- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #2385 üzenetére
+1 👍
-
nikos21
aktív tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #2385 üzenetére
Rendben köszi otthon ma kiprobálom
-
nikos21
aktív tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #2383 üzenetére
Az igazat megvallva soha nem volt kitakarítva
-
tornadóó
tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #2241 üzenetére
a gond megoldva,biost kellett vissza állítani alapba.(gondoltam leírom hátha valakinek tudok vele segíteni
-
odébbb
tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #2235 üzenetére
Köszi szépen , gondolkodom rajta , köszi az infót...
-
Petykó78
tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #2237 üzenetére
Köszi, küldök pü-t.
-
Petykó78
tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #2235 üzenetére
Szia!
5 éve nyúzok, egy EasyNote TM 85-ös laptopot. Feladatát tökéletesen ellátja, de egy alapos tisztítás ráférne. Tudsz ajánlani megbízható helyet Budapesten ahol szakszerűen szétszedik és tisztítják?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #781 üzenetére
Hát azt azért nem.
Sikerült letölteni? Mert akkor törlöm a tárhelyről. Kell a hely
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #766 üzenetére
kgergely23:GPU-Z-vel szoktam megnézni. De azt hiszem lehet a fraps-al, aida64-el, stb.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #763 üzenetére
Ha hazaértem, akkor este feltöltöm neked ugyanígy, mint a mait.
kgergely23 : Alapból igen, de ott van még két fül, ott a másodikon már a 86 mega körülit. Ez a másfél megás is jó, csak annyi hogy telepítés közben tölti le a drivert.
-
HellGreg
őstag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #763 üzenetére
Nekem az AMD honlapja egy 1,5 mb-os valamit kínált föl ami köszönőviszonyban sincs a driver fogalmával sem
Dobnál egy linket lécci? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #757 üzenetére
Gyorsan megelőlegeztem a dolgot.
Itt a link, becsomiztam a broadcom és a vga-chipset drivert, amit a gyári progival én lementettem a gépről. A mostaniakat uninstalláld és utána tedd fel ezeket. Majd után fogja normálisan fogadni az amd oldaláról letölthetőt is.
De hogy tiszta legyen, nekem TK81-465 típus van, ennek a driverét osztom meg. Phenom II X4 + HD6650M.
Sok sikert.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #757 üzenetére
Mondtam, én a gyári mentés progival a drivereket és a szoftvereket kiírtam dvd-re, egyedül 4 lemezt nem akartam az egész rendszernek beáldozni.
Hozz egy négy gigás pendrive-ot és áttolom neked a dvd anyagát.
kgergely23: De nem ám. Gondolom nem akarod,hogy egybe legyen az egész 640gb vagy mit tudom én mennyi, hanem leválasztanál 100 gigát a windowsnak, a többi pedig tárhely lenne? Ha így van, akkor no para. Csinálj elsőre egy töredezettség menteseítést. Majd a Sajátgépen jobb klikk, ott van hogy Kezelés. Megjelenik egy ablak, azon baloldalt kiválasztod,hogy Lemezkezelés. megjelennek a partíciók, rejtett partíciók. Fogod a C: -t, jobb klikk, kötet zsugorítása. Elhúzod a csuszkát, amekkorára akarod. Majd fent frissítés. Ekkor menj a dvd-re jobb klikk-el, itt a meghajtó betűjelét tedd át D-ről, E -re. Majd ezután menj arra a még nem megformázott területtel, ami a C meghajtó zsugorítása után lett, erre jobb klikk, formázás, gyors formázás NTFS-re, betüjel D. Ennyi.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #754 üzenetére
De ha neked csak a driverek kellenek, akkor azok egyrészt fent vannak a a packard bell honlapján, másrészt, a drivereket én kiírtam.
kgergely23: Ha újrapartícionálod és közben azt is lezúzod, akkor igen, annak is kampec. De ha szét akarod szedni a vinyót, azért nem feltétlenül kell az is törölni, sőt újratelepíteni sem.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #752 üzenetére
Természetesen megvan, de már igényre szabva, beállítva. Viszont ott a recovery partíció, ha nem zúztad le, akkor te is vissza tudod tenni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #741 üzenetére
Én ezt tettem fel. Nálam tökéletesen működik.
-
HellGreg
őstag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #741 üzenetére
Nekem is ugyanez a gondom, felraktam a 3dmark vantage-t, de nem hajlandó elindulni valami felbontásos kínja van, minimum required resolution not supported és innentől kezdve fölköthetem magam, nincs megoldás.
Felmentem ati.com-ra, leszedtem a legújabb HD6xxxM-es software suite-t (1,2 MB, gyanúsan kicsi), mert ami fent van, az egész egyszerűen primitív mint a barlangrajz, semmi beállítási lehetőség. De az meg nem ismeri fel a vga-t (HD 6650M).
Ezt az intel hd akármit nem lehet kiiktatni valahogy? én nem akarok energiatakarékoskodni!!! -
törölt tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #728 üzenetére
Hozdd olyan állapotba a gépedet amilyennek szeretnéd, hogy legyen (na ez elég hülyén hangzott, úgy értem telepíts fel, állíts be mindent amit amúgy is megcsinálnál minden újratelepítésnél) és utána csinálj egy image fájlt egy Win7 alól is működő progival. Én a PowerQuest Drive Image-t használom, W7 alatt még nem próbáltam. Ez tud menteni ahova csak akarod. Legközelebb ha újra akarod tenni a rendszert akkor elég a PDI boot lemezét használni és az automatikusan elinduó progiban betallózni, hogy hol van az image fájl amit használni fogsz.
Bocs ha zavarosan fogalmaztamui: ennek sincs mondjuk sok köze a PB laptopokhoz, de legalább nem döglik meg ez a topik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS érintő i7-1265U 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest