Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
amúgy azzal, hogy harmadával nerf-elték a PRESENCE stat értékét (6 helyett 4 méter), baromi sok minden mást is szétgyaktak, nem csak ami esetleg az eredeti cél volt. nekem pl a két klikkes gránátos karim Radiant Grief sapija így kb mehet a kukába. pont annyira közel jönnek már emiatt a mob-ok, hogy nem éri meg nem egy op rare fejest hordani és inkább manuálisan gyújtani a gas grenade-et (vagy akár teljesen offolni is ezt a skillt).
-
Har_melin
addikt
tegnap volt egy hasonló időszak, nem tudom mi lehetett az oka. Állandóan disconnect volt, aztán szerver sorbanállás, de később megszűnt. Én ezek szerint most pont a mai dráma után logoltam be. Nem értek hozzá, nem lehet, hogy az aktuális játékszerver (amin játszani akar az ember) nyűglődik? Abból gondolom, hogy tegnap miközben játszani nem lehetett, a trade oldal működött, pedig általános leállásnál az is meg szokott halni.
-
fgo
tag
Egy óra alatt kb 8 dobott ki
a játék,feladtam.Másnál is hasonló a szitu? Azért is idegesítő mert egy nagyobb pályán kb 3szor kidobott
és kezdhettem előröl mert az elejére dobott vissza. -
Har_melin
addikt
persze, %-osan növelni csak valami olyasmit lehet, ami nem nulla, különben a növekmény is nulla lesz. Sajnos a phys dmg önmagában úgy látom, hogy nem okoz armor breaket.
Itt van egy összesítés, hogy mivel lehet elérni, nézd meg, befér-e valamelyik a skilledhez. Szerk: talán a Splinter kellene a skill mellé, az az, ami phys dmg alapján ad Armor Breaket.
-
pomk
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Bleed skilleket használok. A bleed is ailments-be tartozik, így én úgy értelmeztem első körben, hogy ha az első ütéssel rá kerül a bleed, onnantól az összes többi armour break-et ad. De utána jutott eszembe, hogy lehet hogy kéne alapból armour break a skillre, és azt növelné 50%-al?
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
De nem hallgattam, mivel már tegnapelőtt megmondtam:
"Amennyire én látom, alacsony szinten (úgy lvl30-ig) a legnagyobb szopás az, hogy szinte minden skillhez frenzy charge kellene, azt meg addig leginkább a parry tudná generálni. Ami egy f*ság, hogy kvázi kötelező úgy játszanod, ahogy ők akarják, másrészt a parry nem véd a slam ellen (ami alacsony szinten még extra szopás), meg pár egyéb spec körülmény ellen sem, szóval nulláról kezdeni a huntress-szel szopás, se sebzés, se védelem. (Jééé, nem ez volt az EA indíításakor is?)"
De én ezt most lezárom, mert láthatóan két malomban őrölünk. Te a GGG-t okolod a saját rossz döntésedért és hahaha, jól megszívták, most bezzeg változtatnak. Én meg ha idegesít a játék, akkor nem játszom vele, viszont örülök, ha a készítők meghallgatják a kritikát és reagálnak rá. A kritika és a fikázás közti különbség, hogy az első nem merül ki abban, hogy fújmocsokjajdeszar, hanem próbál valamilyen megoldást is javasolni. ld.: ne csak a Parry legyen a charge forrás alacsony szinten.
Még egyszer: az EA indulásakor ugyanez a panaszáradat ment minden classnál, az A1-A2 szinte játszhatatlanul nehéz volt. Részben mert ismeretlenek voltak a mechanikák, részben mert mindenki kezdő volt vele, a streamerek is, ki kellett tapasztalni, mi működik, mi nem. Régen volt, úgy látszik mindenki megfeledkezett róla. Szerintem a játék eleje most is nagyon nehéz nulláról, bármit indít valaki.
-
zsirfecske
addikt
tegnap mapoztam kicsit a gránátos karimmal, boss-os pálya végén lehaltam de úgy hogy a boss is belefeküdt, mivel még volt revive vissza tudtam menni a loot-ért. csak éppen nem volt loot, csak a hulla üresen, és amúgy fog of war-ban volt a térkép többi része mob-ok nélkül és randomizált layout-tal. ez szándékos vagy bug?
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Ha hallgattal volna....[link] GGG gyakorlatilag elismeri(ujra) hogy ez nem fog menni ugy ahogy ok eroltetik es beigerik megint az egrol a csillagot is csak ne dobjak a jatekosok a ligat es a Huntresst. Ennyike.
Mondjuk segghulyek mert a Lightning speart akarjak buffolni amivel mar most sincs gond....
Amugy Mathil eldobta a Huntresst es mit ad isten GGG egybol reagal, erdekes ... -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Nem osztom az észt, csak unalmas három-négy havonta ugyanazokat a sirámokat hallgatni. Pont ugyanez a nyavalygás ment a megjelenéskor. Aztán kiderült, hogy mivel a stremereknek is csak 24 órából áll egy nap, meg ők sem MI-vel működnek, hogy játék közben még fejből tudják az összes új és régi skill-cucc leghatékonyabb kombóját, az első pár nap nyögvenyelős. Az a ritkaság, ha nem. Ezek szerint most 48 óra sem kellett hozzá.
Nem érdekel sem a netes siratófal, sem a játékosszám. Azzal játszom és azért, ami és ahogy szórakoztat. Igen, eszem ágában sem volt egy új buildért pluszban szenvedni - de senkinek sem volt kötelező. Neked sem. Igen, EA fázis, ráadásul a GGG nem a kifinomult balanszairól híres, tehát sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz.
Direkt megnéztem még egyszer, amit utoljára írtam - egyetlen szóval sem említettem, hogy NEKEM mi megy könnyen vagy nehezen, a generál reakciókról beszéltem, ebből a szempontból teljesen indifferens, hogy én nem nulláról kezdtem. Ha neked az a szórakozás, hogy sajtreszelővel recskázol, amikor saját magad szerint is lenne más kipróbálható lehetőség (azon kívül is, hogy NEM játszik az ember valamivel, ami nem szórakoztatja) - well, mindenki a saját idegösszeroppanásának a kovácsa. -
Sunrider987
aktív tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Nagyon vicces hogy hol a tradebol osztod az eszt hol a standard ligabol. Mi lenne ha nekifutnal ugy hogy gear meg minden hattertamogatas nelkul es mondjal akkor velemenyt, lassuk.
Mar most is kint van a bow amazon Fubgun poison arrow-al aprit t15on tegnap ota vagy Palsteron xbow amazonja glacial spike-al, nem ez a gond, bar ugy erzem feleslegesen probalom az en nezopontomat atadni mert neked tokjol meg act2be a standardbol, en uj ligaban cruel act1en megyek most, mar lvl 47es az amazon es az elmeny szo szerint olyan meg mindig mint sajtreszelovel recskazni...
A twister amazon igy nez ki, ezt ismetelgeted mindenkibaszottfeher mob pakkon es bosson:
1. stage 3 whirlwind ez 3x click whirwind slash
2. parry a frenzyhez(ez valtozik kesobb amint hozzafehertove valik a combat frenzy gem) 3. barrage
4.juheee twwwiiissssteeeeeeeer.
Az hogy ez nem instant mint a linghtning spear es kozbe meg kell kerni a mobokat hogy menjenek egyet teazni amig osszeallitod a kombot plusz a forgoszelek nem igazan celkovetok/keresok ez mar csak hab a tortan.( a nerfet mar nem is emlitem ugye liga kozben es 48 oran belul)
Az hogy mi lesz majd amikor megint van gear traden/droppolt az totalisan irrelevans most amikor at kell szenvedni magad 2x a teljes kampanyon. Nezegesd a jatekos allomanyt jelzo szamadatokat, eleg beszedes.
Valoszinuleg kiprobalom az uj ascendancy-kat is, irjak hogy a chaos dot lich az vidaman halad amig a huntress nyogvenyelos, a 2 ascendancybol egy( az amazon, a ritualistra egyszeruen annyit mondot Fubgun hogy garbage) es annak is csak egy variacioja er valamit most.
Ja tudom, early acces, kivancsi vagyok meddig tudnak majd ezzel takarozni azert minusz 750k jatekos az nem keves.... -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
+1: azért is mindenki a LS-t tolja, mert ez egy ligakezdő buildhez való skill. Nem kell hozzá szinte semmi, jól skálázódik, jó az összhang a clear és a bosskiller skillek között. Az electrocute védelmet is jelent, könnyebb vele a haladás.
Ahogy beindul majd a "liga", elő fognak kerülni a nagyobb befektetést igénylő buildek is, és szerintem a bleed is nagyon jól fog muzsikálni, csak ahhoz nem elég a random drop. Azok a buildek meg már nem fognak a deadeye-ra hasonlítani. -
boogie84
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Egyelőre tetszik, hogy castolom a whirling slasht és a twistereket.. Szűk helyeken gyorsan hal minden is. Nagyon téren többet kell táncolni, de kb AOE sebzése van... meglátjuk.
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
amennyire én látom, megint tavaly december elején vagyunk, amikor bele lehetett fulladni a zokogásba, hogy a PoE2 játszhatatlanul nehéz, egyik class sem működik, csend van, hó és halál, kész, minekcsinálták, broáf.
Ez ment egy hétig. Aztán jééé, valahogy mégis lettek olyan buildek, amelyek miatt most már le kellett tiltani, hogy a fázisos bossokat leverjék az első fázis első három másodpercében.
Miért nem próbálsz ki mást? Azért mert pár streamer körbezokogja a netet, hogy jajajajaj, az első próbálkozása nem sikerült, szar az egész? Engem mondjuk egyedül a Huntress érdekelt, de azt mondani, hogy egy meglévő classhoz egy új acendancy semmi újdonság, az azért elég merész kijelentés, még a PoE2-ben is.
Privát tippem, hogy egy héten belül ki fognak jönni az Amazon alt buildek, amelyek nem a lándzsa-pajzs kombót fogják használni. A fegyveren lévő accuracy phys dmg skálázása gyakorlatilag bármilyen attack buildhez működik. Most nyilván mindenki kötelességszerűen az új cuccokat használja, teszteli, de 48 órája van kint a játék. -
pomk
őstag
Huntress Splinters passive skill másnak sem sebzi az armourt? Vagy alapból kéne egy skill ami igen és ez azt növelné 50%-al?
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Azzal erolkodok hogy ne toroljem a jatekot a francba mert a huntressen kivul a tobbi csak mar meglevo class uj ascendacy, a Huntress lenne az ujdonsag es az egyetlen mukodokepes buildje az a deadeye ligthning arrow copy pastje csak spear nem bow, ez nekem keves, ezert kar volt a Last Epoch-ot megfurni, messze meg az az apr17...
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
a lightning spear-rel erőlködsz, vagy a twisterrel? Nekem a LS elég sima, igaz még nem fejeztem be A2-t, csak pont megcsináltam az első trialt.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
boogie84
üzenetére
Fuu inkabb ne, hatarszar, keress inkabb lightning speart en meg erolkodok de mar orak ota ott motoszkal a fejemben hogy minek, egy lich erdekesebb/szorakoztatobb lenne vagy akar a tactician, mert nekem 0.1.0ba a merc teljesen kimaradt. Sot talan meg az OPnak kikialtott Smith of kitava warrior is csak jobb lehet ennel...
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
ja hogy az iron rune-ból is van greater mostantól? reforge-oltam párat, akkor így még jobb az xbow dmg:
(patch után az avg phys dmg 381 -> 447,5-re emelkedett a fegyveremen, ami 17,5% damage boost eredőben) -
Har_melin
addikt
neked azért egyszerűbb, mert te egy buildhez keresel leírást.
De egy tartalomgyártó, akinek mondjuk van harminc, negyven buildje, most gondold el a mostani patch után mennyi meló lenne azokat mind frissíteni, átnézni, hogy melyik supportot kell inkább másra cserélni, stb. Plusz a követelőző közönség, amelyik elküldi a halálba a livestream alatt, mert nem frissítette azt a buildet, amivel ő éppen játszani akar. (Konkrét eset, nem kitalált.)
A videót a stream közben felveszi, aktiválja és kész, ott a frissített változat.
Én sem követek sokat, rendszeresen egyedül Pohx-ot és néha belenézek egy-két másik, nekem már bevált buildet készítő videóiba, ha érdekesnek tűnnek. A mai struktúra adottságának tekintem, hogy ha friss információkat akarok kapni, akkor annak most ez a módja. Ráadásul ellentétben a szöveges anyagokkal, a videóban konkrétan látom, hogy mi történik. Hányszor lesz majdnem RIP, mennyire fluid a játékmenet, mennyire kell kiteolni, stb. Én már egy csomó, istenített buildbe belefutottam, amelyek valószínűleg tényleg baromi jók voltak, csak éppen az én játékstílusomnak nem feküdtek. -
Sunrider987
aktív tag
-
Ellia
addikt
-
Win-T
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
"a játék balansz változásai miatt statikus"
A többi pontot értem, de ezzel nem értek egyet. Egy szöveges leírást sokkal egyszerűbb frissíteni mint egy videót ha változik valami, ahogy általában van/volt is mindig egy changelog fejezet ezekben. Ha egy új verziós videót tölt fel a készítő azt én jó eséllyel észre sem veszem hacsak nincs valahol jelezve mert egyáltalán nem követem az embereket ezeken a platformokon. Sokszor azt sem tudom kikről beszéltek itt.

-
Har_melin
addikt
Tegnap Pohx beszélt erről:
- egy rendes szöveges leírás összerakása idő. Az alatt akár játszhat is.
- a játék balansz változásai miatt statikus - ld. a lejjebb belinkelt überbosskiller buildet, amiről ha lenne leírás, akkor már nem lenne érvényes pont a lényegi részére. Vagy állandóan frissíteni kell(ene), arra meg ld. az előző pontot.
- twitch chatből, yt videóból bevétele van a streamernek, a maxroll szövegesből nincs, márpedig ők ebből élnek.
- pontosan ahogy írod, az emberek nem szeretnek olvasni, ezért akkor is elkezdik kérdezgetni a live streamekben, ha feketén-fehéren ott van a leírásban. Akkor meg minek pocsékolja rá az idejét?Biztosan minden streamernél más és más ezeknek a súlya, meg másoknál biztosan vannak egyéb dolgok is, de ez a lényeg. Mondjuk én csak olyan stremereket követek (nincsenek sokan), akik képesek egy kb. 15 perces videóban összefoglalni egy build adott állapotát: milyen skilleket használ milyen supportokkal (kiegészítésként, hogy miért azokkal), milyen statokra kell rámenni a cuccoknál, hogy néz ki a fa, plusz aktuális gameplay, lehetőleg bossal. Ha valami lényegeset változtat rajta, akkor felrak egy újat, hogy az előzőhöz képest mi változott. Ez egy egy ninja linkkel már elég ahhoz, hogy követni lehessen egy buildet.
-
boogie84
veterán
Üdv,
adnék az új karinak esélyt.
Van normális használható leveling build? -
Hokunda
senior tag
Egyébként vannak olyan build leírások még amik nem merülnek ki egy 5 órás twitch/youtube videó linkben vagy a poe2 ninjában? Anno a maxrollon/icy-veinsen voltak 3-4 oldalban szöveges (!!!) alapon leírva dolgok, hogy miben jó/rossz a build, mikor mit variálj, de valahogy a poe2-nél én nem találok ilyeneket már vagy nem tudom hol kéne nézni őket?
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Akarmit csinalok akarhova megyek amikor kidob a szerver mindig ugyanoda rollbackel vissza a jatek, amig ezt nem javitjak addig ertelmetlen belogolni...
-
Lokids
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ezt a buildet már le is nerfelték, mert bug miatt volt erős.
-
Sunrider987
aktív tag
Ok elmehetnek a faxba mar 2x oltem meg a machinarium fobosst a quest itemert es mire eljutnek vele a waypointhoz kidob a server es elveszi a questitemet es a lootot...
Nem tudom valakinek elgurult es nekialt nukeolni a GGG szervereket?? -
Har_melin
addikt
háromszor egymás után kivágott a játék, szerver nem elérhető. Az a szép, hogy éppen skillgemet csináltam, beraktam a gem slotba, játék elszáll, újra belogolok, a gem sehol, de az uncut gemekből kevesebb lett.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Én is sokszor szenvedek még, de én act2-őn vagyok és a cuccaim is elég rosszak, szóval még nem érzek veszve mindent, de majd meglátjuk mit hoznak ki belőle.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Lehet persze csak a tornados kinlodas egy vicc ha megnezel hozza kepest egy rendesen osszerakott crites lightning spear buildet. Akit en kovetek az mar lvl 76+ farmol, hozza kepest az en szerencsetlenkedesem normal act3ba meg csak nem is vicces, ugy erzem ez kicsit ongol igy mert a bleed volt felhypeolva erre a ligara es hat egyelore nem adja...
-
CptAdamica
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
BEST HUNTRESS BUILD!? (NUKE BOSSES) // Path of Exile 2 Huntress Crit Twister Leveling Guide
Ezzel próbálkozok most, messze nincs meg hozzá minden, de lehet haladni így is, 24-es vagyok. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
én játszottam LA deadeye-t, de nekem sokkal kevésbé tűnt simának a játékmenet, mint eddig a huntress-szel. Lehet, hogy én rotáltam rosszul a kombókat. Könnyen lehet, mert az Univerzális Leveling Builddel mentem végig a kampányon, tehát nem igazán szereztem rutint benne, de elég tisztes gearrel is esetlegesnek éreztem lvl76-on sima t4-t5 magic mapokat. Messze nem volt az a clearspeed, amit vártam volna.
-
Sunrider987
aktív tag
Jelenleg a tornados verzio a kinlodos, a lightning spear-es az mukodik, csak ha mar jatszottal lightning arrow deadeye-t az elozo ligaban akkor nincs benne semmi uj, nekem legalabbis. Szoval lehet sikerelmeny is bar a jatek attol meg eleg nehez az endgame elejen mindenhogy.
-
Win-T
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Klasszul hangzik.
Nem baj, ha nincs sikerélmény akkor úgyis kijött a lasztofasz 2, arra már régóta fenem a fogam.
-
Win-T
őstag
Huntresst kezdtem én is nulláról... még csak level 7, idáig tök fun. De ahogy a fentieket olvasom lehet szopás lesz.
Na de majdcsak kitalálnak az szakértők valamit.
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Tippre (ahogy mondtam, nem néztem reakciókat) a bleedes buildek szívnak keményebben. A bleednek (és mindeiygik DoT sebzésnek) megvan az a nagy hibája, hogy nulla plusz defenzív layert ad. Nagy pdmg => stun. Nagy cold dmg => freeze. Nagy Lightning dmg => electrocute vagy shock. Mindegyik meggátolja az ellenfelet az akcióban, ezáltal nő a túlélési esély. Ráadásul mivel a "nagy" mindig az adott szinthez igazodik, egy folyamatosan elérhető, nem csak egy adott szinttől. A DoT-nál igazodik a sebzésem a fejlődésemmel a monsztákhoz, 100% és 0% HP között egy rare ugyanúgy agyoncsap, nincs biztonsági szakasz, amikor csak én sebezhetem, ő meg nem.
Én mai zárásként letoltam az A2 első pályáját, Rathbreaker mindig mumus volt. Most csont nélkül megfeküdt, pedig még mindig nincs Combat Frenzy skillem, ami nagyon kellene a többi attack skillhez. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
akarja a rosseb
Van egy Kitoko kesztyűm, lvl 26-tól használható, minden lighting sebzés beszámít az electrocute-ba. Mire a trialt megcsinálnám addigra szerintem vagy megpusztul a lightning sebzéstől, akit meglövök, vagy mozgásképtelen lesz. (standardben megyek, tehát relicekkel is fel vagyok töltve.) -
Hokunda
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Gondolom az, hogy steaen recentben visszaesett mixedre a játék értékelése, megtette hatását! Sehol nem tartok még - szóval lehet én is nyígok majd - de nemcsak az átlagjózsi, de még hivatalos streamerek is szóltak, hogy nincs dmg, nagyjából a sima mob ellen se. GGG-nél lehet nem kéne ekkora léptékekeben haladniuk, mert biza a balance az vagy eszméletlenül op vagy átesnek a ló túlsó felére!
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
ott még nem tartok, majd meglátom, de nekem Pohx elég megbízható etalon, ő meg ma délre letudta vele SSF-ben a kampányt. Direkt nem néztem reakciókat, meg jajgatásokat.
Amennyire én látom, alacsony szinten (úgy lvl30-ig) a legnagyobb szopás az, hogy szinte minden skillhez frenzy charge kellene, azt meg addig leginkább a parry tudná generálni. Ami egy f*ság, hogy kvázi kötelező úgy játszanod, ahogy ők akarják, másrészt a parry nem véd a slam ellen (ami alacsony szinten még extra szopás), meg pár egyéb spec körülmény ellen sem, szóval nulláról kezdeni a huntress-szel szopás, se sebzés, se védelem. (Jééé, nem ez volt az EA indíításakor is?)
Mivel én hagytam a pi-ba az önérzetes, "induljunk nulláról" hozzáállást, leveling cuccokkal, jeweler orbbal, végtelen mennyiségű pénzzel a kezdeti gamble-höz simán hozható brute force-szal az a sebzés, amihez egyébként a frenzy charge kellene. Így is volt, amikor behaltam, de összességében egy kellemes kezdő karakter eddig. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
LOL, a Tempest Bellt visszavették az eredeti 4 kombóra. Kíváncsi lennék, ki volt az a zseni, aki szerint a class egyetlen boss skilljét ugy kell nerfelni, hogy bossok ellen szinte használhatatlan legyen?
Na mindegy, én közben átlábaltam A1-en, ez a lightningos huntress (még nem amazon) így nem nulláról indítva egészen kellemes. -
zsirfecske
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
ez vicces, explosive és voltaic grenade is 3 sec cooldown volt eredetileg, amit felemeltek 7-re illetve 6-ra, most meg visszahúzták mindkettőt 5-re. akkor 4-nél majd kövi körben meg is állhatnak
-
Sunrider987
aktív tag
Szoval latjak azert ok is hogy ez igy nem lesz sikertortenet, enyhen tullottek a celon... -
-FreaK-
veterán
Volt valami hotfix ma a fagyások miatt?
-
zsirfecske
addikt
ja és nagy nehezen újrakonfigoltam ugyanolyanra kb mindent, így alakult a damage "nerf":
- 2 jewel slot ugrott, ami egy csomó mínusz dmg
- viszont cserélbe ascendancy-ből jött egy csomó plusz dmg, meg ugye az xbow base dmg növelésből is kevéske
- eddig 42k volt a dps, most meg 56k (46% fire res penetraiton mellett)
-
zsirfecske
addikt
hogy valami hasznos infó is legyen tőlem, a patch nyomán így változott a crossbow damage (és elnevezés):
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
bakker, ott volt a reset all gomb a passzív fán csak kitakarta az item req felirat, ami a megszűnt node-ok miatt lett. egyszerűen balf*sz ui tervezés, én meg nem értettem miről van szó
szóval külön kell resetelni ezt meg az atlast, külön gombbal (már ha látszik).
-
Har_melin
addikt
tettem még egy próbát a monkkal (kék map, nulla mod a waypointon), így már működött, de a stun módosítás brutális. Majd később meg kell néznem, mit lehet ES buildként tenni ellene, mert pillanatnyilag ez tűnik a fő problémának. Ha éppen nem stunoltak, akkor használható volt a build az összes nerf dacára is és bár a Grim Feast nélkül rendszeresen kellett a meditationt használni, a 11k ES elég volt ahhoz, hogy ne legyek életveszélyben.
Cserébe próbáltam egy amazont indítani, szokás szerint Pohx buildje a minta. Ránézésre elég jó lehet, az hogy a bossokat is elég stabilan tudja electrocute-olni, szimpatikus. Én persze csak lvl5 vagyok még, inkább nézegettem, mint játszottam, de bíztatónak látszik.
-
Har_melin
addikt
próbaként belogoltam egy t15 boss+corrupted mapra a monkkal - azt hiszem a második pack ki is nyírt. Vagy benéztem valami modot a mapon, vagy nerfeltek még valamit, amire nem figyeltem, de azért 11k ES-sel eddig nem kellett az életemért aggódnom. Az első összecsapástól kezdve szinte folyamatosan stunoltak, alig tudtam én támadni.
Szóval monknak annyi, pá. Ez valóban nem nerf, hanem kuka. Sajnálom, nagyon élvezetes build volt. -
Har_melin
addikt
válasz
wiggen123
üzenetére
fogalmam sincs mi mennyit fog érni, annyira vagyok képben, hogy két, kiemelten keresett base-t tudok. De a patch után tuti, hogy egy csomó minden átvariálódik, eleve jön majd azt hiszem vagy 100 új unique cucc, a franc se tudja előre, mi lesz keresett.
Neversink mindig csinál lootfiltert, az jelzi a keresett base cuccokat is. Hozzákapcsolod az accountodhoz és automatikusan frissül, ahogy változik az economy. -
-
wiggen123
senior tag
Nem tudom, de én aratok mint állat Huntressel. 1-2 transmuttért veszek hulladék rare geart life regennel, magas dps fegyót oszt csók.
Explosive spear, overabundance, fire infusion és öröm nézni ahogy pukkannak a packok. Csoda, hogy single target se rossz vele. De a többi skillt is próbálom beilleszteni, wind slash, martial tempo, hogy kapjam a bonust projectál dmg-re.
Crowbell is pont most jött, az átvezető animáció több volt mint a harc vele. -
Argh!
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ligák kezdésénél szokott igy lenni hogy a regi karakterek kapnap 1 ingyenes full passiv resetet.
Ha elveszel vagy raksz egyetlen pontot is passivon, tehát változtatsz akár 1 pontot is elveszik ez a lehetöség.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Nekem megvolt a második, hagyom is a francba amíg nem javítják.
-
Sunrider987
aktív tag
Nem tudom, en leszedtem mindenfele mtx-et es itemfiltert, meg toroltem a cache folderek tartalmat, nalam nincs semmi akadas vagy fagyas. Lehet csak szerencsem van.Most vertem le cowbellt es nem kelett 5 perc hozza
Visszamentem Clearfellbe questet leadni es megjott a server oldali hibauzi. Akkor itt a falu lesz a ludas mert mostmar csak az maradt a kozos a korabbi oszeomlasokkal. Szivas..
-
malacka87
őstag
Sikerült egy játszhatatlan foshalmazt csinálni megint!
Dc akadás dc megint akadás! 
-
Ribi
nagyúr
válasz
Hokunda
üzenetére
Nekem is csinálja ezt, de mintha ilyenkor beakadna valami és addig nem javul meg amíg ki nem lépek és vissza. Ha stabil a network akkor jó. De nekem ezt csinálta 3-4 napja is. Nem tudom ez mi a bánat. Játszahatatlanul laggol, majd megáll fél percre és utána mindent lejátszik gyorsban. És ezt kb 2 percenként ismétli.
Haverral próbáltuk, de kb nem lehetett visszamenni városba mert valaki/mind2en fixen kifagyott. -
-FreaK-
veterán
Kezdtem egy monkot, beértem először clearfell-be, jött egy hibaüzenet, majd úgy lefagyott az egész, hogy hard reset kellett a gépnek. A következőnél hagyom a picsába az egészet egy pár napra. Ja és nincs semmi mtx-em.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Sima twister tenyleg nudli de amikor talalkozik a whirlwind-el na az mar mas, es ha meg bleedest csinalsz belole scattershotal megfejelve akkor meg szebb. En incisionra es bleed heraldra megyek ra aztan majd lehet behuzok valami hazardos dolgokat is.
-
-FreaK-
veterán
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Raxx streamjébe néztem bele kicsit, hunterrel kalapálta a crowbell bosst vagy 5 percig. Gondolkodtam, hogy vajon az új kaszt ilyen gyenge, vagy az összes? Az a baj, hogy nincs meg az az érzésed (legalábbis itt az elején) , hogy hű, most milyen erős a karakterem, hanem csak szenvedés van sokáig.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Hokunda
üzenetére
Nekem a ruszki szerver+Dx12 játszhatatlan volt, de mikor váltottam Londonra és Vulkanra teljesen megjavult.
Huntress eddig elég gáz. Nem érzem egyik skill impactját sem. A tornádó kifejezetten nevetséges. A robbanós nyíl az egyetlen dolog aminél úgy tűnik csinálok is valamit. Eddig minden bosst basic attackal nyomtam le. Az mondjuk elég fasza. A rangedre raktam as supportot úgy már egész használható. Ettől még beindulhat a dolog. Az elején vagyunk. -
Hokunda
senior tag
Uhh 'kisebb' fajta lagjaim vannak nem msekes, nem is seces, hanem kb 20-25 másodpercesek.
Pro lvl3on már jött az exalt, con ilyen lagg melett el is dobtam a kanalat. Az új karakter (huntress) így lvl6on még igazából semmi extra, az attack speed fixen nem fog ártani neki! -
zsirfecske
addikt
én vagyok sügér, vagy nem voltak képesek ezt érthetőre csinálni?

hogy a pékbe lehet resetelni ingyen mindent ahogy írták? mert ez a tooltip csak összezavar és nincs sehol free reset opció, a passzívok meg alapból ki vannak rakva mint eddig (kivéve a kitörölt ágak miatt elmaradt 62 pont...)vagy az atlas-on kéne erre rányomni és az mindent resetel a sima fán is???

ProEvoFan:
dehogy, majd nyáron max
-
ProEvoFan
nagyúr
Megkaptuk a többi ACTot is?
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Lehet hogy tevedek de hacsak nem vagy valami brutalis speedrunner akkr te meg nem vagy amazon csak huntress
Szoval majd az amazon ascendancy meg akar teszthet is neked amikor megszerzed.
Amugy ja a huntress igy sajat kutfobol eleg nyogvenyelos nekem is, egyelore twister/whirling slash/disengage-el erolkodok. -
wiggen123
senior tag
Ilyen gyalázatos indulás se volt mostanában... folyt köv reggel ha addig lesz patch.
-
Hangfalképű
tag
Hínnye, nagyon vártam az amazont, de ez a parry nagyon szar mechanika. Ráadásul a skilljei nagyon nagy százaléka vagy frenzy charge-ot használ el vagy valami ailmentet. Olyan, mintha nagyon rá akartak volna menni arra, hogy 3-4-5 skillt használj egy buildben...
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Hrigh_77
üzenetére
Szedd le az osszes mtx-et, egyelore. Nekem sima volt minden amig eszembe nem jutott hogy rakjam fel a twitch drop kopenyt akkor kezdodott nekem is ez a szerveres kidobalos. Utanakerestem es forumon irtak hogy ismeros mtx error, ahogy beengedett a karira azonnal ugrottam a shopba es leszedtem karirol mindent es most (egyelore) nincs hibauzenet/crash.
-
Hrigh_77
tag
Csak nálam játszhatatlan? Kb percenként valami server erroral bezárja a gamet, vagy instance failed, vagy valami hasonló...
-
pomk
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ugyan ez volt induláskor is…
-
zsirfecske
addikt
nem kicsi a sor
-
Lokids
addikt
Fasza lejött a patch, majd elindulás után egyből be is zárja magát a game.
Ebből így lehet reinstall lesz.
Szerk:
Ha esetleg valaki másnak is ilyen gondja lenne.
Config.ini-ben ezt: "renderer_type=DirectX12" -re kell állítani Vulkanról.
Úgy működik. -
pomk
őstag
X-en azt írjak tölthető a patch consoleokra predownloaddal. Sikerült valakinek?
Jelenleg 1.022.000 verzió van fent, de a Check for update azt írja hogy a legutolsó verzión vagyok. PS5
Vagy az 1.022.000 az a 0.2.0 verzió lenne?!
-
wiggen123
senior tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Látom te képbe vagy a basekkel. Most indulás után mit érdemes figyelni, item level számít? Loot filter nem tudom jelzi e az értékes baseket. Stellart, meg a topazt azt tudom sokat fog érni.
Új gemek, ömlesztve én ezt mazsolázom startig, ne ingame kelljen nézegetni: [link] -
savior
őstag
Köszi a válaszokat.
-
Har_melin
addikt
azok pricefixerek. A kék (topáz?), cold res gyűrű a Dream Fragment chance miatt ment nagyon. A smaragd (zöld) kevésbé volt értékes, de az is sokkal többet ért 1 exánál. A heavy belteket dobja nálam is értékesnek, de őszintén megvallom, azt talán egyszer próbáltam eladni, nem volt akkora bolt, utána már nem foglalkoztam vele.
-
CptAdamica
veterán
-
tibee77
őstag
válasz
Hokunda
üzenetére
Hat ahogy neztem a spark stormweaver-emet kb a dps-em a beka segge alatt lesz, ugy, hogy vagy 400div-be került anno.
mondjuk engem nem erdekel mert ma este ott leszek startnal es tolok egy friss kezdest.Lich ed-contagion here i come! 
savior:hat gondolom jo base-ek, es az 1ex körüli arak mind pricefixerek.
-
savior
őstag
Az miért van, hogy a loot filter fehér gyűrűknél, öveknél úgy szól, mintha unique esne? Párat felvettem beárazni, de ilyen 1 ex körüli áron voltak kirakva, ami nem egy nagy eresztésre vall.
-
zsirfecske
addikt
na jó, gyorsan letudtam a 6 halált Arbiter-nél, értem a mechanikákat, megvan a 85% fire res, 35% movement, mégis vagy az van hogy a körökbe nem érek be időben mert túl messzire spawn-ol, vagy az, hogy a kék csík szélén 2 mm-rel kívül vagyok és az öl meg, vagy elérném de valami épp blokkol benne, vagy mikor minden klappol, épp én cseszem el mert 1 pillanattal később reagálok.
de legalább már nem kell ezzel szenvednem, 3 div-nyi fragment ment a levesbe, de nem bánom, amíg a ggg-nek ez a pinnacle boss fight, hogy randomizáltan vagy épp tök könnyű vagy lehetetlen, addig kenjék a hajukra. játsszanak ők gauntlet sekhemas-t meg ilyeneket egész nap, ha szerintük ez a buli
-
Hangfalképű
tag
válasz
Hokunda
üzenetére
Én sem értem a nagy nyígást (redditen főleg) a nerfek/buffok miatt, hiszen ez az első olyan nagy patch, amit az EA indulása után adnak ki és most látnak csak nagy számokat a játék működéséről.
Azért meg fizetnék is, hogy a trade ne valós időben történjen, hanem amennyiért fel van rakva valami, annyiért hozhassam el egyetlen kattintással, ne basszák szét a fixerek meg a minden-buy-után-emelek-az-áron kis buzik az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van egy Kitoko kesztyűm, lvl 26-tól használható, minden lighting sebzés beszámít az electrocute-ba. Mire a trialt megcsinálnám addigra szerintem vagy megpusztul a lightning sebzéstől, akit meglövök, vagy mozgásképtelen lesz. (standardben megyek, tehát relicekkel is fel vagyok töltve.)
Szoval latjak azert ok is hogy ez igy nem lesz sikertortenet, enyhen tullottek a celon...