Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prego
senior tag
Próbálta már valaki a Pentium procikat kikapcsolt HyperThreadinggel? Eddig azt tapasztaltam, hogy A2,8GHz Celeron D-vel több pontot értem el 3DMarkban, mint a 3,2GHz P4-el, ami azért furcsán hangzik (csak procicserém volt). Van egy elméletem, csak lusta vagyok kipróbálni.
Az elméletem szerint, a HTs Pentiumok úgy működnek, hogy 1 darab cache memória van, azt ugye a rendszerbusz összeköti a 2 feldolgozó egységgel. Szerintem bekapcsolt HT-nél a 800MHz FSB kettéosztódik a két feldolgozóegység között, így két darab 400MHZ FSB-nk van. Ezért érthető lenne, hogy a Celeron 533MHz-e miért teljesít több pontot.
A kétmagos prociknál minden mag külön Cache memóriával és ezért külön rendszerbusszal rendelkezik, így 2x800 (vagy több) van.
Vélemény?
U.I.: [link]
Legalul vagyok a 4x AGPsek előtt valamivel
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gumi és felni topik
- Foxpost
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi