Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
intel szerint az enyém 1.7, viszont elkezdtem parázni az SNDStől, vagyis a Sudden Northwood Death Syndrome-tól. Googleben rengeteg helyen írnak róla és valszeg van valóságalapja.
A lényeg az hogy mivel a 0.13um eléggé szűkös, egy idő múlva valamiért (nem kéne így lennie, de így van) magas feszültség hatására (az intel szerint ez 1.75V) megbomlik a fémrácsszerkezet és ez a processzor életét brutál módon megrövidíti, méghozzá egyik napról a másikra, hiába 50 fokos a proci maxon...
Először úgy tűnik, a windows kezd tönkremenni és egyik nap az ember majd nem tudja elindítani a gépet, mert a procinak annyi.
Namost tegnap elértem egy hihetetlenül jó performanszot a gépemmel, 3.6-on ment, 1.675V segítségével (érdekes volt amikor terheltem a prime95ökkel akkor lement 1.6V-ra...
). Iszonyatosan örültem mert abszolút észrevehető mérföldkő vmiért ez a 3.6, ez alatt ekkora teljesítménynövekedést nem észleltem még. 
Kijátszottam magam, mindent kipróbáltam: a sokbotos stratégiaitól a most wanteden át az oblivionig és hihetetlen jól ment minden, mondom, mint eddig soha...
Aztán amikor a prime95öket elindítottam 10 perc múlva restart...
Na ha valaki szakmai téren és okosan tud erről az egészről valamit akkor várom hozzászólását!
Bár ahogy láttam ebben a topikban meg se volt említve még az SNDS...ezért szeretném felhívni a northwoodosok figyelmét erre a jelenségre...
a tegnapi restart adatai
northwood 3@3.6 ~1.675V
FSB: DRAM 3:2 (240:160)
zalman CNPS9500 LED és 53 fok 100%on
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Iszonyatosan örültem mert abszolút észrevehető mérföldkő vmiért ez a 3.6, ez alatt ekkora teljesítménynövekedést nem észleltem még.