- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Har_melin #2499 üzenetére
Akkor így jártam nem mentem bele ennyire sajnos csak megtetszett, már csak azt nem tudom érdemes-e át variálni ezt a buildet, és ha igen hogyan és mire? Amúgy igen én amikor tudom folyamatosan használom a charged staffot, csak általában mindig akkor halok meg...😂 A storm wave a legerősebb támadásom gyakorlatilag, viszont kizárólag távolról jó az is, közelharc felejtős, szétszednek 1mp alatt...de amit a videóban csinál a csávó na azt én nem tudom például megcsinálni!
-
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #2494 üzenetére
Több sebből is vérzik az a videó. Nincs power charge generálás, nem használja a charged staffot sem, miközben a szöveg szerint az 7/24-ben aktív kellene legyen.
Egy tök sima fehér T11-es mapon menőzik az elvileg 5 millió dps builddel (a jobb felső sarokban látszik, hogy lvl75-ös pálya, az alatta lévő két sor a szerver meg a liga.) Semmi komolyabb kihívás, még egy vacak map boss sem. -
CptAdamica
veterán
Megvettem a gem/currency/upgrade to premium stash tab-et, ha azt akarom, hogy még több helyem legyen, akkor a sima stash tab bundle, vagy a premium stash tab bundle éri meg? Mármint, ha jól értem, akkor a premium stash tab bundle, mert mind a kettő 6 tabot ad, csak ezzel tudok kereskedni is, viszont tudom privátra is állítani, ha jól értem, ugye?
-
Itt van pár kép, habár nem tudom ebből mi derül ki...
-
prokxy
veterán
Miért nem látom sehol, hogy a gyűrűkre tesznek passzívot? Vagy csak az amulettre lehet?
-
válasz
Har_melin #2493 üzenetére
Szerintem amúgy ez a videó és benne ez a build teljesen fals, én nem értek hozzá, de sokkal jobb cuccaim vannak mint neki, és még sem darálok így közel sem mint ő! És közel sem ilyen a karakter, sem a mozgása sem pedig ami a videóban van, pedig koppra minden úgy van berakva stb..😳 Meg azt néztem lehet én vagyok a vak nem látok semmi olyan cuccot nála, de hogy van neki 1200 manája?
-
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #2487 üzenetére
Közben ránéztem a monk ascendancy-re. Egyrészt itt a túlélés kulcse, hogy folyamatosan és k*va alaposan szedegesd fel a flame-eket. Viszont ha jól látom, akkor a main skill egy channelling skill, amivel pont nem tudsz folyamatosan mozogni. Nulla crowd controllod van, amíg töltöd a gathering stromot, addig bárki tud támadni. Eva buildként pedig az armorod gondolom értékelhetetlen.
A másik, hogy az egész build fullra dmg centrikus, ami egy baromság. A PoE-ban glasscannont az csináljon, aki tudja, hogy mit csinál. Mint a példa mutatja, ki vagy segítve azzal, hogy nagy a sebzésed, ha szar a védelmed. Minimum a passzív fa elején a Life from Death-et ki kellene rakni két pontért, hogy automatikusan visszatöltsön a flame-ek keresgélése nélkül.
Végül nem tudom, mi a nyavalyát csinál a srác a videóban, de egy full eva buildnél, (feltételezem) evára húzott páncéllal, hogy a tökömben van a videóban 19 ES-e, miközben a passzív fán ki van rakva Spectral Ward, ami eleve kellene adjon 1 ES-t minden 12 eva a után a páncélról? -
válasz
Har_melin #2490 üzenetére
Köszönöm, gondoltam,hogy valami nem kóser, nem PC-n játszom hanem Ps5 és nincs is PC-m, csak azért amiket írtál az miatt... hát lehet elengedem akkor, mert ennyire azért nem akarok belemenni, így is elvette az életemet 1 hónapra 😅 Van sok játék ami bepótlásra vár, és nem ennyire idő rabló...
-
Har_melin
addikt
Ugyanez a boss volt nálam is, gyakorlatilag a Vanguard boss az A5 végéről, csak persze erősebb.
Mind a három citadel kelleni fog, szóval a másikra is szükséged lesz. Az erős kizoomolás nekem sem működik, itt szerencsém volt, hogy az első citadel felé haladva megjelent két másik is a ködben. -
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #2483 üzenetére
- "Nincs meg a 8 ascendancy-m" - mennyi van meg és melyikre raktál pontot?
- nem ismerem a chayula monkot, tehát lehet, hogy van itt valami rejtett szinergia, de ez a build a videó alapján egy rakás szar, ha valaki kezdő.
Kevesebb, mint 2000 teljes effektív life poolja van, teljesen az eva-ra hagyatkozik. Persze, hogy meghalsz.
Ugyanaz áll itt is, amit ProEvoFan-nak írtam: eva buildet az csináljon, aki pontosan tudja, hogyan kell játszani, "látja" az ellenfeleket és a veszélyeiket. Különben hullani fog, mint az őszi légy, mert az evához nagyon aktív védekező játék kell, nem elég bízni abban, hogy jók a statjaim.A mobalyticset meg felejtsd el, ha info kell, mert semmi érdemi nem derül ki a karakteredről. Én még a PoE2 Plannert is felejteném, ha komolyan érdekel, hogy mi a gond. Szedd le és telepítsd a Path of Building 2-t. Abba szépen lépésről lépésre importáld be az összes cuccod (ctrl+c a játékban a cuccon, items gomb a builderben, ctrl+v "shared item" ablakba kattintva és add to build). Állítsd be, hogy hányas szinten vagy, rakd ki a passzív fát, a skills gomb alatt add hozzá az összes gemet és supportot. Ha készen vagy, akkor az import/export gomb alatt kiválasztva a maxroll opciót és a share-t lesz egy olyan build kép, amit ki lehet vesézni.
-
pomk
őstag
válasz
N.YCityBoy #2487 üzenetére
Dobj egy képet a karakter lapról, onnan sok minden kiderül
-
prokxy
veterán
válasz
Har_melin #2477 üzenetére
Nekem tegnap az egyik boss vmi szelet csinált, késő volt és nem álltam bele a védett helyre, 9200 shield pillanatok alatt leesett rólam és kampó...pedig annyira egyértelmű volt a dolog, csak meglepett + már 11 körül lehetett este azt benéztem. Van 1 másik citadell még a ködben, de az nem az ami kell nekem.
Hogy találok másikat, kvázi merre menjek? Tudom vhogy kicsitnyíteni a mapot, mert egyelőre semmit nem látni. -
Köszönöm ismerem az oldalt, ez alapján raktam össze a marcenarymat, az sem olyan lett mint ott😂 De mondom biztosan én baszok el valamit, de nem vágom, hogy mit ha minden ugyan úgy van és még sem úgy működik... hozzáteszem az Actok alatt minden faszán működött, Cruel is sima liba volt végig, de ahogy ez a térképezés elkezdődik, na onnantól mintha elvágták volna és nem is az a karakter lenne, ütnek és borulok szisztéma...😅
-
pomk
őstag
válasz
N.YCityBoy #2485 üzenetére
Rakd össze itt a buildedet, vagy dobj róla pár képet és a szakik megnézik neked.
-
Ja ezt vágom Alvát köszönöm, hát nem igazán van semmire szükségem az a baj, ex orbom 500+ van nem is használom szinte semmire, 340 órám van a játékban 4 karaktert vittem már át endgame-be, Unique cuccaim is kb 100db van csak nekik vettem egy külön nagy stasht! Leginkább arra lenne szükségem, hogy valaki ránézne a karakteremre és megmondaná, hogy mit basztam el🤔
-
winfos
tag
válasz
tomazin #2482 üzenetére
Azért ezt pontosítanám
A divine Orb a meglevő statokat random megvaltoztatja szóval ez mehet lefelé és fölfelé is.
N.YCityBoy: Alva NPCnel van egy currency Exchange opció amivel a divine orbot tudod átváltani minden más currencryre amire epp szükséged van. Vagy ezt sem akarod? Pl divine - ex mondjuk 1/180 aranyba ha épp arra van szükséged. És akkor az exbol minden más ami épp kell.
-
válasz
tomazin #2482 üzenetére
Köszönöm végre valaki erről is felvilágosított, hát oké de én érdemi változást nem tapasztalok, mert ugyan olyan fos a karakter, de 100% én vagyok a béna pedig úgy raktam össze ahogy azt YouTube [link] láttam egy elektromos monkot! Minden ugyan úgy van mint ott kivéve nekem még nincs meg a 8 ascendancy, és az a videón csak szalad végig a térképen és mindenki hullik, nos én is szaladok de én hullok 😂 Ja és nem ilyen T10-es térképen, hanem 5-6-on... egyszóval nem vágom mit rontok el, de eleve nekem nem is szórja így a villámokat mint neki és sokkal gyorsabb, pedig ugyan az minden!
-
tomazin
veterán
válasz
N.YCityBoy #2481 üzenetére
Koszonom, de nem fogadom el, megvarom, h dobjon vegre egyet.
Annyit csinal a div, h amik vannak statok a cuccon (pl lightning res 10-20 es ebbol a 13 ertek van rajta) abbol maxot csinal (tehat itt 20at). A stat tierjehez nem nyul, csak a tieren beluli erteket tolja a maxra. -
-
tomazin
veterán
válasz
N.YCityBoy #2479 üzenetére
7db.... Nekem eddig nulla esett (lvl92 vagyok)
-
Tegnap rá nyomtam a fegyveremre egy divine orbot, lvl 18-ról lvl22 lettek a skillek, ez ennyi? Mire érdemes még rányomni, mert egyelőre nem látom a nagy értékét ennek ahhoz képest, hogy sokan várják, hogy essen nekik+közel 200db ex orbot ér 🤔 Amúgy tegnap mindenféle rarity meg egyéb cucc nélkül 7db-ot dobott a játék, az ex orbokat meg már nem is számolom...😳
-
Har_melin
addikt
Tegnap megvolt az első citadel próbálkozás, de attól tartok elkényelmesedtem. Nem figyeltem, mennyi ES-sel futok neki a bossnak és az első "vihar" a védő buboréktól messze, olyan 1500 körül ért, nem jutottam be a védelmébe. Ja és én is hülye módon 85% XP-vel indultam neki, most lett 80.
Pozitívum, hogy már látok két másikat a ködben, folyt köv.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ProEvoFan #2475 üzenetére
sajnos innen indultam én is, és majd vsz ide érkezek meg, de még egyelőre élvezem
trade nélkül nem tudnék ilyen itemekkel mókolni. pl épp tesztelni, hogy kb +50%(!) effektív overall dps-t ad egy maxos, full qualityzett phys dmg breach ring (0 phys dmg gyűrűhöz képest):
a korrábbi hsz-emben látszik ugye phys quality nélkül ugyanez a két gyűrű, ami olyan -10% dps/db. így a breach gondolom bis item itt.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske #2472 üzenetére
Nekem egyedül ez a tradelés nem tetszik a játékban. Ez úgy baromság, ahogy van. Felőlem beszánthatnák a pics@ba.
-
prokxy
veterán
90-es szinten mikor meghal a karakter, akkor azért nem kevés XP-t veszít...nem pusztolok meg sokat, de most pont rámírtak egy elég gázon mapon és úgy belagolt, kb 1 hitelt egy elit...2 csík tuti lement.
-
zsirfecske
addikt
bakker fehér stellar amulet 100 ex-ért instant sell
te jó ég milyen kereslet van a szerencsejátékra, meg milyen infláció akkor.
-
Dictator^
veterán
Vajon jön hajnalban a stash tab discount?
-
winfos
tag
Ugrott is egy Greater Jeweller's Orb emiatt
-
Dictator^
veterán
Na jó, utolsó üzenet megint pont a map complete után, hogy error cant connect to.. mire elolvastam megint timeouttal kidobott
-
zsirfecske
addikt
bocs, megint a cuccok, de szereztem ezt a gyönyörű gyűrű párost:
max T9 physical damage, T8 life, párban T8 dex és str, szolid mana és life per killezzel vissza is tértem a korábbi döntéshez, de most már ész nélkül +50% attack quality-zem, hiszen:
A ring with the stat "Adds 7 to 13 Physical Damage to Attacks" would add that damage to your attack before it is multiplied by the the Skills Attack Damage Multiplier.nyilván a +damage a cél gránátos build-nél vele, kíváncsi vagyok az eredő damage növekményre, na meg a life/mana visszatöltésre. főleg, hogy level 70-től ez lesz a kesztyűm:
brutál, 144 life per kill jön ki így a fegyverrel együtt és 44 mana per kill összesen.MOST MÁR TÉNYLEG JÁTSZOM
szerk.:
ja és ezekre a gyűrűkre nem fogok vaal-t nyomni, akkor golyóim nincsenek!
(elég sokba fájtak, pedig durván alkudtam, 70 ex helyett 50-ért hoztam el az elsőt, 125 ex helyett 90-ért a másodikat...) -
válasz
Dictator^ #2464 üzenetére
Pár napja vannak érdekes dolgok, nálam például teljesen felfedezett térkép (most sztoriról van szó) lementem egy barlangba, utána vissza mentem és teljesen restelődött az egész, tehát újra fel kellett fedezni😳 Most meg ez a Tier1, hogy 70-es szinten fullosan, halok egy sima mob támadástól vicc kategória, el is engedtem most egy időre szerintem, mert nagyon felbaszott
Plusz olyan szinten lagolt mostanában, hogy sokszor azért is haltam meg, mert megtorpant a karakter, utána meg mint a gyorsított felvétel elkezdett táncolni bele a halálba...vicc...
-
Dictator^
veterán
válasz
N.YCityBoy #2463 üzenetére
király!
most visszanegedett..
pár napja volt üzenet, hogy leáll a szerver, de most abszolút nem láttam.
map bukta, xp bukta. -
-
Dictator^
veterán
Engem kidobott, pont az utolsó keyemet használtam fel tier12be.. azóta nem enged be. Közben a géptől eljöttem, lehet csak a frankfurti szerver halt le ? Ilyenkor meghal a karakter itt, vagy instant DC?
Épp fightban voltam.. -
Remiel
őstag
-
prokxy
veterán
válasz
zsirfecske #2458 üzenetére
Van még ahonnan ez jött
Van 2 még div-em, gondoltam ezzel megpróbálkozom.
Amikor írtam, vettem egy fegyót 70ex orbért, sztem 2x ennyit tuti ér, laza 30%-ot dobott a sebzésemen. o_O -
zsirfecske
addikt
válasz
N.YCityBoy #2450 üzenetére
most már én se látom, eladtam 3 div-ért
de pont a legjobbkor, mert épp kukáztam az endgame-re bekészített cuccaim nagy részét vaal-ozással
így legalább lesz miből pótolni...
prokxy:
nekem elég volt a tökösködésből, inkább hagyom div-ben, az a tuti.. -
prokxy
veterán
The Iron Citadel: végig mentem a mapon, megöltem mindent, boss dobott fragment-et, kiírta, hogy map kész. Most nézem, hogy azt írja map failed és piros.
Most hogy a fragment megvan, azon kívül számít ez bármit is? -
Win-T
őstag
Az actokon a Maxrollos Cold Snap leveling builddel mentem át relatíve gond nélkül. Speedrun rekordokat valószínűleg nem ezzel fogsz döntögetni, de a rengeteg cc miatt roppant kényelmes és biztonságos a játék vele. Ha olyan pontra érsz ahol már kevésnek érzed, gombokért lehet geart venni neki ami ad némi plusz lendületet.
T5-6 mapok környékén álltam át erre a buildre. Itt már kell némi currencyt költeni a megfelelő gearre, de szerintem 7-8 divnél többet még nem költöttem rá. T15 juiced mapok gond nélkül mennek, bossokkal sem volt még problémám úgy, hogy +3 difficulty ki van rakva az atlas treen. Egyedül a Trial of Sekhemas főgenyával nem bírtam eddig, pinnacle bossokra sajnos még nem volt alkalmam rápróbálni.
A géped viszont nem árt ha bírja a kiképzést, mert Paksot is leolvasztja mikor a Frost Wallokba beküldöd a Fireballt és a cirka nyolcszáz projectile elkezdi leradírozni a képernyőt. -
Azt árulja már el nekem valaki, hogy Tier 1-es térképen miért halok meg egyetlen egy dárdától? Áramos monkot csináltam, Cruel 3-ban egy érintésemtől halt mindenki, bossok kb 5mp volt mindegyik, gyakorlatilag nem haltam meg 1x sem, itt meg folyamatosan halok meg, nem értem
Van köze hozzá esetleg, hogy a mercenary miatt, már 11+on van az Atlas és így erősebbek a mobok, nem vágom, de nagyon ideges lettem most...a monk még csak 68-as nem 86-os mint a Mercenary 😳 Ja igen és mindez úgy, hogy gyakorlatilag fullos mindegyik resistance, chaosra immunis vagyok, és tök jó cuccaim vannak, fegyver is fullos stb...szóval itt valami nem kóser, hogy így sebződök!
-
CptAdamica
veterán
Egy kis lelkendezés: Tegnap nyomtam le Bahlak-ot a trial-ban és az a boss harc, azzal a zenével zseniálisan jó volt, nagyon élem a boss harcokat ebben a jácciban.
-
válasz
zsirfecske #2437 üzenetére
Ővet nem, de van két ilyen cuccom😅
-
pomk
őstag
Milyen sorc builded van? Én is azzal haladok most, Act2 vége felé járok lvl. 26 ha jól emlékszem, Frost vonalon megyek. A többi karakterhez képest valahogy azt érzem, hogy sokkal lassabban tudok haladni vele, sokkal több ideig tart egy csoportot lenyomni mint korábban. Pedig folyamat freezelek, Frost Bomb, Cold Snap, de ezek inkább single targetre adnak magas damaget, a csoportok ellen elég macerás...
-
prokxy
veterán
Mennyi idő amíg egy cucc felkerül a trade-re? Csak mert meg akarom nézni hogy mennyi a DPS-e a fegyveremnek, kiraktam 66 mirror-ért pár perce, de nem találom. :/
-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #2440 üzenetére
Nem fog tetszeni, amit tanácsolok, de ez van: jobban kell játszani.
Az armor nagyon szarul működik. Reméljük, hogy csak most, még, bár az 1-ben is voltak komplett ligák, amiben lófüttyöt sem ért. Az eva meg aktív közreműködést igényel, azonnali reagálást a támadások előrejelzéseire. Plusz még taktikai tervezést előre, hogy "ha ezt kezdi csinálni, ide mozgok, ha azt, oda gurulok" és utána ezek pontos végrehajtását.
Nekem 77% eva mellett van 71% armor, chaosra teljesen immunis vagyok (nem csak 75%-ban), bossok ellen 9k effektív poolal indulok, nem 2,2-vel, és így is előfordult most már, hogy harc közben szaladgálnom kellett, hogy visszatöltsem az ES-t. Nem 1,5k HP-t flaskából, ami kifogy, hanem fullra újra a 9k-t.
Még egy opció lehet: valami olyan skillt kell bossok ellen használni, ami "deaktiválja" őket és vagy előre felépíthető (amíg még lészülődnek), vagy nagyon gyorsan felvihető rájuk. Stun, freeze, electrocute, valami, amitől eleve nem tudnak támadni, te meg újra és újra rájuk tudod pakolni és közben legyalulni a HP-juket.
-
ProEvoFan
nagyúr
Statom. [kép]
Nem tudom mit tegyek, hogy ne egyhitteljen néhány t15ös boss, ami fizikai sebzést nyom.
Persze, legyen nagyobb az armor, de minden nem lehet egyszerre. -
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #2437 üzenetére
nem ismerem a gemlinget, szóval lehet, hogy csak a tudatlanságomat bizonyítom, de annak honnan van +15% max ele res?
szerk: bocs, már látom.
szerk 2: mégsem látom. lesz 13 skill slotod. tegyük fel, hogy mind 5 supportos, az 65 support gem. 4 support után kapsz +1 max rest, vagyis 16 max res-t tudsz maximum összeszedni. Az vagy 80-81, vagy rámégy egyre, az 90 lesz, a másik kettő meg 75-76. -
zsirfecske
addikt
láttatok már akár csak hasonló övet??
quad res, mana+life és bónusznak armor, beszarok49 ex-ért hirdette a csóka, mire odeértem 1 div-et vagy 120(!) ex-et mondott (lol nem volt nagyon képben a napi árral, csak 182-ig esett vissza). mondom neki 90 ex, erre ő 100, mondom akkor 95 és deal. lehet mellényúltam, de úgyis csak early access
asszem ha már gemling vagyok, elkezdek játszani és ráállok a +90% allres-re (chaos-t kivéve persze), ha jól tudom ez a hard cap. 13 skill slot 4 (néhol 5) linkekkel fullba gemelve az simán kiadja.
-
tomazin
veterán
válasz
zsirfecske #2432 üzenetére
Ezek szerint levettek a div drop ratejet vagy az exaet fel.
-
Dictator^
veterán
Falling Thunderes Invoker Monknál mennyire ragaszkodjak a Quarterstaffokon az All melee skill levelhez?
Charged staffon kívül ugye mindennek nő a szintje.
Most vadászok traden egy jobbat, jeleneg +4 all melee skill leveles van 102-205dmg-es.
Engedjem el az All melee skillst, és legyen nagyobb Physical dmg-es?
Jó lenne valami kalkulátor -
tomazin
veterán
válasz
zsirfecske #2428 üzenetére
Hat ez a tozsdei tipp nem jott be
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #2412 üzenetére
bocs, de akkor már dokumentálom minden nap:
amúgy 1 órája mikor csináltam egy screen-t, még 180 volt, szóval most hsz előtt újat kellett printelni... amúgy azóta sem váltottam, hogy eladtam 138-ért. mert ugye majd lemegyna de ezzel vége, 188-on vettem egyet, kíváncsi leszek
-
prokxy
veterán
ŐsDiablosként gondoltam a POE háttérbe szorul, mivel tegnap megérkezett az új D4 szezon. Háááát, elkezdtem, de inkább visszajöttem, nemtom nekem most ez lett a favorit ARPG.
Nem mondom, hogy nem húzom ki a season pass szintjeit, de vélhetően csak a kozmetikai dolgok miatt, kis boost-tal megsegítve. Viszont a POE2 szerintem szebb és jobb is. -
-
tomazin
veterán
Ha masnak is eszebe jutna:
Az annulment ugyanaz leszedi a statot, de affix/suffix nelkul is kek marad az amulet -
tomazin
veterán
Mitol ment fel ennyire a stellar amu ara? Traden 60ex/dbert irjak tobben is, h vennenek...
-
Remiel
őstag
-
winfos
tag
1-et ugye kapsz ascendancyból.
És akkor az Expert Dualstring Bow-n alapból van egy "Bow Attacks fire an additional Arrow".
És ezen lehet még olyan affix hogy Bow Attacks fire 1 additional Arrows vagy Bow Attacks fire 2 additional Arrows, ezzel meg is van az 5. Pont van egy ilyenem de ez 400dps fölött 70-150div
-
Tatyla
őstag
Lighting Deadeye-oktol kérdezném mi kell ahhoz hogy ne 3 nyilat lőjjön hanem 4-5-öt? Valamelyik Support gem vagy passzív csinálja?
-
Remiel
őstag
válasz
nanofocus #2393 üzenetére
A következőket nyilatkozták:
Terveznek valami liga szerűt ott értelemszerűen resetelnek mindent (ha a kari és a cuccai megmaradnak sem lesz sok értelme, a végleges játék megjelenése után sem normál standardra kerülnek, hanem terveznek egy early access standardot))
Leszenek olyan változtatások (értsd patch) aminél kénytelenek lesznek resetelni mindent olyan mértékű változást hoz/hoznak majd (pl az új karakterek a talentfát olyan mértékben fogják megkavarni, hogy mindent lehet tervezni ismét)Ergo a mostani karikat bátran tekintsd gyakorlásnak, el nem vesznek, csak értelmük nem lesz
-
pomk
őstag
válasz
zsirfecske #2412 üzenetére
Ha nem lenne olyan körülményes consoleról tradelni, én is jobban ráfeküdnék erre a csencselésre...
-
pomk
őstag
válasz
Jacktor #2410 üzenetére
Pihenj egyet közben pár percre, utána könnyebben megy. Szerencsére itt meg lehet állítani a harcot.
Nekem is van egy Gas Arrow Ranger (Pathfinder), azzal vittem végig először a játékot.
Nem vagyok nagy pro, de amit belinkeltél builddel azért tudnék vitatkozni egy pár helyen...Nem sok poison skillje van bent, és poison vonalon is van pár skill amit lehet combozni, ezeket sem látom. Érdemes Youtubeon is körbe nézni, van egy jó pár build. Vagy ha gondolod, privátban szívesen küldök képeket az én buildemről, hátha tudsz pár ötletet meríteni belőle.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ProEvoFan #2361 üzenetére
azóta ezen röhögök, úgy esik mint az eső
amúgy meg tényleg vagy divine-ba vagy drága cuccokba kell fektetni. a minap vettem egy xbow-t, hogy vaal-ozom, erre bebrickelte (nem baszcsizta el nagyon csak nem adta be). visszafogtam magam, idegből nem salvage-oltam hanem felraktam trade-re, ma elvitték 15 ex-ért. 11 ex-be volt minden craftolással együtt. és nem mázli, ennyit ment fel az ára kb azóta a kicsivel jobb fegyvereknek is kb.
-
Jacktor
aktív tag
A komplexitással nem is lesz gondom, itt arra gondolok inkább, hogy az 5+ perces boss fightok már nem igazán mennek, elveszítem a kontrollt, a koncentrációt és minden nyomok össze-vissza.
Milyen karaktered van? Miért volt nehéz Geonort lenyomni?
Saját kútfős Ranger-rel mentem neki. Aztán olvastam hogy nem árt a Cold resistance hozzá, ahhoz farmoltam pár tárgyat (40+%-ig felment), aztán úgy már másodjára sikerült. Sima Bow + méreg/villám skillek.
Most elértem a 22. szintet és ezzel a VII-es skilleket, úgyhogy erre a buildre megyek innen rá: Gas Arrow Deadeye
Ezzel elleszek egy jó darabig mire kifarmolom a tárgyakat/skilleket/buffokat, meg mire meglesz az arany a félrement passzív skillek visszabontására -
Har_melin
addikt
válasz
CptAdamica #2407 üzenetére
Currency tab, gem tab, ha el is akarsz adni cuccokat, akkor egy premium tab. Várd ki vele a hónap végét, akkor várhatóan akciósak lesznek. Ha a map tabot végre aktiválják, akkor majd azt is. A többit majd meglátod.
-
CptAdamica
veterán
Stash tab upgrade-ek közül melyiket érdemes megvenni?
-
pomk
őstag
válasz
Jacktor #2405 üzenetére
Nyugodtan írj, kérdezz, ezért vagyunk itt.
Ha casual vagy ARPG-ben, nem biztos hogy a PoE a legjobb kezdés.
Sajnos (szerencsére) elég komplikált, ami egyben a szépsége is.
Milyen karaktered van? Miért volt nehéz Geonort lenyomni? Lehet tudunk adni olyan tippeket, amelyek később is hasznosak lehetnek. Ill. itt van pl. egy PoE2 builder ahol tudsz tervezni karaktert előre, vagy akár megnézni másokét és tanulni belőle. Ide ha gonolod vidd fel a sajátod és át tudjuk nézni a skilleket, skill / support gemeket, passive pontokat ami az egyik legmeghatározóbb pillér a játék során! -
Jacktor
aktív tag
Azt már tudom hogy a release-nél nem lesz wipe, na de a kampányt is előről meg kell majd csinálni? Vagy a Poe-ban minden új ligában eleve ezt kell csinálni?
-
Har_melin
addikt
lejárt a szerkesztési idő: viszont akár az phys, akár a reaver csak a rajta lévő mod százalékában növeli, tehát a gyűrűn 10-21 helyett 12-24 lesz a maximum. Nudli, nem éri meg. Jobban jársz a chaossal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Óra topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- Lenovo legion 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !