Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyors kérdés:
Azt tudja-e valaki, hogy az "új" repoból fordított, átírt start.sh script esetén mikor és melyik file indítja a firmware trx file összeállítását?Bővebben:
Tegnap éjjel megpróbálkoztam egy 101-es fw fordítással, de a "megszokott dolgaimat" beletettem volna abba is. Meg is találtam egy scriptet azt hiszem a /padavan-ng/trunk/stage almappában build_firmware.sh néven (vagy valami hasonló, bocs, de ezt most csak emlékezetből írom melóhelyről), amiben kikerestem azt a részt amikor törli majd újra létrehozza a /padavan-ng/trunk/romfs mappát, ide be is tettem egy pause-t, majd amikor megállt a futás be is másoltam oda a szokott dolgaim, de érdekes mód a Linaro verzióval ellentétben ez belenyúlt oda, és törölt file-okat, így meg ugye semmit sem ér az egész. Konkrétan az /opt/lib mappát törölte, amit nem is értek miért zavarta, hisz alapból az /opt mappa üres az fw-ben. A Linaro féle repóból dolgozó alap prometheus script az fw összeállítása előtt mindig megáll, és bekéri a jelszavamat. Ekkor szoktam bemásolni a saját dolgokat, majd ezután kb. ~1 perc múlva végez is, a módosított script viszont ilyet nem csinál, az egyből pakolja össze az fw-t, és csak akkor pause-ál, amikor már kész a trx image file.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Samsung kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest