Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Brianiac
üzenetére
Próbáld meg a nem induló gépek topikjában megkérdezni. Ott vannak erre szakosodott emberkék. Hátha szerencsével jársz.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Brianiac
üzenetére
Hát elég bátor voltál. Elve win alól bios-t frissíteni, mindig kockázatosabb...bár nekem még nem volt gondom, csak egyszer egy gigabyte lappal. Szóval ez a kockázat még inkább fokozódik egy még béta verzióban létező oprendszernél. Szerintem nem is tudom...vedd ki a hdd-t, tegyél rá olyan rendszert, amit adtak hozzá vagy ha nem adtak hozzá, akkor is egy Win7-et, majd mélyen hallgatva visszavinni és adni a komplett laikus hülyét, hogy de hát én használtam, aztán reggel nem kapcsolt be.

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Lehet e cserélnem a vga-at? - NEM
Lehet e overlockolnom ezt a kis ördögöt? - Biztos, mert mindent lehet, csak nem érdemes. Meg valószínűleg a teljesítményével arányos a hűtője.
A memóriát növelhetem e? ( most 256, a ramból veszi el, de olvastam hogy 512-őt is képes elvenni) Ha igen akkor hogyan? - Evileg lehet. BIOS-ban, a megfelelő menüpont alatt. Pontosan nem tudom nálad hogy van. De az is lehet,hogy catalistban is lehet. Erre majd mondanak itt okosabbat.
Mik azok amiket eljátszadozhattok vele élvezetesen? - Próbálkozz régebbi játékokkal
A battlefield 3-as videót meg hadd ne higyjem el. Holnap feltegyek egy videót, ahogy a párom atom procis netbookján fullon megy a Crysis 2?

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Hogy mi? Mondjuk a HD 4250 .... Mégis mit vársz tőle? Az általad elvárt normál minőséghez legalább egy HD6650m vagy hasonló kéne. A HD4250 az kb egyenlő az intel integrált HD 3000 vagy mi franc a legalapabb integrált vga-ja.
Szóval ezzel nem tudsz mit kezdeni. Ez nem játékra van tervezve. Azért van,hogy a world, excell akadásmentes legyen és tudj rajfa filmezni, youtubozni, aztán kész. Ha játszani szeretnél a notin, akkor nem ezt a konfigot kellett volna választani.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Police72
üzenetére
Az eddig feltelepített vackokat szedd le. Majd az amd oldaláról szedd le a legújabb catalystot, de ne a netest, hanem ami olyan 80-100 mega. Azt tedd fel, a telepítő megtalálja,hogy mihez kell neki drivert feltennie. De van olyan az amd honlapján, hogy auto detect driver - azt is kipróbálhatod, ha megy a hálózat.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintem igen, de én írnék a packardbell-nek, vagy felhívnám őket vagy az acer-t, hátha van ott vki értelmes. Belemenni belemegy, mert a foglalat stimmeld. De ott van még a proci tápellátása, a chipset, stb, ami ki tudja,hogy hogy van és mihez kialakítva.
Szóval erre kicsit rá kéne menni komolyabban. De ha a kérdésed,hogy belemegy-e, akkor a válasz igen, fizikálisan simán bele.

-
V.Stryker
nagyúr
Esetleg kérdezz rá a milyen notebookot vegyek topikba, hogy ilyen áron mit ajánlanak. Azt előrebocsátom, hogy nem ezt fogják ajánlani, mert a sok sznob a Dell-t, Lenovo-t és egyéb termékeket fog ajánlani és csak azt szajkózzák majd a kis buksidba, hogy Garancia! Garancia! Garancia!

-
V.Stryker
nagyúr
Szia,
Én csak AMD-t szoktam venni. Nem rossz az egyáltalán. A céljaidnak mindkettő megfelel. A 25-öt nem is az Intel mivoltja miatt éri meg, hanem a nagyobb kijelző miatt. Jobb lesz rajta a film nézés, a gépelés. De nehezebb lesz cipelni.
Alapjába véve az Intelesnek némileg jobb lenne az akku ideje, de a nagyobb kijelző miatt ez már nem igaz. Talán kb ugyanott lesz.
Amit biztosra állítok, hogy amire te akarod használni, arra tök mindegy, hogy Intel vagy Amd és ez az esetek 95%-ra igaz. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
HellGreg
üzenetére
Nem, egyszerűen elég nekem a 40 giga. Elve nem játszom, de még így is ráment pl a Mass Effect és maradt 4 giga szabad. Most hogy nincs fent játék csak az általam használt progik, így 11-12 gb szabad helyem van, de 16 szokott lenni, csak most épp látok valami nem ideillőt, ami foglalja a helyet. Mindjárt kigyomlálom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Az energiabeállításoknál kapcsold ki a merevlemez kikapcsolását.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
KisTücsök
üzenetére
Zavar van az erőben, avagy szerintem máshol a gond..
Amikor elkezdi vizsgálni a hardverkiépítését a gépnek, akkor ugye újraindul utána magától - Nem indul újra magától normál esetben. A telepítőlemez úgy a windows xp mint a 7 esetében jó sokáig végigmegy, a fájlok másolásáig biztos, azelőtt meg ugye ott a partícionálás stb. Tehát nálad már ott a gond, hogy a hardver vizsgálat után újraindul. Az a bibi. Az XP-nél ugye ez egy kék képernyő, alul vagy felül meg ott fut a szöveg. Na utána egyből bejön az hogy elfogadod a szerződést F8-al, majd partícionálás, stb. De itt még közel sem indul újra normál esetben. És a Win7-nél sem.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Vakondgyar
üzenetére
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Vakondgyar
üzenetére
És a packardbell oldalán lévő három gyártóhoz tartozó driverek közül egyiket sem fogadja el?

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Vakondgyar
üzenetére
Mármint azzal kapcsold be a wifit és utánna próbáld a drivert feltenni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Vakondgyar
üzenetére
Fn+funkcióbillentyűvel a wifi bekapcsolást?

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Hát azt azért nem.
Sikerült letölteni? Mert akkor törlöm a tárhelyről. Kell a hely 
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
kgergely23:GPU-Z-vel szoktam megnézni. De azt hiszem lehet a fraps-al, aida64-el, stb.
-
V.Stryker
nagyúr
No, toltam egy kis Mass Effektet a géppel. Max felbontáson simán megy, V-sync-el, minden sz@rral. Mondjuk nem mai játék, de akkor jó. A proci 65-70 fok körülire melegszik, a vga olya n 60-ra. Nem tartom soknak, mondjuk hűtőpadon. A bill baloldali felső része, ahol a proci is van, azért az elég meleg, de nem zavaró.

Nem tudom kinél hogy viselkedik normál netezés közben, de nálam olyan 47-48 fok.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Ha hazaértem, akkor este feltöltöm neked ugyanígy, mint a mait.
kgergely23 : Alapból igen, de ott van még két fül, ott a másodikon már a 86 mega körülit. Ez a másfél megás is jó, csak annyi hogy telepítés közben tölti le a drivert.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Gyorsan megelőlegeztem a dolgot.
Itt a link, becsomiztam a broadcom és a vga-chipset drivert, amit a gyári progival én lementettem a gépről. A mostaniakat uninstalláld és utána tedd fel ezeket. Majd után fogja normálisan fogadni az amd oldaláról letölthetőt is.De hogy tiszta legyen, nekem TK81-465 típus van, ennek a driverét osztom meg. Phenom II X4 + HD6650M.
Sok sikert.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Mondtam, én a gyári mentés progival a drivereket és a szoftvereket kiírtam dvd-re, egyedül 4 lemezt nem akartam az egész rendszernek beáldozni.
Hozz egy négy gigás pendrive-ot és áttolom neked a dvd anyagát.kgergely23: De nem ám. Gondolom nem akarod,hogy egybe legyen az egész 640gb vagy mit tudom én mennyi, hanem leválasztanál 100 gigát a windowsnak, a többi pedig tárhely lenne? Ha így van, akkor no para. Csinálj elsőre egy töredezettség menteseítést. Majd a Sajátgépen jobb klikk, ott van hogy Kezelés. Megjelenik egy ablak, azon baloldalt kiválasztod,hogy Lemezkezelés. megjelennek a partíciók, rejtett partíciók. Fogod a C: -t, jobb klikk, kötet zsugorítása. Elhúzod a csuszkát, amekkorára akarod. Majd fent frissítés. Ekkor menj a dvd-re jobb klikk-el, itt a meghajtó betűjelét tedd át D-ről, E -re. Majd ezután menj arra a még nem megformázott területtel, ami a C meghajtó zsugorítása után lett, erre jobb klikk, formázás, gyors formázás NTFS-re, betüjel D. Ennyi.

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
De ha neked csak a driverek kellenek, akkor azok egyrészt fent vannak a a packard bell honlapján, másrészt, a drivereket én kiírtam.

kgergely23: Ha újrapartícionálod és közben azt is lezúzod, akkor igen, annak is kampec. De ha szét akarod szedni a vinyót, azért nem feltétlenül kell az is törölni, sőt újratelepíteni sem.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Természetesen megvan, de már igényre szabva, beállítva. Viszont ott a recovery partíció, ha nem zúztad le, akkor te is vissza tudod tenni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
HellGreg
üzenetére
Ati Radeon HD6650M - nekem Phenom II X4+Ati HD6650M konfigom van.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ
üzenetére
Én ezt tettem fel. Nálam tökéletesen működik.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Csak bejelentkeznék, hogy tagja lettem a "klubbnak". Belépőkártyám egy TK81-SB-465HG típusú szerkezet. Meglehetősen elégedett vagyok vele. Főleg, hogy rögtön első nap beleraktam egy SSD-t és azzal használva veri az asztali gépem is.
Anyagra, összerakásra nekem nagyon tetszik. Egyedül ez az egy hangszórós dolog volt furcsa. Pozitívan csalódtam az akkuban is ilyen hardver mellett, mert SSD-vel nálam 3 órát kibír. Fain. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Star Wars rajongók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)