Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Az lesz. Este megnézem.
Tudom, hogy az Intel procija egy picit gyorsabb, de elenyésző és laptopról van szó amit nem fogok tuningolni így nem baj, hogy amd, mert ugye intelt nagyon jól lehet húzni asztalin (mondjuk nem tudom laptopoknál ez, hogy működik).
A másik ami nekem nagyon fontos volt, hogy ne egy fos intel gma4500 legyen benne hanem valami értelmes vas. Ebbe egy ati radeon hd5470 512mb-os kari van ami szerintem laptopokban nagyon jónak számít főleg, hogy 120ft volt maga a gépAkkor nincs más ötlet, hogy kell biost előhozni?
-
TRob1
veterán
Ezt nem mondod komolyan hogy te ilyen-olyan markokból élsz
Nem bántásból, de egy "komoly" ember nem néz semmiféle ilyen "szemetet", ellenben a tízenéves gamer kissrácokkal, már bocs (tudom, te nem vagy az). A videókártya pl. neked ezekszerint semmit nem számít, meg a memória... Szerintem elég rosszul nézed, mi a jó és mi a rossz notebook: proci sok pont, akkor király...Amin egy Photoshop CS5 meg CorelDraw frankón működik, akkor az nem hiszem hogy olyan hú de xar.

(#521) ujtzjani: Nézd meg a biosfrissítéseket, ha jól emlékszem volt vmi erre a problemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- EAFC 26
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
- Gamer 17' 144hz Asus ROG i7, RTX 2070 Super, 2TB m.2 SSD
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 16GB/256GB - ezüst
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem bántásból, de egy "komoly" ember nem néz semmiféle ilyen "szemetet", ellenben a tízenéves gamer kissrácokkal, már bocs (tudom, te nem vagy az). A videókártya pl. neked ezekszerint semmit nem számít, meg a memória... Szerintem elég rosszul nézed, mi a jó és mi a rossz notebook: proci sok pont, akkor király...