Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
-
Edge
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Köszi az infót
Addig átmegyek D4-be mert most az atlasom nagyon szegényes egy qrva citadel sincs sehol, eddig csak egy coppert találtam. Hátha a patch ezen változtat.BTW, most itt tartok 7db cocain antom van
Ghazzy-nak 8 amúgy. Volna még min fejlesztenem gearben, pl chestre is reserv effic roll, meg cipőből magasabb %, 2 lukas sityó, talán meg is lesz.
-
freddirty
senior tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
még tegnap reggel kijavították az ant bugot. Egy másik spectre-t viszont nerfeltek ami haste aurát biztosított amolyan aura botként, és az nem volt szándékos a fejlesztők részéről.
Az ant spectre viszont jó damage szempontjából. Amivel nem vagyok megelégedve az a túlélés ha valaki lvl 97-100-ra törne. 0.1-ben az energy shield shardok jók voltak, igazából csak idő kérdése lett volna hogy valaki elérjen max 100-ra ha azt tűzi ki célul. Most az ES-t max mennyiség szempontjából lehet felturbózni, de mivel nincs ES leech így az max oneshot ellen lehet jó. ES rechargeot lehet maxolgatni de 1.5 sec alatt már nincs értelme, az pedig nagyon sok. Szóval nem lehet cél a magas szint mert úgyis meghalsz néha és az XP levonás (omennel is) sok. Szóval olyan lvl95-96 táján ott a vége, kivéve ha rettentő lassan játszol de az a legtöbb embernek idegesítő. Más célt annyira nem látok kitúzhetőnek ami a játékban tartana, a legtöbb tartalmat már láttuk. Szóval lehet 1 hét után én kiugrom a ligából. Ennél már a d4 is több ideig benntartott a múltkor. -
pomk
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Általában úgy haladok, hogy végig szaladok egy területen, húzom magammal a trash mobokat és amikor egy nagyobb csapat összejött, akkor gas greande - flash greande - gas greande - explosive shot - flash greande és ezt forgatom. Elite vagy boss esetén kb. ugyan ez, csak várok amíg gas greande leszedi az armort, közben dobom folyamatosan az explosive gránátot és próbálom helyben tartani, úgy mozgok hogy ott legyen ahol robbani fog. Explosive gránát a legerősebb, de annak a legnagyobb a detonation ideje, így azzal nem szoktam "bajlódni" csak az elitek vagy bossok esetén. Gránátos skill pontokat raktam, így mindegyik +1-et dobok ill. raktam be scattershotot és magnified effectet. Gas greande-be pedig ha jól emlékszem 50% armor break van. A support gemmekkel nagyon jól lehetne variálni, de nekem egyelőre nagyon kevés esett SSF-ban.
-
pomk
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Én mercenaryt használok, meglepően erős és könnyű vele haladni. Legalábbis ahogy emlékszem a ~fél évvel ezelőtti időkre ahol a bossokat is volt hogy 4-5x körben tudtam megölni. Pl. Act2 első kentaúr boss mindig gondot okozott. Most kb. 10mp volt...
Csak néztem is..rádobáltam a gránátokat sorban, bumm-bumm-bébi pár lövés és done...Fura volt és valahogy azt érzem, hogy nem stimmel ez így. Túl könnyűnek érzem, furcsa... -
Helmoras
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Igazából szituáció függően szinte az összes Lightning skillt használom, leírok egy példát.
Storm Wave-el felrakom a shockot(erre van supportolva is), aztán berobbantom Siphoning Strike-al(ettől kapok power charge-ot) amit vagy elköltök Charged Staff-ra és csapkodok Tempest Flurry-val vagy kivágok egy nagy AoE dmg-et a Falling Thunder a power chargeok álltal, emellett van Herald of Thunder a lightning damagehez és Lingering Illusion a további power charge generáláshoz. Nyilván kisebb szinten még nem volt a Lingering meg a Charged Staff.
-
Bennyboy
őstag
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
1. Az indító exe fájlokon jobb gomb kompatibilitási mód Windows 7 mód
2. Teljes képernyős optimalizálások letiltása
3. Nagy DPI beállítások engedélyezve, alkalmazásez nekem 20-25 FPS-ről feltette 80 FPS-re. De crashelek Act 2-ben mint az állat. Act 1 teljesen sima volt, 1 crash se volt. Estére remélem patchelik.
-
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Nézem, hogy nem fut túl jól a játék, meg nem is túl éles a kép, átnézem a beállításokat.
30-40 fps-el fut (5800X3D, 6800XT, 3440x1440), ez elég kaka. Mindezt úgy, hogy be volt kapcsolva felskálázás, amit tuti nem én állítottam be. Na mindegy, játszok a beállításokkal, hát több fps-t nem tudok kicsikarni, csak kevesebbet, natívon 24-25fps

Dynamic downscaling-el 40fps, de nagyon szarul néz ki hogy nem natív felbontás.
Mondom kipróbálom ha dx12 helyett vulcan-ra állítom, kérdés nélkül újra tölti a játékot, de úgy hogy elsőre kidobott a login screenre, majd több percig töltött és visszaállt dx12-re.
Következő próba: már nem login screen, de újra sokat töltött, majd a játékban 24fps..Egy rakás szar ez, nem játék.
Karakter stash miért ilyen kicsi? két lépés után tele van.. és ugye az elején mindent el akarsz rakni, mert kell a gold.. quest item miért 4x4?? miért nincs külön tab nekik?
Megölöm a rust kinget, esik egy uq belt ez jó, mellette három rare, ami teljesen használhatatlan számomra. Miért nem lehet, hogy legalább egy class specific dropp legyen??
na jó, nem folytatom, asszem elég volt mára ebből a trágyahalomból.
-
boogie84
veterán
-
zsirfecske
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
jaja, egy biztos, érdekes lesz, főleg hogy nekem a teljes karit újra kell dolgozni a fentiek miatt (jewels, passzívok, ascendancy-k). innentől jöhet megint a thorycrafting, jól megkavarták az egészet, ezer új változó került be stb.
nincs bajom a játék balansszal és a nehezítéssel se (értsd: az op build-ek akár teljes ellehetetlenítésével, imba itemek módosításával). ugye ez még early access, fel kell legyünk készülve rá hogy mindent ilyen szinten átváltoztatnak.
-
zsirfecske
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
most néztem csak meg, jó nagy nerf hegyek!
én a gránátos build-em szemszögéből (ami nem egy op meta típus) is szinte csak sz*patást látok, főleg a skilleknél. mondjuk az ascendancy változtatások ha jól értem eredőben buff-ok lesznek, legalábbis damage-ben, de attribute-ban jól megszívom a stackerek miatt a -20% penalty-vel. szóval minden felborul, már csak azt nem tudom, hogy Arbiter bácsit gyorsan megpróbáljam a patch előtt, míg a 85% fire res-em is él (+3 skill slot miatt amit elvesznek), vagy várjak a 0.2.0-ig, ahol vsz a 40k dps-em szignifikánsan megnő majd de a life meg bezuhan.
Gemling Legionnaire
- The Enhanced Effectiveness Ascendancy Passive Skill now also grants 20% less Attributes.
- The Integrated Efficiency Ascendancy Passive Skill has swapped positions with Gem-Studded. It no longer provides +3 Skill Slots. Instead, it now causes Skills to gain 20% increased Damage per socketed red Support Gem, Skills gain 6% increased Skill Speed per socketed green Support Gem, and Skills gain 20% increased Critical Hit Chance per socketed blue Support Gem.
- The Implanted Gems Ascendancy Passive Skill no longer provides +1 to level of all Skills. Instead, it now provides a choice between +2 to level of all Skills with a Strength requirement, +2 to level of all Skills with a Dexterity requirement, or +2 to level of all Skills with an Intelligence requirement.Skill Changes
- Cluster Grenade's Mini Grenades Explosion Radius is now 1.4 metres (previously 1.2 metres).
- Explosive Grenade cooldown is now 7 seconds (previously 3 seconds). Now has an Explosion Radius of 2-2.4 metres at Gem levels 1-20 (previously 1.8-2.4). Now has a Detonation Time of 3 seconds (previously 2.5 seconds).
- Flash Grenade now has 500% more Stun Buildup (previously 400%).
- Gas Arrow, Gas Grenades and Decompose now have a limit of 6 Poison Clouds.
- Voltaic Grenade cooldown is now 6 seconds (previously 3 seconds). Now has an Explosion Radius of 2-2.4 metres at Gem levels 1-20 (previously 1.8-2.4). Now has a Detonation Time of 2.5 seconds (previously 1.2 seconds).
- The Poison Cloud on Gas Arrow, Gas Grenade and Decompose now gain 20% more Radius per second, up to a maximum of 80% (all previously 50%, up to a maximum of 200%).
- The spread of Grenade Skills with more than one projectile (such as when using the Scattershot Support) has been reduced by 40%, except for Cluster Grenade.General Improvements
Grenade skills now have a small amount of random variation in travel distance when firing multiple grenades at once.
Ez mondjuk általános change-ként elég nagy horderejű lesz, vsz az elvesztett manát ellensúlyozza majd level 20 körüli skill-ek esetén:
The mana cost for all Attacks, Marks and Warcries has been reduced, most notably at higher Gem levels.
Ez meg csak tovább fogja nerfelni a karikat:
12 Jewel Sockets have been removed from the Passive Skill Tree. Existing characters with Jewels in these removed sockets can reclaim their Jewels to their main inventory using the new /reclaimjewels chat command.
-
Jacktor
aktív tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Nekem is a deadeye (explo) van fullra húzva, már az es verzió és tényleg nincs mit húzni rajta. Megmondom őszintén kicsit már unalmas is volt a kétegérgombos játék, úgyhogy biztos kipróbálom az új classt. Bár kicsit félek is tőle, hisz a kampány jóval keményebb mint az endgame, legalábbis számomra, de már nem félek kereskdeni!

-
0karmacoma0
senior tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Drasztikus változtatások, ami szerintem nem is gond egy Early Access korai fázisában. Én január végén kiszálltam, mert nem élveztem annyira endgame-et- Sajnos ragaszkodnak az 1 halál/nehezebb map metódushoz, így továbbra se kockáztatnám, hogy valami elveszett drop miatt gyűlöljem az életem. Egész karrierem során 1 komolyabb cuccom esett(The Squire, amikor még 100ex fölött ment), pedig farmoltam össze mirror fölötti stasht 1-2 ligában. Egyszerűen nem hiányzik ez az életemből. Utálok mindig arra fókuszálni, hogy biztos felvegyem a divine-t a földről, nehogy betaláljon valami random 1 hit. Valahogy túl stresszes így nekem, pedig nem halok túl gyakran.
A kampányt és az early endgame-et azért mindenképpen végigtolom az új classal. Olyasminek tűnik amit nagyon szoktam élvezni early game-ben(Majd utálom kényszerből lebutítani endgameben). Remélem szép lassan elkezdik majd javítgatni azokat a dolgokat, amiket most nem kedvelek a játékban(Sebzés scale módjai, Life buildek védelmi opciói, kiterjedtebb basic craftlehetőségek). Ez most nem az a patch, de bőven van még idejük összerakni a játékot. Amúgy is fölösleges kiégni úgy, hogy a content kétharmada hiányzik. 1-2 hétre így is jó lesz, bár valahogy nem ütött be az a hype amire számítottam magamtól a nagyobb update-eket várva. -
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Én elkezdtem végigolvasni, aztán próbáltam szűrni az általam játszott buildekre, de a lényeg - nerftenger a köbön és ha van buff, akkor az olyan buildeknél, amelyek nem érdekeltek. Van, ami mérsékelt(nek tűnik), van pár nagyon durva. Ez utóbbiak valamennyire várhatóak voltak, pl. az ES generálás, eva/ES bónuszok a fa jobb oldalán, de ettől még azok a buildek nagyon fognak szívni. A Grim Feast teljes kikukázása nagyon durva lesz az összes CI buildnek.
Én tuti, hogy nem fogok elkezdeni semmit, nincs kedvem szopóroller tengerimalackodni. Várok legalább egy hetet, amikorra lecseng az első dráma, kiderül, mi maradt életképes, ne adj isten mit fognak vissza buffolni valamennyire.
-
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Path of Exile 2 0.2 Patch Notes Summary (Raxx)
tl;dr annak aki nem akarja átolvasni az egészet,de mégis kíváncsi a lényeges dolgokra (like me)
mármint tl;dr, de így is 52 perc
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Ez biztos? Mert akkor az economy reseten kívül valóban semmi értelme a "ligának". Az meg igazából legfeljebb azoknak jelent könnyebbséget, akik eddig egyáltalán nem játszottak vele és nincs semmilyük.
Ha tényleg megkapjuk az összes új skillt, osztályt, cuccot a legacyban is, akkor a franc se fog nekiállni nulláról felkínlódni egy új karaktert, előszedem a jó kis leveling cuccokat és hajrá. -
zsirfecske
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
bakker most hogy beszéltük, beléptem kicsit, vettem egy greater orb-ot 7 ex-ért, rányomtam raktárról 4 gemcuttert meg 1 lesser orbot, greater orb és vaal, bamm, elsőre beadta:

na hát ehhez néha tucat próba kell állítólag, rohadt máker vagyok. mondjuk tegnap meg buktam 2 div-et egyetlen vaal-ozással
asszem nem ma fogom ezt az xbow-t craft-olni, erre külön rá kell készülni luck-al is:

(100 ex-ért vettem, majdnem perfekt T9 flat phys. na, ha ez nem lesz legalább 1 div értékű fegyver, szomorú leszek, akkora kár érte. amúgy csak ilevel 81-es, azaz nem lehet rajta a legmagasabb +% phys stat, csak a hibrid esetben, lásd itt) -
zsirfecske
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
ne a trade-et nézd, Alvánál kell venni, mindig van, nem átverés és néha még olcsóbb is. mondom, jelenleg épp 7 ex, sztem reálisan 150 ex-ből megúszod bármi van, a gemcutter's prism-ből ugye 4 kell egy gem-hez, az lesz a drágább tétel (2-3 ex/db).
rá is fogok én is próbálni egy másik skill-emen az 5 socketre, most néztem van 108 db lev18 uncut gem a stash-ben. bezzeg lev19 csak az a 4 esett amit el is használtam, nyilván nem tudok elég 82-es monster levelű map-ot menni.
szerk.:
440 ex egy perfekt orb most, kicsivel 1 div felett. -
zsirfecske
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
jaa, hogy ő nem is gránátozik, akkor rossz már önmagában az item típus is. illetve nála akkor az attack speed és a mana költség igenis számít, bocsi benéztem

viszont szerintem akkor sem lehet csak így venni, hogy 15% növekmény +40% manáért. egyrészt ez a +15% mindig csak közelítő érték lesz, a végső effektív sebzést túl sok minden befolyásolja. illetve amit írtam, egy bizonyos szinten túl már nem tudsz alap sebzést növelni, mint ahogy a skill gem kimaxolása után már nem fogod tudni növeli máshogy a damage-ed, mint +proj skill stat-tal, viszonylag könnyen szerezhető mana árán.
persze attack speed/crit buildeknél picit más a szitu, de reálisan korlátos, hogy mennyi jó stat kerülhet egyszerre egy fegyverre. ugye egy xbow stat-jai közül a prefixek a leginkább meghatározók, így marad, hogy suffixként a build-hez legideálisabb stat kerüljön a crit módosító, az attack speed és a +proj skills lehetőségek közül.
egy szónak is száz a vége, inkább +2 proj skills kerüljön egy fegyverre, mint light radius/accuracy rating hibrid

Jacktor:
nekem mákom volt, mert esett egy perf jeweler's orb, de az 5. slot önmagában tud dobni rajta egy jó nagyot, vagy azonos dmg mellett adni hozzá plusz utility-t, vagy majdnem felére lehúzni a mana költséget stb.szerintem ilyen árak mellett megéri 4 socketes skill gem-eket vaal-ozni (6-7 ex egy greater orb, míg 400+ ex a div jelenlegi árfolyama), ha beadja a +1 socketet, akkor utána is tudod upolni, így próbálkozhatsz olyan uncut gem-mel amid csak van!
-
-
Argh!
senior tag
-
Jacktor
aktív tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Köszönöm a részletes infót, ezzel elbíbelődök akkor még pár órát

jobbik a weapon slot 1-be, hozzárendelve az explosive shot-hoz, másik a slot 2-be, hozzárendelve a shockburst round
Próbálom átgondolni, de miért jó ha a két skillt két külön fegyóra rakom? Jelenleg mikor az explo beadja a shock-ot, nyomom a burst aktiváló gombot és spamolom a lövést. Ez egyszerűsíthető valahogy ezzel? Vagy a passzívok célzottabban eloszthatók így? Lvl70-en a fegyóm most max. 130 körül dmg, ez ha jól láttam jónak mondható.sokad növel még a sebzésen ha aktív a 3 herald
Most 99 spiritem van, ebből a két kék Herald + a Wind Dancer van bekapcsolva, de akkor utóbbit átrakom az Ash-re.ha meg tudod venni a carry-t (tft discord, 35-50ex), sokat jelentenek az ascendancy pontok
Bocsi de ez mit jelent? Hogy valaki megcsinálja helyettem a runt? Mert akkor ezt skippelem, majd összegyűjtöm az erőt rá
Neked is köszi @Argh! -
Fresh clip
-et akkor berakom, de melyik helyett?Illetve belemerülök a trade eladási oldalba is kicsit, már csak a jewelek miatt is (eddig csak full irrelevánsokat dropolt nekem).
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Az 5-6. nudli volt (legalább is a monknak), mert ott már nem volt érdekes, hogy mennyi honor marad utána. A 7-8 viszont szerintem szopás, sokkal több honort sebző csapda van, tök mások, mint addig és nehezebb kikerülni őket. Legalább is szerintem.
Közben megcsináltam egy tízes ultit gond nélkül, de kicsit lelombozott, hogy ezzel még csak a harmada lett meg a 7-8-nak. (Tudom, itt is volt szó róla, de nem esett le.) A trialmaster nem tudom, mennyivel nehezebb, de azt hiszem, inkább azt fogom próbálgatni, legfeljebb megveszem a másik két fragmentet. Vagy lefutom azokat a trialokat, amik megvannak, ahogy elnézem elég érdekes ára van a fragmenteknek.
-
Argh!
senior tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
PoE2 Trade - Path of Exile tessék
-
freddirty
senior tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
korrekt a videó, amikor már ráuntam a mapokra akkor én is futottam pár tucat ultit és jövedelmező volt. Nem annyira mint mondjuk egy audience frag farm, de jó volt. Annyival egészíteném ki, hogy szerintem nem szabad eladni a kevésbé értékes coul coreokat hanem irány be a reforging benchbe, ahol van esély hogy háromból vacakból lesz egy értékesebb soulcore. Tehát még ha csak mondjuk 1 azcapa esett 20-30 runból, akkor 50 db-ot bedobva van esély hogy 1-el még több lesz és ez eléggé növeli a ráfordított idő nyereségességét. Inscribed ulti pedig olyan sok esik, nekem állandóan van vagy 30 a stashben amit lefuthatok.
De mostanra eléggé beesett az azcapa soul core ára, mert sokan futják, szóval már nem annyira érdemes időt fordítani ultira. -
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
szerintem nincs mit kompenzálni rajta. Korábban (úgy két hete?) pöfögtem egy kicsit, hogy bossos mapokon nem hogy +1 szintű mapot nem dobott a boss, hanem egyáltalán semmilyet se. Sima sárga, három modos mapok, ahhoz, hogy az atlasz passzívjait be lehessen gyűjteni. Utána megoldottam (csak +2 szintű mapokat futottam az aktuális maximum szintűekkel, azokig elugráltam alacsonyabb szintű mapokkal, hogy ne pocsékoljam el őket), de ezeknek pont semmi köze nem volt bossokhoz.
-
freddirty
senior tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Esetleg aki még nincs endgameben, nincs rarity cucca és nem tud jövedelmezőbb bevételt(ritual fragment farm, breach farm, ultimate farm) annak érdemes lehet megfontolni negatív rarity-vel futni pár mapot. (Ventor ring) úgy több base item esik elméletileg tehát a chanceos gamblingesek kiszolgálásához jó áron el lehet passzolni a cuccokat. Esetleg discordon a tft-n nagy tételben drágán árulni ha sok cucc jött össze.
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
A mostani fegyvervásárlás ellen azért is szavaznék, mert a fene tudja, mit jelentenek be a mai videóban? Ha buffolják a buildedet, akkor a most vett 10 exás cuccal messzebbre jutsz, mint gondoltad. Igaz, az endgame is drágulni fog, de a 10 exa és az 1 div között tízszeres a különbség, annak legalább a felét-harmadát illene a fegyvernek is hoznia. Ezzel szemben a mirror árban lévő crossbowk sebzése is "csak" olyan 900 körül van.
Ha viszont nerfelik, akkor kapásból veszítene az értékéből. -
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Ha nem vagy a carry ellen, akkor egyértelműen az ascendancy vásárlásra szavaznék, de persze nem 1 div-ért. Viszont a fegyvervásárlást is elhalasztanám addig, amíg ki nem próbáltad, mennyivel jobb a most vásárolt.
nem tudom, mid van a stashben, de a quality javító shardok elég jó áron mennek még Alvánál is, a páncélokhoz valónál délelőtt 1:2,5 volt az arány, 25 shardért kapsz 10 exát.
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
ha fehérrel írja ki alul a keresett értéket, akkor az már a qualityvel elérhető maximum. Ha kékkel, akkor ahhoz az értékhez még rá kell dobnod a quality módosítókat. Nem jelez kékkel olyan értékeket, amelyek opcionálisak - pl. ha nincs socket egy fegyveren, vagy üres, akkor ott nem ad hozzá phys rúnát a képzeletbeli értékhez, mert nem biztos, hogy azt raknád bele.
-
Hangfalképű
tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Azért van ez, mert az oldal már belekalkulálja a kiírt phys dps-be a +20% quality-t (akkor is ha nincs rajta még). Akkor lesz érvényes az alsó xbownak a ~395 dps, ha a quality nem +1% lesz, hanem +20%. A jelenlegi valós dps-e a lentinek olyan 336.
Matekkal levezetve. Alapsebzés 28-112. Felszorozva a 194%-kal (154+40) lesz 82,32 - 329,28. Ha erre ráteszel 1%-ot, akkor lesz a dps 336.
De ha 1 helyett 20%-kal megemeled, akkor a sebzés megváltozik 98,78 - 395,13-ra, aminek a dps-e pont 395.
Dps számolás annak, aki nem tudja: min sebzés + max sebzés összead, kettővel oszt, majd szorozva attacks per seconddal (itt 1,6).Szerk: magyarán nyugodtan lehet dps alapján sorba állítani a cuccokat és az alapján vásárolni, csak akkor rá kell tenni a fegyóra a +20% qualityt is ha nem lenne rajta.
-
tibee77
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Az elsö annyival jobb hogy van rajta flat phys mod is, nem csak increased.viszont a masodikon meg nincs 20quality, az is dob majd rajta meg.ezek a dolgok mindig szamitanak.base mindig fontos, van aminek az alap citje nagyobb, van aminek az AS, itt a crossbownal reloadtime az ami meg fontos.
-
tibee77
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
A felsö elmeletben sokkal jobb, mert majdnem ugyanannyi phys dps-e van mint az alsonak ugy, hogy meg socketek sincsenek benne, söt meg qualityzni is lehet.Viszont maga a base nem a legjobb, mert az alsonak sokkal jobb a reload time-ja.Az is eleg sokat szamit mert sokkal smooth-abb a jatekmenet ha gyorsabban tölti be a tärat.Szoval ha tudsz akkor olyat vegyel aminek minnel kevesebb ez az idö.
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Fent van a fórumon, valamiért egyáltalán nem frissül a trade oldal, de már tegnap óta. Nem tudom, az itteni panaszosok mikor tették fel a cuccokat? Régebben, csak most lett rá vevő? Vagy az új tételek megjelennek azért az oldalon, csak utána nem törlődnek a kínálatból?
Mondjuk ilyen esetben azért valóban illene legalább annyit kiposztolniuk, hogy tudjuk, látjuk, igyekszünk gyorsan megoldani, addig is elnézést.
-
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Megpróbáltam a 3. trialt, hát nem sikerült, pedig nagyon simán haladtam. A második boss a full honoromat levitte kb. 160-ra, úgy mentem tovább. A következő teremben meg azt kaptam, hogy a végén elveszik az összes sacred water, amúgy sem volt fountain. Azért megpróbáltam tovább menni de nem sikerült.
Amúgy az miért van, hogy egy idő után eltűnik a terem választó képernyőn minden, nem tudom megnézni, hogy hova megyek, egyszerűen üres mind. Ez bug vagy feature?
-
savior
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Download | Exiled Exchange 2
azt hiszem ctrl+alt+d a tárgyra és ott írja majd a dpst. -
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
nincs a lootfilterben beállítva a quality kiemelése? Nagyon úgy tűnik, hogy amíg nincs előrecsomagolt, készrefőzött lootfilter, addig a játékosok nagy része armor és fegyver quality gondokkal küzd - én legalább is pillanatok alatt adtam el Alvánál úgy 40 ex-ért ezekből. A netre a játék indulása után felkerült változat alapból nem működőnek jelzi a funkciót, de minden további nélkül működik, csak be kell rakni két blokkot a .filter fájlba:
Show
Quality > 0
Rarity Normal
SetTextColor 0 0 0
SetBorderColor 200 200 200
SetBackgroundColor 66 245 99
SetFontSize 35Show
Quality > 0
Rarity Magic
SetTextColor 0 0 0
SetBorderColor 0 0 200
SetBackgroundColor 66 245 99
SetFontSize 35A .filter simán a notepaddal szerkeszthető, a ...Color sorok értékeit egy online rgb color pickerrel meg lehet változtatni, ha mást akarsz.
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
azt én is tudom, hogy kínálnak ennyiért, csak megvenni nem sikerült nekem sem. Ez nem jelenti, hogy nem lehet mákod, hogy pont válaszol valaki, de a 10ex körüliek azok, amelyek már nem percek óta vannak fenn.
Hozzáteszem, a nem válaszolás szerintem most durvább, mint az egyben volt. Olyan cuccokra sem válaszol az eladó, amelyek órák, sőt némelyik napok óta fent vannak. Nem meta unique darabok, nem félreárazott rare cuccok, hanem csak az átlagnál valamivel kedvezőbb felszerelés. -
boogie84
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Tegnap Ice strike monkkal en is igy jartam. Cruel act 2-ben (ha jol emlekszem) vettem egy warstaffot (10 ex). Story vegen mar kezdtem erezni h elfogy a power.
Jon a mapozas, T1-en meghaltam 2x is. Nyomtam is egy altf4-et.
Jatekban eso hasznos lootrol nem is almodom.
Innentol meg mar 1 div a staff ami jo lenne. 1 div esett 180+ ora jatekidoben. (Lvl 46 sorci, lvl84 witch, lvl 66 azt hiszem)
Kezdi elvenni a jatek a kedvem.@gyugyo:
Az bizony luck!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HP Thunderbolt 4 kábel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
D4 hangulatát meg imádom.
Addig átmegyek D4-be mert most az atlasom nagyon szegényes egy qrva citadel sincs sehol, eddig csak egy coppert találtam. Hátha a patch ezen változtat.
Csak néztem is..rádobáltam a gránátokat sorban, bumm-bumm-bébi pár lövés és done...Fura volt és valahogy azt érzem, hogy nem stimmel ez így. Túl könnyűnek érzem, furcsa...

Ha igy ertetted egyedul a Polcirkeln az amirol halottam de senkinel se lattam hogy build enabling lenne. Az Astramentis az teljesen mas teszta ott a nyers 100+attributum az amiert mindenkinek kell...