- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
TJ65ösre keresek ram fedelet.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
Packard Bell TJ61eshez kellene nekem az alsó műanyag. Tudtok ilyesmit hol lehetne venni?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van egy PB EN TJ65ös gép. Nem tudok rá W8at tenni, mert megáll, nem teszi fel. Ötlet? Illetve az alán lévő ram,hdd-t takaró műanyag megsérült és ahelyett kellene. Milyen típussal kompatibilis?
-
cellpeti
nagyúr
ez a live updater való is valamire? mert a TJ65höz nem talál semmit
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van egy EN TJ65ösöm, minden ok rajta, de a fényerőt szabályzó gombok nem működnek. Mit kell hozzá feltennem, hogy ezek is menjenek?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
-
cellpeti
nagyúr
válasz
bantuedu #502 üzenetére
hát ln nekem a fostaliga w7 van fent, de nekem semmi bajom nincs vele, nem fagyogat, mint a régi XP. Szóval nekem egyértelműen jobb, mint az XP.
Hát azt kellene megpróbálni, hogy megint teljes format. Újra rakni a W7-et, de a Professional-t nem az Ultimate-t, mert az tényleg nem annyira jó.
És mikor feltetted az OS-t, akkor elősször az Eszközkezelőből fellőni rá a drivert, majd utánna az ATI oldaláról megint megpróbálni.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
bantuedu #500 üzenetére
1. milyen OS van fent?
2. lehet ki kéne ganajozni az OS-t
3. meg kéne nézni, mert lehet, hogy csak sima ddr2 ram van a VGA-n(azt hiszem Everest progival megnézhető), attól meg ne várj sokat.
4. TE tedd fel a drivert és ne hagy, hogy az OS tegye fel, mert azok szart se érnek.
5. Ha megvan indítsd újra a gépet. -
cellpeti
nagyúr
válasz
CharlieDrop #493 üzenetére
úgynevezett dedikált vga, igen jól látod és ráadásul nem is a szar fajtából van benne. Persze kérdés milyen a saját vram-ja? ddr2 vagy ddr3
-
cellpeti
nagyúr
válasz
CharlieDrop #490 üzenetére
Az enyémen sincs, mégis tök faca
-
cellpeti
nagyúr
Esetleg engem érdekelne valami jó konfigban:
valami erősebb VGA-val, nem tudjátok hol lehetne ilyet nézni?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van egy PB EasyNote TJ65 noti. Az a gondom vele, hogy mikor egeret csatlakoztatok rá...és kikapcsolom a touchpadot, majd lehúzom az egeret a gépről és vissza kapcsolom a touchpadot nincs egerem...Feltettem már a Synaptic sw-ét is,de semmi.
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Már a PB EasyNote TJ65-ről írok. Nekem nagyon tetszik a gép. Könnyű rajta gépelni. Tetszik a numerikus billentyűzet az érintős dolgok rajta(nekem nem új, mert a 6910p-n is ilyenek). Ami nagyon tetszik, hogyha nem kell ki lehet kapcsolni rajta a tapipadot. Amit a HP-ról hiányolok. W7 szépen felment rá, semmi gond nem volt. Eddig csak jót tudok róla mondani.
Az akksit csak feltöltöm és kész, vagy többször kell lemeríteni és feltölteni?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
grandegamer #341 üzenetére
Ennyiért meg,de a VGAá-tól ne várj sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog g751y
- MacBook Pro 13,3" 2020 Intel Core I7, 32 GB RAM, 512 SSD TOUCHBAR
- Lenovo ThinkPad T14 GEN2/14''UHD(3840x2160)i7-1185G7/48GB RAM/512GB SSD/Nvidia MX450 2GB/eSIM/4G LTE
- Megkímélt Apple MacBook Pro 13" M1 chippel, gyári tartozékokkal!
- Hp elitebook 840 G8 " Új kijelző , gusztustalan , pofátlan áron :D " több db "
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro