- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vtmk
tag
Na most komolyan. Szerinted ez a sok össze vissza ollózgatott leírásokból ki fog érteni valamit?
Nem volna egyszerűbb összeszedve leírni?Pl:
Felrakom a wmware-t (12 pro)
Utána leszedsz egy ubuntut és berakod az isot a wamware-ba feldobja
Terminál leszeded és futtatod a prometheust.
stb.stb.
Mert nem hinném,hogy valaki akkora frankó gyerek lenne,hogy megcsinálná a magyar trx-et. És megosztaná.
A másik nekem elég gyenge gépem van itthon és lassan fog menni. Arról nem beszélve nincs leírva sehol speciel hogy a trx file-t raköom be vagy a routerből szed ki mindent és azt varriálod és utána hozod létre at trx file-t. Nem semmi sem derül ki részemről.Tehát itt a prometheus használatád és csak azért kérdem én hogy a nyelvet az EN.dict-et hol tudom átírni vagy miként mikor ..
És utána mi a teendő.
Mondjuk a dark vendor témára szerintem át fogom rakni. De azt már látom hogy kell.DE pl a Build toolchain (3) A fordítási környezet felépítése.
Nekem 30 percig ment és még nem ért véget...
Ezért szerintem nem ártana kivesézni mit mikor lehet csinálni vagy kell csinálni. Mert én még nem csináltam ilyet és szeretném megtanulni. Azért kérdezek sokat. Hiába olvasok utána ninc silyen részletesen leírva..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest