Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
RoundRobin
üzenetére
Ha jól rémlik te eddig összesen annyit tettél, hogy éppen az aktuális embert kritizálod szakmailag, miközben neked vannak alapvető hiányosságaid. Pl. emlékszem, mikor hexeditorral igyekeztél kideríteni mi lehet az EBR fájlokban... azóta is azon röhögök. Szóval itt azt hiszem neked lenne mit tanulni a fájlrendszerekről és egyéb dolgokról...
Összecsomagoltad már a boot binárist? Képzeld, nekünk sikerült kibontani is és összerakni is! Nem nekem, én csak kibontani tudtam egy teljesen másképp megírt programmal, mint ami nektek elérhető. Tudod nekem van olyan segítségem, aki szakmailag elismert, nem is egy! Van viszont egy rossz hírem: az új verzió forráskódja véletlen csak nálam van meg... és mivel én ilyen hülye zöldfülü kezdő vagyok, most szépen megvárom még TE, aki szakértesz itt nekem oldalakon át, megírod, hogy ki tudják próbálni... Ha rajtam múlik, ha nyitott, ha zárt a bootloader, az életben sem fogtok rájönni, mert hogy én ilyen önző köcsög vagyok és ebből egy bit nem sok, annyit nem fogok kiadni... ja és ezt a szar összefoglalót is csak úgy a saját fejemből írtam 5 órán keresztül, nem is mások tudását összeszedve és másokat meghallgatva... áhh...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest