs!
-
válasz
Har_melin
üzenetére
Pontosan, én is teljesen szűzként kezdtem neki, 2 karakterrel nagy nehezen végig vittem a 3 actot+mindegyik karaktert azért kipróbáltam és azokkal is eljutottam a 3. Act-ig, de én ezt a cruelt már nem is erőltetem, nekem ebből a játékból bőven elég volt ennyi 😂 Csak azt bánom, hogy nem az alap 30$-os verziót vettem, mert azt hittem többet fog pörögni ez nálam, így a 100$-ost vettem, sajnos
De lehet majd a végleges játéknak adok még egy esélyt, ha kijön kb 1 másfél év múlva... -
Miért? Mindenkinek más játék stílus ami kézre esik vagy jobban benne van a témában, ezért talán 🤔 Én is például elég Pro játékos vagyok a Souls játékokban, ami létezik mindet maxoltam illetve platináztam Ps-en, de ebben a játékban esek kelek, lehet nem az én világom, vagy csak egyszerűen nem értem a mechanikai részét a játéknak, vagy egész egyszerűen béna vagyok ehhez (habár a Diablo szeriánál ilyen gondom sosem volt,igaz nem ugyan az a két játék) 😳 Nagy nehezen sikerült 2 karival a 3.act-on átjutni, de itt cruel-ben már nagyon szenvedek én is, el is engedtem egyelőre a játékot mert ez így számomra nem élvezetes, és ha már nem okoz örömet a játék csak bosszúságot ,nos az régen rossz
Egyelőre úgy érzem nekem ez ennyi volt...pedig sokáig élveztem,de így 100+ óra után kiégtem+azért van életem is, ez pedig nagyon elveszi és nem jó irányba
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
"Nincs az normális elet, ami ezt elbírná... :DDD Kivéve ha ebből élsz"
Vagy ha már nyugdíjas vagy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk azért lvl61-es karival, tényleg valami nem okés nálad,ha még csak az ACT2-nél vagy😳 Plusz, hogy a francba tudtad feltornázni lvl61-re a karaktered? Én lvl 47-es szinten végeztem az act 3-al, onnan nem igazán mozdult már felfelé, pedig jó párszor tisztogattam mindenhol én is...
-
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Az még hagyján, de olyan szinten lagolt egy ideig folyamatos game paused villogott közben és kb 5fps, hogy ez egy vicc volt! Aztán estére nagyjából jó lett...
Közben a kis nyilas csajszival és a witchel meglett az act 3😁 Amúgy nálam eddig a mercenary mindent visz, most indítottam vele egy hardot is, első act végénél vagyok vele, hát ez már már túl könnyű is ezzel a karival 😅
-
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Tyűha na nekem például ez teljesen kínai amiket ide leírtál😂 Én teljesen szűzként kezdtem neki ennek a játéknak, először witch karaktert indítottam, de az nekem túl bonyolultnak bizonyult a minionok menedzselése stb... eljutottam az act 3-ig, de elég kínkeserves volt😂 Tegnap indítottam egy íjász karaktert, na ez az én világom, tegnap kb 6 óra alatt ott voltam a 3. actnál ami a witchel több mint a duplája volt! Én csak próbálom élvezni többé kevésbé ezt a gamet, ami szimpatikus támadás+képességek azokat kivalasztom és kb ennyi, soha sem voltam jó ezekben a build építésekben és itt pluszban akkora ez a skillfa, hogy ember legyen a talpán aki ki igazodik rajta😂 Ja és soha nem nézek ilyen leírásokat stb, mert szeretem magamtól felfedezni és kitalálni a dolgokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én 4 karakterrel nyomtam le az utolsó bosst Cruel 3-ban, a többi amit még bele raktam ebbe a játékba, számomra csak bohóckodás volt, ennyiben ki is merült nálam...való életben eleget üzletelek, egy játékban köszönöm inkább kihagynám, pedig biztos ott is menne van hozzá nem kis érzékem, de ez nálam elvi kérdés, egy játék ne erről szóljon, hangsúlyozom számomra 👍
Akkor nem véletlenül látok ugyan olyan karaktereket mint az enyém, és teljesen más képpen csinálnak mindent pozitív értelemben! Akkor én sem erőlködök, mert én biztos, hogy nem fogok üzletelni csak azért, hogy a 12 feletti térképeken úgy haladjak mint azok akik elköltenek 100 divine orbot a karakterükre, hozzáteszem nem is látom értelmét, mert mint az őrült úgy szaladnak végig a pályákon minden kihívás nélkül, én ezt valahogy nem élem, és egyáltalán nem is tetszik! Én kis naiv azt hittem lehetséges tiszta jatékkal is elérni egy normális működő képes karaktert, nos akkor ez nem az én játékom! Szép volt jó volt a 360 óra, de köszönöm akkor ennyi volt
Teljes játékot azért a fennmaradó 3 chapter miatt biztosan végig viszem majd, de nekem addig offos ez így...