Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
válasz
Jacktor
üzenetére
Pihenj egyet közben pár percre, utána könnyebben megy. Szerencsére itt meg lehet állítani a harcot.
Nekem is van egy Gas Arrow Ranger (Pathfinder), azzal vittem végig először a játékot.
Nem vagyok nagy pro, de amit belinkeltél builddel azért tudnék vitatkozni egy pár helyen...
Nem sok poison skillje van bent, és poison vonalon is van pár skill amit lehet combozni, ezeket sem látom. Érdemes Youtubeon is körbe nézni, van egy jó pár build. Vagy ha gondolod, privátban szívesen küldök képeket az én buildemről, hátha tudsz pár ötletet meríteni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem sok poison skillje van bent, és poison vonalon is van pár skill amit lehet combozni, ezeket sem látom. Érdemes Youtubeon is körbe nézni, van egy jó pár build. Vagy ha gondolod, privátban szívesen küldök képeket az én buildemről, hátha tudsz pár ötletet meríteni belőle.