Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ultimatum trialoknál, mert ott az egyik debuff, amit elég sokszor rád tenne, az a corrupted blood. Ha immunis vagy rá, akkor nyugodtan beválaszthatod.
-
zsirfecske
addikt
elég sokat jewel-eztem mostanában az említett 5 slot miatt amit a passzív fán használok, meg a konstans vaal-ozások miatt, amikkel a legjobbakat is elb***tam. ok, min-maxolás, de akkor most ez a top aminél megállok:
alapból 40 ex-ért vettem és az evasion jött rá vaal-ozásból
illetve lett egy ilyen CORRUPTED BLOOD-os csecsebecse is:
jól sejtem, hogy ez a stat hasznos lehet néhány endgame activity-ben? -
Synaptic
senior tag
Vasárnap vettem meg a játélot , tehát a hozzá nem értésemért előre is elnézést kérek .
Az Act1 végi bossra azt hiszem Geonor névre hallgat kérhetnék egy kis helpet valakitől ? .Mentségemre legyen szólva eddig lement minden elsőre , debiza ez tescos-s göncben kicsit nehezebb mint gondoltam
/TamaraTune/ Este 6 után / -
zsirfecske
addikt
így jártam el eddig is, guide-ot nem is nagyon néztem, csak wudijo build-jéből lestem a support gem-eket, mert nem volt kedvem átnyálazni mindent meg agyalni rajta. az elemental gamage boost-olása is onnan jött, de amúgy a passzív fámon látszik, hogy elég saját kútfőből megy:
-
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Rendben, csak nyugodtan
Dictator: Soloba simán lenyomom, de sztem két fővel sem lesz gond. Az a legjobb ha odáig el tudsz jutni akkor csak rádtpzek és leütöm, ha meg nekem kell végig vinni az is okés csak akkor enyém a loot
Hát ha egy boss tovább tart mint fél perc akkor az dps hiány
Ingame nevem: Csokibacsika
Mostanában a juicy mapokat tesztelgetek mennyire dobják a divinet. De vegyetek fel friendbe aztán leccgo ha úgy van.pomk: fehér cuccokra inkább javaslom a trade chatet, nonstop jönnek fel hogy sapphire ring 20-30 ex, stellar amulett 120-150 ex.
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Hát akkor rakd ki
Minden build leírást csak útmutatónak tekints szabad máshova is pontokat tenni ám 
-
zsirfecske
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
nem valószínű, biztos. nagyon sokan csinálják, ezek miatt adják el az emberek 1-ért azt ami 20x-100x annyit ér. csak kiteszik, de nem reagálnak rá, viszont ők rábotoznak mindenre azonnal ami 1-ért ezek miatt a csali árak miatt felkerül. de ezt már írtam fentebb.
-
pomk
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én tegnap egy Sapphire Ringet raktam fel újra (hetek óta fent volt 1 Exért, senki nem írt rám azóta sem). Első körben 10, majd módosítottam 15, majd 20 Exre. Minden esetben kb. 10mp alatt 10en írtak rám. 20nál tovább már nem volt pofám feljebb nyomni az árát, így is álmatlan éjszakáim voltak miatta
... Hol van egyébként a teteje?Szerk.:
Öööö, csak én látok ebben hatalmas bizniszt, vagy valamit nagyon benézek?
Ha csak ezt a hármat megveszem (és még van egy csomó), és eladom 20ért darabját, az nettó 57 Exalted haszon...
Ez már NAV bejelentés gyanús kategória. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dictator^
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Az a fura, hogy egy csomó van fent 1-2-ért, én meg ahogy felraktam, azonnal kaptam vagy 20 whispert.. (2ex ért tettem fel)
#2786Csokishurka: asc4 -et meg tudod csinálni?
Egyik haverommal akivel játszom megpróbáltunk egy Djinn Barya 75-öt, honor resist és max honoros reliccel, utolsó bossnál ő elhalt a honor loss miatt, én meg 80%-ról levittem 25%-ra és ott fogytam el, viszont volt vagy 10 perc a fight. Gondolom DPS hiány.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
nekem még hiányzik az ascendancy 5-8 pont, meg minden pinnacle, breach boss, simulacrum stb. de elvileg fogom bírni magam a 30k gas grenade fire dps-el, 3k life, 75% evasion és maxos resek mellett, csak előbb még el akarom érni a level 90-et. de ha mégsem megy, jelzek, köszi a felajánlást mindenki nevében
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Kell valakinek valami help in-game? Sekhemas trial a 4ik ascendacyra? Breach boss, simulacrum? Ne fogok egész nap neked farmolni de ha kellenének az atlas pontok szívesen segítek. (még nem próbáltam, hogy 2 fővel mennyivel nehezebb de sztem lemenne)
Frost mage minion buildet tolok, ha valakinek kell help szóljon. -
Har_melin
addikt
válasz
Dictator^
üzenetére
Önmagában nem sokat. Stat stacker buildek keresik, de mivel minden statja fix érték, ha nem corrupted, akkor mindegy melyiket veszi valaki, nincs különbség, 1-5 exa között van.
Ha vaalal sikerül flat lightning dmg enchantot rárakni, akkor annak az alja 20-30 exa, a teteje 1 div körül van (1-40 vs 3-60). A három foglalat is érhet pluszt, illetve az attribútum enchant. de a két foglalat azért elvárás, tehát ha vaalozni akarod, akkor előbb pimpeld fel. -
zsirfecske
addikt
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Pont az általad említett oil grenade miatt nem rakják ki a passzív fán ezt, inkább másra teszik és van mire.
-
zsirfecske
addikt
van itt gas grenade merc rajtam kívül? level 87-en így állok, és nem értem miért nem látom senkinél a passzív fáról jövő keretezett részt:

radiant grief-el gyújtok automatikusan, gas grenade a fő damage dealer, oil grenade csak kiegészítő nomeg a -fire res miatt hasznos. mivel az egész sebzés elemental dmg így, elemental support gem és passzív pontok is növelik az eredtő explosion damage értékét.de ezt a fire res penetrationt nem látom, hogy kiemelné bárki, pedig még van 1 uccsó node ami +6%-ot ad rá, tehát +36%-ot lehet kirakni (+15% elemental, +15% fire, +6% fire penetration). remélem nem én értem félre, és működik is

-
CptAdamica
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
Engem is meglepett a játék.

-
Dictator^
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Mennyit ér a Pillar Staff?
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Én amit lehetett eddig, azt már megcsináltam ebben a játékban (ami engem érdekelt), és őszintén szólva meg is untam nem kicsit, nagyon...várom a teljes játék megjelenését, én addig elengedtem, de neked sok sikert meg aki még játszik vele👍 1 év múlva újra itt😅
-
zsirfecske
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
az már megvolt korábban, több div-et érő itemekkel/szerencsés vaal-okkal. meg persze az ellentétével.
amúgy még mindig nincs fent loot filterem, de ehhez nem is kell, akkora csilingelés volt mikor droppolt, hogy nem lehet nem észrevenni
én is ott tartok, hogy lassan kelleni fog a filter, bár épp azon küzdök hogy legyen elég T15 waystone-om. szeretnék csak lev 81+ itemek közt turkálni, de épp elapadt a csap, meg az irradiated tornyok.
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nem, csak szerencsésnek
-
zsirfecske
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
kipottyant az első divine orbom
innentől akkor én is poe pléjernek számítok
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
Annyi baj legyen, már ebből is tudok valami szépet venni magamnak.
-
zsirfecske
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
omg, bocs, akkor lehet 150-ről kell indítani már? megint megőrültek a chance-elő hordák
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Lejárt a szerk idő, felraktam 125-ért, jött a csávó, adott 130-at.

-
CptAdamica
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
Köszi.
-
zsirfecske
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
tedd fel 125 ex-ért, ha nem csapnak le rá fokozatosan csökkentsd 5-tel, én így szoktam.
más:
kihoztam 50 ex-ből egy ilyet, kellett a spirit a persistent supportok +spirit igénye miatt.viszont maradt még spiritem, de nem találok teljes listát a spirit skillekhez való supportokról. ha beírom all gems szűrőbe ingame hogy persistent, akkor meg 6 db van kb. szándékosan van ilyen kevés, vagy nézzem át szemmel az egészet, hogy minek lehet haszna.
ha már gemling vagyok, ugye minél több support gemet kellene socketelni majd a +% max resek miatt.
-
CptAdamica
nagyúr
Találtam stellart, mennyi most a reális ára?

-
Dictator^
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
az nice.
amennyi szerencsém van a t15 mapokat corruptálni, úgy ennyi szerencsém lenne ezt felhúzni. ráadásul ha jól tudom sapphire ringből 3 fajta unique is van. -
Jacktor
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Köszi. Spiritem úgy 80 körül van sajnos emlékeim szerint.
-
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor
üzenetére
Az ascendancy-hez: ha már végeztél a kampánnyal, akkor szerintem az 5-6. pontot érdemes lesz megcsinálni, viszonylag hamar.
Akár clearspeedben, akár a Tailwind révén nagyon sokat segíthet a mapokon túlélésben. Ha a külöböző DoT sebzéseket elég jól el tudod viselni (bleed, poison, corrupted blood), akkor az Ultimatum sokkal gyorsabb, mint a Sekhma trial. Corrupted blood ellen érdemes venni egy olyan corrupted ruby jewelt, amin van "corrupted blood can not be inflicted on you" enchant, egy veszély letudva. -
Ma esti nyeremenyjatek.
Aki 21:00:00 utan elsonek valaszol erre a hszre (00 is beleszamit) az kap egy divet (scben) -
Dictator^
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Mi ér ennyit ebbe a Dream Fragments gyűrűbe?
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Jacktor
üzenetére
Csak néhány részére tudok:
- Ha végeztél, ACT3 boss-al is, akkor még az hiányzik, hogy beszélj vele, ő fog átdobni az endgame területre. Ő a városban lesz, menj át a teleporton a városban és ott.
- Én erre váltottam leveling deadeye után: Lightning Arrow Deadeye Build Guide Azt írja, hogy elég 80 körül váltani, addig még használhatod a leveling buildet. Mondjuk én nem tudtam a seggemen maradni és lvl 64 körül váltottam még a cruel ACT3 alatt, így is működik a build nagyjából, de azért nem árt, ha legalább 150 spirited van és a buffok nagy részét tudod használni. (Amúgy maga ez a build elég fun, lehet haladni a pályán, ha kezd összeállni minden)
- Szóval szerintem nyugodtan folytathatod leveling build-el, közben pedig építheted a cuccokat az endgame build-re. Trade oldalra érdemes felmenni és ha nem találsz valamit, akkor venni, 1-2 ex-ért már lehet sok helyre használható cuccokat beszerezni. -
zsirfecske
addikt
a "crafting" rng eléggé büntet, tegnap elrolloltam vagy 100 ex értékű jewelt, ex és vaal orbozás. ha összejött a 4 jó stat jó értékekkel, akkor a vaal brickelte. volt, hogy 20 ex-ért vett bitang jó jewel ment a kukába a vaal miatt. a végére már elég idegesített, hogy nem ad be semmit.
mikor már elfogyott mindenem, találtam egy közepes crit/proj/xbow dmg jewelt 2 regalért! erre ment rá ex-el egy minimum crit chance és utána egy +8 strength:

ok, nem egy top cucc, de elég jó stat-ok, és nekem a strength úgyis kell (gemling ascendancy dupla attrib bónuszok miatt már level 84-en 2800 a hp-m, és a str adja a gem req-eket), dex-et nem halmozok mert minek. -
Jacktor
aktív tag
Na tegnap éjszaka végeztem a kampánnyal, 77 óra, lvl65 körül. Már nem volt erőm bíbelődni utána vele, szóval inkább megkérdezem.
Berakott az új helyre, ahol már map vendor is van, de a térkép megnyitásakor még nem látok Endgame fület.
A kérdéseim azok lennének, hogy:
- 1: Jelenleg ez a leveling deadeye Ranger buildem van. Mikor érdemes valamelyik endgame buildre átállni?
- 2: Van most egy fasza Dualstring Bow-m, amin marhajó prefixek vannak, de a suffix nagyon mehhh. Olvastam olyasmit, hogy van mód rá hogy csak az rolloljam újra. Van ilyen vagy ezen a szinten hagyjam még a fenébe mert túl drága lenne?
- 3: Hogyan tovább?
Most mit csináljak? Van még nálam egy csomó Shekemas/Chaos temple trial cucc, azokat próbáljam végigkínlódni? Az 1-4. deadeye skill pontom már megvan, de most egy ideig ha nem muszáj nem szopnék nagyon repetitív/idegörlő dolgokkal, mint az 5-6. pontért folyó küzdelem
meg van egy csomó 1-es mapom, próbálkozzak azokkal már inkább?Előre is köszi!!
-
prokxy
veterán
Nem tudom megadni, mert akkor ütközés lesz, lentebbi hsz-emben látszik.
"szerk: ha pedig a mail-t akarom felvenni, akkor:
The Email account associated with this request is already linked to another Path of Exile account.
Current Account: Pr0kxY#91xx
Existing Account: Pr0kxY#38xx"Nem regeltem a poe-ra, max az 1-re nagyon régen, de a 2-re már steam-es acc-tal lépek be és ez lehet a gond.
Mind1, redditen is írják, hogy a support az nem nagyon válaszol + a validáló mail sem megy el sokaknak. Még kutakodok a neten, hogy mizu, de normál esetben ennyi léne legyen.
Köszi azért.

#2746tomazin: képen elég rosszul látszik, de a connect gomb nem aktív, csak a twitch-nél és a mail-nél. Így ez nem nyert sajna. :/
-
Dictator^
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Most adtam el 20-ért egy 24 Cold Res-est.
Kb instant írtak 5-en. -
pomk
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Úgy emlékszem nekem is van fent több ilyen fajta normal gyűrűm 1-1 exért, de senki sem írt rá már hetek óta. Megnézem.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Felmesz tradere es aki eloszor ir 15ert megveszemet annak eladod.
-
Remiel
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
ezt chance orbal próbálják unique gyűrűre váltani, az egyik a háromból ami lehet jó sok divet ér
-
prokxy
veterán
válasz
tomazin
üzenetére
Nem tudom, mert nem aktív a Microsoft részen SEM a Connect.
Jogos, ezt megnézhettem volna, csak nem találtam.szerk: ha pedig a mail-t akarom felvenni, akkor:
The Email account associated with this request is already linked to another Path of Exile account.
Current Account: Pr0kxY#91xx
Existing Account: Pr0kxY#38xxNem lehet az a gond, hogy POE2 accom nincs, hanem a Steam-essel vagyok bejelentkezve?
-
prokxy
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
10-15-ért megy átlagban.
-
CptAdamica
nagyúr
Találtam egy ilyet, feldobtam 1 ex-ért, de gyanúsan sokan írtak szinte azonnal, viszont a trade oldalon sok 1 ex-ért volt hirdetve, többet érne?

-
Remiel
őstag
Alap jewel (lényegtelen most mi van rajta):

Ezt tovább lehet craftolni. augment tesz rá még egy statot, itt még mindig csak magic, majd regal orb attól lesz rare és ha a 3 stat jó akkor érdemes rátenni egy ex és ilyen lesz (a statok még mindig nem lényegesek a képen ez csak példa)

Ezek után még lehet tenni rá vaal orbot is ha bátor vagy, ez vagy totál elcseszi, vagy semmi nem változik, vagy tesz rá valami implicit ami még értékesebbé teheti.
Az, hogy neked mi a jó ugye build függő, de saját tapasztalat, hogy egy statos sima magic jewelből saját magadnak jót csinálni ha nem is esélytelen, de ritkán sikerül, egyszerűbb a trade, bár a jók igen drágák tudnak lenni.
Ha megvan és a statpont kiosztásod olyan, hogy menet közben van jewel socket oda beteheted.
-
prokxy
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Gyerek lenyúlta a gépem du, na mondom sebaj, irány az xbox azt majd ott tolom a POE2-t..hááát, lehet, csak ugye fizetős még.
Azt hittem crossplatform és cross-save van. 
Néha jó lenne kanapén chillezve gémelni, ha épp olyan van, de így akkor majd megjelenést követően max (ha lesz/van cross-save) -
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
Keresek tankos, de haladós stormweaver sorci buildet A3-A5 közé, amivel el lehet jutni a Lightning Conduit szintjére. (lvl52, ha jól emlékszem.)
nagy kínlódással eljutottam lvl45-ig, de a Frost Wall - Ice Bomb - Comet trió baromi lassú. Ha nem akarok meghalni, akkor folyamatosan a Frost Wall fedezékében kell legyek, az meg áll, ameddig áll. Próbáltam átváltani a Lightning Warp - Ball Lightning változatra, de azzal pillanatonként haltam, mert a skill maga beleterepoltál a mobok közepébe. Próbáltam a Flame Wall - Spark változatot is, de még a Three Dragonnal is pillanatonként rohantak le Utzaalban a mobok, pedig az elvileg fagyasztaná őket, a Flame Wall meg nem tart távol senkit, átrohannak rajta. -
Har_melin
addikt
Az atlasznál az alt karakterrel is le kell verni az összes bosst újra, vagy amit ott megszereztem pontokat az él az alt karinak is?
-
Har_melin
addikt
-
freddirty
senior tag
A witch minionjainak kill-je nem számít karakter killnek. Ha ez a glove a witch-en van akkor a környezetében a minionok által levert mobok is karakter killnek számítanak. És vannak olyan item affixek ahol ez számít. Pl. jewelen létexik olyan affix hogy 2% mana on kill és 2% life on kill. Ilyenből 2-3-at magadra aggatva a psszív fán gyakorlatilag kész is a védelem egy MOM-os karinál. /Kicsit hasonló a történet mint ES karinál a grim feastből kieső ES shardokkal./
-
Remiel
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Tartok tőle, hogy érdemleges válszt nem fogsz kapni, se megoldást, de ne legyen igazam. Még hirdetik is, hogy supportosokat keresnek, ahogy én látom a 2 különböző emailre amit írtam ugyanaz a válasz jött, szóval többet nem fogok írni mert 0 értelme van.
Hi there,
Thank you for the message and I am sorry to hear about this issue. Unfortunately we are not currently offering email Technical Support, due to limited staff resources. We apologise for any inconvenience this may cause.
The development team have provided the following resource to help with troubleshooting technical issues: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3072628
We also recommend checking out the Known Issues thread to see if the issue you are experiencing is listed here: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1733474
Otherwise, please post your issue in the Technical Support subforum and include as much information as you can. You can find this subforum here: https://www.pathofexile.com/forum/view-forum/support
Alternatively, if you believe you are experiencing a bug, you can post in the Bug Reports forum here: https://www.pathofexile.com/forum/view-forum/bug-reports
Kind regards,
Megírtam nekik (bár semmi értelme), hogy i see this is the usually such is life we cant do anything answer... és kb ennyit lehet tenni... ja írtam a fórumra is, persze ott sem reagálnak
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Teljesen jó analógia!
-
_ocsisajt
őstag
Már 20.34-kor írtam egy levelet a supportnak amúgy. Azóta sem válaszoltak. Hivatalos fórumon is rákérdeztem, de ott is egy egyenválaszt kaptam, hogy sok a dolguk, de utánanéznek blabla... Hát azóta sem törpént semmi.
Amúgy már rájöttem hogy történt. Amikor kiléptem a menübe, a szokásosnál zaklatottabb állapotban voltam (nem nagyon szoktam felhúzni magamat rip miatt, de most ez történt) és valszin átklikkeltem véletlen másik karira (arra amit töröltem) és automatice töröl, ok...

#2703: Diablóbol jövök és ott ugye permahalál van, itt nekem még mindég furcsa, hogy átmegy a kari standardba és mivel nszámomra teljesen érdektelen, ezért inkább törlöm. Én meg a standardot szüntetném meg, mert szerintem értelmetlen a végtelen élet dolog (szerintem sokkal jobb lenne economy és gameplay/balansz szempontjából is), de látod ezért jó, hogy különbözünk és nem én döntöm el, hogy milyen mód legyen.
Písz
-
pomk
őstag
Esett ma egy ilyen kesztyű.
Segítsetek kérlek, hogy mire jó az hogy nekem számolja ha valaki a környezetemben megöl valamit? -
dunc
nagyúr
Srácok ez mire való, bocsánat, de nem egyértelmű.
-
Ezt én értem, de akkor mi értelme van ennek, lehet én vagyok láma, de nem látom értelmét! Mármint a HC-nak nem látom értelmét, mert az biztos, hogy kizárólag az vágjon bele aki teljesen magabiztos abban, hogy nem hal meg ott...ahhoz pedig igen csak toppon kell lenni minden tekintetben 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/TamaraTune/ Este 6 után /

Ez már NAV bejelentés gyanús kategória. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
es raadasul minden kaszton müködik.

Azt hittem crossplatform és cross-save van.