- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vtmk
tag
Na most komolyan. Szerinted ez a sok össze vissza ollózgatott leírásokból ki fog érteni valamit?
Nem volna egyszerűbb összeszedve leírni?Pl:
Felrakom a wmware-t (12 pro)
Utána leszedsz egy ubuntut és berakod az isot a wamware-ba feldobja
Terminál leszeded és futtatod a prometheust.
stb.stb.
Mert nem hinném,hogy valaki akkora frankó gyerek lenne,hogy megcsinálná a magyar trx-et. És megosztaná.
A másik nekem elég gyenge gépem van itthon és lassan fog menni. Arról nem beszélve nincs leírva sehol speciel hogy a trx file-t raköom be vagy a routerből szed ki mindent és azt varriálod és utána hozod létre at trx file-t. Nem semmi sem derül ki részemről.Tehát itt a prometheus használatád és csak azért kérdem én hogy a nyelvet az EN.dict-et hol tudom átírni vagy miként mikor ..
És utána mi a teendő.
Mondjuk a dark vendor témára szerintem át fogom rakni. De azt már látom hogy kell.DE pl a Build toolchain (3) A fordítási környezet felépítése.
Nekem 30 percig ment és még nem ért véget...
Ezért szerintem nem ártana kivesézni mit mikor lehet csinálni vagy kell csinálni. Mert én még nem csináltam ilyet és szeretném megtanulni. Azért kérdezek sokat. Hiába olvasok utána ninc silyen részletesen leírva..
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Házimozi haladó szinten
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest