Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adamssss #8849 üzenetére
A telekód nem egyenlő vele (bár ugyanúgy háromjegyű szám), ezt pl. SmartBank appban tudod beállítani a Bankkártyák menüpontban, ahol limiteket is vagy a letiltást.
Amíg ez nincs, addig nem tudod online használni a kártyád, utána viszont nem feltétlen lesz rá szükség, mert az appban lehet jóváhagyni a kártyás tranzakciókat.
Leírás -
-
Sziasztok!
OTP-nél vagyok és Visa classic kártyám van. Eddig minden netes fizetés simán ment. Tegnap sikertelen volt a zoom ahol pedig megvannak adva a kártyám adatai és eddig ment, ma nem megy a Revolut, és egy digi számlát is elutasít. QR kóddal sem megy... Van valami központi hiba?Köszi
-
Ma próbáltam Generali biztosítást fizetni, simple oldalra rakott, a normál kártyabeírós buli nem működött (van OTP direk szerződés, appom is, kártyára beállított telekód) de csak egy sikertelen üzenetet dobott. Szerencsére a simple-el lehet QR kóddal fizetni, ezzel már 2x sikerült menteni a menthetőt ilyen esetben.
De pl. 1 hete az MVM gázszámla nekem is csak átutalással ment át, ami kész szégyen mind az MVM-re mind az OTP-re nézve. Az utalás ráadásul nekem többletköltség. -
dptrsk
addikt
válasz
MasterMark #8840 üzenetére
Naptári napra vonatkozik, nem 24 órás díj a megnevezése.
-
raziel01
veterán
válasz
MasterMark #8840 üzenetére
Biztos, hogy naptári nap. Ugy a logikus.
-
MasterMark
titán
Azt valaki tudja, hogy smart csomagnál a bankfiókban intézés díja per nap, az 24 óra, vagy az adott naptári napra vonatkozik?
-
lukgab
tag
Sziasztok.
Asszony szeretne Michael Kors Gen 5 órát venni az iPhone 11 telefon mellé úgy hogy nincs apple watch órája. Érdeklődnék, hogy be lehet-e azt állítani az Android Wear appban az OTP -s bankkártyát vagy az apple vagy bármi nem fogja engedni és így az órával nem fogjuk tudni úgy használni az OTP-s bankkártyát, mintha azt tennénk azt APPLE WATCH-ban?
+info: Jelen pillanatban használva van az OTP s kártya az iPhoneban.
Thx
-
citkar
addikt
Üdv!
Jelenleg az OTP kártyás online fizetéseim applikációból hagyom jóvá. Működik is. A biztonság kedvéért beállítottam egy telekódot, hogy azzal + SMS-sel is jóváhagyhassak fizetést. Az a kérdésem, hogy ha nem applikációval szeretnék jóváhagyni egy fizetést, hanem az SMS + telekód párossal mit kell tennem? Gondolok itt arra, ha valamiért nem működik az alkalmazás, bedöglik a telefon és a SIM-et butatelóba tudtam átrakni, vagy az új telón még időbe telik míg aktiválódik az alkalmazás (ha költözésnél van időkorlát).
-
GabN73
addikt
válasz
Grande Ale #8831 üzenetére
Akkor ügyfélszolgálat, megnézik hogy miért nem ment át.
-
GabN73
addikt
válasz
Grande Ale #8819 üzenetére
Teljesulesi limit. Lehet a megbízást 15ezere adtad meg limitálva, de a tél miatt 16 lenne pont a számla. Csekkold le, sok embernél probléma, mert elfelejtik.
-
jozsi252
veterán
Felhívtam az OTP-t. Központi hibáról volt szó amit 8 óra után picivel elhárítottak. Csináltam egy próba vásárlást de nálam még mindig szar. Mondta az ügyfélszolgálatos hogy a kártyámat ideiglenesen letiltják, holnap telefonáljak újra. Utánanéznek a legutóbbi tranzakciónak.
De akkor ezek szerint még mindig nem sikerült elhárítani a hibát. -
namenlos
tag
Nekem tegnap mind a Telenor/Barion, mind az MVM/Cib gond nélkül működött, jött a jóváhagyás kérés az appban.
-
geckowize
őstag
válasz
mackoteso #8822 üzenetére
Elmehetnek a jó &@{}<;>-ba!
Én is a Telenor számlámat akartam kifizetni, erre a jóváhagyásra váró tranzakciók között ezek jelentek meg a telenor számla helyett (!!!):
Szerencsejáték Zrt. 500 Ft
Union Biztosító 19000 Ft (kb)
Szerencsejáték Zrt. 6000 FtNéha előjött a Telenor Szla is a megfelelő összeggel, viszont ahányszor rányomtam és elindult a jóváhagyás a sok töltögetéssel a SmartBank appban, annyiszor szarta össze magát a Barion rendszere és a végén meghiúsult...
Azt gondoltam egyébként, hogy a Bariont hackelték meg, és hivatalosnak tűnő szolgáltatóneveket megadva akartak scammelni, úgyhogy ki is töröltem a fiókom, úgy, hogy bár eddig nem volt rájuk panaszom...
-
mackoteso
csendes tag
válasz
jozsi252 #8820 üzenetére
Nekem is ez volt most. Telenor számlát fizetnék be de nem megy. 5/5 próbálkozásra az oto alkalmazásban jóváhagyás felugrik de sem az összeg sem a név nem stimmelt.. Hatodik próbálkozásra eltalálta az összeget meg a telenort is, jóváhagytam.. A barion oldalon mdg kb 10percig semmi aztán kiírta hogy sikertelen. Tök jó ez az új azonosítás..
-
Keem1
veterán
Simán lehet, de ezt nekem honnan kéne tudnom? Én az ügyfél vagyok, akinél kb 10 fizetésből kb 3 sikertelen volt.
Engem az hol vigasztal, hogy már elhalasztották, lehet nem is a banknál van, satöbbi.
Frusztrál hogy nem tudok fizetni, holott azelőtt ezzel semmi gond nem volt.
Ja, és az is fura, hogy Revolut 10/10. Ott még egyik webshop/szolgáltató/kajafutár nem problámázott és az egyenlegfeltöltés (ami szintén kártyás vásárlás) is 10/10.Próbálnám én megérteni, de nem megy.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Nálatok minden okés a Smart Bank alkalmazással? Nálam olyan tranzakciók jelentek meg a legutóbbi fél órába amihez közöm nem volt, illetve aminek pedig meg kellett volna jelennie amit valójában én vettem volna az meg nem jelent meg.
-
GabN73
addikt
válasz
Grande Ale #8814 üzenetére
Nincs rajta limit?
-
dptrsk
addikt
Ezt a bevezetést egyszer már halasztották.
Nem ismerem a pontos folyamatot, DE:
Lehet pont a Teletál töketlen és nem épített be valami válasz funkciót a rendszerébe, ezért mikor átirányítanak a bankodhoz hogy jóváhagyd, s a teletál oldala kap egy infot, hogy a sikerességi válasz nem a cib.hutól, hanem az otp.hutól jön, akkor nem számít erre és bontja a kapcsolatot a cib.huval, ami emiatt meghiusult tranzakciot eredményez.Ha az ügyfelek lépnek és otthagyják xy szolgáltatót mert nem tart lépést a trendekkel, akkor hamar lesz megoldás...
2021.01.01. óta 20-30 közötti sikeres online tranzakción vagyok túl, hiba nélkül.
-
Keem1
veterán
Gyerekek, kezd bennem felmenni a pumpa. A Teletál (CIB-en keresztüli) fizetésénél a banki oldal kiírta, hogy átirányítás a számlavezető bankhoz, majd abban a pillanatban, mikor feljött a push értesítés a tranzakció jóváhagyására (de tényleg, pontosan abban a pillanatban) a CIB felülete kiírta, hogy a tranzakció meghiúsult.
Holnap reggel kelhetek korán, hogy a kajámat kp-val kifizessem a bankok töketlenkedése miatt
De jó, legyen, akkor mondják azt, bocs srácok, nem vagyunk erre még felkészülve, elqrtuk, nem kicsit, nagyon, akkor x ideig felfüggesztjük ezt az egészet, de nem megyünk az ügyfeleink idegeire.
Valamit jó lenne csinálni, mert a létező webshopok/elfogadóhelyek + bankok összes lehetséges permutációja szerint más-más a viselkedés. Van ahol sikerül fizetni, van ahol nem. Tisztára mint a szerencsejáték.
-
ates2
senior tag
válasz
Grande Ale #8814 üzenetére
Szerintem MVM nincs tisztába vele,hogy a fizetésnél valamit még bele kéne integrálni az oldalba. ügyfsz nő nekem azt mondta írjak mailt továbbítják IT-nak de már most tudja azt fogják válaszolni OTP-nél van a hiba
mondtam neki, nekem nem fontos kifizetni van 20 sikertelen fizetés mail-em én próbálkoztam hívtak őket nem tudják. végén elutaltam bankon át mert nincs türelmem velük foglalkozni..de kártyás fizetés nekem se ment ugye ott meg CIB felület van pláne érdekes.
Az,hogy a csoportos beszedés nem megy az fura. -
Grande Ale
őstag
Csoportos beszedessel fizetem a gázt. Ötödikén kellett volna levonják, semmi. Ma felhívtam az MVM-et, a rendszerben látszik, hogy próbálták, vissza lett utasítva. Azóta is próbálták már, ugyanez. Minden más csoportos beszedési sikeres volt, csak ez nem. Nyilván az OTP hibája, de akkor miért sikeres a többi? (Eon, Vodafone, Mezőföldvíz...) Mi ez esetben a teendő vajon? Érdemes a bankot felhívni? Ahogy olvasom, elég sok gond van másnál is. A feleségem az about you-n nem tudott fizetni...
-
zzola
titán
-
bzs73
őstag
Üdv!
Szoktam vásárolni külföldi oldalon, bár van hu oldala is, pl spartoo.hu, ahol a lényeg hogy lehet 3 részletre is vásárolni. Ügye ilyenkor vásárláskor kifizetem az első részletet kártyával, utána auton vonja a 2. és 3. részletet a bolt. Most ez januártól valamiért nem működik. Most üzent a bolt hogy sikertelen a foglalás, meg sms-t is kaptam. Se kártya nem változott,pénz is van rajta. Mi változott. Boltba tudok fizetni kártyával, ill utalás is megy. -
zzola
titán
Én nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy mindenhol a kereskedő sara lenne a használhatatlanság oka.
Ma pl. nem megy a vásárlás:
-Groupama biztosító
-Edigital
-BudmilEdigital-nál a Bariont választottam ki, OTP app a hitelesítés végén kiköpte, hogy a banki rendszer nem elérhető.
No komment. -
GabN73
addikt
Telekom: appból sikertelenre dobja, weboldalon átmegy a fizetés, MVM szintén.
De a bankra mutogatás az megy... :DDD -
TheProb
veterán
Új smartbank app másnak is azt írja, hogy outage van? (Android)
-
-
dptrsk
addikt
-
herdsman12
őstag
Pénteken Aliexpress fizetésnél találkoztam a tranzakció jóváhagyással.
Elsőre nem jött össsze, hiába ment a jóváhagyás, pár perc múlva még mindíg jóváhagyásra vár volt a kínai üzlet üzenete. Második jóváhagyás ok, szerencsére a pénzt csak egyszer vonták. -
Keem1
veterán
Nekem is az az érzésem, hogy úgy álltak hozzá, hogy "ejj, ráérünk arra még" Aztán december 30-án van kapkodás, hogy "hübm+ Józsi, hát holnaputántól már működnie kell".
Amúgy a kezdeti nehézségek ellenére, lekopogom (kopp-kopp) most két tranzakcióm is flottul ment. Meg is lepődtem, hogy a Smartbank már dobta fel a push üzenetet, hogy jóváhagyásra váró tranzakcióm van.
Nálam fenn van a régi és az új app is. Csak a régivel megy ez, vagy az újjal is?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- MSI Stealth 15M A11UEK 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest