Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #1300 üzenetére
Ááá, az elmúlt években, meg azelőtt is, mennyit viccelődtünk azon, hogy régen ez se volt, meg az se volt. Szerintem most vegyetek banánt, mert port kavarva, rohamtempóban jön felénk ismét a korszak [innen meg kitöröltem vagy 30 sort, amit leírtam, mert úgyis cenzúrázva lett volna miatta az egész hsz, pedig csak a kommunizmusról, a tervgazdaságról, meg A PÁRTról írtam pár gondolatot] "Annyira jutunk, amennyire otthon tudunk"<-- ez olyan ismerős szöveg, pedig csak 9 évet éltem abban a korszakban.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● Tilos a politizálás!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest