- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Na, akkor a driver és a bios volt a ludas, nem értettem igazából, hogy azonos hardvernél hogy lehet ekkora különbség (driverek és bios nálam a is legfrisebb).
Egyébként igen, 64bit-es Win 7 van fent, akkor a proci "különbség" ennek köszönhető - azért az idézőjel, mert ez a különbség csak papíron létezik szerintem.
Egyébként jó kis noti ez, bár játékra nem használom, ott az xbox360 - de minden másra tök jó (szoktam .nef file-okat is kidolgozni, ott is megfelelő). -
Gino20
őstag
-
bantuedu
csendes tag
hát ez érdekes megnézem hogy mit csinál akkor nekem a driver. a win7 hez csak annyit hogy nekem asztalin xp van elmondom miért. mivel codozok dodozok fontos az fps és a ping. még a win 7 el lagoltam mint a picsa, xp stabil . +40 fps és a pingem is stabil 40-30 win7 el 60 70 es ping . az hogy fagy hát nem tom évente érdemes újrarántani. szal nekem nagyon nem jött be a win7.
-
szaboba2
tag
nem raktam fel külön kodec-packot, amit felraktam az a videokari hoz tartozó driver, amit a packard bell honlapjáról töltöttem le. Lehet, hogy a driverrel lehet a gond? mert végülis az történik, hogy rákötöm a tvre, és a képernyőfelbontásnál(win7 prof.) megosztott képernyőt ír, és ugyanazt a felbontást használja mint a laptop kijelzője. Mindenesetre jó lenne tudni, hogy érdemes e ezzel foglalkozni, mert ha tudnia kellene akkor tudja, ha meg nem akkor meg nincs mit tenni. De köszi a segítséged!
-
szaboba2
tag
Köszi
te most már kezded előre mozdítani a témát
Amúgy a tv és a kábel is a bátyámé, de szerintem a kábel tudja a full hd-t, mert a ps3-mat is azon keresztül szokta használni, és egyrészt ott a játékok is(már amelyik abba lett meg írva) és a blu-ray film is 1080p-be megy. Két dolog miatt is biztos vagyok abban hogy a kábel (na meg persze a tvis tudja a full hd-t, egyrészt a tv-n keresztül meg lehet nézni hogy épp milyen felbontásban megy rajta az adott dolog, másrészt pedig a ps3-as játékok nagy része 720p re lett írva, és mivel van mindegyikből így azt mondhatom hogy nem csak a tv írja ki hogy 1080p, de látom is a különbséget... tehát ezért gondolom, hogy talán a laptop "videókártyája" vagy a hdmi az amivel "gond" lehet. vagy pedig valamit szoftveresen kellene állítani. De köszi a reagálást
-
bela5
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- Dell Latitude 5590 laptop (i5,8GB, 256gb)
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3484, 100 Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest