Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
ha beállitod 24re akkor elvileg.. 2,4es lesz a proci de sztem ha ujrainditod nem fog elindulni mivel szorzózáras... inkább azt hagyd annyi amennyin van... bár probálkozni lehet akkor kihuzod a tápkábelt áramtalanitod... nyomkodod ki be kicsit
ha ugy sem indul akkor vagy a CMOSt zárod rövidre vagy kikapod az alaplapi elemet..! Ha alá be tudsz irni számot akor probálkoz elöször 105el majd 110el stb de fent zet már sokan leirták.. aztán meglátod mire mész.. ha szerencséd van 133on el fog indulni.... és akkor az AGP/PCI frekivel sem lesz bajod...!Nem olyan bonyolult ez ha elindul.... inkább olyat keress h Front Side Bus , Cpu Clock vagy FSB vagy ilyesmi az AGP 4x8x az független az lehet bármi minnél nagyobb... mert teljesen mind1 -
#TOTTI
őstag
-
#TOTTI
őstag
A kérdés hogy miért szeretnéd tuningolni... mit szeretnél elérni azzal a néhány MHz plusszal!? Igazából az irodai munkán és persze régebbi játékokon kivül már nem sok mindenra használható a processzor.. tuningolva sem... Ha nem játszani szeretnél teljesen felesleges... pluszt mindenképpen ki lehet hozni belöle de sztem nem érdemes.. hütöt pedig nem érdemes rá venned mert annak árából már egy erösebb procit tudsz venni...! Sajat véleményem... ha pedig csak kiváncsi vagy hogy mit lehet belöle kihozni lehet probálkozni de teljesitménybeli eredménye nem nagyon lesz..!
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok most regisztráltam a prohardverre de az nem azt jelenti h valoban újonc vagyok!
Új alaplapomban Gigabyte G33M-S2 tulhajtottam egy 630as p4et az EIST kihasználásával 4 GHz fölé mentem számszerint 4158Mhz igaz a ramok lassabbak lettek de legalább szinkronban vannak! Képeket is fogok feltenni ha rájövök hogyan kell meg ha annál a gépemnél leszek..! Eddigi eredményem a 4200X2 @11*239 ASUS M2N-E és p4 641@16*241 AB9 Proban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Path of Exile 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha ugy sem indul akkor vagy a CMOSt zárod rövidre vagy kikapod az alaplapi elemet..! Ha alá be tudsz irni számot akor probálkoz elöször 105el majd 110el stb de fent zet már sokan leirták.. aztán meglátod mire mész.. ha szerencséd van 133on el fog indulni.... és akkor az AGP/PCI frekivel sem lesz bajod...!Nem olyan bonyolult ez ha elindul.... inkább olyat keress h Front Side Bus , Cpu Clock vagy FSB vagy ilyesmi az AGP 4x8x az független az lehet bármi minnél nagyobb... mert teljesen mind1