- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
Végül is mindegy miért szeretne, mondjuk érzi h picit gyenge a számára és az esetleges váltásig szeretne többet kihozni belőle. Miért ne lenne teljesítménybeli előnye? Pl már 10% tuning is érezhető, sőt a kisebb is. Ez pedig a saját véleményem, természetesen elfogadom a tied is.
Saját példán tanultam meg, h igenis sokat jelenthet egy kisebb tuning is. Pl. a C&C3 TW simán megy egy ezres celeronon egy gef 4 ti4200 társaságában, holott hivatalosan p4 2 GHz lenne a min. Igaz ez nem minden esetben van így, ezt is tudom, kipróbáltam, de egy próbát megérhet. Legújabb észrevétel, nekem a Colin Dirt megy, pedig a 6600GT-t nem is támogatja, haveromnak meg nem (neki is 66GT-je volt, viszont neki még az új X19 Pro-ján sem megy).
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest