Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mycso
    veterán

Mycso, találkoztál már azzal a jelenséggel, hogy futtatod egy adott órajelen a 3D Mark valamelyik változatát. A processzor telejsítette az összes számítaási tesztet, egybe sem bukott bele, de: amint elindul a 3D mark, azt veszem észre, tehát már induklásnál, hogy az FPS 10-el is kevsebb, mint mondjuk alacsonyabb órajelen..::F Ilyenkor mi a helyzet? Hibázik a processzor? Mert 1 perc alatt még nem melegedhetett túl és a 3D mark amúgy sem csinál 100%-os terheltséget.

Ilyen volt már nekem is /3dm'2006-nál/, de ott a procim kezdett el hibázgatni.
    Bár hőmérsékletét közben nem néztem, de valószínűleg túlmelegedett.

Vagy csak simán ''túlvan húzva'' és elkezd hibázni, kihagy 1-2 dolgot. /esetleg nemkap elég feszt, vagy a túl magas FSB-t nembírja követni a lap vagy valamelyik alkatrész, stb./

Hűtésnek egyébként én valami olcsó, komplett vizes cuccot javasolnék: pl: giga 3d galaxy /használtan már 15körül hozzá lehet jutni/ vagy TT Bigwater SE /ezeket olyan 11k körül meglehet venni --> bár ezt annyira nem ismerem/
    Legalábbis én valami ilyesmit vennék tuti nem adnék ki 10-12k-t egy ''normálisabb'' léghűtésért.

Új hozzászólás Aktív témák