Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Próbáld már meg 1 hsz.-ba összeszedni a gondolataidat.
Olvasd el az 1.hsz-ást (legalábbis az első felét)
Kicsit érthetőbben, pontosabban is írhatnál, mert elég nehéz megfejteni, hogy mit is akarsz.
Tehát nem FPS-t emeltél, hanem FSB-t!!!!
Mint írtad is, a biosból ezt tudtad emelni, tehát nem kell hozzá semmilyen program.
A ram:FSB osztót az AUTO SPD menü alatt tudod majd valószínűleg állítani --> állítsd manual-ra vagy valami hasonlóra!
''meg vmi time'' --> ez valószínűleg a memória időzítésekkel kapcsolatos menü, ezt hagyhatod auto módban.
Sajnos nem ismerem a lapod biosát, így nemtom, hogy melyik funkció pontosan hol is van!!!
AGP/PCI fixálás fontos lenne, végülis kis mértékű tuningnál nem sok a jelentőssége.
Illetve kicsit zavaros amiket írsz:
1,Olvastam a hozászólásokat én is megtaláltam ahol állítani kell az FPS-t.
de nekem nem enged rámenni.
kék színű.
2,Vkis egítsen,én felhúztam az FPS-t eyg programmal az celeron 1800-as procit 2100-ra húztam
Akkor most tudod húzni vagy nem???
Az, hogy a VGA-t ki tudd hajtani, elsősorban a proci feladata!!!!
Persze ha veszel 512 ramot a meglévő 256 mellé, az csak pozitív változást okozhat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest