Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
bocs, megint a cuccok, de szereztem ezt a gyönyörű gyűrű párost:

max T9 physical damage, T8 life, párban T8 dex és str, szolid mana és life per kill
ezzel vissza is tértem a korábbi döntéshez, de most már ész nélkül +50% attack quality-zem, hiszen:
A ring with the stat "Adds 7 to 13 Physical Damage to Attacks" would add that damage to your attack before it is multiplied by the the Skills Attack Damage Multiplier.nyilván a +damage a cél gránátos build-nél vele, kíváncsi vagyok az eredő damage növekményre, na meg a life/mana visszatöltésre. főleg, hogy level 70-től ez lesz a kesztyűm:

brutál, 144 life per kill jön ki így a fegyverrel együtt és 44 mana per kill összesen.MOST MÁR TÉNYLEG JÁTSZOM

szerk.:
ja és ezekre a gyűrűkre nem fogok vaal-t nyomni, akkor golyóim nincsenek!
(elég sokba fájtak, pedig durván alkudtam, 70 ex helyett 50-ért hoztam el az elsőt, 125 ex helyett 90-ért a másodikat...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest