Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
590227
aktív tag
válasz
BlueAthlon
üzenetére
Jó vétel.
Azért az óvatoság nem árt,mert nagy az áresés,és HP-ket kiárusítják. -
590227
aktív tag
[link] Csak belinkelem a német árakat,az op.rendszerrel.Jól átvagyunk itthon qrva.
-
590227
aktív tag
válasz
stratova
üzenetére
Végül is te értessz hozzá.Belépő színtű gépek.Tök egyforma lehet az összes gép belseje,csak a név más.Ezekben ASUS alaplap van,és minden alkatrész márkás,kivétel nélkül.Aki drága gépet akar venni hosszú távra,az vegyen.Nagyobbat bukik.Lehet venni +3 év garanciát,amit én 9000 ft-ért vettem meg.25 mp alatt teljes üzemkész a W7.Gyors,keveset eszik.Én elégedett vagyok vele.A HP-kből már sok tönkre ment.80 000 FT egy alaplap hozzájuk..és nekem mind MSI gyártmány volt.
-
590227
aktív tag
Minden segítséget megköszönök,de sajnos nagy a tudatlanság a fórumokon.Mindig kizárólag jószándékkal viszonyulok a segítségek kéréséhez,és adásához.Elég Trék lettek a fórumok,szinte mindenhol.Megvettem a Hitachi HDD-t (500 Gb/7200f.14 800 ft bruttó)2 Gb-os gyárival egyenértékű Samsung ramok,4700 ft-tól kaphatók itthon.
-
590227
aktív tag
A HDS progit nem fogadják el,ezt tudnod kellene.Csak a WD saját HDD vizsgáló programja hivatalos,ha a HDD WD gyártmány.Kizárólag a saját programjuk teszteredménye számít.Elküldtem a gyárnak(WD),és ők válaszolnak.Ez a hivatalos eljárás.A garanciákkal kapcsolatos leírásaimat érdemes elmenteni,a tanácsaim megfogadni.
-
590227
aktív tag
Itt lehet letölteni a HDD vizsgálatához szükséges programot.
-
590227
aktív tag
-
590227
aktív tag
A garanciális javításoknál nagyon fontos,hogy legyen jótállási jegy.A bejelentés időpontjától,az átvétel napjáig,legyen ráírva az időpont,és a meghosszabbítás új dátuma.Az átvételnél soha ne írjuk alá,hogy kijavított állapotban átvettük,mivel a tartós kipróbálásra,még nincs lehetőségünk.Az esztétikai hibás készüléket ne vegyük át semmiképp sem,ha a szervízelés során sérül a készülék,ragaszkodjunk a cseréhez.Itt leírom a véleményem.Ha lehetséges,csak a lakhelyünk közelében vásároljunk meg mindent,ha többe kerül akkor is.Így van lehetőségünk,közvetlenül a forgalmazónak visszavinni a készüléket,és neki átadni,jegyzőkönyvileg.A postai szállítást senkinek sem ajánlom.151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról -
590227
aktív tag
Mivel nem tudtatok választ adni a garis javításokra,leírom a véleményem.Nem tetszik az ACER-es garancia,főleg,hogy Brünoba viszik javítani.Ez teljességgel elfogadhatatlan,főleg amiatt,hogy a HDD csere 5 perces munka lenne,+telepítés,amire nincs gari.A tapasztalatot azért kérdeztem,mert nekem az ACER szervízeléssel már voltak gondjaim.Annyira felidegesítettek,hogy kidobtam a még garanciális készüléket.Általában itthon fogyasztóellenes magatartás jellemző,szinte minden cégre,forgalmazóra.Itt a Packard Bellnél is sok minden nincs rendben.Belinkelem a garanciális javítások módját.Ezt azért is teszem,hogy tudjátok,hogy mi az eljárás,meg alaposan kell megvállasztani a vásárlás helyét.[/Műszaki cikkek és a garancia.L]
-
590227
aktív tag
Garanciális tapasztalat van valakinek?Most nézem,hogy Csehországba viszik javítatni a készüléket..Tapasztalatom:Egy nagy szar a szervíz.Már kidobtam egy ACER készüléket,mert képtelenek voltak megjavítani.Elsőre minden baromsággal bepróbálkoztak.Csak a balkáni országok javítatnak itt,már a lengyelek is Németországba szállítatják a készülékeket.Az alaplap ASUS gyártmány.
-
590227
aktív tag
-
590227
aktív tag
-
590227
aktív tag
[link] http://ninite.com/ Innen minden letölthető egyszerre,csak ki kell pipálni ami kell.
-
590227
aktív tag
-
590227
aktív tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Valószínűleg hiányosak.Csak eredeti telepítőt szabad használni.A többi nem ide tartozik..Ezért nem szeretem a HP gépeket.Silány alaplapok,gyári oprendszer.Ez saját tapasztalatom,és véleményem.3 db-al szívtam,elég volt egy életre.Nem éri meg javítatni,mert egy új gép árába kerül.Ezért vettem Packard Bell gépet,és szigorúan 5 év garanciával.Remélem ezeket nem Csehbe viszik javítatni,ha elromlanak.
-
590227
aktív tag
-
590227
aktív tag
[link] 1 nap alatt leesett az ára.Érdekes.
-
590227
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Én nem láttam,de olyan gépet akartunk venni.Állitólag az Inteles változat lett akciós.Ez Magyarország,ahol nincs fogyasztóvédelem.Itt mindenki szabadon garázdálkodhat,átverhet,minden következmény nélkül.

-
590227
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Szerintem meg van benne HDMI is.Gyakorlatilag,2-3 hónapos gyártásúak az alkatrészek.Nem egy régi tipus akciózva.A leírások hibásak.
-
590227
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Így van hírdetve,de Tapolcán csak az Inteles változat volt.109 000 ft öt év garanciával.Simán 99 999 ft.
-
590227
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
-
590227
aktív tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Packard Bell TK-F4036-BV-111HG Nem tudom jó vétel-e.HP-t semmiképpen nem vennék,mindig nagy ráb.szás volt a vége.Az 5 éves gari fontos.Olyan nagy eltérés nem látok a márkák közt,csak a köntöst.A felső kategóriák,meg ennél az árnál többet vesztenek,már a megvételkor.Végül is, kevés használatra vettük meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- PC /i5-3470/8GB/
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,Lényegtelen lesz,mert ckhdsk-val indul a gép.???