- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
namenlos #9343 üzenetére
Ez a 600k a Prémium +-nál van ha jól emlékszem, ott viszont azt mondták, hogy a 3 dolgot úgy kérhetem, ha az 1100 Ft-ot fizetem havonta és a 100k helyett 200k az utalás ingyen.
@ #9344 GabN73 : tudom sajnos.
Mindegy, azt választom amit itt ajánlottatok, az jobban tetszik, nem pörgetem tovább a témát.
Köszi mindenkinek.
-
namenlos
tag
Ha be van állítva a munkáltatód, akkor az alábbi hirdetményekben található kedvezményeket lehet elérni. Nekem pl. díjmentes a szlavezetés és a direkt, ill. havonta 100 ezer forintig ingyenesen utalhatok. Plusz ha megvan az évi 600 ezres forgalom, akkor a kártya is - amit nem nehéz teljesíteni, ha alapvetően kártyával vásárolsz.
OTP Munkavállalói ajánlat: [link]
-
Winne
nagyúr
Multinál, de csak hangzatos, elég fing az ajánlat, jelenleg úgy áll, hogy valszeg megkötöm amit a fórumtársak ajánlottak, mert a gyémánttal sem jobb sem a bázis, sem a prémium plusz a maga választható 3 elengedett díjával. Az mondjuk maga vicces, hogy fizessek 1100-at havonta és akkor legalább 200k ingyen utalok. rotfl.
KP-t nem veszek fel, olyan díjak elengedésével meg nem vagyok előrébb, ami 164 Ft és pl arra vonatkozik, hogy az ügyintézésnek nincs díja, de ami benne foglaltatik pl utalás díja, csoportos stb az ugyanúgy fizetős. Nagyon csalódást keltő eddig sajnos az OTP ezen része, nem gondoltam, hogy csak ilyen csomagjaik vannak. Feleségem Erstés, nem kell extra magas fizu a csomagjához, de minden ingyen van benne, én CIB-es vagyok, 4k kb per év és ingyen van benne az utalás, csoportos, push üzeneteket küld, tehát nem kell sms, stb.
-
GabN73
addikt
válasz
MasterMark #9329 üzenetére
Egyelőre fiókban lehet.
vnorbi
Ja, hogy ez. Engem sose zavart, mondhatni hozzászoktam, igaz én nem nézem naponta...Winne
Hol dolgozol hogy gyémántot akarsz? -
Winne
nagyúr
Megkérdeztem chaten, valóban engedik.
-
Az csak ajánlás szerintem is. A 35 év annyiból számít, hogy a kedvezményhez mennyi jövedelem kell.
"A kedvezményes számlavezetési díj feltétele: A havi vizsgálatot megelőző 4 hónapból (havi zárlati napot megelőző negyedik hónap 16-a és a havi zárlati napot megelőző 15-e között) legalább 2 hónapban havonta (a) a mindenkori minimálbérnek megfelelő jövedelem Smart főszámlára és/vagy Smart Devizaszámlára (deviza vételi árfolyamon számítva) érkezése, amennyiben a számlatulajdonos még nem töltötte be a 35. életévét (b) 150.000 Ft összegű jövedelem Smart főszámlára és/vagy Smart Devizaszámlára (deviza vételi árfolyamon számítva) történő érkezése, amennyiben a számlatulajdonos betöltötte a 35. életévét. Amennyiben nem teljesülnek a kedvezményes számlavezetéshez szükséges feltételek, akkor a normál számlavezetési díj kerül felszámításra." -
Winne
nagyúr
válasz
MasterMark #9332 üzenetére
SMART
18-35 év közöttieknek
használati szokásokhoz igazítható számlacsomag elsősorban online ügyintézéshez -
Winne
nagyúr
válasz
Peter.70 #9323 üzenetére
35 év felett vagyok, így ez nem jó.
Munkavállalói gyémánt ajánlatot tudok érvényesíttetni, de az ügyintéző adott egy prospektust, hogy csak a Bázis csomagot kérhetem, de a neten meg nem ezt látom. Ilyenek vannak benne, hogy ha a kártyámmal nem vásárolok 600k értékben, akkor 9k az éves díja csak a kártyának? Wat?
Nagyon csalódott vagyok, nem gondoltam, hogy az OTP ekkora visszalépés lesz, de valamelyiket választanom kell.
Az utalás lehetne ingyen, meg a számlavezetési díj, esetleg a csoportos, többit nem is használom talán. Ilyen van?
-
vnorbi
aktív tag
A hitelkártya rendszer minden este olyan két-három órára elérhetetlen az OTPdirektből (nem néha karbantartáskor, hanem tényleg minden este ez van olyan 9 óra körül). Nem lehet számlatörténetet nézni, nem lehet egyenleget lekérdezni, semmit. Évek óta ez van. Valószínűleg ebben az időben könyvelik le az aznapi tranzakciókat rendesen. És amikor visszajön, akkor egy rövid időre inkonzisztens állapotot mutat, gyakran látni olyat, hogy a terhelések már le vannak vonva az egyenlegből, a jóváírások meg nincsenek hozzáadva, de a számlatörténetben ott vannak. Így simán mutat olyat, hogy túlhívott állapotban van a számla, aztán másnapra megjavul.
A SmartBankban meg néhány hónapja elrontották a pénz kijelzését. A többi számlatípusnál a számlatörténet ki tudja írni, hogy "Ft", hitelkártyánál már csak "F" van. És nem veszik észre
-
GabN73
addikt
válasz
mecsek20 #9327 üzenetére
Mit takar a hitelkártya rendszer?
Nekem kvázi nem nagyon van vele bajom, néha van karbantartás, leállás, de jellemzően nálam kevesebbszer mint más bankoknál.
Számlakört lehet érdemes lenne megnézned...Új netbank eddig oldal és hirdetmény szerint fizetős lesz áprilistól.
-
mecsek20
tag
válasz
viktorhu #9326 üzenetére
Hiába reszelgetik a mobil appot, ha a háttér rendszer ugyanolyan sz@r.. hitelkártya rendszer szinte minden este elérhetetlen, van hogy nappal is, egy elvileg megszüntetett számlám adatai is làtszanak stb. Push üzenet az egyetlen előnye, ami általában időben megjön az sms-el ellentétben
-
viktorhu
veterán
válasz
mecsek20 #9325 üzenetére
Épp most nem tudtam a gépjárműadóhoz rendszeres átutalást beállítani az új felületen (első április 15, utána minden szeptember és március 15), végül beadtam egyet áprilisra, egyet meg szeptemberre. A régiben ezek egyszerűek voltak. Ráadásul amikor a második utalást vittem be, azt nem engedte az előző adatainak a másolásával csinálni, ami szintén alap a régiben. Szerintem nagyon nincs ez még készen.
-
mecsek20
tag
arról lehet már tudni valamit, hogy az új internetbank áprilistól 500 ft lesz havonta, vagy hosszabbítják az ingyenességet? mert annyit nem ér...
-
Peter.70
addikt
[Smart számla csomag] én ezt ajánlanám, ha nincsenek speciális igényeid
Az utalás internetes felületen 0,2%
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Úgy hozta az élet, hogy át kell mennem az OTP-hez a folyószámlámmal és elkezdtem olvasgatni a feltételeit. Létezik az, hogy itt lényegében mindenért fizetni kell? Egy alap, nem dolgozói CIB-es csomagom van, ami éves 4000 Ft sincs, de minden ingyen van benne, utalás, csoportos ami fontosabb, itt meg azt látom, hogy ha magas a fizuja az embernek, akkor is csak választhat kedvezmények közül, mint pl utalás 200k per hónap maxig, évi 600k kártyával fizetés és ilyen marhaságok. Én nem veszek észre valamit, vagy itt esélyem sincs egy a CIB-esemhez hasonló csomaghoz?
-
Hosssszu
őstag
válasz
MasterMark #9319 üzenetére
Nem láttam erre vonatkozó részt. Viszont ha jól értelmeztem akkor évente csak egy lopás/törés/akksi púposodás van az árban.
Kicsit zavaros, de hát a posta is ilyen. (Ő a partner ebben a dologban.) -
Hosssszu
őstag
válasz
MasterMark #9316 üzenetére
Megnéztem a Simple alkalmazásban.
Anélkül hogy készüléket választottam volna (nem akarok most biztosítást kötni).
Alap csomag 10800Ft/év, vagy 900Ft/hó.
Extra csomag 14400Ft/év, vagy 1200Ft/hó.
Viszont minden esetben ha javítás történik 7500Ft az önrész. Egyébként azt írja hogy futár viszi-hozza a készüléket háztól-házig. -
Soulfly842
addikt
válasz
MasterMark #9316 üzenetére
Én is hiányoltam ezt az adatot, de az alkalmazás biztosan virítja.
A hivatalos kapcsolódó oldalon sincs ár. Csak annyit ír, hogy akár egyösszegben, vagy részletben is lehet fizetni.
Gondolom, hogy - mint minden mobilszolgáltatónál - itt is megszabja sávosan a készülékbiztosítás árát, hogy milyen listaár szerinti árkategóriába esik.
Továbbá értelemszerűen az is befolyásolhatja az árat, hogy alap, vagy extra csomagot kér az ember (utóbbi lopással is bővíti a kört).
-
MasterMark
titán
válasz
Soulfly842 #9315 üzenetére
De mennyibe kerül?
-
DeathAdder
veterán
Ha ATM-en akarok pénzt befizetni a saját számlámra az jár valami plusz költséggel, illetve felső limittel?
Tehát mondjuk 2m - t be tudok tenni ATM-be vagy nem ajánlott?
Nemrég tudtam meg hogy létezik ilyen, korábban volt egykét alkalom még a járvány előtt hogy befizettem kp-t, akkor a bankfiókba bementem, és az nem járt semmilyen plusz költséggel, hogy befizessek egy otp számlára pénzt.
2016-ban kötött net számlacsomagom van, ha ez információ számít valamit
-
Madwe
nagyúr
Tegnap óta nem küld smseket az otp vásárlásoknál, központi hiba van s másnál is jelentkezett ez a gond vagy csak én vagyok ilyen szerencsés
?
-
Peter.70
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9305 üzenetére
Szerintem hívd fel az otp-t és Ők meg mondják
-
Mr.Csizmás
titán
otp bezárás kérdés:
adott XY legjobb barátom, aki a hanyatló nyugaton dolgozik több ezer km-re. van itthon egy folyószámlája az otp-nél, hogy tudja bezáratni? akár velem, meghatalmazás útján, mert bizalmasa vagyok. -
Grande Ale
őstag
válasz
Grande Ale #9302 üzenetére
Tárgytalan, én voltam a béna, bocsi...
-
Grande Ale
őstag
Gondoltam hozzáadom az OTP számlát a recash- hez a feleségemnek, nálam egy két hete sikerült. A banki jóváhagyásnal elakad, a banki rendszer jelenleg nem működik, vagy valami ilyesmit itt már két napja. Mi lehet a hiba? Ki tudná valaki próbálni, hogy nála megy-e?
-
luciferk
senior tag
Nekem mobílon is van működő smartbank és az új otp bank app regisztácíóm is. Ha kártyás tranzakcióm volt, a smatbankba belépve nincs hitelesítésre várakozó tranzakció de az új otp bankba belépve viszont megjelenik a hitelesítésre váró tranzakció és a hitelesítés sikeres is. Érdekes mert a smartbank még teljes funkcionalítással működik míg az új otpbank app még fejlesztési stádiumban van pl a csoportos beszedés kezelési funkció sem található. Úgy néz ki, hogy a smartbankot szép finoman kivezetik és szép lassan a helyébe lép az új otpbank app.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Villanyszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest