Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Intel szerint az enyém 1.7
Nemhiszem.
Amik vannak, max 1.525v feszt ír nekik /az 1.7 vol qrva sok, főleg alapfesznek/
Nemtod a tied milyen steppinges???
Egyébként itt van egy, amihez alap 1.525v-ot ír: [link]
A jelenségből, énis a tápra gyanakodnék, mert míg a game-k nem bizti, hogy 100-ra terhelik a procit, a prime elvileg igen.
Tehát vagy a tápból fogy ki a szufla, vagy a proci már nem bírja, csak alacsonyabb terhelésnél még ez nem jelentkezik. -
domi007
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Hi,
Nem toom, hogy jó-e az ötletem, majd azu okosak megmondják:
Szerintem ha a proci terhelésekor vissaesik a core által kapott fesz, akkor az csak táp lehet. Eddig bírta valszeg a táp. Na,most, ugye a folyomatos prime95-ös terhelés valszeg nagyon lenyomta a tápot, és ezért halt meg a rendszer.
b., lehet, hogy annyira lement a folyamatos terhelés alatt a fesz, hogy a cpu nem bírta az alacsony feszen megtartani a magasabb órajelet, ergo volt egy kis ingás, ami egy windowsnak bőven elég a restarthoz.
Na, ez a heylzet nálad szerintem.
Én nem vagyok szakértő, amit tudok, azt tesó+internet által tudom, de szerintem valszeg ez a baj.
Remélem segítettem!
u.i.: ha annyira félsz a snds-től, akkor próbáld meg alapfeszen, vagy a lehető legkisebb emeléssel tartani ezt a performanszot. nem mondom, hogy alapfeszen nyomnia kellene a 3,6-ot, de jóval kisebb emeléssel nem megoldható a probléma?
Én eddig ugyan nem halottam erről a jelenségről, dea magyarázatod alapján reálisnak tartom a létezését, habár magyar oldalakon nem nagyon volt szó ilyenről(amiket én láttam, azokon)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest