Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, egyenlőre ez az egy módja van a vista crack-elésére.
A stab teszt már bennem is megfordult, de még nem volt rá lehetőségem. De pl C&C3-at nyomtam, és 4 órán át simán ment. Nemtudom, hogy az a gépigényesebb játékok közé tartozik-e?
Aham, bocs, azt nem figyeltem, hogy az más fajta proc.
Különben egy Prescott-os proc mennyit fogyaszt kb? mert csak hődisszipációs értéket találtam wattban.
[Szerkesztve] -
na akkor megpróbálom értelmesebben.
A vista betöltődése elött elindul valami bios emulátor. Ilyenek a mostani vista crackok.
Elindulással meg annyi, hogy a bios emulátor, megáll egy ponton ahol nem hajlandó tovább menni, majd reset, és akkor már nincs gond. Legalábbis a 3,85Ghz-es frekin. 4Ghz-en már többszöri reset után indul csak el
Így remlem már érthetőbb. -
hi all!
Van valakinek húzott P4 541-el és Vistával tapasztalata?
Nekem azt csinálja, ha meghúzom a procit 3,2ről 3,85Ghz-re a bios emulátor mindig meghal, és csak 2 indításra indul el. De akkor mindig. A 4Ghz-re húzom, akkor csak kb 5. indulásra indul el. Viszon tutánna minden megy stabilan. Vagy ez csak a látszat, és ezek már a stabiltalalnság első jelei? -
hi all!
megmondaná valaki, hogy mekkora az alapfesz egy ilyen P4 541 90nm LGA775 G1 procinak? Mert egy DFI lapba van benne, és az állítólag alapból a memónak és a procinak is emelt feszt ad.
Köszi -
Szisztok!
Akkor most egy konkrétabb kérdéssel álnék elő, mint elösször
A jelenség az, hogy a 3,2-es procimat felhúztam 3,6-ra úgy hogy az FSB-t megnöveltem 225-re.
A problémám az, hogy az Everestbe mikor nézem pl a CPUID-ban a szorzó hol az alap 16x-os, hol 14x-es... folyton ugrál (Mintha terhetség függően dinamikusan változna). Ez csak az Everest hülyesége lenne, vagy ez valóban így van? -
Sziasztok!
Általános hüly kérdésem lenne.
Egy 3,2 P4-et kb meddig lehet húzni? Hűtés megoldott!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- VGA kibeszélő offtopik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Metal topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi. Akkor szép villanyszámla lezs. mondjuk télen nem lesz mellette viszont gázszámla