Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
-
válasz
@rglaaf #6895 üzenetére
Na most látom, hogy a Battlefield 1 DLC-i nincsenek benne az Origin Accessben
Én abból indultam ki, hogy a Battlefield 4-nél viszont a DLC-i benne vannak az Accessben, mondom akkor ennél is úgy van, de ezek szerint nem: Does EA access include the dlc?
Írja is az egyik, hogy a Battlefield 4-nél a Premium Edition van a Vaultban az összes DLCvel, ennél meg másképp van ezek szerint. Fene sem érti ezt a logikát.
-
@rglaaf
veterán
Üdv
Ea accesel bf4 bf1 össze dlc játszható? -
Találtgyerek
veterán
Sziasztok!
Pár napig nem voltam gépnél. Ma játszani akartam kicsit egy játékkal.
A játék indításakor az Origin elkezdte frissíteni magát,de nem ezt írja ki."Ajaj, a telepítő hibát észlelt
origin_installer_error_lockedfile_description
Segítséget itt találsz:
https://download.dm.origin/live/OriginSetup.exe
Hibakódok
9:0"
A segítségre itt találsz oldalra rákattintva,nem jön be a weboldal.
Valakinek esetleg lenne ötlete,hogy mi lehet a baj? -
a2d2
addikt
válasz
hunvarlan #6884 üzenetére
Nekem feltörték az Ubisoft és az Origin fiókomat is. Nem emlékszem melyiknél volt, de egy roppant kedves magyar ügyfélszolgálatos hölgy vette fel a telefont este 8-kor! Meg is lepődtem rajta. Az Origin fiók esetében amúgy valamilyen white hacker lehetett mert csak annyit vettem észre hogy benne van kb 40-50 óra egy olyan játékban amit még csak fel sem telepítettem soha
Azóta mindenhol alapértelmezett a kétlépcsős azonosítás. -
válasz
hunvarlan #6881 üzenetére
Amit a a2d2 kolléga mondott.
Nekem a Playstation Network profilommal történt ugyanez, felhívtam őket és ha jól emlékszem, akkor Csehországból egy angolul beszélő nő vette a telefont. Elmondtam mi a szitu, ki vagyok és miért hívok, majd 5 perc alatt kaptam egy emailt, hogy visszaállították a fiókom a címre és hogy csináljak új jelszót, valamint azt tanácsolta, kapcsoljam be azonnal a kétlépcsős azonosítást. Így is tettem és azóta nem volt problémám.
-
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok olyan problémám van hogy valaki megváltoztatta az e-mail címemet valahogyan az originben és ma próbáltam belépni és nem tudtam. Az e-mail címemen látom hogy megváltoztatta valaki az e-mail címet és persze nem tudok belépni a saját accomra mert gondolom aki ellopta az megváltoztatta mit tehetek mert az ea -helpre megyek és rögtön azt kéri lépjek be és 12.14.-én vonná a premier accest is amit nem igazán szeretnék köszi előre is a segítséget!
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Egy hete próbálom lemondani a basic subomat, de mindig ebbe a hibaüzenetbe ütközök: "Whoops!An error occurred. Please try again later. [ref. #Error: httpRequest ERROR: https://gateway.ea.com/proxy/subscription/pids/1009587944717/subscriptionsv2/1000243944717/cancel 409 (Conflict)]"
Mi a baja? Még van pár napom mielőtt automatikusan előfizet megint. -
-
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233 #6874 üzenetére
Kérdésem tárgytalan.
Még egyszer töröltem a klienst és újraraktam és most megy. Viszont azt bánom hogy hiába húztam egyszer le a Heat-et most kezdhetem elölről mert hiába van a gépen, és állítottam is be az elérési utat újra le kell töltenem.
-
Marci112233
addikt
No csak írok ide is.
Röviden. Ha már megkaptam én is az egy hónap ingyenes accesst, kutakodtam kicsit és sima NFS 2015-ből egy kattintással Deluxe verziót csináltam ami működik is szépen.
Ezután a Payback-et frissítette magától amit nem értek mert az törtként volt fent a gépen az is kb 7 hónapja hogy futtatva volt és azóta sem, és be is került az Origin saját játékaim közé ami addig nem volt ott, így nem tudom az 1 hónap után marad is-e vagy sem, egyébként az is fut.
Majd ránéztem és letöltöttem a Heat-et is ami szépen lassan le is jött, de telepíteni nem tudtam mert ezt a hibát dobta ki: Error: 327684:1Keresgéltem a neten és arra jutottam hogy DX hibája van, de hiába akartam telepíteni a gépre, azt írta fent van, és én is úgy tudtam. Találtam olyat is hogy az Origint kell újraraknia. Ezt meg is tettem, de itt jön a kérdés, hogy bejelentkezés után miért csak ennyi fogad.
Tipp hogy mégis mi a hiba és hogyan tudom orvosolni?
-
a2d2
addikt
válasz
MarioAna #6863 üzenetére
Sziasztok!
Kb én is így álltam a mai levélhez. Egyszer már feltörték a fiókom, azóta rajta van minden védelem ami csak létezikGondoltam kijátszom most a Battlefront I és II single player kampányát. Tudtok még ajánlani valamit az access-ből ami viszonylag rövid (pár órás) és ajánlott cím?
Köszi! -
Borisz76
nagyúr
Nekem 1 órája jött egy email-em :
You've redeemed an Origin Access Membership Code
stb...Ez most mire is , vagy miért is jó nekem / nekünk ?
-
MarioAna
senior tag
válasz
regener #6861 üzenetére
Akkor ezért aktiválta az origin access premiert vajon nálam is?
Egy új accountot hoztam létre authenticatorral szeptember-október környékén FIFA miatt. Ma jött az e-mail, hogy 1 hónap origin accesst aktiváltam, szaladtam egyből géphez, hogy vajon melyik orosz hacker törte már fel megint az adatbázisukat...
De akkor kivételesen ez most nem security breach, hanem csak jószándék? -
Redneck
nagyúr
Ma kaptam meg az 1 hónapos Accesst, nem tudom mit ültek rajta eddig. Remélem 1 hónap lesz és nem csak november végéig adta, ha eljutok odáig, megnézem.
-
regener
veterán
Na, lassan ideje
Thanks for enabling Login Verification on your EA Account as part of the Cybersecurity Month promotion we ran in October. More details on that here: https://help.ea.com/uk/help/account/login-verification-and-origin-access/.
We’re about to send you your free month of Origin Access. When we do, you’ll get an email saying that an Origin Access code has been redeemed on your account. Then you’ll be ready to start playing.
Thanks for helping us keep your account safe! -
Executioner
tag
A plusz tartalmakat csak addig tudod használni míg van előfizetésed. Amennyiben nem akarod magad szívatni úgy ne "upgradelj".
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok előfizettem nem rég az Origin Access Premierre 1 hónapot hogy tudjak játszani NFS-el és a Jedi-s játékkal, előtte én már régebben megvásároltam a BF5,Battlefront 2 és a Anthemet is és most azt írja az origin hogy tudok upgradelni valamilyen másik verzióra BF5ben és Battlefront 2ben és Anthemben is, ha ezeket most upgradelem akkor csak akkor fognak menni a régebben megvett játékaim hogyha elővágyok fizetve Origin Accessra, vagy ez örökre megmaradnak? Nem Tervezek 2 hónapnál többet előfizetni.
-
Geller72
veterán
Én is lemondok erről a cégről. Ha nem kell a pénzem, megyek máshova. Ez egy nagy nulla..
-
válasz
Nyethuszar #6855 üzenetére
Én sem kaptam, de mint mondtam, már nem is kell. Mint mondtam, a következő játékaikat ezért kizárólag Steamen fogom megvenni.
(#6850) Skylord Örülök hogy segíthettem.
-
janos666
nagyúr
válasz
Imilenni #6833 üzenetére
Én ma kaptam teljesen váratlanul email-t a noreply@e.ea.com címről, hogy aktiváltak 1 hónap nem-megújuló Access-t. Mielőtt végigolvastam, hogy nem megújuló, már azt hittem, hogy valaki belépett helyettem (2FA ide vagy oda), és előfizetett magának a bankkártyámmal, bár úgy emlékszem, hogy lejárt már az, amivel legutoljára vásároltam náluk. Megnéztem a számlám, és nem vontak le pénzt. Ekkor azt hittem, hogy jól álcázott phising email, vagy rendszerhiba az EA-nél. Nem tudtam erről az ingyen Access akcióról.
Beléptem PC-n Origin kliensbe és úgy látom, hogy aktív a Basic (nem a Premier). De a Library-ben nem jelentek meg telepíthetőre új címek. Viszont engedtem ingyen Delux-ra upgrade-elni a Sims 4-et (nem, mint ha valaha elindítanám majd, csak a kuponnal jött a kódja még régen).
Szerk.: Ahh! Ez nem örökre szóló upgrade, csak amíg aktív az Access.
-
Geller72
veterán
Üdv.
Be szeretnék lépni a fiókomba, de ezt kapom:
"Sign in is currently unavailable. Please try again later."
Napok óta.
Any idea?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest