Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viszlát

addikt

válasz Viszlát #40900 üzenetére

Nah, egy bizonyos jéhávés hölgy megmentette a napomat, felhívtam, hogy miféle meghatalmazás kell ehhez, de emlékezett rám, aszonta kinyomtatja, délután menjen be érte közeli családtag, apu már el is hozta és fel is adta a köcsög bandának. Tökön szúrnám amúgy azt aki kitalálta az ügyfélszolgálatos rendszert, az ember még egy jót sem üvöltözhet a felelőssel...

(#40901) DeFranco: nekem erre már nincs energiám, csak azt szeretném, hogy rendeződjön mihamarabb az ügy. Elég volt már az elmúlt pár évben a folyamatos küzdés mindenkivel, munkaügyi perektől kezdve a bankokig. Szégyen vagy sem, én elfogytam ilyen szempontból, biztos lesz más aki megharcolja a nemes harcot.

(#40903) EQMontoya: a súly/teljesítményadó nagyon nehéz ügy ezeknél, nekem is folyamatosan küldték a két év alatt amikor ki volt vonva az autó a forgalomból, pedig egy irodában ül a két ügyintéző (akinél kivonattam és aki a csekkeket küldte). A második évben az önkormányzati adóosztály kamatostul próbálta rajtam behajtani az előző évi teljesítményadót...

(#40918) tildy: lásd DeFranconak adott válaszomat. Amúgy ja, ez az újabb sztori is remekül beleillik a profilomba. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés