Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Har_melin

addikt

válasz -)Verso(- #2483 üzenetére

- "Nincs meg a 8 ascendancy-m" - mennyi van meg és melyikre raktál pontot?
    - nem ismerem a chayula monkot, tehát lehet, hogy van itt valami rejtett szinergia, de ez a build a videó alapján egy rakás szar, ha valaki kezdő.
    Kevesebb, mint 2000 teljes effektív life poolja van, teljesen az eva-ra hagyatkozik. Persze, hogy meghalsz.
    Ugyanaz áll itt is, amit ProEvoFan-nak írtam: eva buildet az csináljon, aki pontosan tudja, hogyan kell játszani, "látja" az ellenfeleket és a veszélyeiket. Különben hullani fog, mint az őszi légy, mert az evához nagyon aktív védekező játék kell, nem elég bízni abban, hogy jók a statjaim.

A mobalyticset meg felejtsd el, ha info kell, mert semmi érdemi nem derül ki a karakteredről. Én még a PoE2 Plannert is felejteném, ha komolyan érdekel, hogy mi a gond. Szedd le és telepítsd a Path of Building 2-t. Abba szépen lépésről lépésre importáld be az összes cuccod (ctrl+c a játékban a cuccon, items gomb a builderben, ctrl+v "shared item" ablakba kattintva és add to build). Állítsd be, hogy hányas szinten vagy, rakd ki a passzív fát, a skills gomb alatt add hozzá az összes gemet és supportot. Ha készen vagy, akkor az import/export gomb alatt kiválasztva a maxroll opciót és a share-t lesz egy olyan build kép, amit ki lehet vesézni.

Új hozzászólás Aktív témák