Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Astra H GTC-m 1.6-os Z16XEP kódú motorral. Egy-két hete néha kicsit erőtlennek kezdtem érezni az autót, menet közben teljesen véletlenszerűen kisebb berántásokat produkált és időnként sűrűbb fehér füst is jött a kipufogóból, jellemzően gázadáskor. Hideg- és melegindítást követően is jelentkezett ez. Elvittem a szokásos autószerelő-műhelybe, ahol megállapították, hogy a fojtószeleppel van gond. Előzetesen úgy kalkuláltak, hogy az alkatrész és a munkadíj együtt 100 ezer Ft-ból kijön. Berendeltek az alvázszám alapján a nagykerből egy új fojtószelepet, de kiderült, hogy nem ez a fajta passzol az autómba. Újra megnézték az alkatrészkínálatot és kiderült, hogy ami valóban belevaló lenne, az 350 ezer Ft-ba kerül. Így amikor érte mentem, azt mondták, hogy vegyek egy fojtószelepet használtan és utána beszerelik azt. Mutattak képet, hogy milyen való az én autómba.
Elkezdtem nézegetni a használt alkatrészeket és 20-30 ezer Ft közötti tartományban találtam is, de kíváncsiságból megnéztem egy új alkatrészeket forgalmazó webáruházat is, ahol szintén kínáltak fojtószelepet olyan árkategóriában, mint a használtak között. Annyi volt a különbség, hogy az újaknál mindegyik úgy szerepelt, hogy fojtószelep ház, míg a használtakat csak simán fojtószelepként írták. Ekkor elbizonytalanodtam.
Hogy lehet, hogy újat is kapok annyiért, mint a használt? A képek alapján az alkatrészek ugyanolyannak néznek ki. Vagy én értettem valamit félre? Tudnátok nekem ebben iránymutatást adni? Egyáltalán nem értek az autókhoz (sajnos).Előre is köszönöm szépen, ha valaki tud segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest