- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
+1 👍
-
nikos21
aktív tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Rendben köszi otthon ma kiprobálom

-
nikos21
aktív tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Az igazat megvallva soha nem volt kitakarítva

-
tornadóó
tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
a gond megoldva,biost kellett vissza állítani alapba.(gondoltam leírom hátha valakinek tudok vele segíteni
-
odébbb
tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Köszi szépen , gondolkodom rajta , köszi az infót...
-
Petykó78
tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Köszi, küldök pü-t.
-
Petykó78
tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Szia!
5 éve nyúzok, egy EasyNote TM 85-ös laptopot. Feladatát tökéletesen ellátja, de egy alapos tisztítás ráférne. Tudsz ajánlani megbízható helyet Budapesten ahol szakszerűen szétszedik és tisztítják?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Hát azt azért nem.
Sikerült letölteni? Mert akkor törlöm a tárhelyről. Kell a hely 
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
kgergely23:GPU-Z-vel szoktam megnézni. De azt hiszem lehet a fraps-al, aida64-el, stb.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Ha hazaértem, akkor este feltöltöm neked ugyanígy, mint a mait.
kgergely23 : Alapból igen, de ott van még két fül, ott a másodikon már a 86 mega körülit. Ez a másfél megás is jó, csak annyi hogy telepítés közben tölti le a drivert.
-
HellGreg
őstag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Nekem az AMD honlapja egy 1,5 mb-os valamit kínált föl ami köszönőviszonyban sincs a driver fogalmával sem

Dobnál egy linket lécci? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Gyorsan megelőlegeztem a dolgot.
Itt a link, becsomiztam a broadcom és a vga-chipset drivert, amit a gyári progival én lementettem a gépről. A mostaniakat uninstalláld és utána tedd fel ezeket. Majd után fogja normálisan fogadni az amd oldaláról letölthetőt is.De hogy tiszta legyen, nekem TK81-465 típus van, ennek a driverét osztom meg. Phenom II X4 + HD6650M.
Sok sikert.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Mondtam, én a gyári mentés progival a drivereket és a szoftvereket kiírtam dvd-re, egyedül 4 lemezt nem akartam az egész rendszernek beáldozni.
Hozz egy négy gigás pendrive-ot és áttolom neked a dvd anyagát.kgergely23: De nem ám. Gondolom nem akarod,hogy egybe legyen az egész 640gb vagy mit tudom én mennyi, hanem leválasztanál 100 gigát a windowsnak, a többi pedig tárhely lenne? Ha így van, akkor no para. Csinálj elsőre egy töredezettség menteseítést. Majd a Sajátgépen jobb klikk, ott van hogy Kezelés. Megjelenik egy ablak, azon baloldalt kiválasztod,hogy Lemezkezelés. megjelennek a partíciók, rejtett partíciók. Fogod a C: -t, jobb klikk, kötet zsugorítása. Elhúzod a csuszkát, amekkorára akarod. Majd fent frissítés. Ekkor menj a dvd-re jobb klikk-el, itt a meghajtó betűjelét tedd át D-ről, E -re. Majd ezután menj arra a még nem megformázott területtel, ami a C meghajtó zsugorítása után lett, erre jobb klikk, formázás, gyors formázás NTFS-re, betüjel D. Ennyi.

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
De ha neked csak a driverek kellenek, akkor azok egyrészt fent vannak a a packard bell honlapján, másrészt, a drivereket én kiírtam.

kgergely23: Ha újrapartícionálod és közben azt is lezúzod, akkor igen, annak is kampec. De ha szét akarod szedni a vinyót, azért nem feltétlenül kell az is törölni, sőt újratelepíteni sem.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Természetesen megvan, de már igényre szabva, beállítva. Viszont ott a recovery partíció, ha nem zúztad le, akkor te is vissza tudod tenni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Én ezt tettem fel. Nálam tökéletesen működik.
-
HellGreg
őstag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Nekem is ugyanez a gondom, felraktam a 3dmark vantage-t, de nem hajlandó elindulni valami felbontásos kínja van, minimum required resolution not supported és innentől kezdve fölköthetem magam, nincs megoldás.
Felmentem ati.com-ra, leszedtem a legújabb HD6xxxM-es software suite-t (1,2 MB, gyanúsan kicsi), mert ami fent van, az egész egyszerűen primitív mint a barlangrajz, semmi beállítási lehetőség. De az meg nem ismeri fel a vga-t (HD 6650M).
Ezt az intel hd akármit nem lehet kiiktatni valahogy? én nem akarok energiatakarékoskodni!!! -
törölt tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Hozdd olyan állapotba a gépedet amilyennek szeretnéd, hogy legyen (na ez elég hülyén hangzott, úgy értem telepíts fel, állíts be mindent amit amúgy is megcsinálnál minden újratelepítésnél) és utána csinálj egy image fájlt egy Win7 alól is működő progival. Én a PowerQuest Drive Image-t használom, W7 alatt még nem próbáltam. Ez tud menteni ahova csak akarod. Legközelebb ha újra akarod tenni a rendszert akkor elég a PDI boot lemezét használni és az automatikusan elinduó progiban betallózni, hogy hol van az image fájl amit használni fogsz.
Bocs ha zavarosan fogalmaztam
ui: ennek sincs mondjuk sok köze a PB laptopokhoz, de legalább nem döglik meg ez a topik

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sikerült letölteni? Mert akkor törlöm a tárhelyről. Kell a hely