- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K_Nándor
csendes tag
Sziasztok!
A par napja vettem egy open dott tabletet hasznaltan, de hianyoznak rola a gyari appok, stb...Zart kepernyonel ott van minden zold ikon, de hianyzik a gyari bongeszo, naptar, e-mail kliens, stb...Eppen ezert szeretnem visszaallitani eredeti gyari allaptba. Atfutottam itt a melyviz topcion, de nem latom tisztabban a dolgot, sok nem mukodo link, sok velemeny, en meg elvesztem a sok info kozott.
Valaki tudna segiteni nekem egy rovid osszefoglaloval? Tudom, hogy kell cwm a gyari flash betoltesehez. Melyiket szedhetem le? Kene a gyari komplett gyari rom is, johet az alap is, gondolom aztan automatikusa. feldobja a frissitest.
Probaltam az open dott flashert is ,de az nekem azt irja,hogy adbeinapi.dll hianyzik, ezzel hirtelen nem tudtam mit kezdeni.
Elore is koszonom!
-
Keeperv85
nagyúr
Amúgy nem tudom észrevetted-e, de a megoldásoddal sajnos kimerítjük a "vak vezet világtalant" fogalmát...
Megmutatnom miért!
mount /external_sd
Essünk túl rajta, hogy ez éppen csinál-e valamit. Már csak azért is mert a mount parancsnak kötelező prefixumai szoktak lenni, de ha az még nem lenne elég, az SD kártya mindig olvasható...
dd if=/external_sd/mmcblk0boot0.img of=/dev/block/mmcblk0boot0
Utána miért nem:
dd if=/external_sd/mmcblk0boot0.img of=/dev/block/mmcblk0boot1
Mikor a két fájl azonos? Hmm? Minek van két fájl? Miért nem nevezzük a nevén ifwl.bin-nek és:
dd if=/external_sd/ifwl.bin of=/dev/block/mmcblk0boot0 && dd if=/external_sd/ifwl.bin of=/dev/block/mmcblk0boot1
Hol maradt a reboot? Hol az exit? Megette a cica őket? Múltkor sem azt mondtam, hogy ne legyenek észrevételeid, vagy javaslataid, de az hogy te és én értjük mi miért van, az nem könnyíti meg a felhasználók dolgát, bármit is írunk oda! Aki pedig eddig nem értette, az ezután is kérdezni fog...
-
válasz
Eduardo89 #3094 üzenetére
Bemásolom ide is, mert mindig újra és újra megkérdi vki, hátha bekerül az összefoglalóba, mert ami ott van azt csak az érti, aki értette azelőtt is
:
Innen töltsd le a zipet, csomagold ki vhová.
A CWM nevű mappában indítsd a launchert, ez indítja a cwm recoveryt! A végén, amikor azt írja, nyomj egy billentyűt, NE nyomj, csak csukd be az ablakot. A tabletet hagyd a gépre dugva.ADB shell:
A cwm mappán belül a \resources\platform-tools\ azon belül találod az adb.exe-t. Ezt kell terminálból (cmd.exe) indítani, a telefonon engedélyezni kell a fejlesztői eszközök menüt, azon belül az usb hibakeresést. Ha még nem látszik a fejlesztői lehetőségek, akkor 5-6szor rá koppintasz a build számra a táblagépről menüpontban és akkor megnyilik.Adb indítása: saját mappában cmd.exe indítása, és gépeld be:
adb shell
Utána soronként copypaste-eld be:
su
mount /external_sd
echo 0 > /sys/block/mmcblk0boot0/force_ro
echo 0 > /sys/block/mmcblk0boot1/force_ro
dd if=/external_sd/mmcblk0boot0.img of=/dev/block/mmcblk0boot0
dd if=/external_sd/mmcblk0boot1.img of=/dev/block/mmcblk0boot1és kész.
-
Eduardo89
aktív tag
Na most ott tartok, hogy a topik leírásában szereplő telecast rommal próbálkoztam illetve power + vol up csatlakoztatás majd power + down és ha minden igaz így lépett át urat módba. Így elsőre végigment a telecast romos flash. Meglepő de be is kapcsol a telecast rommal, be tudtam lépni a menübe még a hátlapi kamera is működött. A sleepes commandot eleve töröltem, az volt az első dolgom de úgy sem ment először végbe a flash, 5% nál mindig megakadt.Szerintem nem URAT módban indult el az volt a baj.
Ezután a leírtak alapján az 5,58Gb-s partíció kiosztású V3-at scripteltem. Minden simán ment elsőre, a táblagép feléled. Eddig két anomália van: Előlapi kamera váltásnál megfagy illetve az akku töltöttségét nem jelzi és azt írja ismeretlen verzió. Így nem vagyok benne biztos, hogy töltődik-e.
Ezeken kell még javítanom, bár gondolkodom rajta, hogy full gyári-ra visszascriptelem.A topik leírása nagyon hasznos, köszönöm mindenkinek aki közreműködött benne! Big Respect!
-
-
-
Eduardo89
aktív tag
Üdv mindenki!
Nos akadt egy kis gondom az OpenDott tabommal. Ahogy olvasgattam nem egyedi a probléma.
1-2 napja a Skype összeomlott és azóta használhatatlan. Gondoltam lefrissítem a tabot majd az megoldja... hát persze a frissítés annyira jól sikerült, hogy bekapcsolásra csak a fehér USB jel villan fel. Resetre az OpenDott logo majd fehér USB jel. Ha gépre kötöm akkor fehér és piros USB jel.Az olvasottak alapján nem kell rohannom a tescohoz gariztatni. Mattb hsz.-ében leltem némi bíztatást de ezen a téren elég noob vagyok, tehát segítséget kérnék.
Nem akarok, rootolni se semmit moddolni csak újra működésre bírni a tabomat.
Szóval mihez kezdjek most ? Telecast rom aztán az OpenDott gyári romja ?
Vagy érdemes a rootlást + újrapartícionálást választani azzal a moddolt rommal ami tartalmazza a frissítést is?Sry a noob kérdésekért, nagyon új terület ez még nekem.
Köszönöm előre is!Üdv:
Eduardo! -
-
válasz
philips20 #3083 üzenetére
A 3 éves 2.3-as Andoidos kínai dzsunka táblám ilyet nem csinál. Sőt ott még kultúráltan magától mindenféle hókusz-pókusz nélkül átpakolja az appokat az sd-re. na annak is vannak- más nyűgjei, pl. időnként nem lép fel a wifire, vagy ledobja...időnként nem forgatja a képernyőt...
-
válasz
philips20 #3081 üzenetére
Abban reménykedem, hogy a Link2sd zavarta meg. Ha levettem sem változott, de most fel sem teszem, mivel nem ér semmit. Az emulated SD miatt amúgy sem volt semmit sem hajlandó a külső SDre moztani. A zöld opendott körbe-körbe forog dolog meg a másik exposed Framewörkös SD mókolás után jött elő. Végül is 5GB belső hely mellett már nem kell külső sd-re programot telepíteni...
(#3080) yogee
És aha cache van tele az abja, tudok arról törölni? -
-
philips20
aktív tag
Lenne egy olyan próblémám,hogy a googleplay 3,1gb szabad hely mellett azt írja hogy nincs elég helyem, még egy pár mb frissítést sem enged feltenni. Ilyenkor mit lehet csinálni ?
A v3 mas rom van fent, abbol is a nagyobb tárhelyes. -
radi8tor
MODERÁTOR
Mélyvíz topic szakmai hozzászólásoknak van fenntartva!
Minden ettől eltérő hozzászólás szankcionálást vonhat maga után. Erre gondoljatok ilyen viták során. -
vargalex
félisten
válasz
Keeperv85 #3073 üzenetére
Szia!
Ahogy az előző hozzászólásomban láthatod, én is valami gyári hibás megvalósításra (de nem hardware-os) gondoltam. Valahogy úgy, mint az, hogy anno Blade-nél (vagy V970-nél) a skype nem tudta használni a belső hangszórót. Csak kihangosítva (vagy headset-en) ment.
-
vargalex
félisten
Szia!
Az, hogy a hangrögzítő csak a headset mikrofonjából vesz fel hangot, egyértelmű bizonyíték a mikrofon bekötésre a jack aljzatban. Az pedig, hogy egy nem gyári alkalmazás hogyan kezeli a perifériákat (esetleg pont gyári hiányzó, vagy hibás függvények miatt) az egy más kérdés. Elárulom neked, hogy most kipróbáltam a viber-t és az még a hangot is a külső hangszóróra adja a csatlakoztatott headset ellenére is. Most akkor ez azt jelenti, hogy kimenet sincs a jack-en? Ugye, hogy nem?
-
Keeperv85
nagyúr
-
tiki
tag
válasz
vargalex #3061 üzenetére
Itt elsősorban az volt a kérdés , hogy Voip , vagy Skyp használatakor müködik e .Nem fog ez biztos .Az , hogy zenét hallgatva a tab felveszi a beszédedet sem biztos , hogy úgy jön létre ez a vétel ahogy hiszitek.Nem fog soha mikrofon jelet kiadni se Voip , se skyp használatakor.Tessék kipróbálni !!!!!!
-
vargalex
félisten
Szia!
nos, hogy én is beszálljak ebbe az ismét hosszúra nyúlt vitába, elővettem egy Sony Ericsson HPM-70 headset alsó részét (amit még anno azt hiszem, hogy a Blade-hoz vettem). A tabletbe dugtam, bele egy fülest. Szépen szólt, és a hangrögzítőt is kipróbáltam. El kell keserítselek, mert a headset mikrofonját használta! Szóval bizony van azon a jack aljzaton mikrofon bemenet!
Szerk.: Mielőtt azt mondanád, hogy a beépített mikrofont használta, nem. Kipróbáltam, csatlakoztatott headsettel a beépített mikrofonba beszélve semmit nem vett fel.
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3058 üzenetére
Ha rossz irányba vezeted őket , akkor biztos , hogy úgy is lesz .Most mindenki ezerrel fogja keresni, miért nem veszi a tabletje az FM adásokat hála neked .Majd azt mondjuk , hogy te mondtad ,hogy van benne rádió vételre alkalmas tuner , és majd te szoftveresen megoldod hardver nélkül .Na ezt sose fogod tudni kidumálni .Illetve légy szíves magyarázd majd el annak aki kérdezni fogja, miért nem veszi a tablet az FM rádió adásokat.
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3053 üzenetére
Ha nem ez , akkor az na jó hagyjuk döntsd már el mit akarsz éppen bakizni , hogy mindenki tudjon rajtad röhögni.Illetve már röhögnek is aki csak kicsit jobban belegondol abba , hogy mondatról mondatra változtatod az éppen leírt mondataidat.4+2 szál , ja tényleg nem is igazad van 5 szál , ha nem ez van benne akkor az.Mint írtam csak olyan dolgot írj amiről 1000% ban meg vagy győződve , mert csak mindenkit félre vezetsz.
Nincs tökéletes ember mindenki ejthet hibákat én is más is , de te is .Jó volna , ha néha belátnád , és nem magyaráznád ki folyamatosan a később bebizonyított tévedéseidet.Mindenkinek jobb lenne neked is , nekem is , másnak is.A témát lezártnak tekintem nem óhajtok mindig magyarázkodni bizonyítgatni .Kinek minek mindenki úgy csinálja ahogy akarja slussz passz. . -
scream
veterán
Jól van, látom az elmúlt pár napban amíg nem voltam nem változott túl sok minden.
-
Keeperv85
nagyúr
"Ha meg nem vagy tisztában , hogy ami előtted van mi is van benne, addig ne írj olyat , hogy minden intel proci mellett van egy tuner , ezt nagyon benézted."
Minden Intel proci mellett van egy második "SoC", ami pl. a wifi-t kezeli. Többnyire a BCM4330-as, ami nem csak tuner... Itt nem biztos, hogy pont ez a típus van, de nem lennék meglepve rajta, ha ez lenne. Nekem elég azt tudni, hogy előtted mi van... szórakoztató a gondolat...
Ja és az én Grand X In-em köszöni szépen, jól érzi magát... Büszke vagyok rá, hogy az egyetlen ember személyében a korlátai ellenére is készítettem rá 3 custom romot, te legyél büszke arra, hogy romot most már te is tudsz készíteni... romokban heverő tabletet...
-
Keeperv85
nagyúr
"Mert bizony nálam itt a tablet nálad nincs én letudom ellenőrizni te nem.Nem probléma az neked , hogy hülyét csinálsz magadból ???"
Nálad már csak az a hulladék kupac van, amit maradt belőle a "hozzáérésednek" köszönhetően! Én veled ellentétben pontosan tudom, hogy amit a kezemben tartok éppen, az micsoda, de neked inkább kapanyelet kéne adni, mert az elektronikát max. a 8.-os fizika könyvből puskázott Ohm törvényig ismered, de lehet hogy már túloztam is...
Először a képtelen rövid záraddal, most meg az elektronikusan leválasztott hangszóróval... és én csinálok magamból hülyét... hát persze: valóban én csinálok: kár volt rád szánnom ezt a 10 percet, a fekete lyukba hiába küldesz fényt...
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3044 üzenetére
Látod nem olvasod el rendesen amit írtam .Az írásomban tettem különbséget kétszer is , de úgy látszik elsiklottál felette.
És én is elárulok neked egy nagy titkot, amit te biztosan nem tudsz , de én igen , és nem feltételezésekre alapozom , azt amit leírok mint te.
Ezen tablet alaplapján egy árva kuma FM tuner nem található , de még az sem , amit te olyan nagy kegyesen voltál szíves elárulni , azt a nagy titkot.
Szerintem be kellene fejezned ezt a virtuális tablet kioktatásnak tűnő zagyvaságodat.Mert bizony nálam itt a tablet nálad nincs én letudom ellenőrizni te nem.Nem probléma az neked , hogy hülyét csinálsz magadból ??? -
Hol élsz te öregem, a 80-as években?
Az még nekem is világos, hogy egy ilyen eszközben NEM a jack csatlakozó választja le a hangszórókat. Már akkor világossá válhatott volna neked is, amikor a csatlakozó bedugásakor és kihúzásakor kb 1mp késéssel vált át fülesről hangszóróra... -
Keeperv85
nagyúr
Elárulok neked egy apró titkot, amit még nem tudsz: az összes Intel SoC mellett szinte van egy BCM4330, amiben van FM rádió. Az hogy az antenna esetleg nincs kikötve az FM körből, az csak gyártók szegénységi bizonyítványa. Az meg még inkább, hogy media-framework-őt frissíteni kell hozzá és pl. a Grand X in-ben megy az RDS hang nélkül, mert az audio routing nem ismeri az FM üzemmódot...
Nem végfokokról volt szó, mobil eszközökről beszélünk és az OMTP/CTIA szabványról,amiről neked sajnos láthatóan fogalmad sincs...
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3042 üzenetére
Persze egy végfokban is szoftver vérzi a leválasztást értem.Hát ez a hét vicce már ne is haragudj.Mint írtam még egyszer leírom neked azon készülékek mint ez is , és nem azon készülékek amik headset , illetve azok használatára alkalmasak.Megjegyzem FM rádió vételi lehetőség nincs a tabletben .Ugyanis nincs benne tuner , de ha a tiédben van az persze más , és tudjuk , hogy a tiédben van.
Az internetes rádió szolgáltatás az teljesen más az egy web szolgáltatás , és nem önálló tunerrel rendelkező tablet rádió vétele..Megint kevered a szezont a fazonnal, de sebaj,.
Ja a rajzod hibás ez nem telefon , hanem tablet, keress a neten másik rajzot , és tudod egy szálat lehagytál tudod öt szál van bekötve .Vagy újítottál közbe ?
-
Keeperv85
nagyúr
A külső hangszórót nem választja le egyik eszközön sem a jack fizikailag, azt a szoftverben lévő audio routing teszi! Ennek nincs is ékesebb bizonyítéka, mint az, hogy az FM rádiót ki lehet hangosítani az eszközök 99,99%-án. Ez pedig egy OMTP bekötésű csati, bárhogy is csűröd-csavarod a dolgot. Fizikailag a külső hangszórók soha sem lesznek leválasztva, pláne nem a jack által...
Így működik:
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3040 üzenetére
Ez hülyeség .Ez egy sima 3,5 jack aljzat hagyományosan bekötve .A jack ban lévő kontaktokat használja a hangszóró lecsatolására fülhallgató üzemben.Apropó , ha te nem rendelkezel tablettel mint volt korábban írtad , akkor nem értem minek saccolgatsz amikor nincs előtted a gép fizikailag , és kötöd az ebet a karóhoz.
Egyébként egy 3,5 jack aljzat bekötése teljesen független egy inteles eszköztől .Általában minden olyan elektronikai készülékben így van megoldva a külső hangszórók leválasztása .Megjegyzem ami csak fülhallgató kimenetes mint ez..Sorolom , akkor Pl HI FI, Házi Mozi, DVD, Erősítő , és még lehetne sorolni. -
tupuk
aktív tag
válasz
AndrewBlase #3036 üzenetére
Kipróbáltam amit írtál: netrádió megy a fülembe, közben hangrögzítővel dumáltam a külső mikrofonba. Stimm, felveszi.
Aztán beléptem a Skype-ba, felhívom a Sound testet, amit mond a gép tisztán hallom, belemondom a tesztet a sípszó után a tab mikijébe, de a nagy semmi játszik vissza. Azaz Skype-nál (és más voip-programnál sem) ez nem megy. Pont ott nem megy ahol kéne.
Ne kérdezd miért, mert ha szíven szúrnak se tudom megmondani.
-
Keeperv85
nagyúr
A hülyeségedet, amit most is leírtál nem én adom a szádba, hanem te magad, amiből világosan és érthetően kiderül mindenki számára, hogy nulla fogalmad van róla, hogy mi mire való ebben.
Ha bele gebedsz sem fogod beigazolni, hogy ez a kimenet nem jó a mikrofon és a füles egyidejű használatára! Azért nem fogod, mert ez egyszerűen nem igaz, ráadásul ennek pontosan te magad mutattad meg a legjobb bizonyítékát.
"Az előzőeket fenntartom ezen kimenet nem alkalmas egyidejű mikrofon , és fülhallgató használatára .És mindenki azt próbálgathat bele amit akar egyéni szoc probl."
Ez a kimenet pont egy szabvány OMTP csatolás, az hogy te azt képtelen vagy felismerni, na az az egyéni "szoc. probi".
-
AndrewBlase
senior tag
Ha Te mondod...
(#3034) yogee: Nekem ugyan nincs fönt skype, de..
Elindítottam az internetrádiót, szólt a fülesben. Közben elindítottam a hangrögzítőt is, belepofáztam a HEADSET mikijébe, éééééééééssss... Láss csodát, rögzítette a hangom. Miközben szólt a fülesben a zene. Sz'al, szerintem továbbra is működik a dolog, legyen akárhogy is bekötve a cucc.Vagy én fogtam ki egy spéci tabot?
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3032 üzenetére
Na ácsi ácsi .Ne adj már olyat a számba amit nem írtam , és ne írj olyat a nevemben, amire én egyáltalán még nem is utaltam.De te úgy állítod be mintha ezt én tutira így gondolnám , és írnám is.Amíg én nem írok olyanokat amit te leírtál , addig az csak a te hülyeséged marad függetlenül attól , hogy próbálod rám aggatni.
Ha mást nem tudsz mint más személyére ilyeneket írni úgy , hogy egyáltalán nem tudod , és nem vagy meg győződve azokról a bekötési dolgokról amit felvázoltál , addig az szánalmas , és én csak nevetek ezen.
Szedd szét a tabletedet kövesd végig , aztán , ha igazad lesz , akkor írd le amiket írtál , és az akkor valóban a te saját tapasztalatod lesz, De amíg ezt nem tudod , addig milyen alapon irkálsz itt bármit is , főleg úgy mintha én írtam volna . Az előzőeket fenntartom ezen kimenet nem alkalmas egyidejű mikrofon , és fülhallgató használatára .És mindenki azt próbálgathat bele amit akar egyéni szoc probl. -
yogee
tag
válasz
AndrewBlase #3025 üzenetére
Az en wh102öm akkor valoszinu,hogy hibas...
Es igy, ahogy probaltad a mikrofont, a fejhallgato szolt, ugye? -
válasz
Keeperv85 #3032 üzenetére
Sőt, négy szálon még a vezérlést is meg szokták oldani a headset távirányítóról, ha jól tudom a gombok ellenállásokon keresztül rövidre zárják a mikrofonbemenetet, ezért lehet benyomott felvevő gombbal zenét hallgatni fordított mic-gnd lábkiosztással (felvevő gomb=0 ohm).
-
Keeperv85
nagyúr
De NE írj már marhaságot, mikor éppen most írtam le, hogy elég hozzá az a k.v.a.. 5 vezetősáv! Az hogy te nem tudod elképzelni, pedig rém egyszerű, hogy hogy lehet 5 szállal ilyen kapcsolást csinálni, az nem jelenti, hogy nem lehet. Elmondanám: négy szálon is lehet... sőt: szokták is...
-
tiki
tag
válasz
AndrewBlase #3030 üzenetére
Pedig nem úgy működik az mint szeretnétek.
És sosem fog úgy működni , hogy fülhallgató mikrofonnal egybeépítve lehessen használni az füllhallgató aljzaton keresztül ez teljes mértékben kizárt. -
AndrewBlase
senior tag
Bedugtam most egy ezeréves faék egyszerűségű nokia headsetet (WH102), a hangrögzítőt elindítottam.
Közelről beleszóltam a headset mikrofonba, hangosan rögzítette, távolabbról szólva halkabban. A headset mikrofonját letakarva a tab mikrofonjába szólva nem rögzített hangot.
Szóval szerintem veszi az adást a jack csatiba dugott headset mikrofonjáról.
-
Keeperv85
nagyúr
"Öt szál van bekötve az aljzat felé menő R/L , és majd az aljzattól elmenő másik kettő , amit az aljzatban lévő kontaktus szakít vagy zár "
Na akkor szépen sorban.. az 4+2 száll, plusz egy alibiszál.
4 fő szál:
1: R csatorna
2: L csatorna
3: GND
4: Mikrofon, videó stb. data vezeték+
2 szál:
Ez a switch, amivel érzékeli, hogy bele lett dugva valami. Általában egy FET-re vannak vezetve, aminek a bemenetét lehet vele nyitni a megfelelő kapcsolásban.
-
tiki
tag
Én mondtam , hogy nem lesz jó , de csak hagy csinálják.
Öt szál van bekötve az aljzat felé menő R/L , és majd az aljzattól elmenő másik kettő , amit az aljzatban lévő kontaktus szakít vagy zár , tehát az aljzattól pedig a másik kettő szál R/L ami a hangaszórókhoz megy , ugye ez most még csak négy szál , és az ötödik pedig a test.Na akkor hol lesz itt mikrofon ugye?Bírom azt amikor emberek csak egy feltevés alapján állítanak valamit , és teljes meggyőződés nélkül még hirdetik is az igét.Hát erre írtam , hogy no komment .Ezzel most nem rád céloztam egyébként.
-
Keeperv85
nagyúr
"Én nem állítottam azt , hogy a GND hez képest lesz zárlat nem tudom honnan vetted.Többféle zárlat létezhet nem csak testes zárlat."
Mégis akkor mi a franchoz képest lenne szerinted?
Világosan leírtam, hogy nincs sok lehetőség: vagy az L vagy az R lábat kötöd a GND-re: jobb esetben semmi sem történik, van védelem az összes nem 30Ft-os OPAMP-ben már...
Ha egymással zárod őket össze: semmi sem történik, ez a "mono" kimenet. (Nem teljesen jó annak, de így szokott lenni)
Ha a mikrofon lábát teszed a földre, akkor megnyomod a gombot... teljesen MINDEGY milyen a csati, max. nem szól!
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3008 üzenetére
Nem én dugdosgatom a headset dolgokat a tabba .Én tudom , hogy nem működik , de ha valaki azt érzi , hogy neki működni fog hát nem fogom azt mondani , hogy ne csinálja., hagy csinálja a végeredmény úgy is az lesz , hogy nem lesz jó.Én nem állítottam azt , hogy a GND hez képest lesz zárlat nem tudom honnan vetted.Többféle zárlat létezhet nem csak testes zárlat.A másik általában nem mindegyik , de például egyes nokia headsettek , amelyik média vezérlős is azokban általában elektronika is van .Na most ez pláne , hogy a tableten nem fog menni , de mint írtam nem veszem el senki örömöt .Lehet próbálgatni tovább.
-
Keeperv85
nagyúr
Súgok: fizikai képtelenség összekötni a L és R lábakat a GND-vel. Nem tudod, mivel a CTIA és az OMTP dugón is hátrébb van fizikailag a GND gyűrűje.
Ha pedig sztereó jack, vagy mono mikrofonos jack, akkor sem. Ha két OPAMP kimenetét közösíted, az pedig egyszerű mono jelet fog kiadni.
Szóval olyat nem csinálsz, hogy te a GND-t már benyomtad egyik csatornába, de közben még eléri a külső gyűrűt...
Egyébként a headset
csatinakaljzatnak minimum 4 lába van, nem 3, de látom figyelsz! -
tiki
tag
Tudomásom szerint a voip szolgáltatás nem működik a tablettel.Ugyan a tablet tudja , de a tesconak nincs erre vonatkozóan szerződése.Volt már erről szó nem olyan rég.
Tudnám javasolni a Bluetooth headset tet korábban írtam.Azzal tudod úgy használni a tabot ahogy szeretnéd.Viszont itt jön képbe a Voip , vagy kell egy olyan Digitális központ ami tudja a Voip szolgáltatást , és havi rendszerességgel , tehát elő van fizetve , és azon routeren keresztül már lehet voipot használni.E nélkül , és szolgáltatás nélkül nem igen fog menni a dolog..Sajnos a tesco ezt elfelejtette anno hirdetni , hogy ez a szolgáltatás nem fog működni még ha a tablet tudja is azt. -
tupuk
aktív tag
És miért van az a hülyeség, hogy ha egy fülest bedugok a jack-csatiba, akkor a tab külső mikrofonja kikapcsol?
Kiválóan lehetne telefonálni úgy hogy a fülembe megy a hang a fülesből, és a tab mikrofonjához beszélek, de nem, mert ha bedugom, akkor lekapcsolja a külső mikit... nehogymár egyszerű legyen....
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3003 üzenetére
Hát ha szerinted ez netto marhaság , akkor kezdek kételkedni , hogy te valaha is dolgoztál olyan helyen ahol elektronikai készülékeket javítottak.Mert te ezt állítottad..Hú öregem most aztán jól leírtad magad.
A másik pedig az , hogy nem értem azt , hogy mindenki csak tesztelget , próbálgat , hátha , így hátha úgy stn.De a fizikai magyarázatot senki nem fogadja el márpedig azt , hogy nálam szét van szedve egy tablet , amiről teljes fizikai mivoltában lerí az , hogy nincs , és nem is lehet olyanról szó , hogy a fülhallgató aljzaton mikrofont is lehessen használni.Ellenben egyesek kívülről való saccolgatása hihetőbb .Hát erre én csak azt tudom mondani , hogy no komment , és tessék csak tovább próbálgatni a hülyeséget.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged