Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Az EIST-et a lapom nem támogatja, legalábbis nem vettem észre a Power opciók alatt, hogy lenne ilyen beállítási lehetőség. A túlhúzásnál van ilyen opció, ez az MSI D.O.T módja, amikor 3D-s alkalmazásoknál megnövelia processzor órajelét annyival, amennyire beállították, utána pedig visszacsökkenti 2D-s módban.
A processzor, specifikációja szerint támogatja ezt a módot:
[link]
De csak a 9xx-es széria lapjaiban van EIST úgy tudom. A RAm 413MHZ-en ment, legalábbis a Bios ezt írta ki, amikor 248-as volt az FSB.
Egy másik számomra fura dolog. A ramokat nem 5:4-re, hanem 3:2-re osztottam vissza, így a tesztek 250-es FSB mellett is lefutnak (3.75GHZ), de elszörnyedve vettem észre, hogy a Bios automatikusan megnövelte az AGP sín feszültségét 1.5Voltról 1.7-re. Gyorsan visszavettem, de akkor egy teszt sem futott le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Óra topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest