- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Az étel-ital annak köszönhetően maradt fenn, hogy a jól lezárt sírkamra igen száraz volt. A bronzedényeket ráadásul egy falmélyedésbe helyezték, amely sokkal szárazabb volt, mint a sírkamra padlója.
Biztos én nem figyeltem annakidején fizikaórán, de nekem tök olyan dolog rémlik az entrópia, meg termodinamka fogalomkörben például, hogy ha van egy b.szottul száraz zárt tér, meg egy b.szottul nedves nyitott felszínű folyadék, akkor a folyadék egyre csökkenő mértékben mindaddig fog párologni, amíg ki nem egyenlítődik az edény falán belül, és azon kívüli nedvesség, páratartalom, eltekintve attól, hogy bizonyos erősen hideg területeken lecsapódhat a nedvesség, azaz a levegőben lévő víz(leves)pára, de ez kizárt hogy az edény belseje legyen minduntalan. Ennek értelmében viszont valami nem stimmel a cikkel. A száraz kamra és a nedves folyadék eleve kizárják az egymással való hosszú nászállapotot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Vírusirtó topic
- LG LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dacia topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest