Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Az lesz. Este megnézem.
Tudom, hogy az Intel procija egy picit gyorsabb, de elenyésző és laptopról van szó amit nem fogok tuningolni így nem baj, hogy amd, mert ugye intelt nagyon jól lehet húzni asztalin (mondjuk nem tudom laptopoknál ez, hogy működik).
A másik ami nekem nagyon fontos volt, hogy ne egy fos intel gma4500 legyen benne hanem valami értelmes vas. Ebbe egy ati radeon hd5470 512mb-os kari van ami szerintem laptopokban nagyon jónak számít főleg, hogy 120ft volt maga a gépAkkor nincs más ötlet, hogy kell biost előhozni?
-
TRob1
veterán
Ezt nem mondod komolyan hogy te ilyen-olyan markokból élsz
Nem bántásból, de egy "komoly" ember nem néz semmiféle ilyen "szemetet", ellenben a tízenéves gamer kissrácokkal, már bocs (tudom, te nem vagy az). A videókártya pl. neked ezekszerint semmit nem számít, meg a memória... Szerintem elég rosszul nézed, mi a jó és mi a rossz notebook: proci sok pont, akkor király...Amin egy Photoshop CS5 meg CorelDraw frankón működik, akkor az nem hiszem hogy olyan hú de xar.

(#521) ujtzjani: Nézd meg a biosfrissítéseket, ha jól emlékszem volt vmi erre a problemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 26
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem bántásból, de egy "komoly" ember nem néz semmiféle ilyen "szemetet", ellenben a tízenéves gamer kissrácokkal, már bocs (tudom, te nem vagy az). A videókártya pl. neked ezekszerint semmit nem számít, meg a memória... Szerintem elég rosszul nézed, mi a jó és mi a rossz notebook: proci sok pont, akkor király...