Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
Keeperv85 #2686 üzenetére
lol mi megy itt
Összecsomagoltad már a boot binárist? Képzeld, nekünk sikerült kibontani is és összerakni is! Nem nekem, én csak kibontani tudtam egy teljesen másképp megírt programmal, mint ami nektek elérhető. Tudod nekem van olyan segítségem, aki szakmailag elismert, nem is egy! Van viszont egy rossz hírem: az új verzió forráskódja véletlen csak nálam van meg...
tévedsz, nekem is meg van és bárkinek odaadom
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Keeperv85 #2686 üzenetére
A ramdisk nem 'script csomag', hanem, mint a neve is elárulja, egy diszk, egy lemezterület, amely a RAM-ban foglal helyet és a saját filerendszerrel bír.
A recovery nem mikrokernelen futó 'lépcső', a recovery egy linux kernel (és véletlenül sem MIKROkernel, mivel a linux nem ilyen*) amely csak azokat a komponenseket tartalmazza, amelyek ahhoz szükségesek, hogy kiszolgálja a rendszer helyreállitás igényét.
A droidboot sem 'kis program', ahogy írod, hanem bizony az is egy linux kernel.
Az 'UART módot' pedig végképp nem tudom miért keverted az összefoglalóba.
Az egész bevezető nevetséges, fölösen tárgyal olyan dolgokat, amelyek nem tartoznak ide.
A bootloadert pedig végképp nem hiszem, hogy egy olyan ember volna képes nyitni, aki azzal sincs tisztában, hogy mi is az valójában.
* A mikrokernel nem a méretétől, hanem az architektúrájától lesz mikro. A linux nem ilyen és nem is volt ilyen soha, még akkor sem, amikor csak 80 KByte volt az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő