- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
DeFranco #40919 üzenetére
Látom, neked megártott a sok Absynth Krakkóban
Volt egy lakásunk, a fele az enyém volt, eladtuk. Az én részem 5,5 M Ft volt, nyilatkoztam róla az apeh-nak. Vettem egy másikat, 10,5 milláért. Kiszámlázták ennek a teljes illetékét, félmillát. (most utána számoltam, nem volt egészen annyi, de kb.
De a törvény szerint nekem csak a két lakás árának a különbözete után kellett illetéket fizetnem.
Én naiv, pedig azt hittem, hogy ha egyszer nyilatkoztam az apeh-nak, hogy eladtam, ennyiért, és pár hónap múlva veszek egy másikat, akkor az apeh tudja, hogy mivel máshol nincs tulajdonom, magától érvényesíti a kedvezményt, hiszen nyilatkoztam nekik. De kiderült, hogy nem így működik, mert a hivatal bal keze nem tudja, hogy mit csinál a jobb.Ezért kellett kérvényeznem, aminek az eredménye az lett, hogy spóroltam több mint 300 ezer Ft-ot, de ez egy fél évbe került, és közben még késedelmi kamatot is kivetett rám a magos hivatal másik része, a már rég befizetett és tárgytalan tartozásom után, mert nem tudja a bal kéz, hogy mit csinál a jobb, így aztán kérvényezhettem újra.
Elvesztettek engem a bürokrácia útvesztőiben. Én paraszt, meg azt hittem, hogy ezek úgyis mindent tudnak rólam, akkor felhasználják ezt a tudást, de nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- DEll G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest