Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
az xp vesztés számomra leg demoralizálóbb része az endgame-nek. Még úgy is, hogy tudom magamról és a buildről, hogy csak eseti.
Sokan szidták a kettőben, hogy ha meghalsz, akkor buktad a mapot is. Azt kell mondjam, jobb ez így, főleg bossok esetében. Az egyben volt olyan, hogy "nem igaz, hogy nem tudom leverni" hangulatban 60%-ot buktam egyetlen mapon... Az aki hülye, haljon meg igazság gyakorlatba átültetése. -
prokxy
veterán
Gondoltam megyek 1-2 mapot, elmaradt egy megbeszélés: Vaal factory, végén a lávás boss-szal. Semmi extra, végig szaladtam kb, a végén a boss majdnem meghalt, de adott HP-nál visszament a falhoz, láva pedig elindult. Mit csinál a cuki drága Monk-om? Előreugrott picit, pont bele a lávába...instakill...69%-on voltam 90-es szinten, visszaugrott 61-re. Ez azért qrvára idegesítő benne.

-
Har_melin
addikt
Én tegnap haltam be egy nem is olyan vészesen nehéz t15+2 Mire mapon, elbizakodottsából kifolyólag. Minden pusztult szépen, aztán jött egy olyan rare monszta, mint A3 ban a nekropolisz részben, a lassító-debuffoló zöld felhővel és kakukk. Pedig szintén tankos, időnként egy csapásra eltűnik a teljes képernyőnyi mob, de így is benne van a pakliban, ha nem képes az ember agya időben váltani a félig AFK módról menekülésre.
-
válasz
Har_melin
üzenetére
Megértettem köszönöm, nem ehhez vagyok szokva ennyi a történet+ilyen jellegű játékkal még nem játszottam, vagyis Diablo 2-3-4 megvolt, de az teljesen más kategória! Amúgy már teljesen ki van rakva az Atlas skillfa is 30/30, és tegnap már a 15+os mapok is elég simán lementek (pedig csak lvl 85 vagyok), szóval haladok😅 Igen azt mondtam ennyi volt, de nem ereszt ez a rohadt játék valahogy😳 Viszont úgy érzem, hogy ennek a térképnek soha sem fogok a végére érni😂
-
prokxy
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
+1
Múlt hét kedden indult a Dio4 S7, sokan már a legritkább cuccokban vannak és a maxos Dungeont farmolják. De nem csak a nagy kínai streamerek, hanem több ismim is, aki szintén családos, kvázi nem egész nap a játékot püföli, ő is már 100-as szintet húzza, 150 a max asszem Pit-ben. Péntek este ültem le elé, felhúztak lvl60-ig a Srácok, 95-100-as Pit-ekkel. Végigszaladtak rajta, megnéztem a cuccukat, hát bazzeg...überbossos, GA-s, igen jó Unique minden. Van a játékban 32 óra átlag. (Van akinek 40, van akinek huszonx)
Azóta el sem indítottam, még pofám nem volt nekik szólni, hogy fölös volt a rám szánt idő. Ez meg a ló másik oldala...2 hét múlva a S7-ben játszó emberek többsége kukázza azt keres mást.szerk:
ezzel szemben itt a Monkomban van 120 óra biztos /157 össz, de van még 2 másik kiskarim/, T15-öket tudja, de pl. tegnap egy olyan T15 extra módosítós map jött össze, hogy a s3ggembe nem ment volna fel semmi, úgy izgultam nehogy meghaljak
Kvázi még nagyon nincs kész, pedig 10k ES, minden resi maxos...majd 2x ennyi idő múlva talán, ha addig nem lesz reset.

-
prokxy
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Én 198-ért adtam el a hétvégén, szóval RIP, de hát ez van.
-
Har_melin
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Az a helyzet, hogy tibee77 pontosan írta le: ebben a játékban 300 óra nem elég egy karakter kimaxolásához, ha nem játszol nagyon tudatosan és nincsenek előzetes ismereteid. Szó sincs arról, hogy "tiszta játékkal nem lehet eljutni egy bizonyos szint fölé", csak ez sokkal több játékot jelent. A rossz hír (a számodra), hogy ez a PoE jellegzetessége, semmit sem fog változni a végső formájában sem.
- teljesen mindegy, hogy kereskedsz vagy SSF játszol, nagyon sokat kell játszani ahhoz, hogy elég anyagod legyen akár eladásra akár saját craftolásra.
- a kulcs a hatékonyság és a tudatosság. El kell döntened, milyen formában akarsz játszani, el kell döntened, milyen buildet akarsz csinálni. Onnan kezdve a lootfilter az isten, úgy kell beállítani, hogy CSAK azt mutassa, ami kell, nehogy kísértésbe ess és felvegyél mást is. A legtöbb idő a hideoutban megy el a felszedett cuccok válogatásával. Igen, előfordulhat, hogy így (ha kereskedsz) lemaradsz egy baromi drágán eladható rare darabról. Egyről. Ha.
- minél sűrűbb (nehezebb) mapokat tudsz futni, annál több cucc fog esni. Minél gyorsabban tudsz egy mapon haladni, annál nagyobb az egy órányi játékra eső hasznos cuccok száma. Ez sajnos ilyen egyszerű. Ezért igyekszik mindenki zoom-zoom szintre fejleszteni a buildjét.
- az SSF semmivel sem igényel kevesebb időt vagy hatékonyságot, mint a kereskedés. Ezerből jó ha egyszer beadja a kívánt kombinációkat a kívánt szinten. Ehhez kell találnod ezer használható alapot, meg elég currencyt ahhoz, hogy szívfájdalom nélkül rádobáld a majdnem jó cuccra, azzal a tudattal, hogy jó eséllyel brick lesz belőle. És persze ismerni kell fejből a fontos statok Tier értékeit, hogy egy pillantásra meg tudd mondani, érdemes-e egyáltalán foglalkozni vele. Itt speciel a GGG még meg is bonyolította a dolgot azzal, hogy a korábbi T1 a legjobb rendszerről átváltott a T1 a legrosszabbra úgy, hogy van stat, aminek öt fokozata van és van, amelyiknek 11 vagy 12. Innen kezdve tényleg memoriter, hogy pont neked pont a te buildednek melyikből hányas szint az "ez már megéri".
- a craftolás is idő. Akik SSF-ben játszanak azok jellemzően betáraznak nagyon sok tabnyi alapanyagot (ami pl. egy 4x2-es cuccnál nyolc-tíz tabot jelent, amit persze meg kell venned előtte...) és amikor "craft sessiont csinálnak, akkor nincs játék, csak molyolás a HO-ban. Ezzel vígan el tud menni több óra is, és lehet, hogy a végén lesz pár cuccod, ami semmivel, vagy csak alig jobb, mint amid van (főleg endgame-ben), cserébe elhasználtad az összes szükséges currency-t.
- olyan, hogy valaki se nem kereskedik, se nem craftol és mégis eljut stabil endgame szintre elvben létezik. Elvben megnyerhetem kétszer egymás után a lottó ötöst is. Kb. ennyi az esély rá. -
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
itt valamit a GGG akkor nagyon benézett, valószínűleg a craftolási lehetőségek szűkösségét.
Az 1-ben is előfordult néha, hogy megugrott az elsődleges és másodlagos trade currency árfolyama, de ilyen folymatosan, hetek óta napi 5-6%-kal növekvő árfolyamra nem emlékszem. (Ott egy ideig az exalt volt az elsődleges, aztán pár ligával ezelőtt cseréltek és a divine lett az, a chaos volt mindig a másodlagos.) Maximum két hét után jellemzően beállt az új érték. -
zsirfecske
addikt
bakker ezt nem szabad nézegetni, 280 exalted egy divine. én meg eladtam tegnap 250-ért, hogy akkor úgyis lemegy kicsit és legyen ex-em ha kell...
-
tibee77
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Az a baj, hogy nem ismered a jatekot ugy ahogy kene.300 orad van benne, elötte az elsö resszel se jatszottal.Nem tudom lattad-e a poe meme-eket, arrol, hogy több ezer oraval is kezdönek szamitasz, barmilyen elkeseritö is.Siman lehet trade nelkül is ssf-be elerni az endgame-et, csak ahhoz ismerni kell kb. mindent a jatekkal kapcsolatban.Van akinek ez tetszik, van akinek meg nem.Nekem speciel anno jo par oram volt diablo 3-ban, szerettem nagyon csapatban gr-eket tolni, stb. stb. de aztan unalmas lett es elkezdtem poezni.Hat akkor jöttem ra, hogy nem egy szinten van a ket jatek ha a tartalmat nezzük.Pont ezert, mert sokat kell beleölni, ezert van "hosszabb szavatossaga" a jateknak.A trade problemadat meg nem ertem, jatek közben esik valami, aminek erteke van, harom lehetöseged van, hasznalod mert eppen jo lenne a karidnak, nem hasznalod azonnal, majd inkabb csinalsz egy ujabb karaktert, csak amiatt az item miatt, vagy pedig eladod.Az , ha valaki igazi penzert vesz jatekbeli penzt es aztan azt fogja felhasznalni a gear fejlesztesre na az nekem se tetszik, az konkretan olyan mintha beirt volna valami cheat-et.De igazabol mivel nem kompetitiv jatek a poe, nincs jelentösege, hogy ki mit csinal, max e-penis növelesre jo ez az egesz.Azt is irod, hogy nem erted miert költ valaki 100diveket arra, hogy vegigfusson a mapon egy perc alatt, mert ez neked nem tetszik.Okes, de akkor miert gond az, hogy neked a keves idö alatt nem jött össze egy kari amivel elerheted azt a "bizonyos" szintet.Örülj neki, igy van a jatekban kihivas, hiszen az tetszik neked.
-
Andor22
aktív tag
Sziasztok !
Nagyobb breach csatákban másnak is 50 60 fps ?
Pc 12700k+3080 -
CptAdamica
nagyúr
Használtod valamilyen trade tool-t? Mint például a Sidekick/Exiled Exchange 2?
-
válasz
freddirty
üzenetére
Ennyi
Én 4 karakterrel nyomtam le az utolsó bosst Cruel 3-ban, a többi amit még bele raktam ebbe a játékba, számomra csak bohóckodás volt, ennyiben ki is merült nálam...való életben eleget üzletelek, egy játékban köszönöm inkább kihagynám, pedig biztos ott is menne van hozzá nem kis érzékem, de ez nálam elvi kérdés, egy játék ne erről szóljon, hangsúlyozom számomra 👍Har_melin- értem, hát mindegy, mert már úgy is kicsit meguntam ezt az állandó unalmas térképezést, tehát a teljes játékig szerintem én félre teszem, de köszönöm az eddigi segítséget, és aki még élvezi annak jó játékot
-
Har_melin
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nem a chayula monk a drága, hanem a stat stackeres változat. Hangsúlyozom: nem tudom, meddig lehet elég a budget kialakítása. Lehet, hogy bőven elég mapozáshoz, csak nekem arra már van egy jó buildem. Amivel lvl 41-ig eljutottam, az gyakorlatilag csak drop volt, és nagyon könnyű vele haladni. Ha a tartalmakat (breach, ritual) lehet vele megbízhatóan farmolni, akkor az Astramentis amu kivételével a többi kifarmolható azokból, nem kell vásárolni. A Three Dragon sisak random drop, de nem ritka, lehet, hogy neked is már ott van a ládában.
De a PoE-ban olyan eleve soha nem volt, hogy minden class minden buildje SSF-ben is kényelmesen működjön. Akkor a cserebere teljesen fölösleges lenne, mint ahogy pl. a Grim Dawn vagy a Last Epoch koncepcionálisan így is csinálja. Ennek a játéknak ez a velejárója. Ráadásul az SSF semmivel nem jelent kevesebb farmolást, mint ha venni akarsz cuccokat, főleg a mostani kezdetleges craftolás mellett.
-
freddirty
senior tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
El lehet jutni, csak az ugye kevés kezdőnek világos (sok száz más dologgal együtt), hogy mivel is jár ez. Ha zéró interakciót akarsz más játékosokkal akkor solo self found a te játékod. De ez komoly döntés, akár több tízezer órát is bele kell tolni ha nagyon maxoilni akarsz és ez már autisztikus irány.
Ha ez mégsem ok, akkor a trade-en a játékosok tulajdonképpen egy pici társadalmat alkotnak mindenféle magukra vállalt szerepekkel. Az egész mozgatórugója pedig a játékbeli pénz.
Mivel ez free to play játék, ezért minél több időt kell a játékosra kényszeríteni a fejlesztőknek (hisz több idő játékban=nagyobb esély mtx-et/stash eladásra). Az SSF és a trade nincs megkülönböztetve a játékban és igazából ez az ok amiért az SSF nagyon húzós és nem való minmaxolós játékosnak. Hisz egy broken buildbe az adott itemek akár a sok milló dropból trade-en válogatva, és azt továbbcraftolva sokezer crafter által jutnak el a végső buildbe. Ezzel ssf-ben nem lehet és nem is szabad versenyezni. Ott megelégszik a játékos, hogy ok le tudtam nyomni a végső boss-t és ok itt a vége. -
válasz
Har_melin
üzenetére
Ez eléggé lelombozó és mindazonáltal elkeserítő, hogy egy adott játékban nem lehet normálisan és mindenféle üzletelés nélkül, tiszta jatékkal eljutni egy bizonyos szint fölé
Akkor nem véletlenül látok ugyan olyan karaktereket mint az enyém, és teljesen más képpen csinálnak mindent pozitív értelemben! Akkor én sem erőlködök, mert én biztos, hogy nem fogok üzletelni csak azért, hogy a 12 feletti térképeken úgy haladjak mint azok akik elköltenek 100 divine orbot a karakterükre, hozzáteszem nem is látom értelmét, mert mint az őrült úgy szaladnak végig a pályákon minden kihívás nélkül, én ezt valahogy nem élem, és egyáltalán nem is tetszik! Én kis naiv azt hittem lehetséges tiszta jatékkal is elérni egy normális működő képes karaktert, nos akkor ez nem az én játékom! Szép volt jó volt a 360 óra, de köszönöm akkor ennyi volt
Teljes játékot azért a fennmaradó 3 chapter miatt biztosan végig viszem majd, de nekem addig offos ez így... -
Har_melin
addikt
Ingenuity. A Frost Wall - Firewallt próbáltam, nekem nagyon nem fekszik. Nem a gear a problémám most vele, egy lvl37-es sorcinak azért gond nélkül össze tudnék vásárolni a szintjéhez turbó cuccokat, ha nem találnék a ládában.
Egyszerűen csak élvezem a játékot az ice invokerrel. Még úgy is, hogy van pár map boss, amit azért T15 +3 szinttel nem szeret. Azokat inkább el kell kerülnöm, mert a -10% XP vesztést meg én nem szeretem. (pl. Fortress, Abyss) Inkább farmolok breachet, megpróbálom megcsinálni legalább első két szinten azt a bosst. Vagy Ultimatiumot a fragmentekért. Vagy deliriumot, vagy akármi tartalmat, de nincs kedvem még tíz szinten átkínlódni magam, hogy végre élvezzem is a játékot.
Ha összejön az Ingenuity (sanszos, hogy nem holnap lesz), akkor lehet, hogy megpróbálom, csak a változatosság miatt, esetleg addig egyszer-kétszer megyek vele, hogy apránként lépjek előre. Most néztem meg, még a Jungle Ruinon sem jutottam túl vele. -
pomk
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Milyen öv?
Bár gondolom tudod, de a sorc (számomra legalábbis) az az összes eddigi karakterem közül amelyikkel a leglassabban tudok haladni. Bár most már kezd beindulni. Frost wall + Fireball kombó. Ill. az elitek és bossok ellen a Frost vonal a sok CC-vel nagyon erős és biztonságos játékot ad. Van pár rare sorc itemem amit nem használok, ha gondolod szívesen adok belőle.
-
Har_melin
addikt
némi pofára esés után (a Three Dragon nem lvl41-től, hanem csak lvl45-től vehető fel) letettem a chayula stacker monkról. Erős, valószínűleg tényleg hozza azt a szintet, amit mutattak, de 100+ divine befektetéssel. Az meg nem derül ki, hogy amíg nem tudok annyit belerakni, hogyan működne mapokon, farmoláshoz? A mostani árfolyamok mellett exából divine-t farmolni szinte esélytelen, főleg nem ekkora mennyiségben.
Maradok az invokernél, azzal is lehet kényelmesen mapozni, bossok ellen sem gyenge. Ha összejön egy Ingenuity-ra való, akkor lehet, hogy inkább teszek egy próbát a sorci folytatásával. (Vagy nem, mert az övet a monk is nagyon tudná használni.)
-
Jazz^
tag
A citadeleknél van valami mechanika, ami felett átsiklottam, hogy completed legyen? Vagy csak sikerült kétszer is bugba futni?
2 iron citadelt csináltam meg, full clear (map indikátor szerint se maradt ellenfél), boss meghalt, nem is haltam meg semmiben a végén, fragmenteket felvettem, kijöttem, erre az atlaszon piros "failed map" node lett mindkettő. -
zsirfecske
addikt
válasz
Har_melin
üzenetére
én is emlékszem, ezért is mertem megvenni. de amúgy mást nem is nagyon tehetnek a poe1 játékosok miatt, már így is van egy csomó régi tab ami itt nem értelmes, mert megváltozott a game, ez meg ugye a legfontosabb endgame összetevőt érintő variálás. mondom, szerintem direkt várják ki vele a sale hétvége lezárultát, hogy patch után teljes áron vegyék az új játékosok. de ez csak saját vélemény.
-
Jazz^
tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Nem kontrollerrel játszol, igaz?:D
Maga a gameplay (nagyjából) remek vele, de az inventory managment lassú és nehézkes. Főleg a quad taboknál. Azt hittem megváltás lesz a négyszeres tárhely, de olyan lassan mozog benne a "kurzor", hogy csak azt teszem már oda, amiről tudom, hogy nagyon ritkán kell, mert megőszülök, mire a "kurzor" a tab alsó harmadába ér.
Így muszáj vagyok pár tabletet, ill mapot magamnál tartani, mert számomra megtöri a flow-t, ha minden kör után még a kötelezőn felüli gem/essence/currency/stb elpakolása után még ezzel is vesződni kelljen. Hab a tortán, hogy valamiért nálam elég sűrűn elfelejti a játék a tabok affinitás beállításait is, ami tovább lassítja a dolgokat.
Aztán lehet én vagyok amúgy a nagyon elkényelmesedett, de én az ilyen QOL apróságokat sokkal jobban tudok értékelni és várni, mint pl új kontentet vagy hasonlókat.:D -
Har_melin
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Köszönöm, nagyon rendes tőled, örülök, hogy jól sikerült az átállás.
Mozgás gomb: akkor nem tudom, hogy működik, pc-n a bal egérgomb vagy csak mozgás vagy olyan skill van rajta, amivel ha nincs célpont, akkor gyalogolsz, ha van, akkor meg támad. Pl. monknál a Hand of Chayula, Killing Palm, ezek. Gondolom funkcionálisan ez valahogy konzolon is meg kellene legyen, különben elég macerás némelyik skill használata. Na ahhoz a skillhez kellene a rage.
-
Jazz^
tag
-
_ocsisajt
őstag
válasz
tomazin
üzenetére
Keresgetek traden... Van 5 divért olyan mi négyes, de elmarad a lényegi bónuszaitól (Spell damage, light dam, critical spellre nincs)...
Lövésem sincs

Amúgy közel 19 ezer arany volt, act2-be (cruel) amikor átértem a csajnál megnéztem egyből, hátha van valami jó.

Közben VÉGRE elértem én is a kampány végére! Nagyon sok kari kellett hozzá!!!
Egy Gemling merc totemes variációval csináltam meg, 64-es lettem. Most pihentetem.
A vicc, hogy valamikor negyven elején még esett is egy Divine Orb, amit eladtam jó olcsón sajna, de mindegy... (83 ex)
-
válasz
Har_melin
üzenetére
Bizony, ugyan ez volt nálam is szinte, ezzel a monkal a sima Act 3 végéig eljutni 1 nap volt, gyakorlatilag 2 nap alatt húztam fel lvl 68-ra és értem a Cruel Act 3 végére...
Előző karakterekkel sokkal hosszabb idő volt, főleg az első witchel 😅Amúgy szépen haladgatok segitségednek hála, ha szóltál volna adtam volna 1 divine orbot ingyen a sok segítségért, nekem dobálja a játék elég szépen (tegnap egy sima 3-as mapra bementem bohóckodni ott is dobott egyet), nem kellett volna 200+exért venned😳
Amiket írtál betettem a tempest bellhez azokat, de úgy nagyon pici volt a területi sebzése, az ahogy a csávónál van a videóban azokkal viszont kb 3x akkora és darál rendesen, szóval azt vissza csináltam! A rage pedig azt is betettem ahová ajánlottad, de ezt, hogy a mozgàs gombra tegyem nem értettem, mert én ugye joyal játszom Ps5 -ön és a bal analóggal haladok, szóval nem tudom hova kellene betenni és mit😅
-
Har_melin
addikt
vicces, hogy múlik a világ dicsősége (meg a PoE2 játszhatatlanul nehéz státusza).
- Az elsőbálos sorcimmal kb. egy hét alatt jutottam el A3 közepe tájáig. Lvl37-en hagytam faképnél, egyszerűen nem volt energiám a sparkkal kínlódni még 5-6 szintet, hogy felvehessem a normális skilleket.
- az invokerrel kb. két és fél nap volt, eddig eljutni.
- most a chayulával egy nap alatt vagyok lvl38. Megvan az első két asc pont is, most pihi, aztán majd este el akarok jutni lvl41-ig, hogy felvehessem a three Dragon sisakot. -
Dictator^
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Mennyire garantált, hogy az is átjön ide (map stash tab poe2-be)?
-
pomk
őstag
Olvastam, hogy Act3 legelején, amikor át mell menni a mocsáron, az egyik sarokban van egy pár házból álló falu ahol van egy kosár amiben egy garantált Jeweller’s Orb van. A falu megvan, de kosarat nem találtam ott. Ez esetleg javítva lett? Ti megtaláltátok? Menjek vissza pár zónával későbbről, hátha akkor beadja?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Azért köszi!

Szerintem előny, mert aki hc-ban (újra) sorcit húz, annak ez 46-on csúnyán megdobja a dps-ét
, egész sokáig lehet vele haladni szvsz.
-
Har_melin
addikt
kocogok előre a stacker monkkal, meglepően kellemes. most lvl28, a lángszórós bossba belehaltam párszor (alig volt fire res-em és rossz helyen álltam, amikor elkezdte használni), de egyébként váratlanul sima ahhoz képest, hogy semmilyen dmg módosítót nem kellett használnom a cuccokon és a Tempest Flurry-t is meghagytam lvl5-ön.
Átváltottam az összes exámat divine-ra, (225, eszem megáll), nagyon úgy néz ki, hogy ez nem akar sehol megállapodni. (Vagy pont most kezd majd csökkenni, ehhez nagyon jó érzékem van... ) -
Har_melin
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Pontosítok: ha ssf-ben játszol, akkor igen, mert ott kénytelen leszel magadnak craftolni. Be kell állítani hozzá a lootfiltert, hogy a neked kellő dolgokat mutassa, a többit nem. Ugyanez igaz endgameben ha keveset játszol és kevés currencyd jön össze, akkor érdemes lehet a cinkesebb rare cuccokat megpróbálni megcsinálni. De az inkább csak próba szerencse kiegészítés, mert kevés játékkal kevés cucc fog esni, kicsi az esélye egy igazán jó craftnak - de nem nulla.
Ezen kívül a fehér sapphire gyűrűk elmennek 1 exáért, a fehér stellar amuletek kb. 100 exáért - de ezeket neversink lootfiltere amúgy is kiemelten jelzi.
-
Har_melin
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
nem
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Delíriumot szerintem vagy elhaználja vagy eladja az ember és amúgy is kevesebb esik belőle (hacsak nem kifejezetten azt futod). Essence elég sok jön szembe - igaz a legtöbbje szemét.
-
CptAdamica
nagyúr
A teljesen fehér normál itemeket, amin implicit tulajdonság sincs megéri átnézni?
-
zsirfecske
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
szerintem jövő héten behegesztik végre, amint lejár a sale

most akciósan 120 point, ezért vettem meg előre, amúgy 150. de csak a weben lehet rányomni még poe1-hez, a poe2 kliens nyilván nem ajánlja. de majd átkonvertálódik és megjelenik a map/waystone amint kijön és onnantól vásárolható is lesz felteszem 150-ért a játékon belül is.
stellart vitték is 105 ex-ért azonnal, őrület.
-
Win-T
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Map Stah Tab. De második részben még nem működik. Hírek szerint talán már a következő patchben fog. Ideje lenne.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
'vettem egy map stash tab-et'
Az meg mi? Nem találom. -
zsirfecske
addikt
válasz
_ocsisajt
üzenetére
elég jó kombó, kár hogy nem későbbi cucc. magasabb szinten több tucat ex is lehet. nem tudom a level 46 req inkább előny-e vagy hátrány a vevőnek.
szerk.:
bakker esett még egy fehér stellar amu, gondolom újabb 100 ex, ez ocsmány. -
Win-T
őstag
Nem tudom low levelen milyen, mint említettem szintezés alatt még nem ezt a buildet toltam. Könnyen lehet, hogy A3 körül még kevés a sebzés hozzá.
De ezen hivatott segíteni az Icicle Support gem ami 50% reduced ice crystal HP, illetve a passzív fán a Shattered Crystal notable, ami meg még 60% HP csökkentés.De nem biztos, hogy jó ötlet endgame buildet követni szintezés alatt. Nem mondom, hogy nem működhet, de valószínűleg nem lesz optimális.
-
_ocsisajt
őstag
Mindég megnézem a bóótokat, hátha ad valami jaóót... Azé megvettem

Szerintetek ez mennyit érhet level 46-ra??? >>>HARDCORE<<<

Szerk: Nem merem bevaalozni
-
zsirfecske
addikt
vettem egy map stash tab-et, de van még feles 35 point-om a shopban. szerintetek delirium vagy essence tab-ot érdemesebb venni? mondjuk mindkettő kiváltható simával, igazából nagyon sok pluszt nem adnak, tudom.
vagy vegyek inkább +1 premium stash tab-et és kész?
-
-
Argh!
senior tag
Nagy magyar guildot keresek.
Komolyan nincs semmi nagy magyar guild? Nincs magyar gyüjtöhely?
-
Har_melin
addikt
Közben annyira megtetszett ez a stacker chayula build, hogy ahelyett, hogy farmolnék a lvl91-es invokerrel, elkezdtem azt. Fogalmam sincs, meddig jutok majd vele úgy, hogy az Astramentisre kb. nulla esélyem van, a négy unique jewel szintén nem az én kasszámhoz méretezett. Megvan a staff, a sisak, a kesztyű, a páncélt és az Ingeniuty övet valószínűleg meg tudom majd venni, a két gyűrűt meg lehet menet közben fejlesztgetni. Most lvl20, meglepően gyorsan haladtam vele még úgy is, hogy az endgame passzív fát követem, ami levelingre szerintem nem az ideális.
-
Har_melin
addikt
Én 90-ről 91-re viszonylag gyorsan eljutottam, de általában t15+1 de inkább +2 mapokkal és sok breach-csel. Úgy tippelek, hogy olyan lvl93-ig még viszonylag elviselhető lesz a tempó, mert a nagyobb/több breach több xp-t is jelent, meg most már az összes boss mapom alapból irradiated. Utána már nagyon kellene pinnacle bossokat hajkurászni ahhoz, hogy tovább nőjön a sűrűség, ahhoz meg annyira nincs kedvem.
-
prokxy
veterán
A 200k nincs meg, de már nem sok kell

Biztos lehet még fejlődni, csak ahhoz kell még bőven játszani.
Itt is az van, hogy 90-es szint 100-ig az annyi, mint 0-tól 90-re?
-
válasz
Har_melin
üzenetére
Köszönöm megcsinálom, közben az egyik térképen találtam egy még jobb fegyvert, szeret ez a játék engem😅 Csak most megint van valami, mert játszhatatlanul lagol, de hétvégén még jobban rámegyek ezekre, mert amit el lehet baszni azt el is basztam, vagyis hittem a videónak, de még szerencse, hogy van ez a topik és benne ilyen segítőkész emberek mint te
-
Har_melin
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
na akkor még egy tipp, mert az eredeti builded készítője még ehhez is hülye volt.
Gondolom neked is ki van rakva a Waking Dream, ami az Into the Breach skillt adja. Na most ez az idióta egyáltalán nem csinált vele semmit, azon kívül, hogy ez adta a flameket, amiket fel tudtál szedni.
Az általam linkelt stat stackelő buildnél ehhez a következő supportok vannak berakva:
- Vitality (1% life regen)
- Clarity (30% incr mana regen)
- Precision (30% accuracy)
- Cannibalism (4% life regen on kill)
- Herbalism (30% incr life recovery from flasks)
Mivel ez alap skill, nem gemből, nincs spirit vonzata és helyből 5 supportos.mozgáshoz meg próbáld ki a Tempest Flurry-hez berakni a Rage-et negyediknek (ha tudod upgradelni) és azt tenni a mozgás gombra. Arra kell figyelni (a tipp szerint), hogy nem szabad lvl5 fölé fejleszteni a Tempest Flurryt, mert különben mana gondjaid lehetnek. A Tempest bellhez a Close Combat - Concentrated Effect - Primal Armament
-
Har_melin
addikt
A chayula monknak van egy olyan passzívja, amivel folyamatosan tudja instant pótolni a manát ÉS az es-t is, csak fel kell szedegetnie a földről a forrást. Az ráadásul nem a levert monsztákból esik, hanem automatikusan, folyamatosan, szóval elég jól ki lehet vele jönni, csak gyorsan kell mozogni.
-
Lejárt a szerkesztés, kicseréltem a gyűrűket is, most minden 75%-on van az gondolom jó, félve bepróbáltam egy 8-as mapot, hát teljesen más a leányzó fekvése, gyakorlatilag nem sérülök és a sebzésem is jóval nagyobb, hullott mindenki, így azért élvezetesebb 😬 Ja Alva dobott egy 2 slotos övet is így oda is tudtam még cuccot tenni egyet pluszban!
Még egyszer örök hálám, nagyon köszi a segítséget
-
válasz
Har_melin
üzenetére
Igen a staff így volt, de még fogok keresgélni, a gyűrűket igen nézem is, vannak jók nekem
Viszont arra rájöttem, hogy ezek a Unique cuccok 1-2 kivétellel semmire se jók 😂 Be is töröm az összeset szerintem, mert csak a helyet foglalják...Mentem egy karikát 6-os mappon, na azért egy fokkal már jobb így👍

-
Har_melin
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Valószínűleg jobb lesz. A staff a ládában volt? Kér, hogy corrupt, így nem tudsz rá socketet tenni, de az eddiginél jobb.
A két gyűrűt szerintem nézd majd meg és keress a ládában olyant, ami összességében kevesebb chaos rest ad (azzal most overcapped vagy, viszont több ele res van rajta, mert most azok nagyon alacsonyak lettek, főleg a cold. Nem tenne jót, ha állandóan lefagyasztanának. -
Har_melin
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nincs mit, remélem így könnyebb és élvezetesebb lesz a játék.
Én azt csinálnám, hogy alvánál elkezdenék staffot vásárolni (gondolom eddig nem gyűjtötted őket). Ha esik egy olyan expert, aminek a phys sebzése valahol 100-120 körülről indul, arra dobj rá 20% qualityt, tegyél bele két phys rúnát és azzal játssz tovább addig, amíg már célirányosan nem tudsz farmolni.
Spirites amulet van (solar amulet), de ha felveszel friendnek (BiggerStafficus), akkor látom mikor vagy fent - most alvánál egyből egynek dobott egy 60 spiritet adó solart, még valami resist is van rajta, odaadom, nekem nem használható.Keresztkérdés: biztos, hogy be van kapcsolva az összes, spiritet igénylő skilled? a videóban, amit magadról felraktál egy csomó lekötetlen spirited van, a karakterlapod szerint pedig összesen van 150. Akkor mire kell neked a bodyn a spirit?
-
válasz
Har_melin
üzenetére
Köszönöm szépen még egyszer, ezeket akkor átnézem, igazából ez a body armour kizárólag a spirit miatt van rajtam, van ennél sokkal jobb is, kb 60db van stashben, de aztán lehet mind kuka 😬 A fegyver meg azt hittem, hogy teljesen jó 😳 Ebből is látszik mennyire nem vágom, de hát senki sem profiként kezdi, valahol el kell kezdeni

-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
igen, automatikusan konvertálódik majd. Én most vettem delíriumot (az egyben nem futottam, nem szerettem) és az is azonnal megjelent a 2-ben is.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Har_melin
üzenetére
erre utaltam a fegyverrel
amúgy most hogy stash tab sale van, hogy megy ez? ingame már nem adja fel a map tab-ot, de a web-en meg tudom venni. ha netán úgyis vennék egy essence tab-ot, szerintetek megvehetem a map tab-et is mellé és az majd automatikusan kovertálódik waystone tab-bé ahogy a régi poe userek esetén?
-
Har_melin
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
(mindig eszembe jut valami, mint columbonak): egy sima fehér expert slicing staffnak nagyobb sebzése van két phys rúnával, mint amit most használsz. Még egyszer: fehér, minden mod nélkül.
az accuracy rúnát hagyd a fenébe, a mobokat a herald robbantása kell megölje, a bosst meg csak eltalálja az ember, ha már elé kell álljon.
-
Dictator^
veterán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Melyik buildet csinálod? Igazából anno én is elkezdtem saját elképzelés szerint, és amíg nem jött össze, addig a Maxrollos Falling Thunderre váltottam. Hellyel-közzel hasonló volt amit csináltam.
Viszont nem tudom milyen Body Armourod van, de az biztos, hogy ez az Evasion es Armor elég pics@füst most.
Ascendency-nél ha felfelé mész balra, ahol bukod az összes spiritet a geareden, de cserébe a Body Armournak az össz Evasion Raiting és Energy Shield ratingéből kapsz egy tonna spiritet (amennyiben jó nagy a két stat a body armouron), illetve a felette lévő két passive meg egy rakás armourt fog adni neked.
Igaz ehhez kell egy rohadt jó body armour.
Ezután mint a vaj, úgy mentem át T3-ről T11-ig.Igaz nem SSF, de a Body armourt végül vettem, az nagyon dobott ezen a builden.
-
Har_melin
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
gear craftoláshoz, ha elkezded:
- Staff: expert gothic, sliced, crescent főleg.
- Páncél: lehetőleg expert pathfinder, hogy a lassító debuffok kevésbé hassanak rád.
sorrend:
1. Fehér, kék mindegy. a fehérből, szimpla kékből csinálsz két modos kéket.
2. Ha legalább az egyik mod VALÓBAN jó (T5 fölötti dmg, eva vagy resist), akkor rádobsz egy regalt. Ha két jó mod lett, akkor félreteszed, ha nem, akkor két másik brickkel (vagy talált vacak sárgával) bedobod a reforge-ba, hátha.
rinse, dry, repeat.
3. Ha bővében vagy az exának, akkor a két jó modos cuccokat megpróbálhatod javítani velük. általában nem azt a típust adja be, amit szeretnél, de időnként bejön.A reforgeból mindig a berakott legalacsonyabb szintűnek megfelelő új darab jön ki, érdemes a magasabb item lvl-ű cuccokat nem keverni az alacsonyakkal.
-
Har_melin
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nekem nem sokat mond sajnos, ahhoz játszanom kellene a builddel, már azon kívül, hogy kicsit kevésnek érződik a sebzés és nagyon érzékeny a dot-ra.
Amit én javasolnék, hogy egyrészt tényleg tegyél át két pontot valahonnan a Life on Death-re még a passzív fa elején, ott a sok kunkornál.
Másrészt ha tele vagy currencyvel és esetleg piros (ruby) jewelekkel, akkor próbáld meg vaalozni őket, hátha beadja valamelyiken a "Corrupted blood can not be inflicted on you" corruptot. Itt láthatóan nagyon sokszor az vitte le a hp-dat és arra charm sincs.Bocs, kiegészítés: megnéztem a képeket.
- a passzív fa látom, hogy azonos a követett buildben lévővel, arról írtam
- a fegyvered borzasztóan gyenge!!!! szedjél fel MINDEN expert staffot, és kezdj el craftolni. SSF-ben nem lehet anélkül játszani, minden tiszteletem, hogy ezzel így idáig eljutottál. Vagy költsd el a szekérderéknyi aranyad alvánál.
- ugyanez igaz a body armorra is, legalább is a karakterlap EVA értéke alapján. Az is valami őskövület lehet. Ennyi eva passzívval már egy viszonylag elfogadható armorral (olyannal, amit mondjuk traden egy exa alatt dobnak utánad) is legalább 60% kellene legyen.
- a sebességedből ítélve a cipődön sem lehet 15-20%-nál több movement speed. Kevés. A cipőn a movement speed az egyetlen fontos affix, az összes többi utána jön, mert azokat össze tudod szedni máshonnan is. Megint csak alva gamble. ki tudod választani a tiszta eva cipőt és alva kínálata a te szintedhez igazodik. -
Har_melin
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Sajnos ascendancyt nem tudsz váltani, a chayula monknál meg amiket találtam, azok mint attribute stacker buildek. Baromi erősek, de egy vagyonba kerülnek.
Bár ha a Pillar of the Caged God staff és a Hand of Wisdom and Action kesztyű megvan, akkor lehet, hogy érdemes megnézni, mit lehet kihozni belőle ennek alapján. Az Astramentist felejtsd el, meg az Ingenuity övet is egyelőre, de hátha lehet így is egy élvezhető buildet csinálni belőle.
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Aha köszi ez is egy vélemény, de mondja ezt egy olyan aki még a kampányt sem fejezte be egy karakterrel sem csak tradel😂 Mindenki másképp játszik, én teljesen kezdő vagyok, ahhoz képest azért 4 karaktert átvittem end gamebe trade nélkül és Tier 13+ban vagyok a térképen csak nem ezzel a karakterrel jutottam el odáig, van aki a Cruel pályákon feladta a játékot...

Har_melin-csináltam videót [link] sima Tier3 nekem így megy, bocsánat tudom béna vagyok ez van, itt is látszik, hogy még itt is nem 1x majdnem meghaltam...
-
HUTCHG
csendes tag
Sziasztok!
Bocs az offért, nagyon kezdő vagyok.
Pár nap Diablo 4 után találtam rá a játékra, és kiváncsivá tett a játékmenet, illetve maga a játékvilág.
Esetleg valakinek nincs elfekvőben egy kulcsa a játékhoz?
Szívesen megvenném!köszi!
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Eladó Precision 7540 FHD IPS i7-9850h Radeon Pro WX 3200 32 512 magyarított bill + külső hangkártya
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én 4 karakterrel nyomtam le az utolsó bosst Cruel 3-ban, a többi amit még bele raktam ebbe a játékba, számomra csak bohóckodás volt, ennyiben ki is merült nálam...való életben eleget üzletelek, egy játékban köszönöm inkább kihagynám, pedig biztos ott is menne van hozzá nem kis érzékem, de ez nálam elvi kérdés, egy játék ne erről szóljon, hangsúlyozom számomra 👍

Teljes játékot azért a fennmaradó 3 chapter miatt biztosan végig viszem majd, de nekem addig offos ez így...