- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
enzo89
csendes tag
Köszi! Közben rájöttem már. Szimplán csak az én balf*szságom és a Packard Bell tróger címkézése volt a probléma. A gép elején DOT S van, a hátulján DOT_SE, de a sorozatszáma alapján kiderült, hogy dot se3. Innentől kezdve már nem volt nehéz megtalálni a megfelelő drivereket. Mellesleg a wifi driver továbbra sem volt a Packard Bell oldalán, egy wifi stick-el kereste meg magának a Win7 a megfelelő drivert.
-
gerner1
nagyúr
wdtwrd
Úgy gondoltam, hogy hosszas leírás helyett, letöltöm neked én. Feltettem ide a Radeon Catalyst v13.1 x64 driver-t :
http://filefeltolto.hu/letoltes/af9ec2c20e91687e/amd.exe
Csomagold ki (auto-kicsomagolós) gyökérbe (a gyári telepítő is oda teszi), aztán "setup.exe" - futtatása rendszergazdaként.
Ezen kívül, könnyen lehet, hogy neked is telepíteni kéne , még ezt megelőzően az AMD chipset driver-t. Annak ugyan is oka van, hogy valamiért nem látja a megfelelő VGA chip -et a rendszeren keresztül.
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx 26.4 MB
-
Becksman
őstag
Még 1 kérdés:
Az természetes hogy melegszik az LCD kijelző ha megfogom felül a müanyag burkolatott? (anno szervizelve volt a laposom alaplap és LCD hibával :S , de azóta semmi baja ... De érdekes volt ugy kb fél év után kijött 1 pixelcsomóhiba és ahogy visszakaptam az volt a szervizlapra irva alaplap + LCD csere.. )
-
Becksman
őstag
Üdv!
Le tudtam menteni a gyári drivereket packard bell recovery managementel
Ezek fognak működni 32 bites home premiummal? mert a holnapi napon felteszemEz is 1.35GB és a gyári Social Network is rajta van!!! + Még a Recovery Management is!
Csak vmiért az Atheros Wifi driver és a Chicony camera hiányzik a listából.. -
-
Becksman
őstag
-
Becksman
őstag
Stressz tesztet 10 percig futattam( ez folyamatosan 100%osan használja a procit)
Ahogy nézegettem a proci 47-48 fok körül van mindig... terheléssel kb 65 ... sztem ez attól is függ mennyire nyomassa a procit a gép...Az természetes hogy kb fél óra után bal oldalt egy kicsit meleg a lapos?
-
wdtwrd
tag
Korán örültem. Sajnos nemrég váltottam internet szolgáltatót (a helyi kábelnet 4Mbit ingyenes a tv előfizetés mellé) de elfelejtettem, hogy kifelé a teljes ügyfélkör egy darab IP-n osztozik, így körülményes a seed.
Próbálok találni megoldást, addig nézz el ide: hivatalos Packard Bell oldal
Válaszd ki: Notebook->EasyNote->EN TK81 és alul már töltheted is a listáról (nekem is innét vannak fent)ui: A wifi nálam Atheros, az Application fülnél pedig a webcam (nálam Liteon) és a LaunchManager-re lesz szükség
-
daniel20
tag
Szia!
1. Amikor megvettem szétszedettem egy hozzáértővel kb ezt fel lehet fogni takarításnak
2. Nem érzem hogy helyenként süvítene a levegő, szépen egyenletesen jön.
3. Igen kéne egy szerelési útmutató mert már nem állok kapcsolatban ezzel a hozzáértővel.
4. Hányszor, hányszor ... hmm kb 1x ha előfordul egy nap. Lekapcsol, leteszem tálcára a gémet hogy ne használja a GPU-t várok kicsit vissza teszem teljesbe és innentől megy szépen, semmi gond nincs.
5. EVGA Precision, megy folyamatosan mert azzal mérek fps-t is.
6. Hát ez az ... -
Pandaboy
tag
Köszi, kipróbálom a Vga drivert és leírom, hogy sikerült-e.
Azt írta a Catalyst driver beállításához kell a NET Framework, de azzal sem működik.Most olvastam, többen írtátok csak a bal hangszóró van beépítve? Tehát mégis igaz?
Ezt észre vettem én is. A jobb hangszóró része ki sincs lukasztva és nem szól.
2012-ben itt tartunk, hogy 1 hangszóró van egy 100 ezres Laptopba? 100 ft-os hangszórót kispórolnak? Ez elég gáz. -
nikolka89
csendes tag
-
zeldix
csendes tag
Üdv!
Mostanában nem találkoztam vele, de változó volt a hossza. Egy időben csinálta de volt, h egymás után többet is. Nem mindig vártam meg, h vége legyen, mert volt, ami sokáig tartott és nagyon zúgott a hangszóró, ami nagyon idegesítő volt. Nem mindig ugyanannál csinálta, de általában akkor, amikor a firefoxon sok lap volt megnyitva, de csinálta filmnézés közben is KM player-t használok).Megnéztem és 8Mb nem lefoglalt van, a laptophoz nem kaptam semmilyen lemezt, minden fel volt rá telepítve.
-
Police72
csendes tag
Köszönöm szépen a fáradozásaid. Most a helyzet a következő: Letöröltem minden, de minden AMD-s francot a sunyiba, Windows eszközkezelőben is, szoftveresen is, mindenhogy. Vissza raktam a sima SEYMOUR-t a lemez autorun menüjéből (Azért írom, mert érdekes, hogyha megnyitod, a DRVR mappában a Seymmour driver mappájában 3 fajta telepítő van, na mindegy, nem tudod ezek mirt vagy hogy?!), aztán most megvárom majd a végét.
Felraktam a Social Networksot nagy nehezen, de a hotkey-re nem reagál semmit.
Szarnak pofon. Van valami tipped?
-
Police72
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszod.
Rendszerújratelepítés most volt. HD Sentinelt hazsnálok azóta is. Semmi hiba.
Memtest86+ lefuttatva 2 hete. Semmi hiba.
Fosok, hogy akksi hiba. mert arra lettem figyelmes mintha csak akkor csinálná amikor lehúzom a töltőről...
Még egyszer köszönöm. -
nikolka89
csendes tag
windows 7 igen mindent akarok de nem engedte képet csinálni msnen..gondoltam ..itt valami van meg nem tom hol kell elinditani
... hol tudom ezt feltelepiteni rá.. de jó ennyi pénzért..és ennyit szenvedni vele.. föleg h nem épp vok egy számitogépes és nem épp értek hozzá... elég baj h kisporolták
ha tudsz segiteni megköszöném
-
vzsryl
nagyúr
Az eszközkezelő az első, amit megnézek ilyen esetekben. Nem volt felkiáltójel, de ettől függetlenül frissítettem a drivert. Attól sem javult meg, és mivel friss rendszer volt a gépen, nem voltam rest gyorsan újrahúzni rajta az XP-t, de az sem segített.
Viszont az F gombok variálását nem próbálgattam, és launchert sem. Egyébként keresgéltem google-ban, de erre a típusra nem találtam Launcheres dolgot. Anno hasonló problémával találkoztam egy Fujitsu Siemens notebook-nál, de ahhoz rengeteg ilyen leírást találtam, és simán meg is oldódott a dolog. Viszont annál az OS-el volt gond. Mert a hivatalos driver-ek Vista-hoz készültek, viszont Én Win7-et raktam rá. De ennek a Packard Bell-nek a hivatalos driverei XP-re készültek, és XP is van fent rajta. Szóval érdekes a szituáció. Most nincs nálam a notebook, de lehet rákukkantok még. -
Murphys2
tag
Szia! Nekem is TK81-em van. Nem megy 70 fok fölé a hőmérsékletem soha sem, na jó, 2-3 óra Skyrim után már néha belekóstol a 70,5-be.
A tesztet a http://openhardwaremonitor.org/ -ról letöltött tesztprogrammal csinálom. Grafikonon is ábrázolja a hőmérsékleteket, így visszamenőleg is pontosan lehet tudni, hogy mi hány fokos volt.
Még a legújabb játékokhoz is elég a processzor (persze nem max beállításokon). Így én visszavettem a teljesítményét az AMD vision engine control centerrel. 2,2 helyett csak 1,6 MHz-t engedek neki. Így is tökéletesen fut minden. Mivel a grafikus kártyát teljesen ki tudja szolgálni (HD 6650m), felesleges feljebb tolni. A GPU játékok alatt 100%-on üzemel.
A másik meg egy laptop hűtés. Én a Cooler Master NotePal X2-t használom. Amikor a proci 2,2-n megy maxon és a hűtőt is max fordulatra álítom, 74 fok volt a legnagyobb hőmérséklet. Szerintem jól működik.
A gyári leírásban mindenhol a max 70 fok szerepel a proci üzemhőmérsékleténél, de akkor miért kapcsol a hűtés 70 fokon a maximum fordulatra? Miért nem 68 vagy 65 fokon? Ezért is gondolom, hogy a hetvenegy-két fok még nem peobléma.
Alap internetezés mellett a gép 47-50 között dolgozik nekem, mivel 50 foknál kapcsol be a hűtés. Alá csak akkor lehet menni folyamatosan, ha szoftverrel ezt az értéket átállítod. Ilyent még nem találtam.
-
wdtwrd
tag
Hát kipróbáltam (volna) pár alulfeszelésre alkalmas programot, de sajna win7 x64-el egyik sem akar együttműködni, se NHC, se RMClock. A CPUGenie x64 meg üzeni, hogy nem támogatott az eszköz.
Egyedül a speedfan indult el (ez mondjuk nem kimondottan alulfeszelésre készült, hanem a névben említett ventilátor szabályozásra - bár elméletileg van feszültségállítási lehetőség), de azzal nincs még tapasztalatom, majd még próbálkozok.Ubuntu alatt még lehetne bűvészkedni, de nem akarok most több oprendszert egyszerre használni, majd ha linux-ra váltok (nem kell hozzá sok), sor kerül erre is.
Kérdésem kicsit módosítva:
Easynote TK81-re vagy hasonló modellre (P360, 6470M) sikerült valakinek szoftveresen hőmérséklet csökkentést elérnie? (53-55C-ról 50C-ra vagy alá levinni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 09.26. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest